| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 16:24
- Nahlásit
agáta12
Tak hele sem v balíku
tss taghle v balíku sem taky a rajdžr sem ani nevyndala ze schránky,přišel f pátek
Grin
Co jim mam naordinovat za dyjetu? Mate nejaky zkusenosti???
ideální je 1. den absolutně nic..v našem případě to bejvá problém jinak třá uvařit kuřecí prso s rejčí,aby byla rozvařená,na tom klidně chvíli vyžijou
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 16:31
- Nahlásit
hlásím že všude všechno naladěné )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 16:34
- Nahlásit
laguna
aha, ta prima, že? se musím podívat, našim se to třeba nepřeladilo, tak snad i mě ne, protože jsem na to dement
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 16:34
- Nahlásit
tak nejen španělé propadli modré,že?? )))))))))))))))))))
http://www.novinky.cz/cestovani/254565-spanele-pro padli-smoulum-nechaji-si-vesnici-natrenou-namodro. html
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 16:44
- Nahlásit
čus bus!!
Doufám, že už je Gerdice v pořádku dom. Krásně jsme se dneska vyprocházkovali. Jen můj hlas zůstal v roce 2011.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 16:59
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a gdyz grin nemuze kure tak co misto toho, krutu? Nebo kralika?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:05
- Nahlásit
už su okópané a čumim na pepina
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:06
- Nahlásit
Grin
Jestli máš králíka, tak mu dej králíka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:07
- Nahlásit
Grin
krutu? Nebo kralika
jo ty sou taky dietní..ale dávej jen libový,vokrájej případnný sádlo a nedávej kůži z krůty! ta je tučná
kejtlin
čumim na pepina
doo ree mii faa sooo laa siii doooooooo ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:10
- Nahlásit
davidkova renata
Diky
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:12
- Nahlásit
davidkova renata
Pro mě za mě,vylezte si klidně na komín,ale potichu!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:14
- Nahlásit
kejtlin
davidkova renata
Já mám Saturnina
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:18
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a asik by meli mit i klid ne, zadny litani velky a tak..?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:18
- Nahlásit
Jebloň
nudíte se? kupte si medvítka mývala.-))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:19
- Nahlásit
BaicoDoufám, že už je Gerdice v pořádku dom.
psala že dojela, a o asi hodinu dýl, že už dochází z párkingu.
Krásně jsme se dneska vyprocházkovali.
tak to bezpochyby ale ještě musel Kamínek zacválat a zatryskat s Ferčušem, páč byli oba nedolítaní, letadlové jedni.
Jinak zdravím letos, během podvečera a večera ještě hodím z rána fotky Havlokytkolodě kterak projela za mým krásným velkodomem. Jen jeli trapáácky brzo, večer na ní nebylo nic vidět, přístupná že bude za světla od půl devátý do devíti pod městem a ráno to odrazili a tak jsem vyklusala s mamkou Crysou a Maňaskou našich na láfku něco nafotit. Je to skutečně jak hromada umolousaných odpatků..
Jinak víkend pěknej, ale nějak jsme s Gerdou zasušily, páč minule padlo více bílého rumíčka, nyní ještě bytlo z první lahve musíme to napravit až zase s Maryjí přijedou.
Jdu si asi na chvíli lehnout, od osmi bude Kukanec a toho si nesmím nechat ujít, esli bude hrát stejně dobře jako tenkrát v tom kýýně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:20
- Nahlásit
Grin
Hele a asik by meli mit i klid ne, zadny litani velky a tak..?
to každopádně..aby se ta peristaltika maximálně zpomalila..ale náně bylo blbě,takže ani neměla zájem.celej den spala stejnak
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:20
- Nahlásit
agáta12Já mám Saturnina
áá, dobrá volba, jdu zapnout telku a taky čumět
Milooooouššííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 17:33
- Nahlásit
davidkova renata
Oni jsou oba taky hrozne mrtvi, dokonce spali i na navsteve coz nikdy nedelaji, je mi jich lito cumacku.. Spis se bojim az grinovi trochu otrne a ja budu chtit aby byl v klidu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 18:02
- Nahlásit
a servírovat v mém věku jako zákusek rakvičky je ohavnééé!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 18:11
- Nahlásit
kde jste kocoviny?
http://tedeska.rajce.idnes.cz/Kvetinova_lod_1.1.20 12_-_D._Berkovice_-_lavka/
tady je Havlokytkoloť, ta dneska focená, včerejší má Gerda.
Jé to je krásný si i na Nový rok pěkněěě popovidat sama se sebou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 18:14
- Nahlásit
Crysa
Naprosto bozi film a knizka je jeste lepsi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 18:16
- Nahlásit
Crysa
tady je Havlokytkoloť,
No fakt to vypadá jako hromada odpadků
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 18:33
- Nahlásit
GrinNaprosto bozi film a knizka je jeste lepsi
a tak knížku jsem dala taky víckrát
BaicoNo fakt to vypadá jako hromada odpadků
takový smuténkovací je to no.. sice není na funusech nic zábavnýho, třeba to bylo pěkný z boku, což jsme včera neviděli pro tmu a způsob ukotvení a dneska pro ten nadhled co jsme měli, třeba to fakt měli naaranžovaný na pohledovost z boku, což se nepovedlo ani včera ani dnes.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 18:45
- Nahlásit
Crysa
není těch kytek nějak málo? Sem myslela, že jich bude víc. A fakt to vypadá jak pojízdný smeťák.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:12
- Nahlásit
Nazdar pitomcííí, sem usla u Saturnina, pak sem šla vyndat prádlo z pračky, zjistila sem, že mi červené, ale staré!!! červené tričko obarvilo bundu a dvě další trička. Má olympyjská bunda je již velmi nebílá a blědě modrá trička jsou flekatě růžovohnusná.
Měli sme výrazně pěkný víkend, jenom nám to kazila moje obsese zbytkovým alkahůlem, pročeš sme fčéra už skorem vůbec nepili. Furt sme byli venku, bolej mě nohy, maryje už dávno spí v koupelně, tady sou teda děsný detonace jako u verdůnu, tak asi omdlela strachy, jela sem domki s půlkem zavazadel, druhým půlkem jsem již nastěhovaná u Crysů, neboť pojedeme hnedle v pátek znova, jelikož se koná závod Mlazický, kterého se s maryjí hodláme jako veselá koncová vloška účastnit, i když nám osud ukládá neustále zcela jasné úkoly býti na ocase peletonu veškerých závodníkůch, což nám nevadí a jdem na to zas a zas, jednou už sme to prolomili, tak to musíme prolomit ještě aspoň jednou. Do nového roka vám, vy jelyta zlolajná, přeju, abyste byli na ocasech co nejméně, anebo, pokud budete hodně, potom na těch, které si sami vyberete. Pejskům vašim pak pevná kožená vodítka, aby vás v případě nouze mohli vytáhnout ze sraček jakýchkoli.
Hele, co děláte? Proč má virkózu Nand eště furt?????? A proč jí má Grin a Triksyna? A víte, jak mluví Bajkofka? Takhle - chrchrchrchrrrr kuck kuck, kašli kašli, chrchrchrchrchr...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:31
- Nahlásit
Gerda
já se s Dádou s kníračem taky domlouvala že se pojedu kouknout na závot mlazický, 7.1. budu končit noční, tak uvidím jak na tom budu, ale chtěla bych se ject kouknout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:32
- Nahlásit
kejtlin
nechceš se s Axem nebo Gošem zůčastnit?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:34
- Nahlásit
Gerda
Proč ji má grin tryxina
Jeeee az to zjistis, reknes mi to? To by me totiz taky zajimalo
Jak snasel maren ohnostroje fcera? Tady to jelo slusne, trixina se klepala, to u ni kvuli hluku neni vubec obvykly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:36
- Nahlásit
Gerda
chtěla jsem s axou ale má propíchnutou nohu a goša není připravená
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:42
- Nahlásit