Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:21 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Třá má panička Venouška taky ráda krev jako Eninka

no vykazujou vůbec dost společnejch rysů - ještě že tahle ženská má aspoň jenom jednoho čokla a ne tři

Eldoguero
hele a když dáš Grinovi košík, půjde do něj? Já jen, že třeba když by Venouška trochu zmlátil košem, že by paničce třeba došlo, že dělá něco špatně a hlavně,že je třeba to změnit. Ovšem pravda je, že pro Grinopohodu to není ideální řešení

já nevim, on se ještě nikdy nepral, je mladej - teprve rok a měsíc - nikdy nikoho nekousnul, jediný co se mi jednou nebo dvakrát stalo, bylo že když byl malej pes hooodně submisivní, že se Grin jako naježil a hrnul ho pod sebe s vrčenim, nikdy se ho zubama nedotknul (měl teda košík, ale stejně by ho nepokousal, ani se o to totiž nesnažil) apak tady má jednoho nepřítele čuvače a na toho taky jenom vrčí a hrne si ho pod sebe. Jinak když je na něj nějakej pes agresivní, tak se podřídí a čeká co já s tim, nebo uteče když jsem daleko. A to platí i o malejch psech. Zatim...
poslední dobou začal ale na všecky malý psy preventivně vrčet a nehraje si s nima, nechce, tak má košík, když je na volno.

edit: ale je pravda, že na Vanouška už řve a vrčí i když je hooodně daleko, a při těch útocíxh vypadá že by do něj šel, jenže to ho většinou držim dost nakráko, takže ve mně má oporu.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:25
- Nahlásit

stetisek123
jo jo jo, ten klučina, co jsem sem tam dala fotku, že je krásnej, nooo tak prostě jsme si párkrát s chov. zavolala a bylo to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:25
- Nahlásit

Grin
jednou nebo dvakrát stalo, bylo že když byl malej pes hooodně submisivní, že se Grin jako naježil a hrnul ho pod sebe s vrčenim, nikdy se ho zubama nedotknul
todle dělá i nána na přehnaně submisivní čupky..asi jí nějak serou přitom se nerve apsolutně
jako nevim co ti poradit,já třá nechávám nánu jistý degeny částečně řešit,většinou stačí,že dyš se degen s vrčením rozběhne že jí jako zabí,tak vona se votočí čelem a stojí..zatim nikdo nedoběch,leda vopačným směrem)) ale ona je jednak dospělá a hotová a dvanak jinej lévl trošku,tak nevim,essi bych grina nechala,možná jo,podle toho jak by mi mrdlo..

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:27
- Nahlásit

Monty
neeee, Fabijén neeeee, ani Rafael....jedině Jethro nebo Glencoe (Glenkou) - právě proto, že vim, že jsou z highlandu, píšu ti Glencoe

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:29
- Nahlásit

kejtlin
nj to by nevydejchal
Ale jó, vydejchal, on má docela smysl pro humor
Lucie Kratochvílová
To spíš vypadá, že ho má doma na stolečku...
ale připravenej, kdyby něco

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:31
- Nahlásit

davidkova renata
nevim,essi bych grina nechala,možná jo,podle toho jak by mi mrdlo.
no já ho nenechávám, když to udělá, tak buď zařvu a přivolávám, když jsem daleko, nebo ho majznu, když jsem blízko. Ale to že se to stane příště nevylučuju, nevim nakolik pochopil, že nechci aby to dělal.
Neni teď v období kdy bych mu chtěla dovolit si jakkoli vyskakovat, až bude dospělej tak prosim, ale v tý pubertě ne teda..

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:31
- Nahlásit

kuwa, mě se fakt nic nelíbí

Lucie Kratochvílová
tak Rafa by se ti líbil, Rafík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:34
- Nahlásit

Grin
nebo ho majznu
todle bych já osobně nikdy neudělala..přeci on se jen brání! a ty ho za to potrestáš..je možný že někdo to tak praktikuje,ale mě to přijde,že psa eště podrazíš..já nanynku pochválim a řeknu jí at se na něj vysere že je to kretén a vona tomu rozumí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:36
- Nahlásit

Monty

Vymyslet normální jméno pro čokla je teda záhul

Rafík je ale už divný
Mě se líbí i Cipísek ale tim se blbě volá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:36
- Nahlásit

Eldoguero
Ale jó, vydejchal, on má docela smysl pro humor

já vim on je i lidovej čék

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:37
- Nahlásit

Grin
to je dost na ho... situace
S těmahle malejma "bezproblémovejma" psama mám dost zkušeností a dogy ještě víc
Ovšem u nás to většinou probíhá tak, že majitelé těch "hodných" pejsků, kteří nikdy na nikoho neútočí na mě ječí, abych si držela ty svoje bojový psy načež já ječím na ně, aby si laskavě chytly svýho čokla nebo ...
Rozdíl ale je, že dogy by toho druhýho psa vyřešily velmi rychle
Zkus ještě jednou hodit řeč s majitelkou, ale už nějak drsně, ať jí to konečně dojde, nebo Venouška nakopni pořádně

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:37
- Nahlásit

Grin
Hlavně si to tolikrát nepřehrávej, seš dost podobnej typ na todle jak já, budeš si to přehrávat, konstruovat, vymejšlet postupy dopředu, děsně řešit, akorát se dostaneš do stresu a budeš se nervit, jen toho kreténa potkáte. Velice vřele ti doporučim se v tom nepitvat, když přijde Venouš pro nakládačku sám, tak mu jí dej, vykopej ho z vaší blízkosti, co to jde a bábu řádně zjeb. Pokud Grinek chodí s košem, vůbec neřeš to, že by Venoucha kous, jen aby venouch nekous jeho. Ale řeš to až podle situace, která nastane. Je naprosto jasný, že ho Grinek už nesnáší, oranžová hnusojezefčice svinice si takhle slušně vydobyla mařkovu nenávist, je to nenávist na 100%, stejně jako kavalírka z baráku, ta dokonce kousla i mě a i když jsem neměla psa, ty se taky nenáviděj monstrózně )))) Takže prostě Venoucha odpal hned, jak ho uvidíš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:38
- Nahlásit

Monty
Co Maverick, nebo Derick? To sou moji favoriti . Nebo sem nedávno na coursingu potkala psa, kterýmu říkali Grippen, to se mi taky dost líbilo

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:41 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Cipísek je cizí jméno jak sviňa

Biluška
Derick mi příjde jako Žeryk

CO GIPSY ???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:42
- Nahlásit

Eldoguero
já jsem jedna z mála co nemá hysterický malý čokly, když jdu s velkejma tak ale občas přemejšlím, že mi povolí vodítko
Grin
Venouška nakopni až se pochčí a bábu vzápětí

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:43
- Nahlásit

a co Mathy??? Mathias???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:50
- Nahlásit

Monty

A ty chceš cizí méno?

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:51
- Nahlásit

Monty
mám úúžasný tip na méno, je filmový to méno
vyslovuje se Klerenc

jinak se hlásím po vobranách, byla sem i nakoupit, tak zas mám tunu věcí který nepotřebuju, ale chci a byly v akci Paxe taky Crysa pochcala doma v bedně.. ráno sem jí viděla chcát asi 4x i srát a v bedně se zechcala, tak peru to novou protiotlakovku, nasákla všechnu tekutinu a na povrchu zůstala suchá. Geniální věc.

Du si vařit vobídek
páááááááááá

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:51
- Nahlásit

Monty
Gipsy je a)hnusný, b) holčičí.
Matese má každej, ale fakt každej Gdo nemá čokla Matese má děcko stejného jména

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:52
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jo, mě se česká moc nelíbí

Klerenc
klerenc byl slepý ne???

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
todle bych já osobně nikdy neudělala..přeci on se jen brání! a ty ho za to potrestáš
počkej, mě nepřijde že se brání, když sám od sebe psa nahrne pod sebe a vrčí aniž by mu čokl cokoli udělal... kdyby ho ten pes napad tak OK, ale jde o psa kterej se mu vyloženě podřídí..

Eldoguero
to je dost na ho... situace
S těmahle malejma "bezproblémovejma" psama mám dost zkušeností a dogy ještě víc
Ovšem u nás to většinou probíhá tak, že majitelé těch "hodných" pejsků, kteří nikdy na nikoho neútočí na mě ječí, abych si držela ty svoje bojový psy načež já ječím na ně, aby si laskavě chytly svýho čokla nebo ...
Rozdíl ale je, že dogy by toho druhýho psa vyřešily velmi rychle
Zkus ještě jednou hodit řeč s majitelkou, ale už nějak drsně, ať jí to konečně dojde, nebo Venouška nakopni pořádně

no myslim že dneska už jsem jí to řekla dost jasně, byla jsem hodně nasraná, ale otázka je jestli ona to pobere..

Gerda
Hlavně si to tolikrát nepřehrávej, seš dost podobnej typ na todle jak já, budeš si to přehrávat, konstruovat, vymejšlet postupy dopředu, děsně řešit, akorát se dostaneš do stresu a budeš se nervit, jen toho kreténa potkáte. Velice vřele ti doporučim se v tom nepitvat, když přijde Venouš pro nakládačku sám, tak mu jí dej, vykopej ho z vaší blízkosti, co to jde a bábu řádně zjeb. Pokud Grinek chodí s košem, vůbec neřeš to, že by Venoucha kous, jen aby venouch nekous jeho. Ale řeš to až podle situace, která nastane. Je naprosto jasný, že ho Grinek už nesnáší, oranžová hnusojezefčice svinice si takhle slušně vydobyla mařkovu nenávist, je to nenávist na 100%, stejně jako kavalírka z baráku, ta dokonce kousla i mě a i když jsem neměla psa, ty se taky nenáviděj monstrózně )))) Takže prostě Venoucha odpal hned, jak ho uvidíš.

Doufám, že to zatím tak mám, snažim se to fakt neřešit, v tom baráku se teda rozhlížim, ale jinak se snažim se nad to povznést, ale mám poslední dobou hodně strach kvůli jinejm psům, snažím se bejt v klidu ale moc mi to nejde

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:54
- Nahlásit

Biluška
Mě Maty, Matias nepříjde stejný jako Mates..
kuwa já fakt nevím, mě se vážně nic nelíbí

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:55
- Nahlásit

Biluška
Matese má každej, ale fakt každej

My už ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:55
- Nahlásit

Monty
byl slepý ne???
jen šilhal)))
taky by to tim pádem moch bejt skipy..
Crysa
byly v akci
naprosto tě chápu!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:57
- Nahlásit

davidkova renata
jo, co má posraný slipy

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:59
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Vymyslet normální jméno pro čokla je teda záhul
jo to je! asi si ho kvůli jménu nevezmu , že mu ho neumím vymyslet

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:59
- Nahlásit

Montyklerenc byl slepý ne???

rozhodně nebyl slepý, jen byl.. trochu akčnějšího ražení

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:00
- Nahlásit

kejtlin
Já vím třá, že Bonnie nemá ráda malý psy, ale na druhou stranu vím, že se nerve, stačí ji zavolat, do psa nepůjde.U Kaly vím,že startuje na první našlápnutí a nesnáší, když jí psi očuchávaj, ale taky vím, že sama nezaútočí. Argo je psycho, ten se nepočítá, na druhou stranu ani on v 99% nebyl ten, kdo zaútočil jako první, to, že když už se do rvačky dostal, bral to naprosto a smrtelně vážně je druhá věc, ale většinou nechal ten první útok na druhým psovi, asi má pocit, že nepotřebuje výhodu překvapení
Chápu tedy, že velkej pes je pro malýho velký nebezpečí, i když se třeba jen brání, na druhou stanu mám v živý paměti Arga chudáka ještě mlaďase, jak vždycky stál s hlavou až u země, event. ležel na zádech a po něm tancoval jezevčík, kterej snad nikdy paničku neposlech a nikdy si neodpustil na Arga vyjet. Stejně tak vořecha, kterej stával půl metru před Dozákem uvázaným před krámem a nepříčetně na něj ječel. A mnoho dalších ...
Bohužel si taky pamatuju den, kdy to Arga přestalo bavit ...
Do dneška jsem na majitele těch psů nasraná a nikdy jim to neodpustím a nikomu nepřeju, aby mu jakejkoliv Venoušek a jemu podobný udělali ze psa stejný pako, jako mám doma já

stetisek123
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:03
- Nahlásit

Grin
Bych tý ženský řekla, že pokud čokl ještě jednou zaútočí tak jí nahlásím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:05
- Nahlásit

Grin
mě nepřijde že se brání, když sám od sebe psa nahrne pod sebe a vrčí aniž by mu čokl cokoli udělal... kdyby ho ten pes napad tak
jo ták..já myslela že sme eště u Venouška tak to samosebou souhlasim!

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání