| Autor |
Zpráva |
Dana2
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:05 - Změnil/a: Dana2
- Nahlásit
cituji:
Obecně se jako hláska označují strážní věže u opevnění například středověkých měst nebo hradů. Podle toho nesou název Hláska:
( sakra, jsem se chtěla zastat Jebloně a hned jsem chytla Crysí synrom )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:10
- Nahlásit
Dana2
hned jsem chytla Crysí synrom )
ten chytneš až tě budou fšicííí ygnorovat .-)))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:13
- Nahlásit
davidkova renata
Áha tak toho rozvozu do Práglu sem si nevšimla, bo jsem vůbec nekoukala na úvodní maso a pak jen na obchodní podmínky. Takže i totok je varianta a možná docela slušná. Pokud se rozvozy vztahujou na mražený maso, jestli to tam píšou tak je to možný, zase sem to nečetla celý, jen že nad 30kg
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:17
- Nahlásit
Atusch
jen že nad 30kg
tak lepčí než 70. promysli to-
fůůůůůj!!!
https://www.facebook.com/groups/197098480350643/?r ef=notif¬if_t=group_activity#!/photo.php?fbid=2 62475260486069&set=a.114717155261881.16616.1010769 03292573&type=3&theater
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Baico
to se mi stává často a nejen u auta
Myčka má divnej zvuk příjde muž a myčka přede jako kočka,viz pračka, lednička atd.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
sem se teď zasekla proč že se mě podle zvuku vaří voda na kafe, když jsem nic vařit nedávala a on je za okny úpa fičák jako sfiňa z ničehoš nic
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:20
- Nahlásit
laguna
to se mi stává často a nejen u auta
Naštěstí mám velmi hodné automechaniky a Míra mi řekl, že ta chyba bude zaznamenaná na řídící jednotce, že se mi na to kouknou, abych měla klid. Že to bude jen prkotina a že mám být v klidu, že je lepší, když přijedu s každou prkotinou, než nějaká jiná jejich zákaznice, která prej vždycky jezdí na doraz a něco si na autě dohuntuje. Byl na mě moc hodnej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
http://tahaky.lam.cz/cj1.html
hele a maj to blbě... respektive tu definici mají správně, ale pod tim maj souhlásky a samohlásky, ale to nejsou pododdíly hlásek, protože jak souhlásky tak samohlásky mají písemnou podobu někdy i jinou, než je hláska, kterou vyjadřujou - např. souhláska X jsou vlastně 2 hlásky: K a S (ks) to samý neexistuje hláska Y...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:31
- Nahlásit
Grin
jinou, než je hláska, kterou vyjadřujou - např. souhláska X jsou vlastně 2 hlásky: K a S (ks) to samý neexistuje hláska
cože vole??????????????
nerozumim řeči tvýho kmene (((((..ale dostala sem vod ježýška téš cvyčební deňýček,taxi tam napíšu že vim ale úpa hovno cos řikala.-)))) aspon to budu mít černý na bílým
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:32
- Nahlásit
Grin
to sem ráda, že tu si. Takže hláska se nerovná písmeno?
Jebloň
si bubá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:34
- Nahlásit
davidkova renata
nerozumim řeči tvýho kmene
na to jsem zvyklá, takhle na mě mluví dost lidí
téš cvyčební deňýček,taxi tam napíšu
ha hááá depak deníčky dobrá věc
stetisek123
Takže hláska se nerovná písmeno
ne, hláska je zvuk, písmeno je to, jak ten zvuk zapisujeme.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:37
- Nahlásit
Tak jsem ten vzek zajedla. Obr vztek vyžadoval obr porci. Sežrala jsem kotletu na šlehačce se sýrem a hromadou brambor a menší hromadou zelnýho salátu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:59
- Nahlásit
Baico
nejhorší je gdyš máš jako já teď vztek a nic k jídlu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Led 2012 19:19
- Nahlásit
Žádám všecky zúčastněné, aby přestaly jiš Micinku muckati, neboť z toho děsně blije
A teď vážně - je mi jasný, že blije po tej narkóze, myslíte, že jí můžu dát napapat? Vet ráno povidal, že jo, ale samo že něco měkkýho. Ale aby z toho zasejc neblila vo to víc, žejo ... A taky jí musím dát atbpilulku, tak aby neblila eště krzevá tuto a aby ji nakonec nevyblila. Bóže to je dilemátko
Dělejte, báby, raďte!!!! Plís!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:22 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Grin
máme úkol ve větě vybrat slabiku, kde je víc hlásek než písmen. Věta zní: Věrka píše dopis kamarádce Ivě do Krkonoš.
Takže to je VĚR (ze slova Věrka) a VĚ ze slova Ivě, prtože se to Ě čte jako JE? Rozumím tomu dobře?
Ještě mmáme v té větě najít slabikotvornou souhlásku. To je Věrka píše dopis kamarádce Ivě do Krkonoš. Je to tak? Dá se zjednodušeně říct, že je to tam, kde jsou u sebe min dvě souhlásky?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:24
- Nahlásit
Tinta76
nechává se to na zvířeti, můžeš mu nabídnout něco měkkého a pokud žere, tak žere
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:26
- Nahlásit
Tinta76
neboť z toho děsně blije
a nesere k tomu? jest mezi psy nějaká viroza,my jí máme,grinofka se psema též
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
jest mezi psy nějaká viroza,
Jako fakt? Mě dneska sral Áres (teda dneska nesral jako mě osobně, ale posral se) jak dlouho ta viróza trvá?
Jinak čumím na ten web cos sem dávala, chtěla bych vyzkusit něco z toho Barfclubu pro Zira a čučím že jsou levnější než na origoš stránkách.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Led 2012 19:32
- Nahlásit
stetisek123
Eh, takže prostě, když bé chtít papat, tak jí dát i s rizikem, že bé znova blinkat? Vona papat určo totiš chce
Dá se za měkký považovat vemeno + kapr/sumeček + zelenina + vločky? Měkký = nic, co by musela kousat? Noooo, ale to asik s tou rybou dosti riskuju teda
davidkova renata
a nesere k tomu? jest mezi psy nějaká viroza,my jí máme,grinofka se psema též
nevypadá to ... ale vona bé spíš blejt krzevá tu narkózu asi ne?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:32
- Nahlásit
davidkova renata
Atusch
ona je i mezi lidmi, sere mi maminka, teta a trochuneteř
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:33
- Nahlásit
Tinta76
to bé asi dost zátěžový jako první do bříška. nějakou kašičku z konzervy, nebo mixovaný kuře třá
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:35
- Nahlásit
Tinta76
měkký jako lehký do žaludku. Pokud by blila a přesto žrala, tak to bé úkaz přírodního nevídaného karakteru a žrádlo bych jí dala až zejtra
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Led 2012 19:36 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
stetisek123
Jejda konzervu nemám a ani to mixovaný kuře ... co granule? Ty ale musí rozkousat, tak nevim ...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:37
- Nahlásit
stetisek123
Verka a ive mas dobre, vjerka a ivje ale ta slabikotvorna souhkaska je v krkonosich - slabika KR - a slabikotvorna je souhlaska r- poznas to tak ze tam neni zadna samohlaska v te slabice.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:49
- Nahlásit
Dana2
sakra, jsem se chtěla zastat Jebloně a hned jsem chytla Crysí synrom )
Ó díky ,jsi jedinej dobrej čék co tu je.
laguna
Myčka má divnej zvuk příjde muž a myčka přede jako kočka,viz pračka, lednička atd.
To sem ráda,že to je fšude,ne jen u nás!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:49
- Nahlásit
Grin
ale tady píšou, že to můžou bejt i jiný souhlásky
Tinta76
ty grancle sou právě blbý, ale zkus je rozmočit na kaši, jestli to bé žrať. Už pije?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
atush
jj fakt.začla v úterý,pak se to jakoby trošku vrátilo,měla sračku furt celou dobu,ale nechtěla extra ven kuli tomu,prostě jak šla srát,měla sračku,dneska nevim,neviděla sem jí
chtěla bych vyzkusit něco z toho Barfclubu pro Zira
ale je to drahý pro ty naše velký hovada.-(((
Tinta76
ale vona bé spíš blejt krzevá tu narkózu asi ne?
jj asi jo..osobně bych jí nedala asi nic,vono se jí nic nestane a dost možná ti to beztak vybleje,ale určitě bych nedávala granule teda
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Led 2012 19:56
- Nahlásit
stetisek123
davidkova renata
toš grancle tedy zavrhuji, udělám jí pidiporcičku ze surovin výše uvedených, abych do ní nějak dostala tu piluli ... jo a už pila, decentně
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 20:07
- Nahlásit
stetisek123
ona je i mezi lidmi, sere mi maminka, teta a trochuneteř
No mě dneska ženská taky říkala, že sere celá jejich rodina... to je fakt hnus, tohle je uplně nejhorší možný postihnutí chorobou, to i blicí je snad lepší
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 20:08
- Nahlásit
Zdar hovada, uš ste zhubly
|