| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 15:41
- Nahlásit
pawLINka
Na http://recepty.chytrazena.cz/skola-vareni/cukrovi- po-kterem-nepriberete-16788.html i když já bych taky dala přednost recepru vod Alexa
páč to letos určitě upeču,možná zkusím i konakové at je z čeho vybírat
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:17
- Nahlásit
all
Nyxu něco bolí, nebo je uražená, že sem jí dala na převýchovu k davídkový dnes, bo hned zalezla a pokňukává si v ložnici
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:26
- Nahlásit
Sízra Milanováhned zalezla a pokňukává si v ložnici
nebo se jí líbilo ve školce u tety Davítkojc a nechtěla domů, taky jsem brečívala ráno že nechci do školky a odpo zas že nechci domů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:43
- Nahlásit
krásně sme se s adidaskou prošly, asi 2 hodiny.
Co je tu novýho?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:44
- Nahlásit
Tak dneska hafani lítali s kníračem, teda spíš Kamínek honil knírače. Už na něj neštěká celou dobu jen proto, že s náma fousáč jde, už štěká jen když ho loví.. loví ho celou cestu..takže vlastně štěká porát.. ale vyběhali se pěkně
Dopo po cestě ze cvičáku jsem si koupila v masně "masové koule zauzené" a hodila to do trouby s celejma oloupanejma bramborama, teď jsem jednu kouli a dva brambory sežrala, s hořčicí a je to výýýýbornýýýý bejt k tomu ještě okurka a nebo kysaný zelí, asi bych sežrala celej ten pekáček s těma koulema a řádkem brambor.
a jde v telce 2,5 chlapa a fakt se bavím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:48
- Nahlásit
Já se jdu oblíct a tradá venki s hafufánama. Aaronek už po protialergické koupeli uschnul, tak můžeme pomalu jít.
Až přijdeme domů, tak si dám zase léčebnou kúru ze slivovice, medu a citronu.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:53
- Nahlásit
Crysa
nebo se jí líbilo ve školce u tety Davítkojc a nechtěla domů
to si uplně nemyslim )))))))bo davídková/desenská si jí dávala při outoku na dogu a Nyxák se dovolával "mámy" ovšem tuto podporu nedostal a teď na mě čumí hrozivě uraženě ta čupka
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:13
- Nahlásit
kejtlin
huš sme doma, a šamponi chcípli, nečekaně došel Alibaba z práce dříf a nikdo ho nevítal, bo psi se ani nevzbudili, tak byl trochu v diskomfortu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:24
- Nahlásit
Adiddaska
šampóni nemaj výdrž, psiska si na půl hodiny lehli, ted´ říkaj že by se najedli a šli by znova , ale oni jsou zvyklí třeba i na 3 hodiny u koně běhat takže jsem jim zacpala hubu kostma dle velikosti než se jim uvařej těstoviny
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:26
- Nahlásit
Jsem blbá, úplně. Lehla sem si je na chviličku ve dvě hodiny a teď jsem vstala... Vše by bylo OK, kdyby kluk neměl od 15:30 kroužek
Co je tu novýho? Nebudu to číst a budu doufat, že zase drbete důležitý vjeci, co mě nezajímaj
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:29
- Nahlásit
stetisek123
Sem te shanela jelyto at des vencit asi 3 hod! Gdy pudem? Uz jsme se dlouho nevidely. Napis do spol venceni, tady to nenajdu. Jedu ted za kamoskou na drynk mam i mejkap. Nepoznala bys me, vypadam jak clovek a sem cista.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:31
- Nahlásit
stetisek123
já včera usnula na podlaze-lehla jsem si tam, že si narovnám záda, ale dávali Kongo, tak jsem koukala, vzbudila mě děsná zima-psi mě vůbec nezahřejvali, kašlali na mě a spali na gauči
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:34
- Nahlásit
kejtlin
tě ani nepřikryli?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:45
- Nahlásit
stetisek123Lehla sem si je na chviličku ve dvě hodiny a teď jsem vstala... Vše by bylo OK, kdyby kluk neměl od 15:30 kroužek
to taky znám a největší šok pak je, když sebou čék škubne z probuzení a neví co je, co se děje, co je za den, esli tma venku znamená noc a nebo ráno a nebo kolik je vůbec hodin ..
a tak pana syna vokroužkujete jindy, no
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:51
- Nahlásit
stetisek123
tě ani nepřikryli?
co nepřikryli, ale ani si ke mě nelehli, kdyby to bylo venku tak normálně mě nechaj umrznout
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:57
- Nahlásit
kejtlinkdyby to bylo venku tak normálně mě nechaj umrznout
nene, to by si na tebe sedli, aby jim nestuděly prdele
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
Crysa
nene, to by si na tebe sedli, aby jim nestuděly prdele
to je fakt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:05
- Nahlásit
cpu se večeří mám těstoviny zapečený s brokolicí, nivou, sýrem a smetanou, je to vynikající
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:14
- Nahlásit
Čus bus!
Byla jsem dneska na Moravě. Stalo se něco závažnýho v době, kdy jsem se kodrcala po našom nejdražším tankodromu?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:17
- Nahlásit
BaicoStalo se něco závažnýho v době, kdy jsem se kodrcala po našom nejdražším tankodromu?
asi nic,.. teda já tu nic poctatnýho nečetla, nebo to za poctatný nepovažovala.
Byla jsem dneska na Moravě.
ty už jsi zdráva? to je dobřééé včerejší plavbu jsem provedla se sousedkou bejvalou, tak zas půjdem brzo spolu musím do konce prosince dochodit permici a mám tam 10 vstupů, takže jsi zvána!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:23
- Nahlásit
Crysa
ty už jsi zdráva?
Ještě zítra ráno mám poslední antibiotika. Tak po neděli myslím, že by to šlo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:24
- Nahlásit
sem měla dneska nějakou rukodělnou náladu a vyrobila jsem zimní truhlíky do oken, aby byl náš domeček čananý. Bohužel je čananý jenom z jedné strany, z té kam se nedostane ta chodící popelnice maskovaná za koňa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:28
- Nahlásit
Biluška
hezký
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:41 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
bezva, na cvičáku se prej maluje, hlavně že na nic nemáme údajně peníze, malovalo se loni a letos znova, na to peníze jsou , hlavně že nemáme figuranta, toho co si zaučujeme, tak nemá hadry a vybavení, ale co hlavně že bude vymalováno barevně
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
Léčím se zase slivovicí dle Adydasky. Přijde mi, že mi to včera pomohlo, tak si to jedu i dneska.
Biluška
Přijeď mi udělat takýýýý! Ale jen z ulice, bo ze dvora by to mohlo blbě dopadnout pro změnu skrz kozy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:20
- Nahlásit
kejtlin
kuji.
pawLINka
klidně bysem udělala, takové věci mě ba. Když mám náhodou chvilku čas. Ale takovou dálku kvůli tomu nepojedu
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:23
- Nahlásit
Biluška
No ale třá do žumpalandu někdy dojet musíš na vobhlídku panství,pamatuj,že tu máš furt pavočí kostýmek jako u pakonů ve šajzu jaksik uložen
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:26
- Nahlásit
jinak se mi v noci zdálo, že mám volnej kotec a přivezla jsem si toho krásnýho kanárka jak sem vložila eldorádo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:27
- Nahlásit
Pakunobecny
a jo, pavoučí kostýmek. Lilátko se na něho moc těší, bude v něm ještě krásnější . Musíme v něm někdy zajet do Jílového, takový pohled už Dítě země zaručeně nevydýchá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:30
- Nahlásit
kejtlin
Di někam s kanárkem. Jsem z něj hotová a zrovinka jsem ho ukazovala mušovi.
|