| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:50
- Nahlásit
Biluška
ty fole toj eště nevím , jeho pravé jméno je Gulliver of Mind, ale to se mi nelíbí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:01
- Nahlásit
můžete tady dávat tipy estli se vám chce, ale zase chci cizí a lidské... takže žádem magor, degen atd.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:01
- Nahlásit
Monty
bysem nechala guliver a počeštila bysem to na guláš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:03
- Nahlásit
Biluška
wole
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:03
- Nahlásit
Monty
můžete tady dávat tipy estli se vám chce
Mě se teda Guliver líbí. Můžeš mu třeba říkat Blanche, čti blanč, což znemená bílý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:05
- Nahlásit
Baico
i Kejt se to líbí, mě moc právě, že ne, sice když o něm mluvím, tak o něm mluvím jako o Gulli, ale to fakt ne, můj mozeček se musí mu naučit říkat jinač mě se líbí Rafael, ale je to dlouhé, tak bych mu říkala, Rafi, nebo Rafa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:27
- Nahlásit
ŠUP ŠUP ŠUP
DNESKA DOKRMIT VIGA, OD VČEREJŠÍHO RÁNA DOSTAL 21%, TAK ZBYLÝCH 19% UŽ DNESKA DOBOUCHÁME!!!
http://spechato.cz/dogs/rankings/
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:29
- Nahlásit
Montytak o něm mluvím jako o Gulli, ale to fakt ne, můj mozeček se musí mu naučit říkat jinač
prostě to bude Gule, no. "Gule k noze" a "Gule hajinky"
To bude jak já s Kamílkem ještě občas řeknu Kamínku, ale jinak na něj ječim Kamile
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:31
- Nahlásit
Crysa
v práci už jsem hlasovala, ještě pak večer z domu tak když tak prosím o připomenutí večer
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:33
- Nahlásit
Crysa
nemůžu, už jsem nakrmila čokoládu.
Monty
Guláš je náhodou úžasný jméno a hodilo by se to na něho . Sme gdysi měli na cvičáku frbula Gulivera zvaného Guláše. Pak si k němu pořídili druhého, jmenoval se Etien, ale to bylo fuck páč mu všichni říkali Špek, aby ladil s Gulášem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:34
- Nahlásit
Crysa
No Gule prostě nebude
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:36
- Nahlásit
Biluška
ale to bylo fuck páč mu všichni říkali Špek, aby ladil s Gulášem
já mám guláš moc ráda, já bych furt slintaa, kdybych na něj volala to nejde, ještě by mě někde zavřeli, že mám slintavku
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:44
- Nahlásit
Baico na staveniště bych je dávala nerada bo jsou tam teď v plnym nasazení a kdyby se jim tam motaly kočky tak by to nemuselo dopadnout úpa dobře až se dostaví tak je nám to vcelku šumák kolik se tam bude popelit zvířat, kočky teda kastruju vždycky nemám odvahu čelit populační explozi pak. Jednu bych mohla zatim mít v bytě nebo máma by se slitovala a za příspěvek na stravu by mi jí opatrovala ale se dvěma mi vyhodí bo má svojí kočku. V neděli mám agi a pak stopy - spíš jsem si myslela že se stavím v sobotu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:51
- Nahlásit
čus degeni co děláte,,eště furt ste tlustý jako já???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:55
- Nahlásit
davidkova renata
vybíráme jméno pro mojí gouli a už na to nemám moc času
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:59
- Nahlásit
Monty
vybíráme jméno
aha..co třá Jaternička( sem se inspirovala pohledem do zrcadla (( )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:03
- Nahlásit
hancaw
spíš jsem si myslela že se stavím v sobotu
No tak já se ti ozvu, až pojedu v sobotu z Brna. Foun na tebe mi včera dodala Biluše. Začíná se v devět, je před námi zhrba 50 psů, tak snad ve dvě budem hotový, takže v půl čtvrtý jsem snad doma jak na koni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:06
- Nahlásit
Baico
tagže nebráníš v sobotu až bé psát zlatávláska essi to dobře chápu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
jako, jelikož je to west, tak doufám, že nebude jak z koncentráku a ani podle fotek na to nevypadá, ale jaternička mi nepříjde jako cizí, lidské jméno
jo a ty určitě kecáš ty vižlino
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:13
- Nahlásit
davidkova renatatagže nebráníš v sobotu až bé psát zlatávláska essi to dobře chápu?
esli se chystáš potom ptát i mě, tak taky nebráním, jedu dělat čumenzí na závody tady na kopec, fandit Daně a Gerdě a všem co dorazej.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:14
- Nahlásit
davidkova renata
tagže nebráníš v sobotu
Nebráním, protože se vystavuju. A příští týden též nebráním, neb vařím a jdu do útulku do Kralup, neb se v garáži hromadí věci pro útlek a začíná hrozit, že se mi tam za chvili nevejde Zelenina.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:23
- Nahlásit
jsem měla vybráno pro holčičku Victorii ale pro psa se mi asi žádné nelíbí, líbilo se mi jen Monty, ale to už jako podruhé nedám
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:27
- Nahlásit
Monty
Ty budeš mít ke dvěma holkám kluka?
Dobré ránko všem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:32
- Nahlásit
Brýtro bejbís! Už zas v háku.
Monty
Pro psa bíloknírače? A má bejt od nějakýho písmene? Nebo když je zapsanej jako Guliveer, tak už je jedno, jak mu budeš řikat?
Mohl by se jmenovat Pearl Jam...nebo Jethro Tull, řikala bys mu Džetro neser!!!!!!! A ladil by ti k Fejtici
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:36
- Nahlásit
Taky by se mohl jmenovat Anthony Kiedis...anebo Gun of Rose...to sem trošku upravila, aby ladil k holkám...anebo Red Hot a řikala bys mu Rede...anebo Hawkey Piers...řikala bys mu třá Petře....nebo Majkl Džeksn...řikala bys mu ty můj malej Míšo....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:36
- Nahlásit
Gerda
jo pro malo bíloknírače je to jedno, v PP už má zapsané jméno
A ladil by ti k Fejtici
musí ladit i k Sophyci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:38
- Nahlásit
Nejvíc se mi teda líbí Jethro Tull...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:39
- Nahlásit
jsem uvažovala o Tobym -Tobias, ale je to takové nemastné neslané a máme kámoše Todyho, to by se pletlo, ikdyž vlastně my moc spolu nevenčíme
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:40
- Nahlásit
GerdaNejvíc se mi teda líbí Jethro Tull...
Játrooo, kdepasííí?????
mě se líbí Gule, i se tam menuje ofýko. Nechala bych mu Gule
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 09:42
- Nahlásit
Monty
nééé, Tobyho má každej! Musíš mít zvláštní jméno.
Crysa
mě se líbí Gule
mohl by bejt Gule Tull.....
|