Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
já sežrala mísu krysího salátu a těším se na S čerty nejsou žerty

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
co děláte kreténi?
Meju nádobí, abych měla na začátku týdne čistou kuchyň. Kluky mám doma, myslím, že se z nich stanou napůl psy bytoví. To znamená, když jsem doma, budou i oni v baráku a když nejsem doma, budou venku.
Jinak holky dneska okoukly koťata. V pátek mi veterinářka potvrdila, že se jedná o kočky kočky. Doufám, že Hanca přijede co nejdřív a obě půjdou z domu. Neb kretén od vedle začíná mít pindy.

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:52
- Nahlásit

davidkova renataco děláte kreténi? já sem furt nasraná a žeru

nejsem nasratá, bo jak na nový tak po celý, takže tuto emoc dneska nemám. Jinak jsem taky přežratá jak prase, sežrala jsem asi osm kilo strouhaný mrkve co dělala Gerdomamka Gerdě na Gerdocestu na daleký sever k nám. A moooc dobrý, ani jsem nevzpomněla dát ochuttnat mojí mamce.. jak původně chtěla moje mamka.. a paxem šla odnýst mističku a našla v lednici zbytek bramborovýho salátu ze fčééra.. tak taky už zhynul v mých outrobách a teď si udělám kafe ke Kukymu a u toho asi něco málo pojím

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:54
- Nahlásit

jo a u toho žraní ležim fpelechu

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:56
- Nahlásit

TAK DĚFČATA, DNESKA JSEM SE ROZHODLA!!!!!!
BERU SI TADY TOHO PSÍKA

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:58
- Nahlásit

Grin
Jak snasel maren ohnostroje fcera?
U Crysů to moc nebouchalo, takže byla jenom normálně zalezlá, z procházky domki už ale šla na vodítku, to už jsem jí navolno nenechala, už detonovali. Ale teď? Ty vole, odpalujou se tu zbylý nálože, z paneláku před náma, klepou se nám i okna. Huuustý, buď to vydrží do rána dobrovolně, nebo si mě v noci vzbudí sama. Ale cíleně s ní ven dnes už nejdu.

davidkova renata
nechceš jít s nandem do mlazickýho závoda?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:59
- Nahlásit

kejtlin
těším se na S čerty nejsou žerty
já du čumět na Duše jako kavyjár..zase žrádlo!!
Baico
se jedná o kočky kočky
to nevim esi je dobrý nebo špatný ,asi špatný..
Crysa
strouhaný mrkve
tu mám taky ,ale nestrouhanou ,nejsem schopná se donutit jí nastrouhat,tagže žeru prasárny

du

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:59
- Nahlásit

Monty
BERU SI TADY TOHO PSÍKA
Jsi blázen. Jen si nedovedu představit, tak to v tom pidibytečku budeš řešit v době háraní.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:00
- Nahlásit

Gerda
axa byla včera v půl druhý odpo naposled pak jsem ji ven nedostala ani párem volů, byla až ráno kolem 8hod, nevzbudila mě, ani se nepočůrala

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:00
- Nahlásit

Baico
Neb kretén od vedle začíná mít pindy.
jo, pindal, dement!!!!!

Crysa
Tys nenechala Crysomamce? ))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:01
- Nahlásit

Monty
To jakože fakt? Nebo je to nějaký novoroční žert? Uš si vystřízlivěla?

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:01 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

MontyBERU SI TADY TOHO PSÍKA

GRATULUJI BLÁZNE KNÍRAČOVÝÝÝÝ ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:01
- Nahlásit

Gerda
odpalujou se tu zbylý nálože
tady též,vypadá to že jim zbylo fšecko
do mlazickýho závoda?
asi neni do čeho,ovladatelnost nula,takže národák neklapne a do ZZO nepudu..i dyš bych mohla vyšší národní zkoušky nemaje

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:02
- Nahlásit

GerdaTys nenechala Crysomamce? ))))))

nooo.. hmmmhhh....

.. s poslední žící sem si na ní fspomněla.. ale tu žíci už jsem před hubou neudržela ((( jsem tragický případ zhoubné rozežranosti.. ((

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:03
- Nahlásit

Monty
BERU SI TADY TOHO PSÍKA
cože???? magoréééé

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:04
- Nahlásit

vysvětlení je holky na tajné

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:05
- Nahlásit

Monty
BERU SI TADY TOHO PSÍKA
A proč? Budeš vršit knírače? Proč psa k fenám?

davidkova renata
tady též,vypadá to že jim zbylo fšecko
sou to ichtylodementi, už jak sme jeli od Bajkofky, stála na ulici samotná holka a házela jen tak na silnici dělbuchy. Ale jako sama vod sebe a samotná...takže ty haranti jsou imbecilní i bez kolektívu...

do ZZO nepudu..i dyš bych mohla vyšší národní zkoušky nemaje
tak poď, ne? Třá maj taky dobrý ceny jako v Jílu.

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:32
- Nahlásit

Crysa
GRATULUJI BLÁZNE KNÍRAČOVÝÝÝÝ
děkuji
odběr bude asi v pátek 13.1. Faith se mi pro změnu narodila 13.5. (což byl taky pátek )
takže pro mě to teda není vůbec smolný den

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:33
- Nahlásit

Monty

Ty blaaaaaazne ja jsem to ale čekala ze to nedas a vemes si ho

Gerda
davidkova renata

TAdy dneska uz dobry ale vcera.to byl masakr vsech masakru. Byla jsem vencit dost pozde, v 11, ale grin reakci nemA vubec zadnou, kdyz mu to neboucha u prdele.. Zajimavy ale je, ze se rano malem pos... Strachy kdyz na poli uvidel ty vybouchany petardy

Hele ale trix taky nemivala problem, az posledni dva roky se boji je to divny. Ale nijak to neprehani, jen se klepe a leze pod stul.. Nevim. Snad se to nebude horsit.

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:37
- Nahlásit

Čuuuus všici, co děláte? Já teď piju kafčo sem přežraná vod tety chlebíčkama, tak sem si votevřela čokoládku aby se chutě vyrovnali.

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:37
- Nahlásit

Grin
kdyby nebyl tak krásný, tak na něho nemám ani pomyšlení, ale to se fakt nedalo, holky byly jako štěňátka nádherné, ale tento plyšáček nemá chybu, dlooooooouho, moc dlouho jsem uvažovala, zda jo či ne, protože jsem psa nechtěla, ale to fakt nešlo

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:43
- Nahlásit

Monty
A mas vyreseny harani? Ja jsem grinotrixi harani zazila jen jedno a musela jsem si trix brat do prace, grin nevedel jeste na co ho ma, ale matlo ho jak si s nim trixinka furt chtela hrat

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:44
- Nahlásit

vetamix - Od 1.1.2012 měníme obchodní podmínky pro závoz zdarma, nově platí hranice min. 70kg a zároveň min. objednávka za 1500,- Kč vč. DPH.
70 kilo??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:48
- Nahlásit

Crysa
jo, můžeme objednávat spolu, nebo spolu falco, koukala jsem na ceny a falco vyjde líp

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:52
- Nahlásit

Monty
A jak se kluk menuje?

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:55
- Nahlásit

Crysa
Od 1.1.2012 měníme obchodní podmínky pro závoz zdarma, nově platí hranice min. 70kg a zároveň min. objednávka za 1500,- Kč vč. DPH

Joo viděla jsem , je to dost na pytel, bo do mrazáku se mi vejde 35kg a těch patnáct jsem řešila buď zda něco chtěli holky, nebo jsem brala pytel krmení, co včil?! To nevim A nebo se platí poplatek 150kč, pokud se toho veze míň ne???

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:57
- Nahlásit

Grin
Gulliver ale takhle se jmenovat nebude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:59
- Nahlásit

Monty
Gulliver je hezký

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 21:01
- Nahlásit

Atusch A nebo se platí poplatek 150kč, pokud se toho veze míň ne???

to nevím, pokud by se platilo 150,- za zavážku, tak to si klidně objednám každej tejden pět kilo. ale to asi nepude..

kejtlinjo, můžeme objednávat spolu, nebo spolu falco, koukala jsem na ceny a falco vyjde líp

jasný, myslím že tvýho velkoodběru budu využívat častěji pro svezení mého maloodběru.

Ještě uvidíme až vyhoděj nový ceníky Vetamixové i Falco.

Esli třá nekoupim brčko a nebudu těm čoklům rači foukat zadáčo brčkem do zatku aby nevypadali hubeně..

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 21:01
- Nahlásit

kejtlin
mě se to nelíbí

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání