| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:03
- Nahlásit
Tondas
třá vláček ?
bo sendvič
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:04
- Nahlásit
Tondas
a nějaká větší kompilace by nešla třá vláček ?
kdo má delší vlasy bude vepředu
ty seš nějakej živoučkej poslyš...tvojí fotku určo někde taky máme
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:06
- Nahlásit
Eldoguero
Prosím tě, když teda on jediný ... co konkrétně ti radil, že to byl takový zázrak, že jsi na to nepřišla ty -
nejde to říct obecně. Prostě každej den při každých situacích
konkrétní rady v těch denních situacích. A taky když jsem sama od sebe udělala něco, o čem jsem si myslela, že je správně mi vysvětlil, že je to přesně naopak, tak jsem poznala, že měl vždycky pravdu. Prostě jsem houbykynolog, no.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:07
- Nahlásit
Eldoguero
Tak to máš halušky, páč Máldr přijde až za chvíli
šak taky ještě nebucám a syším . Než se nachystám, zavřu saň, vyvětrám, vypnu piškotka, najdu ovladače od telebedny....tak toho Máldra nejspíš zase ani neuvidím bo skončí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:07
- Nahlásit
Sízra Milanová
Tondas
a nějaká větší kompilace by nešla třá vláček ?
kdo má delší vlasy bude vepředu
ty seš nějakej živoučkej poslyš...tvojí fotku určo někde taky máme
má krátký vlasy, tak si je jistej v kramflecích
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:08
- Nahlásit
Sízra Milanová
a co tenjehožjménonesmímevyslovit
kdo to je???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:10
- Nahlásit
Alexa
Však on je magor, podle mě regulérní blázen
Eninka
když jsem sama od sebe udělala něco, o čem jsem si myslela, že je správně mi vysvětlil, že je to přesně naopak,
Ok, tak zkus být aspoň trochu konkrétní, zkus nějaký příklad třeba.
Biluška
Tak si mákni, páč za chvíli jde na to
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:11
- Nahlásit
Sízra Milanová
tvojí fotku určo někde taky máme
jsem ti neřekl jak jsem te u mamky chválil takže se salmou Hayek bych prosil a delší vlasy má ona.
Eninka
houbykynolog
si je vycvičila na sbírání hub ?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:11
- Nahlásit
Eldoguero
Ok, tak zkus být aspoň trochu konkrétní, zkus nějaký příklad třeba.
šiš neblbni to sou přece tajný informace, si to nepamatuješ????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:13
- Nahlásit
Eninka
To, že jsi problémy svojí feny nechala dojít až tak, že ji na veterině několik hodin šili, že jsi neřešila počátky toho problému, že ses jenom na nadcházející rvačky dívala, všechno, co se v TOM tématu dá dočíst, je výhradně tvoje chyba, neni to nic mezi nebem a zemí, pokud by způsobem jako ty zacházela se svými psy kejtlin, ne že by nežil ani jeden z malinkejch pejsků, ani jeden důchodce, nežil by pravděpodobně ani jeden člen její domácnosti, a sama by byla celkem slušně zraněná. Krom ovčáků by to všechno krutě sejmula KAO Kyra. Věř tomu, že Eninka by skutečně potížistou v té skupině nebyla. Pokud ti Dostál pomohl, je to fajn, alespoň nějaká kladná záležist, co se jeho týká. Ale hlavně tu nikomu necpi, jak nezvladatelná je australačka. Pokud už máš někoho, kdo ti s ní pomůže, aby se ti už nestávaly ty opakovaný průsery, je jenom fajn.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:13
- Nahlásit
btw sizro já mám taky photoshop
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:14
- Nahlásit
Eninka
kdo to je???
alfa a omega,allmighty, ten nejvyšší...mocný a nepřemožitelný, alfa samec s iniciály mocně shodnými s renatkou, ona jeho Harry Potter on její Voldemort....proboha jak se můžeš takhle ptát? Podle mě v tuchvíli jaks to napsala do tebe udeřil blesk a už nežiješ
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:14
- Nahlásit
Alexa
šiš neblbni to sou přece tajný informace, si to nepamatuješ????
Už tomu i začínám věřit, protože je to po Xtý co se Eninky na totéž ptám a ještě jsem ani jednou nedostala odpověď. ¨
Anebo se učí od Vlčáčkový, to je expertka na neodpovídání na nepohodlné otázky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:15
- Nahlásit
Eldoguero
tak zkus být aspoň trochu konkrétní, zkus nějaký příklad třeba
tak třeba... Eninka nesnesla, aby šla Bára za náma do ložnice a tak Bára si šla lehnout vedle do pokoje do postele a Eninka ji tam "vyprovodila" a lehla tam taky, dokud jsem si sama nelehla do té ložnice a pak dotrajdala za mnou.. Tak já jsem šla spát s nima do té vedlejší místnosti v domnění, že to Eninku tímpádem přestane bavit, když spím stejně s tou Bárou tam, kam ji zahnala. No a např. tady mi řekl, že to je kontraproduktivní, že nemůžu ustupovat té situaci, ale že musím udělat všechno pro to, aby Ennie tolerovala mé rozhodnutí a neterorizovala Báru, byť tímto způsobem...atd atd.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:16
- Nahlásit
Tondas
btw sizro já mám taky photoshop
aha.. , tak já myslim, že se nebudem pouštět do žádnejch větších akcí,ne? mimochodem, na fotce co nám ukazovala renata ti to fakt sluší..to jen jako objektivně uvádim na pravou míru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:16
- Nahlásit
Eldoguero
Řeknu ti přesně konkrétní příklad takový situace - budete musetr přestat nosit brejle, takhle s váma ten pes nenaváže oční kontakt, brejle mu tam vaděj. Řikám..no já mám ale skoro pět dioprití, když je sundám, budu potřebovat ještě jednoho psa, vodicího. Budete muset začít mluvit jinak, psovi vadí váš vysokej hlas...a ještě si na něco vzpomenu...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:17
- Nahlásit
Sízra Milanová
Podle mě v tuchvíli jaks to napsala do tebe udeřil blesk a už nežiješ
Kdybych byla vlčáčková, napsala bych, že jsi krává, ale takhle ti napíšu jen, že jsi úplně blbáááááááááááááááááááááááááá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:19
- Nahlásit
mě hraje čt 1, čt 2, čt 24, čt 4 asi 2 měsíce mi tyhle programy nehráli
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
že jsi úplně blbáááááááááááááááááááááááááá
Ale talentovaná políbil ju téén,počkej jak se vlastně řekne chlap vod můzy?
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
alfa a omega,allmighty, ten nejvyšší...mocný a nepřemožitelný, alfa samec s iniciály mocně shodnými s renatkou
aha... no, sem jsem nedospěla se svými trably s psíky a ani bych se tímto směrem neubírala...myslím, že by se mi tento pán vysmál s jednou australačkou, což pan Dostál neudělal.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:20
- Nahlásit
Eninka
Tohle by ti ale řekl každej, podle mě nemůžeš bejt taková...jak píšeš....Když necháš čubu, aby se ti do druhý vysírala při cestě na spaní....proč neměla dávno leteckej den z těch schodů? Hele už se kvůli tobě zase točim, klobouk dolu, vážně mě tak strašně sere jako ty málokdo. Jako jo, děláš to dobře, mě umíš vytočit spolehlivě. I to je dobré vědět, aby na sobě mohl člověk dál pracovat.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
mě hraje čt 1, čt 2, čt 24, čt 4 asi 2 měsíce mi tyhle programy nehráli
to bude něco mezi nebem a zemí
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Eninka
"vyprovodila" a lehla tam taky, dokud jsem si sama nelehla do té ložnice a pak dotrajdala za mnou.. Tak já jsem šla spát s nima do té vedlejší místnosti v domnění, že to Eninku tímpádem přestane bavit, když spím stejně s tou Bárou tam, kam ji zahnala
podle mě si to dělala dobře, když na tebe tvůj pes bosní klidit se mu z cesty a schovat se v jinym pokoji....co jinýho dělat taky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:21
- Nahlásit
Eninka
Ok, tvoje rozhodnutí stran spaní v druhé místnosti nechápu, nevím, jak jsi k němu došla, ale ok, v tu chvíli ti to přišlo asi jako správné řešední. To, že nebylo ... už je ti jasný.
Ale co ti konkrétně na tohle tedy poradil Dostl?
Gerda
Řeknu ti přesně konkrétní příklad takový situace - budete musetr přestat nosit brejle, takhle s váma ten pes nenaváže oční kontakt, brejle mu tam vaděj. Řikám..no já mám ale skoro pět dioprití, když je sundám, budu potřebovat ještě jednoho psa, vodicího. Budete muset začít mluvit jinak, psovi vadí váš vysokej hlas...a ještě si na něco vzpomenu...
Mno ... tak tohle mi na něj docela sedí Neznám ho sice osobně, ale podle vyprávění očitých svědků je tohle přesně jeho styl. Proto mě právě zajímá co přesně poradil Enince na ten konkrétní problém.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:21
- Nahlásit
Alexa
to bude něco mezi nebem a zemí
ale fakt asi jo, ještě včera černá obrazovka, jen občas prokmitnul zvuk, asi tak jedna slabika za cca 10 minut
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
na fotce co nám ukazovala renata
myslim, že se nebudem pouštět do žádnejch větších
naprosto s tebou souhlasím
|
Sízra Milanová
Člen |