| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 20:28
- Nahlásit
Nezhubly, tag já zas du
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 20:35
- Nahlásit
Eldoguero
zase se s tebou tady nikdo nebaví?
ale zato ses pokrysila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 20:36
- Nahlásit
mě furt padá cz tko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 20:37
- Nahlásit
kejtlin
mě taky
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:04
- Nahlásit
Atusch
teda blití je horší, to nesnáším. ALe kdysi mě postihla obojetnost a to sem seděla na záchodě s kýblem v ruce, to bylo fakt hustý
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:05
- Nahlásit
kejtlin
Monty
mi taky uš mi takhle zmizel jeden dlouhej vzkaz, tak mi to neba. Bolí mi dutiny jak sviňa, tak tu sedím s ledem na ksichtě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:09
- Nahlásit
stetisek123
to je fakt divný že je ti furt blbě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:10
- Nahlásit
stetisek123
hele to je fakt už divný, nechceš zajet k jinýmu doktorovi pro jinej názor, takhle dlouho stonat s chřipkou/angínou je masakr...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:11
- Nahlásit
kejtlin
ha koukám, že se shodneme v diagnóze "je to fakt divný"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:13
- Nahlásit
stetisek123
Grin
já jsem pořád ještě nachcípaná taky už 14 dní ale u mě je to normální, blbě mi neni ale
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:14
- Nahlásit
stetisek123
proč sedíš s ledem na ksichtě????
Dej nám eště úkol pro třetí třídu, to je hezký s těma souhláskama, vůbec si to nepamatuju čoveče, dej úkol dej.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:17 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
proč je ftelce takový prt???
stetisek123Bolí mi dutiny jak sviňa, tak tu sedím s ledem na ksichtě
na dutiny je teplo, ne? já teda dutiny dávala do kupy teplem, klidně napařit xicht nad hrncem horký vody s tea tree olejem, pak začepicovat xich a klidně i přes obličej suchej ručník než ten xicht po napaření vystydl, nebo nahřát ty gelový pytlíci a progřát, nikoliv mrazit!
jinak je ztotožňuju s diagnozou "to je divný" a šla bych za jinym doktorem, klidně riskla v noci pohotovost někde v Praze.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:20
- Nahlásit
stetisek123
já tedy dutiny léčila taky teplem jako crysa
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:22
- Nahlásit
Grin
kejtlin
jako já úplně neumírám, abych ležela v posteli s hadrem na hlavně,a le mám stašně málo energie. Stačí prkotina, třá dát prádlo do pračky a začne mi vibrovat celý těloa neudržím ruce na klíně a musím lehnout. Jinak furt kašlu i rýmuju,a le to by mě normálka nevyřadilo z provozu.
Gerda
pak už to bylo jednoduchý, jen tohle jsem nechápala. Pak mi pravda dělaj problém příbuzný slova ke slovům vyjmenovaným a hlavně jejich zdůvodnění,ale to tu ovládáte v poho. Jenom nechápu, proč nemaj nějakou učebnici, kde je to vysvětlený, všechno hledám po netu. V učebnicích je nadpis a pak už jen vyplňovačky a úkoly, co já nebohá matka s tím?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:23
- Nahlásit
kejtlin
já už je měla několikrát a sestra na ORL už mezi dveřma každýmu říká, že "na dutiny zásadně led, na slepák taky dáváte ledový obklady."
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Led 2012 21:23 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Děkuji všem za udílení rad ohledně pipinky micinky Kytí ... huš je napapinkaná a spinečká ... pilulku zdárně vypreparovala, při druhym pokusu rozkousla na půl, při třetim z toho byly čtvrtky, napočtvrtý to tea uš snědla - rozdrcený s množstvím většim než malym (lybyčky), původně jsem to zamýšlela úplně jináč žejo tak snad to zejtra už bé cajk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:25
- Nahlásit
Crysa
kejtlin
taky bych to zahřejvala, třá bych si dala strašně moc soli do strašně moc horký vody a napařovala hlavu a taky nohy v lavóře s hodně slanó vodó. Možná aji zápěstí a lokte.
Jinak - zájemcí vo kérku - v sobotu na čt 2 v 21.55 běží cestopisnej pořad vo kérkách světa, cestopisec nějakej jede světem a čekuje kérky, aji ty maorský. Takže se pojďme zinspirantit.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:25
- Nahlásit
Crysa
na dutiny je teplo, ne? já teda dutiny dávala do kupy teplem, klidně napařit xicht nad hrncem horký vody s tea tree olejem, pak začepicovat xich a klidně i přes obličej suchej ručník než ten xicht po napaření vystydl, nebo nahřát ty gelový pytlíci a progřát, nikoliv mrazit!
Tohle je spíš na rýmu, když už je zánět v dutinách, jako že bolej až zuby a člověk je pérdeli, tak právě led. Stejně jako třá na otitis medium
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:27
- Nahlásit
stetisek123Stejně jako třá na otitis medium
tak toho neznám
Gerdav sobotu na čt 2 v 21.55 běží cestopisnej pořad vo kérkách světa
a v sobotu před dokumentem přestane bejby sedět fkoutě!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:29
- Nahlásit
stetisek123
hele, to už ale není normální
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
stetisek123
víš, že můžeš mít vopravdickou chřipku? Jako tu vopravdickou...neměla si někdy klíště teď poslední dobou? Ty vodběry krevní máš teda ok? Rentgen plic ti dělali? Idy sis naposledy dala led na slepák? Mám pocit, že na slepák se dává operace, ne? A zánět slepýho střeva neni tak úplně podobnej zánětu dutin a zadní rýmě si myslim...zkus spát aspoň jednu noc v čepici a šále, stejnak to vypadá, že seš skoro mrtvá, tak je fuk, jaký uděláme pokusy. Zítra začnem pouštět žilou, pozor, řeže se to na krku a nesmíš úpa moc dlouho to nechat téct.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Jinak - zájemcí vo kérku - v sobotu na čt 2 v 21.55 běží cestopisnej pořad vo kérkách světa, cestopisec nějakej jede světem a čekuje kérky, aji ty maorský. Takže se pojďme zinspirantit.
připomeň ještě v sobotu díky
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
Gerda
taky bych to zahřejvala, třá bych si dala strašně moc soli do strašně moc horký vody a napařovala hlavu a taky nohy v lavóře s hodně slanó vodó. Možná aji zápěstí a lokte.
tohle vše je třá na hnusnou rýmu. Sem posledně jen o vlásek unikla punkci, páč mi zabraly až druhý ATB, to už mi i pískalo v uších a měla sem jedno píchlý.
TeĎ nevím,páč zítra doberu ATB a asi bych měla jít za mojí dr říct, že to porád není dobrý. ALe máme tu ve ST i dr na ORL, tak bych šla tam. Ten mi zase ale nebé řešit kašel. Já už hlavně nechci žrát ty ATB, páč už jsem jak grinečkový psi. Zejtra si to musím rozlousknot
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:31
- Nahlásit
Crysa
mám komplikaci, v neděli mám nutně návštěvu u kámošky ve stáji, shodli se s Amálkovou kamarádkou, že je to v nejbližší době jedinej víkend, kdy se můžem vidět všechny tři najednou. Takže musim se vykvačit buď v neděli brzy ráno, nebo v sobotu po závodění.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:32
- Nahlásit
Gerda
tak jo, beru, jen prosim pijávice vynechte, páč to by byla moje smert. Je to podobný červovi a na ty mám fobii.
Na slepák je operace,ale než k ní dojde, tak se leduje
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:35
- Nahlásit
stetisek123
na otitis medium
Co to je???
Jinak jsem byla nachcíplá a bolela mě hlava od dutin a všecko možná tak jsem taky zahřejvala...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:35
- Nahlásit
stetisek123
Tak sem jednou v životě měla dutiny, bolela mě celá spodní čelist, že sem měla zánět tam. Pomohly mi hned ty první atbka, měla sem dokonce i prášky nějaký herojinky nebo co, bo se po nich chtělo spát a čék byl takovej vláčnej a vyjetej...moc príma to byla nemoc, bo sem měla bezva horečku, strašně hezky mi bylo, ty prášky k tomu...joooo, to už je skoro 15 let.
Ten zánět tam může zatuhnout a budou ti to vysekávat. Radši zítra skoč za svou doktor a hned pak na orl, vem všechny recepty a pak si vyber, jakej lék chceš a ten si vyzvedni v lékárně.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:37
- Nahlásit
Gerdamám komplikaci, v neděli mám nutně návštěvu u kámošky ve stáji, shodli se s Amálkovou kamarádkou, že je to v nejbližší době jedinej víkend, kdy se můžem vidět všechny tři najednou. Takže musim se vykvačit buď v neděli brzy ráno, nebo v sobotu po závodění.
bééři na vědomost a na neděli zařídím soběš jiné zábavy, myslím že uskutečním konečně třá čuchonávštěvu co již dlouho slibuji
Stran přespání nechám na tobě jak se ti bude chtít jet, jestli za tmy večer dom a nebo rána za světla.
stetisek123TeĎ nevím,páč zítra doberu ATB a asi bych měla jít za mojí dr říct, že to porád není dobrý. ALe máme tu ve ST i dr na ORL, tak bych šla tam. Ten mi zase ale nebé řešit kašel. Já už hlavně nechci žrát ty ATB, páč už jsem jak grinečkový psi. Zejtra si to musím rozlousknot
čéče tak bych asi riskla to ORL a šla i k obvodnímu, nebo řekla jednomu o druhým ať se domluví na léčbě, ale to co popisuješ už je drsný a fakt ne běžný marodění. Ale spíš to vzít na polikliniku a proběhnout to přes RTG a velkou krev a někde jim tam plivnout na sklíčko, esli nemáš nějakýho toho zlatýho streptokoka bo jaxemenujoutykurvynevyhubitelný.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:37
- Nahlásit
stetisek123
neudržím ruce na klíně
já tohle měla ze štítný děsně se mi klepaly ruce a před nadměrnou únavou mě vždycky varuje endokrinoložka
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:40
- Nahlásit
laguna
no štítku mám,ale mám jí vykompenzovanou a tohle je fakt minimum námahy. Stačí jen ráno vstát a vyčistit si zuby a oblíknout. Už se klepu, že odpadnu. myslím, že to tělo dává všechnu energii na nemoc a neví, že potřebuju ještě doma fungovat
|