| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:04
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
třá ti daj i nějaký bezva injekce
No dík FUJ
Ale jo, zítra k dochtorovi dojdu. Třeba mi dá aspoň ATB.
No nic jdu chrápat, abych vstala jak mám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:06
- Nahlásit
Jdu taky, ta zubrovica je strašně hnusná, frisko už dochází, nemám čím zapíjet, zítra si pořídím nějakej slušnej chlast domu. Dobrou frndi.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:14
- Nahlásit
Taky si půjdu lehnout, dobrou
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:23
- Nahlásit
Lidi tak brou já musím dožít do rána až mě vymění pan kord (kerej ale nemá čím tasit bo mu chybí pravá ruka)
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 06:38
- Nahlásit
Dobré ráno, tady nikdo nemaká? Ani nevstává???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 06:55
- Nahlásit
Atusch
já jo, ale docela přemýšlím, že to zase zalomím páč jsem vyekspedovala děcka do školy a mám ještě dvě hoďky čas než zapojím do pracovního procesu i sebe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:41
- Nahlásit
bré ráno
už chci jít domů
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:43
- Nahlásit
Bré deň, já jsem vzhůru už 3 hodiny a z toho už skoro hodinu sedím v práci.
Neměla jsem čas vás jít pozdravit, bo jsem se rozhodla, že za poukázku, co dostaneme, budem chodit s mušem na squash, tak nad tím přemýšlím.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:51
- Nahlásit
Atusch
tady nikdo nemaká?
ty radsi nemakej a mazej k doktorovi, devce zlaty
Ja jsem uplne nejvetsi nepritel litani po doktorech, ale se zapalem plic si clovek sam neporadi, myslim. Aspon teda ja jsem podlehla panice, kdyz jsem proste nemohla dychat. Bolest a kasel a horecku
jsem byla samozrejme odhodlana vydrzet, ale nedejchat me donutilo. A samozrejme, ze uz to bylo poradne rozjety, daleko horsi, nez kdybych byla sla hned. A porad jsem jeste chcipak
A hezky den vsem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:14
- Nahlásit
bré deň všem, u nás -6, takže se vyčůráme a jdeme pokračovat se spaní
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:15
- Nahlásit
Gerdáááá Gerdááá Gerdááááá
včera dorazila vestáááá vestááá vestááá a je úplně boží, stejně jako ta Adidasky
Aby se tady nepodávaly jenom hlášení o nemocech, tak vám povim že včera přišly výsledky krví a kreténi jsou co? Zdravý!!! Ovečkin je zcela bez nálezu, Bonice má maličko játra (rozsah 0.7 - 1.24, Bon má 1.27), vetka by to neřešila, ale páč jsem hysterická matka tak dostane nějakou tu jaterní dietku a bylinky, v pátek si pro ně skáknem a na jaře než začnou zas treky jí udělam ty krve znova. Kočce Kočce se zánět cecku krásně zatáhnul, už je to téměř ok. Něco teda na tý mléčný žláze má, přímo pod tim cecíkem, 3 bouličky, jako korálky na šňůrce, ale jsou maličký, tak snad nebudou ještě pár let zlobit. Jsem happy!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:17
- Nahlásit
brý deň!
tu je zima brrrrr,jsme s Nyxodontem zase zalezli do pelíšku,heh
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:24
- Nahlásit
čus vy ponííícíííí
voblečte si ryfle a děte s psícima ne? je hásky ))))
bonc
krví a kreténi jsou co? Zdravý!
ofšem vo to dýl tě budou srát si uvědom
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:28
- Nahlásit
davidkova renata
je hásky))))
je kosa To vim, uš sem tam byla
Du se zušlechtit a na xicht si namalovat nějaký nový obličej, za hodinu mám rande s mušem Blbý je, že s tím samým co předtím, s tím právníkem, to zase bude peněs
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:29
- Nahlásit
davidkova renata
čus vy ponííícíííí
jsem si vzpomněla že jsem jako malá chtěla poníka děsně a takovýho toho mini koníka
můžete mi ho koupit k Vánocům jako žumpa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:30
- Nahlásit
Sízra Milanová
to ti ho teda nekoupíme, ale za trest ti něco řeknu Já ho chtěla taky a ty krávy mi ho vymluvily a vnutily mi místo něho Božetěcha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:32
- Nahlásit
Biluška
mám rande s mušem Blbý je, že s tím samým co předtím, s tím právníkem, to zase bude peněs
no f tomdle věku to lepčí nebé uš asi
Sízra Milanová
takovýho toho mini koníka
ten by mě nebavil bo nevim jak bysem na něm rajtovala ,určo bych ho rozsedla mě by se líbil frísák,ale nevejde se mi na balgon
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:32
- Nahlásit
davidkova renata
voblečte si ryfle a děte s psícima ne?
sme si voblíkly ryfle a šly na vosum hodin do háku
ofšem vo to dýl tě budou srát si uvědom
no... esli by si to chtěli protáhnout jak kočena do 22...jeden mozek chořejší než druhej..
tu zdokumentovaný magorky zápal
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
no f tomdle věku to lepčí nebé uš asi
taky si řikám A tak furt lepší rande s právníkem než s majitelem pohřební slušby. Ten je taky prej dost drahej
mě by se líbil frísák,ale nevejde se mi na balgon
Vyměň byt za nějakej co má terásku . Nebo zkus obejít partaje, třá ti dovolí abys ho měla f kočárkárně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:34
- Nahlásit
bonc
magorky zápal
jako zápal plic jo??? aha sem netušila že se to projevuje taghlenc..to se má atuše nač těšit )))
nepyšte musim luksovat a nakupovat a vůbec
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:36
- Nahlásit
Biluška
za hodinu mám rande s mušem Blbý je, že s tím samým co předtím, to zase bude peněs
ti pošlou 2x za sebou toho samýho gigola jo? To je docela neseryjózní agentura teda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:37
- Nahlásit
Biluška
třá ti dovolí abys ho měla f kočárkárně
ajo!!! dobrej nápad,dííík
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:38
- Nahlásit
Biluška
to ti ho teda nekoupíme, ale za trest ti něco řeknu Já ho chtěla taky a ty krávy mi ho vymluvily a vnutily mi místo něho Božetěcha
to si hrozně naletěla tenkrát no
davidkova renata
ten by mě nebavil bo nevim jak bysem na něm rajtovala
proč bys na něm jako rajtovala je to minikoník, jedině kdybys byla Kritinář a i tak ne!!!
mě by se líbil frísák
za prvý nervim co to je a za druhý mě to uráží
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:38
- Nahlásit
bonc
ti pošlou 2x za sebou toho samýho gigola jo? To je docela neseryjózní agentura teda
jo, toho samýho. Naštěstí je teda dobrej a není moc drahej, tak mi to tolik neva
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:39
- Nahlásit
davidkova renata
to se má atuše nač těšit
bude slintat, řvát, kňučet a klepat se... to se má holka na co těšit, to ať radši k tomu dochtoroj maže co nejdřív
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:42
- Nahlásit
kejtin!!
hele jak dopad ten dědkůf nákup???
doufám že ne taghle ))
http://www.novinky.cz/krimi/251869-prodejce-zmlati l-duchodce-ktery-si-rozmyslel-vyhodnou-koupi-vysav ace.html
Sízra Milanová
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:44
- Nahlásit
bonc
bude slintat, řvát, kňučet a klepat se
aha tak to nebé zápal,ale vzteklina!!!! viděla sem ted 2 šokující videa jak umíraj 2 děti na fsteklinu,úpa přesně co popisuješ!
Sízra Milanová
jedině kdybys byla Kritinář
to bych kurva dost nerada essi mi rozumíš
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
takhle normálně ho vemeš do práce,podle mě nikdy nemaj v pravidlech,že nesmíš brát s sebou koně...a jedeš si
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
mě by se líbil frísák
za prvý nervim co to je a za druhý mě to uráží
strašně velkej, strašně drahej a strašně černej kůník, prej takej rolsrojs mezi hatátytlama...jenom na ukazování a předvádění se, no co čekáš vod mamky, zas by se ukazovala a předváděla a ještě obkročmo!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:46
- Nahlásit
davidkova renata
frísák....ten je děsně gay s tou hřívičkou,když už ne teda ten minikomoň tak se mi líbí toto:
|