Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:35
- Nahlásit

Kdo chcete toho kanárka, okamžitě se přihlašte

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:37
- Nahlásit

kejtlin
eště jí měly zplandatět ušiska

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:57
- Nahlásit

Eldoguero
Kdo chcete toho kanárka, okamžitě se přihlašte
Co ti provedl tak hrozného?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:01
- Nahlásit

Atusch
Né mojeho jinýho, za chvíli sem hodím fotky na darovací psy.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:03
- Nahlásit

stetisek123

jj, byli jsme, řikal, že to bé asi loket, na tý pacce mu to prošahal a nebolelo ho to vůbec, prej, že se to někdy udělá po zánětu a on ho tam měl, už mu to jednou čistil. Já myslim, že to fakt bé ten loket, hodně jsme teď cvičili precizní sedni a lehni a tim si hodně ty lokty namáhal no dostane ortézu a klídek

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:05
- Nahlásit

Adiddaska
já se už lekla, že je to zase z tý haly jak jsi to psala vedle, tak to tak vyznělo. Už bych se děsila, co se jim přihodí příště

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:08
- Nahlásit

Venta

néé, ale to sedni lehni už děláme od tý doby, co jsme byli spolu v Milíčáku, tak ten loket může bejt z toho

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:16
- Nahlásit

Už je tam kanárek vložen, tak si ho koukejte někdo vzít

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:17
- Nahlásit

Eldoguero
Už je tam kanárek vložen, tak si ho koukejte někdo vzít

třeba ty

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:23
- Nahlásit

kejtlin
Ne děkuju, mě jeden květinový kanárek stačí

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:27
- Nahlásit

pawLINka
Taky mu krvácí konce oušek...
To měl Gerry taky, když jsem ho přivezla v roce. Mazala jsem mu to třezalkovým olejem a zahojilo se to, měl už na obou uších vypadlej kousek, asi mu to v zimě omrzlo.
Už jsem ten olej tady někomu radila a taky jim to pomohlo.
Jinak ho chudáka lituju.

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:28
- Nahlásit

Eldoguero
Pěkný zvíře, ale taky ho nechcu i když Bůškovi se tehdá tvůj Kanárek moooc líbil Kořil se mu jak Fanouškovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:30
- Nahlásit

Takže už taky piju na Tedika, tim jednim dobrym friskem zapíjím tu hnusnou zubrovicu, ta je teda monstrózní, ale ať, Tedik se musí vypít řádně, ať se při cestě za mostek motá.
Filátko asi neni muš, Mařena ho vůbec nezajímá, což je dobré, můžem chodit pořád společně ven. Mařka měla dnes poprvé ráda kámošky berňačku, bo ta taky hárá, tak se spolu ojížděly. Venku je na trávě námraza a auta budou dooost na škrábání. Už spíte?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:30
- Nahlásit

Eldoguero
Ne děkuju, mě jeden květinový kanárek stačí

ale zvíře to je hezký

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:31
- Nahlásit

Atusch
nemáš ten stejnej moribund, co měla lejendička? Zápal plic? A byla si u doktora a máš antibiotika?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:31
- Nahlásit

Gerda
Venku je na trávě námraza a auta budou dooost na škrábání
jj měli jsme o noční štěstí, bylo celkem teplo
Už spíte?
ne

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:37
- Nahlásit

proč jste popsaly šest stránek než jsem se vyplavila, vysaunila a bejvalý sousedce byteček zkolaudovala???

Jdu spát, jsem moc unavená a je mi ještě větší zima než dopoledne.

Brou noc strýčku Fido, dobrou noc, děti
http://www.youtube.com/watch?v=Vbg34Z3bHno

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:43
- Nahlásit

Gerda
Zápal plic? A byla si u doktora a máš antibiotika?
Vcelku bych tomu i věřila. Plíce bolí jako kráva, uplně hoří. U dochtora sem nebyla, bo to prostě nestíhám. Ve středu musím do terénu a 8h venku mě asi dorazí a pak fakt dočista lehnu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:44
- Nahlásit

Atusch
tenhle vypadá, že je asi větší než náš Happunka, mě se docela líbí i když stran barvy, mám radší tmavší žíhání, ale palici má moc pěknou, to zas jo.
Co tvůj moribundus? Mě už pomalu choroba opouští, malodítě už je zřejmě uzdraveno a má roupy, páč dneska děsně zlobila a muš je takovej načatej, rýmu má pořádnou. Ale asi to byla jen nějaká rychlá viroza či co u nás.
kejtlin
Jo jo, vypadá dobře a prý je fakt pohodář, možná, že trošku jako náš Happunka, ale snad ne v takový květinový formě

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:46
- Nahlásit

Degeni,že nevíte co je vlasně degen http://www.slovnicek.cz/preklad.php?word=kord+&fro m=cz&to=de

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:47
- Nahlásit

Atusch
No ty vole, nehraj si s tím, jestli máš zápal plic, tak to není žádný prdel, koukej naklusat k dochtorovi zejtra

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:47
- Nahlásit

kejtlin
to jo, včera bylo docela teplo, jak sme s Markusem procházkovali ve tři ráno, bylo docela cajk. Na noční je to dobře, když je člověk unavenej a nevyspalej, zima je mu sama vo sobě, tak nemusí bejt zima ještě venku.

Crysa
jééé ty si tu ještě? Stejnka se s tebou nikdo nebaví, klidně di spát )))))))))))

Atusch
No tak to doraž ještě ve středu a pak už si pro ty léky skokneš, možná tě tam vodveze i ta femily frost dodáfka. Možná máš fakt zápal plic...když sem měla naposled zápal plic, musela sem pak v rámci rehabilitace hrát na zopcovou flétnu u profesora Žilky. Tak si eště promysli, jakej zvolíš hudební nástroj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:48
- Nahlásit

Atusch
Ve středu musím do terénu a 8h venku mě asi dorazí a pak fakt dočista lehnu.

radši to neriskuj, pro mě nebyla nikdy žádná nemoc, nemoc, přecházela jsem všechno i chřipky-horečky, těžký nohy a bylo mi celkově blbě, nevadí, angíny s atb do práce běžně a je to na hovno

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:48
- Nahlásit

Pakunobecny
Ty seš taky kord

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:50
- Nahlásit

Pakunobecny
ty woe vytasím svůj degen

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:52
- Nahlásit

Eldoguero
Gerda
Možná máš fakt zápal plic...když sem měla naposled zápal plic
Já nevím co mám, zápal plic jsem v životě neměla. Jenom vím, že mám rýmu, bolí mě brutálně plíce , průdušky nebo co to tam vlastně je, a to tak že nepamatuju kdy mi bylo takhle, ale to začlo až včera v noci. Nejvíc mě sere, že nevydržím spát víc jak 3h v kuse. Nevím co to je. Angínu sem neměla, ale teď prostě makat musím. Zítra stěhujem kancl, ve středu do terénu a pak můžu ve čtvrtek ležet a pátek nevím. Copak já si můžu vybírat?

kejtlin
pro mě nebyla nikdy žádná nemoc
To já si dycky všecko radši vodležela, ale teďka mi to nikdo nedovolí no..

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:53
- Nahlásit

Pakunobecny
))) ty blázne ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:53
- Nahlásit

pudu na pelíšek, mám rozečtenýho mc baina

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:55
- Nahlásit

Atusch
No jo, jdi zejtra stěhovat kancl, v noci ti bude bezvadňácky, ve středu pojedeš tak akorát do řiti, ty teréne. Ale aspoň ti bude tak, že budeš fakt ležet s práškama...třá ti daj i nějaký bezva injekce...v posteli.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:56
- Nahlásit

Atusch
já jednou přecházela jednostranej zápal plic v domnění že přecházim chřipku, k doktorce jsem šla až když mi kašel rval plíce z těla a bolelo mě i dejchání-asi po tejdnu, fakt to neni prdel, sem se pak dlouho zadejchávala, když jsem třeba vylejzala schody u mě doma, sem musela třeba dvakrát odpočívat, prostě jsem to neudejchala a sama víš, že jich nemám zase tolik, fakt jdi k doktorovi aspoň at´ víš co ti je

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání