| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 10:20
- Nahlásit
uš to jede
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 10:38
- Nahlásit
uš to zase jede, tak jdu ven
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 10:56
- Nahlásit
Pro mamku
Víš, kolik zubů má veverka?”
„Ne, kolik?”
„Já taky nevím, ale když jsem jí dal pěstí, vypadly jí dva!”
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:00
- Nahlásit
Brýtro, ani nikdo nic neřikejte krz pracovní den!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:03
- Nahlásit
jupííí, šéfka mi dvču schválila
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:08
- Nahlásit
Čau všem nesháněl mě někdo? Asi ne, co? Tak zas jdu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:16
- Nahlásit
Zdravím všechny v novém a lepším roce 2012
Jak jste přežili silvestra a Novej rok?
My byli již tradičně doma, ale přišla zcela neplánovaně kámoška s mušem, tak jsme si to nakonec docela pěkně užili akorát chudák kámoška nepila, páč řídila domů, ale prý už je zvyklá
Teď koukám na malodítě a má od něčeho strašně špinavej nos, nevíte někdo od čeho? Včera jsem šla krmit venkovní psy, v kuchyni na stolku (se psíma proprietama a miskama) jsem nechala misky pro domácí - klasika jako každej večer, přijdu z venku, koukám na jednu misku a říkám si, že snad navrchu byl takovej velkej kus masa ... ale nevěnovala jsem tomu pozornost nijak, dala čoklidům misky a šla si umýt ruce. Pak se ovšem podívám na Viktora a co myslíte - to malý jelito mělo celou hubu mastnou a ještě okolo kousíčky jater
Je fakt, že maso bylo čerstvý, ale přecejen to byly vnitřnosti z jatek pro psy, takže teď čekám co to s Viktorem udělá počítám, že každou chvíli začne štěkat jééé tak nic, to už vlastně dělá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:30
- Nahlásit
Eldoguero
paní, mám pro vás novinku, moje smečka se rozroste o psí bílé mimi
a už jen jedenáct dní, no není to super???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:32
- Nahlásit
čus dementi su stále podrážděné a tlusté,tagže nesrat!!!!!
atuše
crysa
kejtlin
hele holky neporovnávala sem ceny ale todle vod mac1 ste viděly?
http://www.becres.cz/becres/eshop/1-1-MASO-VETAMIX
tam je 30 kg...
jinak klidně s atuší vemu něco až bude,ale musela by mi to chuděra někam přiblížit ,tak na mě myslete až něco bé...a štětísek by taky možná cosi vzal!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:35
- Nahlásit
Eldoguero
to malý jelito mělo celou hubu mastnou a ještě okolo kousíčky jater
můjtytondokolenatej ))) to mi silně připomíná kapitolu vod Heryjota o tom jejich místním pohodným ))))))))))))))))))
essis to ale četla,tak víš,že dotyčný i jeho rodina kypěli zdravím navzdory neustálému výskytu mezi infekčníma zdechlinama v různým stupni rozkladu.-))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:44
- Nahlásit
Monty
moje smečka se rozroste o psí bílé mimi
Tý joooo takže nakonec bude ten pejsek? Já myslela, že chovatelka pro něj měla už nějakýho jinýho zájemce.
Ale každopádně gratuluju protože bílejch psů není nikdy dost
davidkova renata
Tohle jsem nečetla, ale skoro to vypadá, že Viktor má buďto nějakej tendlenctej gen s nima společnej, nebo je to prostě malej dobyteček
Já už jí u něčeho podobnýho několikrát načapala, ale vždycky jsem ji zatím stihla vyškubnout maso nebo těstoviny z misky od huby. Tentokrát to ukradla velmi fikaně
Voni to byly normální játra z jatek, čerstvý (porážka v pátek, vařeno v neděli), ale přecejen to nebylo pro konzumaci lidskou Na druhou stranu si říkám, že ona je stejně v podstatě malodoga, takže je vlastně všechno ok
Důležitý je, že nejí granule
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:50
- Nahlásit
Eldoguero
že ona je stejně v podstatě malodoga
možná trumfne mauglího v brzku ,ten granule jí co vim.-))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:55
- Nahlásit
Eldoguero
děkuji už se nebudem bát vlka nic, tři malí psi = jako jeden velký
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
možná trumfne mauglího v brzku,ten granule jí co vim.-))))
Mauglí jí fšechno a fčera sem přišla na to,že vyžrl psům i většinu pamlsků....aji sušený maso.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:11
- Nahlásit
davidkova renata
To je jediná klika, že nejí granule, páč otevře už všechny barely na granule co máme doma a to by byla krutá samoobsluha - ona by měla za chvíli 30 kilo a psi taky 30, ale dohromady, protože by jim to všechno sežrala ¨
Ale už máme vychytaný, že jí nejvíc chutnaj vařený játra a pak zvěřina a ryby z Falca
Monty
tři malí psi = jako jeden velký
Tak o tom žádná a tři teriéři to je jako jeden a půl velkýho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:12
- Nahlásit
Jebloň
aji sušený maso
noho kristova, to máme pěkný vyhlídky do budoucna teda
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:14
- Nahlásit
Eldoguero
noho kristova, to máme pěkný vyhlídky do budoucna teda
Kromě toho,že to je dražší než bonbony,to je výhoda.....granule a pamlsky mám doma furt a nekazí se mu po tom zuby.
A víš jak musí mít silný žvejkací svaly.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:14
- Nahlásit
davidkova renata
hele holky neporovnávala sem ceny ale todle vod mac1 ste viděly?
http://www.becres.cz/becres/eshop/1-1-MASO-VETAMIX
Já nevím, ale co koukám tak jsou z Brna... To je mi asik k ničemu! A maso budu brát, ale né dřív jak za měsíc, zatím mám plnej mrazák Falca...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
mě přijde že to jsou starý vetamixácký ceny, já klidně budu brát vetamix 70 kilo i metrák jen nedám dohromady 1500, když jo tak už se mi to nevejde do mrazáku.
příští měsíc jdu do objednávky s kamarádkou z horoměřic, budeme brát falco, má 3 velký psy a jde do falca se mnou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:16
- Nahlásit
Atusch
jak z brna???
dyk píšou dbu rozvozu po praze!
http://www.becres.cz/
ale né dřív jak za měsíc,
neva tak na mě mysli jo????????????????????????????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:23
- Nahlásit
Jebloň
A víš jak musí mít silný žvejkací svaly
To je pravda, to dítě potřebuje zejména na obrany myslím, až bude kousat na ten rukáv, aby se jako udržel
Tohle zatím Viktror nejí, ale fakt je, že granule jí nechutnaj, tak možná proto nejí ani sušený pamlsky. Za to teda do sebe tlačí to maso no tak nevím co je horší, pozitivum je, že aspoň netrhá syrový maso jako vlk, ale kultivovaně pojídá vařené maso a těstoviny ze psích misek
Nic lidi, venku je hnus jeden fialovej a to nemyslím hnusosousedku vyjímečně ale opravdu počasí - prší, fouká vítr, je hrozně mokro všude, líbí je to jen pomatený Líliji a Orimu, který se klidně vyválej i v blátě prasata
A hlavně mám mnoho úkolů - například uklidit ten příšernej bordel po silvestru, páč včera to nigdo neudělal
A pak mě čeká vaření pelmeňů - mňam práce je to sice hrozná, ale gurmánskej zážitek to plně vynahradí
Takže jdu na to, pak se ohlásím jak to dopadlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:39
- Nahlásit
Eldoguero
co je pelmeň?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:46
- Nahlásit
ty jo, psi byli neska na procházce superhodný - mohlo by jim bejt blbě častějc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:51
- Nahlásit
kejtlin
pelmeň?
cosi ruskýho..něco plněnýho masem myslim,jako nějakej nok ))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 12:58
- Nahlásit
kejtlin
davidkova renata
To jsou ty pelmeně
A jsou to v podstatě takový těstovinový taštičky plnění masem, podávaj se vařený s kysanou smetanou, nebo jen přelitý octem.
Zní to jednoduše, ale udělat ty taštičky - v podstatě jsou to takový malinká kloboučky - je docela na dlouho.
Ale je to fakt lahoda
Už mám maso, jdu na těsto a pak "motat" takže se prozatím loučím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:03
- Nahlásit
Tak je dnes prtíná? Já tiskn ty přiblblý postry, který stejně nikdo nečte. ale je s tím sraní neskutečný. Šéfová mi opět vyhrožovala, že mi sebere prachy. Takže se pomalu začnu poohlížet jinde. nějak to nespěchá, ale v červnu tu bdu 3 roky, tak si myslím, že bude čas to tu zabalit.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Led 2012 13:12
- Nahlásit
Dobrý den celý den
zdravím šecky v novym ročku
naše Kytí ho načla stylově - má vo dva zoupky míň votekl jí čumec a my si nejdřiv mysleli, že se vo něco někde jebla (jeblá je na to dost), kontrola tlamy proběhla a nelíbil se mi tuze jeden zup, pak to splasklo, ale na silvestra jí to znova voteklo, že měla úpa deformovanej ksicht, sice to zas začlo pomalu splaskávat, ale dneska jsme radši svištěli k vetoj, tak si dala pěkně narkózu (vzal jí rovnou i kámen a zoupky má teď jak mladice) a samozřejmě ten divnej (ulomenej) zup měl koreň úplně vošklivej a druhej vedle taky nebyl moc pěknej, tak šly voba ven ... domu šlapala sice po svejch, ovšem mátoha byla slušná, ale ani tak se vůbec nerozpakovala a doma hned dala přes držku děsně zvědavýmu Žerykovi ... tak jí pěkně politujte a pomuckejte, ať už můžu zasejc jít
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:27
- Nahlásit
Tinta76
Kytíííííí lity lity muck muc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:29
- Nahlásit