| Autor |
Zpráva |
Kuba a Hajnej
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:14
- Nahlásit
sarax
doufam ze sem uz ukrutne tehotna
ty seš teď ukrutně těhotná ze všech nejvíc, seš momentálně nejtěhotnější žumpí žena! Venta už má smůlu, neměla se toho zbavovat
já chci na listopad akci pochod smrti, tak doufam že se toho hancaw zhostí
jinak ste zase všici mrtvý? a nedělejte že dřete, to vám stejně nikdo nesežere..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:17
- Nahlásit
čus dementi nemám čas nepyšte tedy!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:34
- Nahlásit
sarax
sarax teda prenasi casto,ale tentokrat ma termin 29
No tak to jo, já mylsela, že to máš už teď někdy. Jinak řekni Ludvíkovi, že krásní,chytří a úspěšní lidé se rodí zásadně 25. října , třeba Piccaso a já
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:55
- Nahlásit
Dobrý ránko na pijánko všem
Chci taky nějakou akci v listopadu v Jílovém!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:09
- Nahlásit
gerda a atuse a gdo chce a ma volno
Dneska mam od 2 do 5 volno, kamkolif dojedu, sla bych prochazkovat. Gerdu muzu nekde vyzvednout i s marií . Pojdte negdo ven..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:14
- Nahlásit
Grin
jak bylo včera?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:15
- Nahlásit
dobrý den,celý den! Dneska je ten Rudek...musim si nakoupit nějakej popcorn
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:17
- Nahlásit
Sízra Milanová
...musim si nakoupit nějakej popcorn
vem i kolu a nějakou trávu!! uděláme si pěknej večer.-)))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
vem i kolu a nějakou trávu!!
Nechceš radši koňský koblihy?
|
Kuba a Hajnej
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:19
- Nahlásit
Dneska je ten Rudek.
no joo, od kolika nám to běží a na čem?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
Dneska je ten Rudek
No kvůlívá tomu objětuju i svou oblíbenou Big bank theory
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:24
- Nahlásit
davidkova renata
a nějakou trávu!!
čerstvou, nebo sušenou? Mám i slámu kdybys chtěla
Popkorn si koupím taky, k tomu činzáno...budem virtuálně mejdanit? Mám to zaznamenat do kroniky?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:29
- Nahlásit
davidkova renata
Baico
Já myslela že to mělo jít fčéra a ouplně jsem si to zapla a řikám pojď mi Rudku ty pohodnej,antoušku, teď se vokáže!!! A von šel místo toho nějakej sitcom od Haliny Pavlovský,kterej mi nepřišel ani trochu vtipnej...takže jsem byla celkově velmi zklamaná
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:31
- Nahlásit
Biluška
Popkorn si koupím taky, k tomu činzáno
já si taky koupim nějakej chlast jsem se rozhodla a nejvíc si to dáme jako virtuál mejdan právě a pak se tu sejdem i na tajný samo a pojedem si to ...to jsem zvědavá Essi se bé koukat Essi
|
Kuba a Hajnej
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:31
- Nahlásit
Biluška
Mám to zaznamenat do kroniky?
jasně, hromadná kulturní žumpí akce, ať je vidět že taky žijem to... kulturně, nejsme přece ňáký hovada nekulturní
vod kolika nám to teda běží? aby mi to zasejc neujelo, jak ten vlak do teplejch krajin
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:32
- Nahlásit
davidkova renata
Twoe. Za prvy jsem nejvic zabloudila cestou tam, prijela jsem o pul hod pozde. Za druhy jedinej muj pes tam stekal na fika jinak nikdo-ani nadsenim tagze jsem se po 10 min fakt musela drzet abych ho nemajzla, za treti to nepripominalo obrany ale on si s tema psama jen hral -grin se k nemu nechtel vubec priblizit samo, takze to stravili tak ze ho krmil a valel se pred nim na zemi s tim tchorem (hrackou) v ruce, ale grin cumel hlavne na psy a fik ho moc nezajimal bodejd by jo- ty lidi byli fakt dementni, ja mela psa uvazanyho a oni v prestavkach chodili pred nas se mazlit a zkouset si acko fakt nechapu! Takze pes vubec nemel zajem kousat, jen koukal na cokly. A stekal prakticky nepretrzite. Jinak mam pocit ze tady je toho fyz. Kontaktu na nej trochu moc a nevypadal moc stastne.. Achjo. Jako asi tam chodit budem ale kdyby se adidas podarilo spunktovat toho mrdickyho fika, budu radsi. ..jo a cestou zpet jsem opet zabloudila a jela jsem po dalnici v opacnym smeru . Az do rudny !!! Tagze celkove nijak uspesny vylet..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:37
- Nahlásit
Grin
Az do rudny
to mi zas připomělo program na večer
Tys byla u toho tchořeeeeeeeeeeeeee? Takže to bylo nic moc,jo? Já budu chodit na cvičáku u nás,ale vůbec nefim co jest tam za fíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:38
- Nahlásit
Biluška
Mám i slámu kdybys chtěla
dík ,mám dost vlastní v hlavje
Sízra Milanová
Já myslela že to mělo jít fčéra a ouplně jsem si to zapla a řikám pojď mi Rudku ty pohodnej,antoušku, teď se vokáže!!! A von šel místo toho nějakej sitcom od Haliny Pavlovský,kterej mi nepřišel ani trochu vtipnej...takže jsem byla celkově velmi zklamaná
tysi kretének )))))
Kuba a Hajnej
ať je vidět že taky žijem to... kulturně, nejsme přece ňáký hovada nekulturní
přesně!! mohli by se najít takový rejpalové ,nemysli..
Grin
Az do rudny
ta k si naše,co chceš )))
jinak ano,to je přžsně jeho styl,nečekala jsem nic jinýho,leč časem moooožná přejdou i k dalším aktivitám,no..
děcka su kretén!!!! dělaám neonce brsalát bo má dnes narosky,šla sem do krámu a hádejte co sem nekoupila..ano, majonézu ((( tagže tam du fčil eště jednúc
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
tak fšecko nejlepší synátoroj! Nyxa dneska slaví výročí 3 dny od kousnutí bjěšce do zadele
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
Nyxa dneska slaví výročí 3 dny od kousnutí bjěšce do zadele
to voslavíme! myslim že večer bé vhodná atmoška takový stýlová
dete teda dneska ve 3/4 na jednu jo?????
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
dete teda dneska ve 3/4 na jednu jo?????
no jistěže i debilita se šamponstvem!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:52
- Nahlásit
Guten mórgen, teprve se budim pozvolna.
Grin
Hele pani, tchoř je ale na tyhle psy dobrej, on si s nima vyhraje, dává jim čas, sama Gríňu znáš, tak se s nim můžeš domluvit, jak ti to vyhovuje, když se to dělá, jak ten čokl líp reaguje, pokud tě seoru lidi, co tam cáraj na áčka, myslim, že i s nima by se dlao domluvit, aby prostě konkrétně přes Gríňu necárali. Mrdičák mi přešel dobrej v tom, že po něm ten kontakt tolika nechtěl, že se s nim tahal a dal mui čas si na sebe zvyknout. Si vem, že ze začátku se taky Grinek s náma nechtěl ťuťat, a jak už se teď ťuťá. Ber ho hodně s těma většíma skupinama na úzký cesty, ať se musí protlačovat mezi lidma jako vostatní čokle, ať si musí sednout do velkýho chumlu na výdej stravy, ať je furt nucenej tim příjemnym nebo samozřejmym způsobem bejt někde namáčklej mezi vostatníma. Máňu to taky děsně sejřilo, teď už jí jen vadí, když po ní Nána přeběhne )))
Jinak s tou dálnicí seš strašne megerojd, fakt se sem hodíš, vedeš za největšího protijezdce, stejně jako Marun vede s Kjtlinou za nejdelší zajížďku.
Krhz venčení - doufám, že dnes ve 14 už budu domluvená s Crysem na odjezd, raději vychajdu neslibuju, páč bych už ráda o dovči nebyla v prahéé.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:59
- Nahlásit
Gerda
Marun vede s Kjtlinou za nejdelší zajížďku
to prvenství v tomhle nám myslim ještě chvíli vostane
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
že dnes ve 14 už budu domluvená s Crysem na odjezd
No dnes večer venčíme spolu u tůní Jedu ke Cryse pro grancle a nakoupit oopp do pracovních oděvů a tudíž vypadnu z práce již o hodinu dřív, tzn již ve dvě .
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:13
- Nahlásit
Sízra Milanová
ys byla u toho tchořeeeeeeeeeeeeee? Takže to bylo nic moc,jo
no on sám nebyl špatnej, asi to na Grina je zezačátku nutný, tenhle přístup, ale srali mě tam ty lidi, protože to poslední co jsem potřebovala bylo aby mi pes čuměl furt po vostatních čoklech, a prostě do konce puberty, což je až za dlouho, budou u něj ty psi no.1 a když se tam s nima před nim producírujou, tak jak se pak má soustředit na figuranta, kterej ho ještě ke všemu "nutí" do něčeho co dělat vůbec nechce On by si s nim podle mě i v pohodě hrál, jenže prostě s těma psama okolo byl nějakej tchoř s tchořem v ruce absolutně nezajímavej
davidkova renata
ta k si naše,co chceš))) - no už to asi tak bude no
jinak ano,to je přžsně jeho styl,nečekala jsem nic jinýho,leč časem moooožná přejdou i k dalším aktivitám,no.
jj... halt asi neni jiná cesta pro nás
Gerda
Hele pani, tchoř je ale na tyhle psy dobrej, on si s nima vyhraje, dává jim čas, sama Gríňu znáš, tak se s nim můžeš domluvit, jak ti to vyhovuje, když se to dělá, jak ten čokl líp reaguje, pokud tě seoru lidi, co tam cáraj na áčka, myslim, že i s nima by se dlao domluvit, aby prostě konkrétně přes Gríňu necárali.
no doufám, byla to taková divná skvadra lidí... a možná bych mu mohla říct aby příště po něm takovej kontakt nechtěl, páč to znechucuje psa kterýžto z toho pak zvrací odporem, ale bohužel on má celý to postavený na tom kontaktě, takže pro něj to je priorita... ale u Grina mu to podle mě nebude nikdy fungovat.
Mrdičák mi přešel dobrej v tom, že po něm ten kontakt tolika nechtěl, že se s nim tahal a dal mui čas si na sebe zvyknout.
jjj přeeeesně to bylo úplně tak super vyvážený, něco mezi Tchořem a Jirkou.
Jinak s tou dálnicí seš strašne megerojd, fakt se sem hodíš, vedeš za největšího protijezdce, stejně jako Marun vede s Kjtlinou za nejdelší zajížďku.
si blbáááá, sem si zajela jen asi 15 km
(+ 15 při návratu... )
Krhz venčení - doufám, že dnes ve 14 už budu domluvená s Crysem na odjezd, raději vychajdu neslibuju, páč bych už ráda o dovči nebyla v prahéé.
oukeeej ale to jsme velmi smutní z toho bo my tu trčeti musíme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:15
- Nahlásit
Sízra Milanová
)) to vám douám zůstane nafurt, bo to neni možný, jesi mi jako rozumíš )))))
Baico
Děfče, tak to doufám, že už venčim s váma. Do pracovních oděvůch deš pro boty? Taky bych tam ráda šla pro boty....No, pomalu se vzbudim, dopiju kafe postelowe, dojdu s psem, na družstvo, zavolám v servizzz a volám Crysoj. Už mám předzabalíno, neboť jsem vyčlenila kafe a mlíko na hromátku. Jen mi štve to auto, mám tam vše, co potřebuju - mařka tam má kšíry, domek, vodítko, já holiny, zimní trekofky, tenisky náhradní, tyčku stopvací...prostě všechno, všechno, co člověk potřebuje. Domek mám teda ještě jeden, ten velikej na balgoně jakou boudu. Nevim, jesi ho chci tahat. Ten, co máš ty na Fanynku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:21 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Do pracovních oděvůch deš pro boty?
Jdu tam pro obuv zimní, obuv letní, bundu, holínky, pláštěnku, kalhoty, rukavice, čepici, sluneční brýle a roušku
Ten, co máš ty na Fanynku.
A chceš ho dovézt, aby jsi ho nemusela tahat z Prahy, já byc so ho Crysy zase pak vyzvedla.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:22
- Nahlásit
Dobrý den celý den
děckáááá konečně béme mít zase myčkůůůůůů (na splátky tea ) dneska pro ní jedem ... už se to doma bez ní nedalo vydržet, bazarovou jsem nesehnala, toš béme cálovat
davidkova renata
děcka su kretén!!!! dělaám neonce brsalát bo má dnes narosky,šla sem do krámu a hádejte co sem nekoupila..ano, majonézu((( tagže tam du fčil eště jednúc
ale nejste kretén, pani, jenom tak trošku senilita noooo a co mě zaujalo, že neonka má narosky stejně jako můj muš
Co jinak nového?????????????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:25
- Nahlásit
Jé Venta uš konečně vrhla????? .... Toš gratuluju A co to nakonec je? Jak se to slůně jmenuje?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:38
- Nahlásit
Čus fšichni. Tak krom toho včerejšího auta, se ještě rozbil kotel, takže tu byla megazima. Moc fajn a teď když musím dřit tu čekám na toho páprdu co to má přijít omrknout. A co myslíte? Kotel je čerstvě po záruce!!!
Udělala jsem si k snídani párky asi tak po roce, že abych měla něco teplýho a co myslíte? Ten malej sráč mi je sežral tak jsem ho děsně zmlátila a zavřela do Áreskovi bedýnky, má to tam jak garzonku.
Jinak jsme včera byli na veterině - čekali jsme hodinu!!! Ale hlavně se tam pokoušela žrát přerostlá vošklivá asičivava co byla nasraná, že Ziro je vejš A potom středem čekárny nakráčel kocour na vodítku, a další dvě kočky visely na paní. Psi docela nechápali
|