Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:10
- Nahlásit

kejtlin
proč by se měl obracet? proč by ses s ním měla prát? na mě nikdy žádný pes nezavrčel,
Hele,nebylo jich málo,co po pánech ze začátku ze strachu hodně vyjíždělo a hodně jich šlo do readopce,protože nedali děti.
Pumpa
rum je mléko hrdinů! jakej piješ?
Nějakej Sailor....větnamci tu jinej nemaj.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:10
- Nahlásit

kejtlin
No já nevím, ale když si třeba vemeš dospělýho psa z útulku a třeba mu potřebuješ vzít misku se žrádlem, nandat náhubek, nebo něco jinýho na co není zvyklej a nelíbilo by se mu to. Neříkej mi, že by nezavrčel? Štěně v tu chvíli podle závažnosti ignoruju a pokračuju, nebo ho ťuknu travezou. Ale cizí dospělej pes? Nevím, jak bych měla reagovat a bojím se, že i kdyby mi to někdo poradil, tak by mohl vycítit mou nejistotu.
Už milionkrát jsem chtěla zachránit nějakýho dospělce, ale bojím se tohohle

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:11
- Nahlásit

Jebloň
nj vlastně já nemám děti no, kdybych měla asi bych se hodně rozmýšlela a nebyla si tak jistá, že si s tím psem sedneme, to máš pravdu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:13
- Nahlásit

stetisek123
je možný že by zavrčel, nevím mě se to krom axy nestalo

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:15
- Nahlásit

Jebloň
mě nejde jen o děti, to bych ho asi snad tou traverzou zabila, ale vůbec celkově nevím, co bych a jak bych. Jsme asi srab, že furt jedu štěňátka.
I když jako měla sem tu táty NO, když ho odvezli tenkrát do špitálu. Dokázala jsem ho česat, krmit, venčit, ale vždy tam byla někde malá jiskřička nejistoty, co kdyby po mě vystartil, když ho zatáhám hřebenem moc, nebo když se mu nebude líbit, že ho připínám na vodítko,...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:15
- Nahlásit

stetisek123
Nevím, jak bych měla reagovat a bojím se, že i kdyby mi to někdo poradil, tak by mohl vycítit mou nejistotu.
hele,náš prví dospělej pes byl 6 letej boxer,co žral údajně lidi i psy......nikdy jsme to neřešili a když jsme ho přivezli,první ho adoptoval tenkrát dvouletej Matěj,kterej se mu pověsil na krk,naše boxerka ho šla chránit a postavila se mezi ně,pes poznal,že s ní není sranda a bylo to....ono se to prostě nesmí asi úplně hrotit.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:16
- Nahlásit

Jebloň
Nějakej Sailor....větnamci tu jinej nemaj
šiši, asi budu žumpařskej vrchní zásobovač pořádným rumem s plachetnicí...... teče nám tu na benzínovej pumpě

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:16
- Nahlásit

kejtlin
a jak je teda správný reagovat? Poraď, jak si to řešila

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:18
- Nahlásit

Pumpa
šiši, asi budu žumpařskej vrchní zásobovač pořádným rumem s plachetnicí...... teče nám tu na benzínovej pumpě

Ty seš z Jindřicháče?Mám od kámoše objednanej 5 litrovej kanystřík na vánoce,ale nějak se tam teď nemůže dostat.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:19
- Nahlásit

Jebloň
ale to furt není konkrétní rada, jak to udělat, když se po tobě ožene tvůj novej dospělej pes.
Já nevím,asi mám nějaký následky. Kdysi u kamarádky byl rozmazlenej vořech velikosti josefčíka, furt se lísal, lísal a jakmile se vlísal, tak mě pěkně ťafnul do předloktí. Dodnes nevím proč, asi mě chtěl dostat pod sebe v hierarchii, ale bojím se repete

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:20
- Nahlásit

Pumpa
Ty hale, v Jindřicháči, viď? my máme kousek odsud chalupu a někde mám i foto, jak je tabule s cenama benzínu, nafty a rumu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:21
- Nahlásit

stetisek123
a jak je teda správný reagovat? Poraď, jak si to řešila

na každýho psa funguje něco jinýho, univerzální recept není, ale důležitý je klid, rozvaha a pohlídat si emoce i když máš chut´ kolikrát toho psa zabít, tak ani nezvyšuj hlas, to radši odejdi.Nepovolit mu něco co nechceš aby v budoucnu dělal, například ,uvedu třeba blbej, nechceš aby lezl na gauč, nedovolíš mu to od začátku.Nevím co chceš slyšet

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:22
- Nahlásit

Jebloň
Ty seš z Jindřicháče?
Sme jí odhalily!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:24
- Nahlásit

stetisek123
ale to furt není konkrétní rada, jak to udělat, když se po tobě ožene tvůj novej dospělej pes.
tady v tom je těžký radit.....když by se po mě ohnal boxer,tak dostane ťafku,že mu ještě zkrátím čumec a hajzlík za 5 minut přijde s míčkem,abych mu ho hodila,ale třeba greye takhle praštit,tak už ti nikdy neuvěří...na něj opravdu stačil vždycky pohled a jiná intonace hlasu.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:24
- Nahlásit

kejtlin
dobře a příjdeš dom, pes je na gauči. Chceš ho sundat dolů, vydáš povel "mazej dolů". Nic, tak ho chceš vzít za obojek a sundat a on vycení zuby
Co uděláš?
Stáhneš ho z gauče za cenu kousnutí?
Vydáš povel jdeme ven a počkáš až nakluše do předsíně a dete ven?
Vezmeš "rákosku" a vypíchneš ho dolů na dálku?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:26
- Nahlásit

Jebloň
no a co když tu ťafku bude chtít opětovat? Necháš se pokousat? Přeci si nemůžeš být jistá, že tě fakt nerafne..?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:26
- Nahlásit

Jebloň
stetisek123
koukám, že dybyste tady bydleli sou z vás notoři

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:27
- Nahlásit

dneska holky udělaly radost jedné paní , nás zastavila a začala se s holčičkama mazlit, před dvěma lety musela nechat utratit pejska, říkala, že by strašně moc pejska chtěla, ale že dělá dvanáctky a její manžel taky, tak pejska mít nemůžou
TAK JSEM JÍ ŘEKLA, ŽE AŤ SI SEŽENE NĚKOHO NA VENČENÍ, sakra capslk, tak říkala, že nemá nikoho škoda, vypadalo to, že má pejsky strašně ráda

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:28
- Nahlásit

stetisek123
no a co když tu ťafku bude chtít opětovat? Necháš se pokousat? Přeci si nemůžeš být jistá, že tě fakt nerafne
Já fakt nevím,nikdy jsem takovou situaci neřešila,ale nejspíš bych ho dostala s toho gauče i za cenu kousnutí a už by se na něj v životě ani nepodíval.
Pumpa
koukám, že dybyste tady bydleli sou z vás notoři

Na to nepotřebuju Jindřichův Hradec.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:29
- Nahlásit

Pumpa
mně rum jen voní, moc mi nejede. Ale líbí se mi, že se dá na benzínce tankovat.
My máme chalupu na půl cesty mezi Jindřicháčem a Dačicema a tak tam jsme často. Ale spíš jedeme na vínečko

pawLINka
Člen
- Nahlásit

stetisek123
Já bych třá postupovala u dospělého nového psa, který nezná povely úplně jinak. Mrkla bych, že je třá na tom gauči, kam dejme tomu nechci, aby chodil, vezmu pišotek a s povelem třá dolů ho zavolám k sobě a pochválím.
Proč být hned drsná a agresivní?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

stetisek123
pošlu ho od dveří na místo, pokud jsem byla důsledná - což jsem vždycky byla, v tom aby pes plnil to co má, zejména že má jít na místo a třeba neopruzovat u stolu, když se jí, tak na místo jde, pokud nejde a vycení zuby tak bych se ho zeptala klidně, ale důrazně co děláš? jdi na místo.Pokud nejde a cení tak dostane facku že z toho gauče sletí a na to místo prostě jde, i kdybych ho tam měla odvést

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:30
- Nahlásit

čus vy paka,dost nestíhám..
stetisek123
mělas bejt s náma ted f prokopáku,byl tam Žanety půlroční "nezvladatelný" odchof..prostě dudu co ho prodala dementovi ..prý neposlouchá(nemůže páč nedostal nikdy žádnej konkrétní povel natož aby znal jeho význam) a je akresííívní vrčí na ně,cení žuby žahnutý nahóru a nechce babi pustit do kuchyně(tak počká až pes vodejde) Ve 4. měsících tam byla žaneta na náfštěvě aby se podivala jak je nezvladatelnej..chlap mu dal koš a ostnáč! páč neposlouchá doufáme,že se ho povede přesvědčit aby se na psa vysral a koupil si rybičky třá..má ho u sebe zlatovláska..vrknul jednou ze zvyku a při vyhlídkovém letu kotcem mu rychle došlo,že to je blbej nápad..jinak je na západní frontě klit.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:31
- Nahlásit

Jebloň
že jo, taky mám ten pocit, že by to tak mělo být. SUndat poprvé za cenu kousnutí, aby příště už chápal, kdo je pánem. Jenže mám nějakej pud sebezáchovy. Bojím se, že se mi zvedne adrenalin a pes pozná, že se bojím, že mě příště zase kousne.

Strašně mě to mrzí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:33
- Nahlásit

stetisek123
Chceš ho sundat dolů, vydáš povel "mazej dolů". Nic, tak ho chceš vzít za obojek a sundat a on vycení zuby
jednak musí Mazej dolu vůbec znát a dvanak bych na vobojek nešahala f tomdle případku,dost často to některej pes řeší kousancem z různejch důvodů..bud ten pyškůůůtek nebo nechat vodítko a stáhnout ho za vodítko dolu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:33
- Nahlásit

stetisek123
že jo, taky mám ten pocit, že by to tak mělo být
nevím,jestli by to tak mělo bejt,ale asi bych to tak udělala......ale já sem hovno kynolog.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:34
- Nahlásit

davidkova renata
vrknul jednou ze zvyku a při vyhlídkovém letu kotcem mu rychle došlo,že to je blbej nápad..jinak je na západní frontě klit.

Přesně takhle to bylo s Jessou. Brali jsme si ji jako děsně agresivního psa k lidem.
Vyhlídkový let zažila taky a je klid už 5 let.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:37
- Nahlásit

stetisek123
Tak Beďar právě vypreparovala z chrochtajícího prasete chrochtací hrtan
Todle?Chceš říct že mě to teprv čeká???????? http://danajasa1.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_2/#SDC 10023.jpg

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:37
- Nahlásit

davidkova renata
co je to za plémě?

Hm, taky bych to radši řešila jednou silou a pak měla klid, než jak píše pawLINka to zkoušet po dobrým.Protože mi příjde, že prostě se můžu dostat do situace, kdy budu muset udělat něco proti vůli psa a on mě zežere. Třeba náhubek u veta...

kejtlin
no, kdyby sis ho čerstvě přivedla, tak by asi povely ještě neuměl. U svejch psů tohle neřeším, nikdy je ani nenapadlo se nějak obrátit proti mě.
Faktem je, že na mě vrčí třeba i babičky čivava, když jí češu, když tam není babička, dostane ťafku a dál jedu v klidu v česání, když je babička, musím to bohužel řešit, jako že jí neslyším, jak mi vyhrožuje. U ní se ale tolik nebojím, bo je stará a má špatný žuby naholu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:40
- Nahlásit

Pakunobecny
jooooooo! Super.
Jen u nás už v půlce tohohle videa byla ukousnutá noha. Prase bylo větší než ona a rychle ho zavraždila

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání