| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
bude slintat, řvát, kňučet a klepat se
aha tak to nebé zápal,ale vzteklina!!!! viděla sem ted 2 šokující videa jak umíraj 2 děti na fsteklinu,úpa přesně co popisuješ!
hmmm, tak koukam že teď bude potřebovat aliby ten čokl... kdy to bylo ať můžem doma sladit výpovědi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
podle mě nikdy nemaj v pravidlech,že nesmíš brát s sebou koně
to určo ne )))))))))))))))))))) ale všude gde dělám maj rádi psy a můžou tam a všichni je maj a tak vůbec prostě )))
ale stejně ho necííí,sral by mě na vytřený podlahy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:48
- Nahlásit
bonc
kdy to bylo ať můžem doma sladit výpovědi?
f klidu,to byla jakési indyje či jinej oryjent
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:48
- Nahlásit
bonc
strašně velkej, strašně drahej a strašně černej kůník, prej takej rolsrojs mezi hatátytlama
no jistě zas musí mít něco extra...tomu by se zas muselo vykat a řikat Hatávytlá..je mi to jasný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
když už ne teda ten minikomoň tak se mi líbí toto:
jako je heskej, to jo....ale vidím tam dost velkou nevýhodu. Gdybys spadla a neotevřel se ti padák tak seš dost f pérdeli
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:51
- Nahlásit
all
Právě jsem určitýho čéka( nejmenuju,ale znáte ho) chtěla vyhodit z přátel ale zjistila jsem, že ho v přátelích vůbec nemám,což mě teda dost nasralo, že ho nemůžu vykopnout
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:52
- Nahlásit
davidkova renata
Sízra Milanová
šmarjá dejte pokoj s těma exterierákama a pořiďte si pořádnýho pracáka ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:53
- Nahlásit
Biluška
jako je heskej, to jo....ale vidím tam dost velkou nevýhodu. Gdybys spadla a neotevřel se ti padák tak seš dost f pérdeli
to teda jo,hlavně by mi hned rozšláp hlavu určitě nebo prokop...jako prokop hlavu ne Prokop Michal atd
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
což mě teda dost nasralo, že ho nemůžu vykopnout
pžádej ho vo přátelství a následně ho vykopni )))
jako prokop hlavu ne Prokop Michal atd
prokop buben eště pak taky .-)))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:58
- Nahlásit
bonc
šmarjá dejte pokoj s těma exterierákama a pořiďte si pořádnýho pracáka ne?
pracovních zvířat už mám teď přesně vo jedno víc než potřebuju ale díky za nabídku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:59
- Nahlásit
tak já jedu za tím mušem a dřít. Ne,abyste tu dělali čoromoro mezitím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
bré deň
já teda koňa necú je s ním moc prááce a je z něj moc odpadu, ale jinak na koukání jooo to se zas ráda kouknu žejo
boncofce gratuluju k pozitivním nebo negativním???? testům
a ostatní sem už zapomněla. Jo Atuše by měla jít k doktoroj, aby pak nebyla marodná až do jara, to by nemohla chodit ven s psíci
davidkova renata
prokop buben eště pak taky .-)))
jakej prokop??? já znám eště prokop diviš, to asi nebé von co????
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:44
- Nahlásit
dobrý den fšem!
je zděs Kejtlina prosím?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:49
- Nahlásit
Biluška
Mašlíková prodává frísáka, essi chceš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:55
- Nahlásit
Adiddaska
Mašlíková prodává frísáka
proč ? at ho šoupne Kožíškovi do bedny a má vystaráno.-))))
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
no Kožíšek by ho nechal zmizet, to je asi cajk, akorát, že by jí za něj už nevyčaroval asi žádný love
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:57
- Nahlásit
Guten ták, je mi po tej zubřici docela fest blbě. Sdílejte na FB ten odkaz s tim kralupskym outulkem prosim, je to pozvánka na vánoční nadílku a link na charitativní opchůdek.
Adiddaska
Sízra Milanová
Adidasky, kdyby měl taťka Magyjon čas a chuť, nechtěl by se 3/12 v těch kralupech jen lehce stavit, jakože taky podporuje společně s váma outulky? Třá by tam lidi víc přišli...Adidaska v Mělníce, taťka Magyjon v Kralupech...Autokar na karnevalu... )))
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:04
- Nahlásit
tak Kejtlina na mě jako prdííííí?????
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:06
- Nahlásit
Gerda
já vůbec nevim vo co de. Ale essi je to v sobotu, tak maj nějou akci stran voslav svýho 100letýho výročí manželství, takže nevim. Já bych klidně dovalila, essi je to vodpolodne, dopolodne mám cvičák.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:07
- Nahlásit
Gerda
Adidasky, kdyby měl taťka Magyjon čas a chuť, nechtěl by se 3/12 v těch kralupech jen lehce stavit, jakože taky podporuje společně s váma outulky?
se můžu zeptat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:09
- Nahlásit
Adiddaska
Sízra Milanová
Je to vedle v témě od dejavu:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
hele jak dopad ten dědkůf nákup???
s mým kolegou co má právní vzdělání jsme napsali osdtoupení od smlouvy a prej si to odvezou-zatím se nic neděje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:14
- Nahlásit
Adiddaska
tak Kejtlina na mě jako prdííííí?????
neprdim jsem makala venku, vždyt´ máš na mě mobila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:26
- Nahlásit
kejtlin
jsme napsali odstoupení od smlouvy a prej si to odvezou
zní to dobře, měli by ti ještě potvrdit, kdy si pro to přijedou a kdy vrátěj peníze...dědek je skoro už nebezpečenej, neměl by snad mít ani přístup k penězům. berou mě dycky mory, když vidim třá ve zprávách hyeny, co takhle z důvěřivejch a nablblejch starejch lidí na předváděčkách vytahaj celý jejich úspory, to je megasviňárna.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:31
- Nahlásit
Gerda
nemá už přístup k penězům, vybíráme mu z bankomatu bud´ já nebo strejc a kartu má u sebe strejc bo u mě by ji mohl najít, ví kam si dávám důležitý dokumenty a jinam bych se jí bála dátdyš potřebuje prachy tak mu vyberem tu určitou částku. Ale gerdo on by si vzal na ty věci půjčku, už jí měl vyřízenou, takže nějakej přístup k penězům nic neřeší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:42
- Nahlásit
kejtlin
co to je za kokoty, když klidně přiklepnou dědkoj evidentně nesvéprávnýmu, když chce kupovat tyhle věci z předváděčky, půjčku??? Na nákup hrnců a dek?????? Tohle je k roztočení fakt! Stejně jako všechny ty předvánoční nabídky na půjčku na vánoční dárky, jak ti to jedou v telce denně...půjčte si na tohle, půjčte si na tamto, pohoda, ne? nemáš na dárky? No tak si puč, protože když nemáš na dárky, tak určitě budeš mít na splátky!!! Když nemáš na dárky, tak prostě žádný nedávej! Hele už mi prdla céfka, škoda, že to neni trestný takhle ojebávat starý lidi a nemajetný lákat do půjček. Divim se, že rada pro reklamu ty vánoční půjčky v telce nezakáže.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:44
- Nahlásit
Gerda
njn lidi jsou blbý a to nejsou jen lidi starý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:54
- Nahlásit
naobojkuku psy, baterky jsem už dala do nabíječky-přece jen s celebritou nevenčím denně , taky ten fot´ák mužu i zapomenout doma, stává se mi to naprosto běžně, nic není ztracený, a budu čekat na adidasku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:06
- Nahlásit
všechno mě dneska sere
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:13
- Nahlásit
Monty - Tak si kup toho westika a nic te srat nebude.
|