| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:28
- Nahlásit
stetisek123
Holky moje zlatý, já vás vobě miluju
to je od tebe pěkné
Ale já tu už taky pár dní třeba čekám na votpověď, esli nemám Rikoslava nějak doma učit přípravku na obrany a jesli někdo nezná stránky s klikařením
tak s tím ti bohužel neporadím, protože obrany ani klikaření moje holky neovládají no ony vlastně neovládají vůbec nic sakra, to není k smíchu, ale k pláči
Jebloň
se tu ožíráme
a jak vám to jde? mě to nešlo....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:28
- Nahlásit
Jebloň
a já už jí mám jak prase cvičky.
tak aspoň, že tak
je tu někde Venta??
kejtlin
máš zejtra volno? Pojedu do toho útulku Mělnickýho asik
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:29
- Nahlásit
stetisek123
kejtlin
a já mám vodu a med - holky to dáme nějak dokupy
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:29
- Nahlásit
Monty
a jak vám to jde? mě to nešlo....
vzhledem k tomu,že už si tejden jedu ještě zajímavé prášky,tak lehce.....Jezevcovi leju dvojitý dávky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:31
- Nahlásit
Jebloň
no jo, tak to bude těma práškama, já v tehdy pila snad tři dny po sobě a docela ve velkém, skoro nic jsem nežrala, ale stejně to nešlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:32
- Nahlásit
stetisek123
esli nemám Rikoslava nějak doma učit přípravku na obrany a jesli někdo nezná stránky s klikařením
tumáš ty jelyto.-)))
http://katachyon.lerl.cz/
přípravu můžeš dělat doma tak že se s nim béš přetahovat vo hadr třá a necháš ho hlavně vyhrát!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:33
- Nahlásit
Adiddaska
máš zejtra volno? Pojedu do toho útulku Mělnickýho asik
mám volno
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:35 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
stetisek123
já jsem teď měla strašný práce tagže totál nestíhám ani nevim žes to psala někam jsem tu fakt poprvý za tejden, občas nakouknu z mobilu pozdravim a zase du. Neska jsem prvně dočetla diskuzi...
esli nemám Rikoslava nějak doma učit přípravku na obrany
určo:
tahat se s nim o něco co může "zabíjet" (hadr třá, kůži...)
když to pustí, nějakou dobu ho s tim dráždit ale nedat mu to, aby se o to co nejvíc zajímal, pak se s nim zase přitahovat, chválit za správnej zákus, za zápal do tahání, za výskok...
edit: jo a nechat ho hodně vyhrávat, když to dělá dobře.
a nenechávat tuhle hračku jen tak ležet, aby mu nezevšedněla. Schovávej ji. Jo a když mu ji chceš už sebrat, tak ne dokud ji má v puse, ale jakmile ji pustí.
jesli někdo nezná stránky s klikařením
tady ty v češtině
plus jestli umíš anglicky tak youtube a videa uživatele kikopup.
http://www.youtube.com/user/kikopup?blend=1&ob=4
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:37
- Nahlásit
Jestli se tu chlastá, musim mámě sebrat z lednice frisco a zapíjet tim tu zubrovicu, jak mi po ní samotný bylo minule blbě. Takže až vyvenčíme filátka, půjdu se s vámi na Jebloní počest nalejt.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:40
- Nahlásit
Gerda
Jebloň
Monty
Mi serete du si nalejt víno
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Takže až vyvenčíme filátka, půjdu se s vámi na Jebloní počest nalejt.
Pozdravuj Filátko a kačku a pospěš,páč já dám ještě jeden drink a upadnu.
|
Adiddaska
Člen |
- Nahlásit
já chlastat nebudu dneska! Jsem tak unavená, že nemám už ani chuť na chlast!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:41
- Nahlásit
kejtlin
jak tě seru??? já doma nic nemám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:43
- Nahlásit
tak už sem Tedíkovi zapálila svíčku tak si du dát ještě na jeho počest panáka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:43
- Nahlásit
Adiddaska
co tedy s tím zejtřkem? vím,že tenhle tejden jedeš do útulku mělnickýho, to psali v novinách
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:45
- Nahlásit
Alexa
já mu taky rozsvítila, a už mám víno
Monty
jak tě seru??? já doma nic nemám
a to je chyba
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:46
- Nahlásit
Alexa
tak už sem Tedíkovi zapálila svíčku tak si du dát ještě na jeho počest panáka
Já už taky zapálila.........a dej si dvojitýho,ať nás doženeš.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:47
- Nahlásit
Lola1čus, Tomáše máš od mala?
Ahoj, Tomáše mám od 3 měsíců. Je to debil částečně od přírody a částečně díky tomu, že do těch 3 měsíců nebyl nikdy venku a když viděl chlapa, tak se pochcal strachy a schoval se.
Asi do roka nebyl schopný pochopit, že se venčí venku, kohokoliv příchozivšího k nám by byl schopný sežrat. Gauč měl zakázaný a furt to zkoušel a byl schopný mě pokousat i když měl na sobě vodítko. Totéž když někde ležel a nechtěl uhnout... Bylo mi tehdy 16 a byl to opravdicky můj první pes, takže sama jsem napáchala nějaké chyby, ale když si to tak zpětně promítám, tak si myslím, že jich moc nebylo a kupodivu jsem nepostupovala tak zle... Hlavně jsem mu i za cenu těch kousanců nikdy neustoupila, což mě samotnou dost překvapuje. Tak nějak jsem sama intuitivně přišla na to, že se na něj musí od lesa a trest nemá smysl, bo se ještě víc zabejčí a navrch mě pokouše klíďo. Přitom vím, že mě má fakt rád.
Pak se k tomu přidalo ještě to jeho pošahaný zdraví a stal se z něj neurotický magor úplně.
V poslední době se dost horší a ještě se k tomu přidaly ty jeho fóbie - např. na ten vítr.
Na druhou stranu musím říct, že cca od jeho 3 nebo 4 let (táhne mu na 10) fungujeme naprosto v pohodě a většinou se nějak domluvíme... Teda my dva spolu, s mušem se nedomluví nikdy.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
esli nemám Rikoslava nějak doma učit přípravku na obrany a jesli někdo nezná stránky s klikařením
tumáš ty jelyto.-)))
http://katachyon.lerl.cz/
přípravu můžeš dělat doma tak že se s nim béš přetahovat vo hadr třá a necháš ho hlavně vyhrát!
No vida, tak to stačí pouze zopakovat!!! Kuji pani
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
Grin
tahat se s nim o něco co může "zabíjet" (hadr třá, kůži...)
když to pustí, nějakou dobu ho s tim dráždit ale nedat mu to, aby se o to co nejvíc zajímal, pak se s nim zase přitahovat, chválit za správnej zákus, za zápal do tahání, za výskok...
edit: jo a nechat ho hodně vyhrávat, když to dělá dobře.
a nenechávat tuhle hračku jen tak ležet, aby mu nezevšedněla. Schovávej ji. Jo a když mu ji chceš už sebrat, tak ne dokud ji má v puse, ale jakmile ji pustí.
Tak koukám, že Beďar bude mistr světa, bo tohle dělám denně a je neunavitelná. Už mám svaly jak z hadru. Má děsnou sílu a výdrž
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:50
- Nahlásit
stetisek123
Má děsnou sílu a výdrž
se divíš??? teriér
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:52
- Nahlásit
Jdu spát, přečtu si vás ráno, tak moc nedrásejte.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:53
- Nahlásit
kejtlin
pojedu tam tak na 11h, ale eště nevim, essi vemu čokle, stran toho Rambíkova kulhání, eště se rozhodnu ráno, tak ti dám eště vědět jo?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:54
- Nahlásit
kejtlin
Mi serete du si nalejt víno
já tě musím srát už od odpoledne, bo sme vyžahla to citronovojapkový frisco. Ale vůbec mě nezkoulovalo, asi nějaký pajcovaný
pawLINka
Je to debil částečně od přírody a částečně díky tomu, že do těch 3 měsíců nebyl nikdy venku a když viděl chlapa, tak se pochcal strachy a schoval se.
Asi do roka nebyl schopný pochopit, že se venčí venku, kohokoliv příchozivšího k nám by byl schopný sežrat. Gauč měl zakázaný a furt to zkoušel a byl schopný mě pokousat i když měl na sobě vodítko. Totéž když někde ležel a nechtěl uhnout...
Ty voe, docela silný sousto na prvního čokla, a co má se zdravím?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:54
- Nahlásit
pawLINka
dobrou
neboj, já už toho taky moc nenadrásám
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:55
- Nahlásit
Monty
se divíš??? teriér
no divim se, bo jí sou 4 měsíce a já vydržím se s ní přetahovat tak 1/4 hodiny, pak pokračuje manžel a děti. Co budu dělat, až jí budou třá dva roky? Chudák Zlatovlásek...
Ale je fakt, že třeba zavěsit se nedá, no taky má ještě dětský žuby, no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:56
- Nahlásit
Jebloň
Pozdravuj Filátko a kačku a pospěš,páč já dám ještě jeden drink a upadnu.
Jasný, vyřídim všecko, ale asi tě nestihnu, bo dem tak na hodinu...zkusim makat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:56
- Nahlásit
pawLINka
Je to debil částečně od přírody
jo tak proto si mě vyhlíd..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:57
- Nahlásit
Adiddaska
essi vemu čokle, stran toho Rambíkova kulhání, eště se rozhodnu ráno, tak ti dám eště vědět jo?
jasný
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:57
- Nahlásit
Adiddaska
stran toho Rambíkova kulhání
Bylas u toho veta?
|