Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:06
- Nahlásit

do prdele rozbila jsem si hubu, celý předloktí mám odřený, chčí mi z toho krev a bolí to jak svině

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:08
- Nahlásit

do píči tak mi nejde další program, přejmenovali primu tak nic, budu muset za pánem kde jsem koupiola settop box at´ to naladí bo já to nenaladím ani hovno, čuráci

kinta
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:09
- Nahlásit

Pakůň

Bacha bacha bacha !!!!

http://www.novinky.cz/koktejl/254894-kamera-natoci la-prevazne-bylozravou-pandu-jist-maso-pakone.html

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:12
- Nahlásit

Dobré ráno, fstávala jsem až kolem 10 bo přišel děda na pifko. Jsem nějaká utahaná, a nic se mi nechce. Sem tu úpa samotinká, tatík je u babky a mamka slušně řečeno někde v pérdeli. Mám tu uzený, ale s kyselejma bramborama a né s čočkou. Ale obědvat asik nebudu

laguna
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:24
- Nahlásit

jsem šípková růženka loni jsem šla spát a vzbudila jsem se až letos )))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:46
- Nahlásit

brej den, taky nikdy nenaladim tu novou primu,nemám šanci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:49
- Nahlásit

Sízra Milanová
brej den, taky nikdy nenaladim tu novou primu,nemám šanci

já nenaladím ani čt1,čt2,čt4 a čt24

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:51
- Nahlásit

kejtlin

tak to jsi v prdeli pěkně! Ty naladěný mám,ale jak začnu ladit tu primu zajebanou, tak si to jistojistě rozšteluju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:59
- Nahlásit

Sízra Milanová
mě už to nejde půl roku

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 12:07
- Nahlásit

Sízra Milanová
Ty naladěný mám,ale jak začnu ladit tu primu zajebanou, tak si to jistojistě rozšteluju
Nápodobně........Jezevec začíná bejt vzteklej,páč to po něm chce pořád nějaký heslo,který sme nigny nikam nezadávali a bez něj to nejde.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 12:11
- Nahlásit

čuuus novoročenky

už mám novou primu naladěnou héééééč, sem zadala automatický ladění a ono si jí to samo našlo, akorát mě sere že je na programu 24 a nevím jak to dát na jinej, nevim proč to museli kreténi přdělávat

Venta
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 12:12
- Nahlásit

kejtlin
Sízra Milanová
Jebloň
nikdy nenaladim tu novou primu
Nápodobně
Já jsem taky dneska úplně nenaladěná a to jsem ani nezkoušela, jestli se nám televize přeladila nebo ne.
Jinak brej den

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 12:15
- Nahlásit

Jebloň
páč to po něm chce pořád nějaký heslo,který sme nigny nikam nezadávali a bez něj to nejde.
jo po mě to taky chtělo heslo a protože bych to rošlapala tak sem se na to vysrala.
když mi naladí ty čt, tak mi nepůjde zbytek

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 12:57
- Nahlásit

Děcka, stetísek má dnes narozeniny!!!! jen aby jste dneska na ní nezapomněly

Přejeme s holkama tedy vše nej

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:02
- Nahlásit

Monty
stetísek má dnes narozeniny!!!!
Já zrovna dumala nad tím jestli to není jen tím, že je inkognito tak že jako nemá vyplněné datum narození. A 1.1. se tam dalo automaticky, vyběhlo na mě asi 5 lidí takhle...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:06
- Nahlásit

Atusch
A 1.1. se tam dalo automaticky, vyběhlo na mě asi 5 lidí takhle...

JJ,mě asi 12.

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:10
- Nahlásit

Atusch
aha, tak to nevím

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:20
- Nahlásit

Jebloň

Ahoj v novým roce , ať tam Jezevec zkusí zadat jako heslo "0000" (bez uvozovek). Mám pocit, že to mi fungovalo, ale televizi už nějakou dobu nemám, tak nevím jistě....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:22
- Nahlásit

ať tam Jezevec zkusí zadat jako heslo "0000"
To už zkusil,i 1234 a nic. mám neodbitnej pocit,že tenhle set top box děti zablokovaly.

Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Jebloň
že tenhle set top box děti zablokovaly

Aha, šikulky.... A co reset, nepomohl by?

EDIT:
Další možností může být zablokovaný set-top-box. Řešením je jeho reset, vymazání předvoleb, vytažení ze zásuvky - následně zkusit naladění od začátku. Případně zkusit zadat požadovaný kanál v režimu ručního ladění.

http://www.digitalne.tv/nejcastejsi-dotazy/

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:26
- Nahlásit

děda má taky dneska narozeniny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:35
- Nahlásit

čus degeni,nemyslete si,že vás budu v novým roce tytulovat nějak líp
su nasraté,tlusé,venku chčije ,doma mrdnik a tak vůbec..deserté mě nigdo!
Grin
protože se Grin ráno děsně zeblil
možná to bé taky ta viroza..nána eště neni cajk,přestže se asi 2 dny zdálo že už jo,akorát měla pořád sračku i přes relativní dietu a včera zas vypadala týraně..ani nedostala teda žrát,což je u nás konec světa uvařila sem jí dvě kuřecí kozi s rejží ale už nmě to nebaví

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 13:47
- Nahlásit

EDIT:
Děkujeme......bojuje s tím statečně,ale zatím prohrává.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 15:59
- Nahlásit

Dobré ráno vodpoledně žumpizny.Tady taky hnus filejovej venku,já du makat,ále zas mám pondělí uter.volno takže neska zedřu a v pondělí se vám budu vysmívat jak béte všecí můset prtínááát háhá kinta
Bacha bacha bacha
Tak ti pěkně děkuju zařazuju pandy na seznam nebezpečných druhů hned za grizliho a žraloky,ke kleci do zoo už mě nedostanete ani bagrem

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:05
- Nahlásit

čau baby, co nového??? My byly na adrelinové procházce s Basenžíkem, utekl, naštěstí vše dopadlo dobře, šel domů, měl ale velikánské štěstí, protože přecházel pžez psycho křižovatku

agáta12
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:08
- Nahlásit

Tak hele sem v balíku ! Teda jen do okamžiku , kdy těm podvodníkům na tohle skočím

Kanadský loterie (Lotto tradice)
Sídlo: 1a, Bexon soud Carlton
Nottingham hrabství Essex NG4 1SQ
Spojené království

vítězné oznámení

Vážení vítěz,

Jsme rádi oznamujeme Vám výsledek Národní Lotto 6 / 49 vychází loterie konané dne 31.prosince 2011, v Essex Velká Británie a Ontario, Kanada. Všichni účastníci byli vybráni náhodně z World Wide Web čerpá prostřednictvím počítačových systémů a získané z více než 10.000.000 společnosti a osobní e-mailové adresy. svůj
e-mailovou adresu připojena k letence číslo: B9564 7560 4545 100 s pořadovým číslem 046560 vyvodila vylosovaných čísel 1 6 20 22 24 46 Bonus 36.

Ty byly proto schváleny požadovat celkovou sumu 750.000 dolarů v USA v hotovosti připsána na obrázek EAAL/9080118308/04. Vezměte prosím na vědomí, že vaše štěstí vylosovaná čísla spadají do naší londýnské kanceláři zástupce booklet, ve Spojeném království, jak je uvedeno ve Vašem kupónu. S ohledem na to, že si USA 750.000 dolarů bude uvolněna pro vás v akreditovaných obchodních Bank v Londýně

Náš zástupce v Londýně okamžitě zahájit proces usnadnit uvolnění finančních prostředků z vašeho jakmile se obrátit na kancelář. Chcete-li soubor pro váš nárok, kontaktujte prosím naše odpovídající agent v Londýně hned čtete tuto zprávu pro rychlé a urgentní zpráva vašeho fondu, kontaktní informace je následující: -

Jméno: Abdul Nassar
E-mail: nassarinvestment@yahoo.com

Gratulujeme ještě jednou od všech členů a zaměstnanců tohoto programu pro všechny, kteří úspěšně vyhrál loterie a děkuji za to, že část naší reklamní program loterie.

S pozdravem
Paní Patricia naděje
Zákaznický servis: 680 NOK 859148

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:17
- Nahlásit

Tagze jako je to urcite vyroza jak vjestila davidkova bo uz eblije a nesere jenom grin ale i trixina masakr. Co jim mam naordinovat za dyjetu? Mate nejaky zkusenosti???

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:19
- Nahlásit

agáta12
pche, tohle vyhrávám skoro každý den. Na různé mailovky. A dneska sem vyhrála tři miliony v rajdžr dajžest výběru, heč

agáta12
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:20
- Nahlásit

No tak koukám, že ste oněměli .

Nebojte tohle štěstí si nechám ujít . Budu bohatnout pouze v hókně .

Hele mějte se letos prima , průsery jen tak akorát , abyste moc nezpychli , ale peněz víc a doktory a jiné , např pohřební a exekuční služby žádné .
Samo psi ať šlapou a vůbec ať to všechno funguje .

agáta12
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:23
- Nahlásit

Biluška
Hm . tak jo už mlčim .

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání