Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:27
- Nahlásit

Eldoguero
Ty si fakt děsný prase

čt 1 teď hmmmmmmmmmmm.............

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:27
- Nahlásit

Eldoguero

Ok, tvoje rozhodnutí stran spaní v druhé místnosti nechápu, nevím, jak jsi k němu došla, ale ok, v tu chvíli ti to přišlo asi jako správné řešední. To, že nebylo ... už je ti jasný.
Ale co ti konkrétně na tohle tedy poradil Dostl

prostě Eninka dostala košík a vodítko, Báru jsem každej večer
přemluvila ať jde spát za náma, Bára spala vedle postele a Eninka na vodítku a s košíkem taky tam...Nejdřív prudila, ale postupem času se uklidnila, já v noci nenápadně sundávala košík a držela ji nakrátko, aby nemohla na Báru, ležící vedle. Postupně jsem povolovala vodítko a pak přišlo to, že spala bez koše a vodítka a Báru nechala na pokoji, ale bylo to děsný, mnoho nocí jsem jen spala napůl, ale pomohlo to.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
dyš já nemůžu přepínat, koukám na Máldra
Eninka
Víš co mě udivuje? Když ti poradí Dostál, abys nasadila čubě koš, ihned a bez řečí to uděláš, když v podobný situaci ti totéž poradí iks lidí, tak napíšeš, že sedíš v obýváku a koše máš na stole připravený
Zvlášť, když už máš tuto zkušenost jednou prožitou a koš s vodítkem pomohl. Fakt mi některý tvoje myšlenkový pochody stran těch psů nejsou jasný a věř mi, že se to nijak netýká toho, jestli jsi kynolog nebo né. Ono občas fakt stačí zapojit mozek a zdravý rozum.
Opravdu si myslím, že tohle je věc, která běžně napadne běžnýho majitele psa, který skutečně chce podobnou situaci řešit.
Ok, byla to rada Dostála, pomohla, v pořádku, to je jen dobře samozřejmě, ale fakt na tom nevidím nic objevného, aby bylo nutné ho zde za to vyzdvihovat. Hlavně proto, že tohle ti poradí na skoro každým normálním cvičáku.

Tondas
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:38
- Nahlásit

Eninka
Postupně jsem povolovala vodítko a pak přišlo to, že spala bez koše

já to moc nechápu. Jednou u nás spal nalezený pes (druhý den podle známky jsem ho vrátil) pořád gestil na Bendu a lez mu do pelechu i když měl připravenou deku atd. Dokonce když jsem ho sundaval z Bendy tak se po mě ohnal. Byl dost rozmazlenej. Jsme si to vyříkali hned, potom jsem ho párkrát usměrnil vodítkem, vyhnal na tu deku a za hodinu bylo jasno kdo má jaké místo a že jemu do zeli nepoleze. A to bez psychologa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:42
- Nahlásit

Tondas
A to bez psychologa.

a co ta skupinovka? Jasně si vzpomínám...Ahoj, jsem Benda, jsem alkoholik, doma mě bili....to teda bylo předtim, že si přiznal ty ztracený kozi kozi kozi....

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:42
- Nahlásit

Tondas
Eldoguero
já nevim že ste doteď nepochopili že ale eninka je úpa ekstra případ

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:45
- Nahlásit

Tondas
já to moc nechápu. Jednou u nás spal nalezený pes (druhý den podle známky jsem ho vrátil) pořád gestil na Bendu a lez mu do pelechu i když měl připravenou deku atd. Dokonce když jsem ho sundaval z Bendy tak se po mě ohnal. Byl dost rozmazlenej. Jsme si to vyříkali hned, potom jsem ho párkrát usměrnil vodítkem, vyhnal na tu deku a za hodinu bylo jasno kdo má jaké místo a že jemu do zeli nepoleze. A to bez psychologa.

ale ty seš známej alfa samec co uplatňuje alfa rolling,to nemůžeš srovnávat

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:46
- Nahlásit

Eldoguero

podobný situaci ti totéž poradí iks lidí, tak napíšeš, že sedíš v obýváku a koše máš na stole připravený

to právě nebyla podobná situace, víš.. byla úplně jiná. Eninka Báru tenkrát nenáviděla zničehonic. Prostě ze dne na den propadla nějakýmu šílenství. Terka se k Enince chovala normálně a začala nejdřív na ni povrkávat, pak cenit zuby a pak ty útoky. V této situaci se najednou prali tři psiska spolu navzájem, tenkrát jen Eninka bila Báru, ona se nechala hryzat
a uhýbala jí... prostě to bylo jiný.

Ok, byla to rada Dostála, pomohla, v pořádku, to je jen dobře samozřejmě, ale fakt na tom nevidím nic objevného, aby bylo nutné ho zde za to vyzdvihovat

ale já v té době vůbec nevěděla, co dělat, prostě jsem poznala jeho a tak jej vyzdvihuju, že mi tolik pomohl. Věnoval mi fakt hodně času a nemusel...

Hlavně proto, že tohle ti poradí na skoro každým normálním cvičáku.

to se právě částečně mýlíš. Teď chodím na cvičák s Terkou a cvičitelka ví, co Terka provádí, sama to tam vidí a stejně jsem jen dostala radu - škrtící obojek a ponížení psa

Tondas
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:46
- Nahlásit

Gerda
tam jsem byl náhodou. Mimochodem s těma kozama je to horší, někam je schovali. To myslím vážně jsou tam jen lamy.

Alexa
já to nečetl takže nevím i když podle některých sousedů asi chápu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:49
- Nahlásit

Alexa

že ste doteď nepochopili že ale eninka je úpa ekstra případ

možná, kdybyste zažili co já, tak byste uznali, že na tomto šprochu je pravdy nejenom trochu...

Tondas
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:50
- Nahlásit

Sízra Milanová
co uplatňuje alfa rolling
to dávno neplatí kdybych chtěl doladit Bendovo chování udělám to elektrikou hold když už stárneme potřebujeme pomůcky

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:52
- Nahlásit

Eninka
možná, kdybyste zažili co já, tak byste uznali, že na tomto šprochu je pravdy nejenom trochu...
možná kdybys zažila to co já tak už žádný psy nemáš

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Tondas
když už stárneme potřebujeme pomůcky

ješišmarjá, co se ještě dneska nedozvim tady

Gerda
Člen
- Nahlásit

Eninka
tenkrát jen Eninka bila Báru, ona se nechala hryzat
A tys jí nechala. A pak řekneš, že v čubě je to zničehonic...nezastavila ji cenění zubů, nezastavila jsi povrkávání, nezastavila jsi napadání...a pak se divíš, že se ti mydlej doma všechny. Výsledek je, že je něco mezi nebem a zemí. Jo, je, tam stojíš ty, totiž.

Tondas
tam jsem byl náhodou.
třikrát???? měl jsi být 4x, ale na tu poslední jsem tě omluvila, že máš privátní ošetřovatelku...to bylo, jak si měl s davítkovou ten tantrickej kurz, pamatuješ? Jak ste nás pak učili s těma bubínkama...to bylo super, jen mi vadilo, jak ste byli nahatý...ale hudba dobrá, to jo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:57
- Nahlásit

Alexa
já nevim že ste doteď nepochopili že ale eninka je úpa ekstra případ
To jsem pochopila už před časem, ale udivovat mě to nepřestává
Eninka
to právě nebyla podobná situace
A zase mám pocit, že si ze mě děláš srandu
Nebyla jiná, nebyla podobná? Neměla jsi dvakrát po sobě problém s útoky jedný fena na druhou?
Věnoval mi fakt hodně času a nemusel...
Jo to chápu, já třeba taky věnuju na cvičáku lidem docela hodně času a taky nemusím a ještě mi za to nikdo neplatí
Ale já holt nejsem tenhlencten - psíkolog
to se právě částečně mýlíš.
Ne, nemýlím, nenapsala jsem na každým nebo každý výcvikář, ale skoro každý normální.
To, že ti tvoje cvičitelka radí něco, co dle tebe není dobře, ještě neznamená, že to opravdu není dobře. A v případě, že to skutečně dobře není (nevím co ti radí), pak nechápu, proč tam ještě zůstáváš.
A stále trvám na tom, že kdokoliv, kdo má doma psa a věnuje se mu, notabene ten, kdo má doma psů víc by měl být schopen s nimi komunikovat, řečit základní problémy - a tohle jsou základní problémy. Tedy byly, než jsi je nechala dorůst do těch údajných rozměrů, který jsi popisovala onehdá

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:00
- Nahlásit

Gerda

hele, já se nechci obhajovat, ale ty jsi propojila dvě samostatný situace. Vrátím se pouze k té Enince. Vezmi si, že máš čtyři roky spolu dvě feny, který spolu absolutně vycházejí, níkdy žádnej problém, ani náznak. Jednoho krásnýho dne se jedna rozhodne, a zaútočí brutálním způsobem na druhou (Bára) a od toho okamžiku ji nesnese ani vteřinu nikde, doma, venku, prostě nikde, jen samý útoky, jeden za druhým, nic než nenávist či co...Během sekundy změna jako prase... než jsem se vzpamatovala, tak byla Bára otrhaná jako válečnej hrdina a co teď? Nechci to rozebírat, jen přísahám, že takto to opravdu bylo. Musela jsem Eninku okamžitě odvézt z domu na pár dní a řešila jsem, kdo mi pomůže..zybtek znáš.

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:01
- Nahlásit

Eninka
hele víš co tady nikoho nepřesvědčíš tak je to celkem zbytečný

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:03
- Nahlásit

Alexa

tady nikoho nepřesvědčíš

já ani nechci nikoho přesvědčovat, došla na to řeč, tak jsem jen odpovídala..radši jdu pryč

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eninka
jo a to že na ní předtím cenila a vrčela je nic podle tebe? logicky když jsi tohle nepodchytila-vrčení a cenění, to vyústilo útokem

Pakunobecny
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
Alexa
Sízra Milanová
Děvčata právě sem si na vás vzpoměla tady máte Santu podle gusta http://youtu.be/48gDWt29Oe8

Tondas
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:04
- Nahlásit

Gerda
si měl s davítkovou ten tantrickej kurz
hele a nebyl to RD ? jako podle tý fotky usuzuju.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:06
- Nahlásit

kejtlin

jo a to že na ní předtím cenila a vrčela je nic podle tebe? logicky když jsi tohle nepodchytila-vrčení a cenění, to vyústilo útokem

ale já psala o Enince , ta to nedělala, ta rovnou útočila.
Terka začala těma signálama, akorát když jsem to chtěla utnout, šla i přeze mě, prostě průser, to vím.

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:07
- Nahlásit

Tondas
hele a nebyl to RD ? j

šiš vy ste měli s davitkovou a s tímjehožjménosenesmívyslovit seks?????????????????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:07
- Nahlásit

Eninka
Během sekundy změna jako prase...
promiň, že tomu nemůžu věřit.

Tondas
hele a nebyl to RD ? jako podle tý fotky usuzuju.

No už sem zaslechla, že tam valnou část praktickýho nácviku bylo zhasnuto...nevim, davítková se nezmiňovala, jen řikala, že nejde ven, bo je nějaká vyfluslá...

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:08
- Nahlásit

Eninka
Holka já ti nevím,možná tendle článek bé stejně přínosnej jak tady ta debata ve výsledu http://www.chytrazena.cz/rodina/vyrob-si-sama/vyro b-si-sama-kyticky-z-pet-lahvi-16893.html

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:09
- Nahlásit

Tondas

TYS MĚL TANTRICKEJ SEX S NEJVYŠŠÍM? Hmmm....řikám ti..si pán!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:09
- Nahlásit

Pakunobecny
ty woe ty to dycky rozsekneš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:10 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
ale já psala o Enince , ta to nedělala, ta rovnou útočila.

jistě já to pochopila, kdyby ti denně někdo nadával sprostě, taky bys jednoho dne třeba vyletěla a dala pár facek, Eninka se rozhodla, že už vrčení a cenění snášet nebude a rozbije jí hubu a že šla přes tebe mi je jasný, nejsi pro ni autorita, přese mě by nešla to si dovolím říct i když ji neznám.To je jedno už to řešit nebudu, snad ti to doma funguje jak má

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:13
- Nahlásit

kejtlin

Eninka se rozhodla, že už vrčení a cenění snášet nebude a rozbije jí hubu a že šla přes tebe mi ke kasný,

není ti to jasný, Eninka nešla přeze mě, ale borderka, Tereza, máte to pomotaný, asi proto to celý vypadá zmateně...Eninku díky borderce obě dotrhaly....

nejsi pro ni autorita

to uznávám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:14
- Nahlásit

Eninka
prostě průser
Jo to rozhodně, celkově
Víc to fakt nemá smysl komentovat, tohle je prostě zbytečný.
Pochybuju, že taky někoho přesvědčíš o svý pravdě po tom, co jsi napsala například - když jedna čuba zahnala druhou spát jinam, tak jsi šla za nima i ty, místo toho, abys tý mrše dala "do držky" a vysvětlila jí, že ona tam nebude rozhodovat o tom, kde kdo bude spát, ale né, ty jsi udělala přesný opak - tedy jsi jí potvrdila, že jooo, ona tady bude rozhodovat nejen o tom, kdo bude kde spát, ale i o všem ostatním. Další problém mě v podstatě vůbec nepřekvapuje
Osobně si myslím, že celou situaci (pokud to ovšem je všechno aspoň z půlky pravda) jsi, byť nepřímo, zavinila a vyvolala ty svým chováním.
Jediný pozitivum vidím prozatím v tom, že jsi se rozhodla ustoupit od chytrého nápadu páně Dostálova pořídit si to "rozhádaný" čubčí smečky psa - samce (pokud jsis to teda skutečně rozmyslela)

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání