Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:28
- Nahlásit

Adiddaska
já jsem si i koupila učebnici chemie pro základku radši
Tak to jsi vybavená Domluvíme se po víkendu, že bych k vám zajela na nalejvárnu Zatím by bylo dobrý, aby jsi se naučila značky prvků, nebo si alespoň pořídila Tabulku prvků

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:28
- Nahlásit

Monty

ze záchodu

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:30
- Nahlásit

Alexa
tak to by mi Soph neudělala na pamsky to jo, ale na žrádlo se tváří jako anorektička

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Monty
hádejte odkud píšu???
z blázince..

ALL GDO BRÁNÍ
píše zlatovláska že neděle!!m na 10 prokopák,sobotu může jen od 10 do 12 bo má pak hjakousi ukázku..můžete se vyjádřit gdo by šel abysem mu to mohla napsat???

Adiddaska
Člen
- Nahlásit

Baico

jojo, to se všechno plánuju naučit do pátku a uvidim, jestli se mi nebude zdát, že ten učitel mluví čínsky, když bé mluvit aspoň rusky, tak už to bude na dobrý cestě. Jinak klíďo kamkoli dojedu a samozřejmě ti normoš zaplatim hoďku doučování, případně benzín, kdybys někam jela ty. A budu ti nadosmrti vděčná!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
můžete se vyjádřit gdo by šel abysem mu to mohla napsat???

my nendem, nám se násilí hnusí!

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:33
- Nahlásit

Adiddaska
ne, těšně vedle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:34
- Nahlásit

Adiddaska
nám se násilí hnusí!
kecy prdy beďary!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:34
- Nahlásit

Monty

hádejte odkud píšu???

ode mě z bytu?

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:35
- Nahlásit

davidkova renata
no tam bych už měla být od narození

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
píše zlatovláska že neděle!!m na 10 prokopák,sobotu může jen od 10 do 12 bo má pak hjakousi ukázku..můžete se vyjádřit gdo by šel abysem mu to mohla napsat???

my jdem od 9ti na cvičák a asi bém teda zkoušet kousat tam

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:38
- Nahlásit

jo nicméně jsme se Sopyjí strašně propojené, dneska jsem si dost hnusně narazila ruku o roh stolu a kterou??? pravou a na jakou Sophyje kulhá??? na přední pravou sice ještě kulhá, ale už jí to tak moc nebolí, takže se dneska asi vyspíme

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
jasně jsem si udělala k tobě výlet, takové menší na večer

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:42
- Nahlásit

jo a dneska na pauze jsem potkala nádherného mladého rotvíka jsme kolem sebe prošli a on mi olízl ruku - jsem měla radost - byl nádherný

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:53
- Nahlásit

Zdar vy psychopati, komu jste zničily život a komu sebraly iluze, co jsem tu nebyla?

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:56
- Nahlásit

Gerda A mám vzít i mojeho nojbůka?
můžeš, sice nevím jak ho u mě připojíš, ale můžeš ho vzít, kdyžtak odpojíme mojho když si béš chtít netit přes tvýho.
a zétra po družstvě volam.
Na nákup žrádel a chlastu pak pudem u vás, že jo?
tak chlastu by to mělo býti dost.. jídlo je to taky, nakupuiju nějak průběžně na co je chuť.

Baico Grancle dorazily, Kamila odrazila zas dom. Takže je to tu

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:57
- Nahlásit

Adiddaska
normoš zaplatim hoďku doučování, případně benzín,
Blablabla, hlavně se nauč značky prků a pak už to půjde. Má to jasný pravidla,který když pochopiš, tak to zvládneš levou zadní.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:01
- Nahlásit

jo a děcka dneska když sem jela z náfštěvy u vetky - dělala jsem jí sestru při operaci nohy, normoš vrčákovi před asi 3 rokama vlak ujel nohu a teď si ten pahýl rozříz a mu z toho stříkala kref, tak mu to musela celý zašívat, tak jedu za tmy dom a tam 2 auta v příkopu a jak sem si dycky myslela že bych se bála a nezastavila, tak co myslíte normálně sem zastavila a ptám se essi nepotřebujou pomoc, a teprf když mi ten jeden kluk řek že né tak sem jela dál a pak mě napadlo, že kdyby se neozval tak klidně vylezu a du se tam kouknout essi není něco třeba a teprf cestou domu mě došlo, že mě ani náhodou nenapadlo nezastavit a nevoptat se.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

Baico
Má to jasný pravidla,který když pochopiš, tak to zvládneš levou zadní.

no a vo vo vo tom to právě je snad se mi to podaří no

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:08
- Nahlásit

Adiddaska
snad se mi to podaří no
Tady máš pro začátek trošku studiního materiálu. Je to tam ve zkratce všechno hezky vysvětleno.
http://www.aristoteles.cz/chemie/chemicke_nazvoslo vi/chemicke-nazvoslovi.php

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:12 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Gerda
já ten životopis nepsala, psala mi ho kamárdka a poslala mailem
edit: doc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:13
- Nahlásit

Alexa
Jsi veliký hrdina

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:15
- Nahlásit

Alexa reagovala bych podobně, na strachy si vzpomenu až když zas jsem v klídku. Navíc čék nikdy neví, esli v tý škarpě nechcípá někdo známej nebo z rodiny..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

Půjdu si nátáhnout hřbet k tv a připojím se snad zas zítra, ale nevím kdy ňáko je toho teď moc, ale klidně se nervujte, páč já vám pokoj hned tak nedám
Dobrou

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

jak mám te blbce fejtině vysvětlit, že se na noťas nepokládá hlava, že mi pořád s ním něco dělá, zvětšije, zmenšuje a přepíná stránky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:24
- Nahlásit

Monty
jak mám te blbce fejtině vysvětlit, že se na noťas nepokládá hlava, že mi pořád s ním něco dělá, zvětšije, zmenšuje a přepíná stránky

nevysvětlíš, zuzanka mi dělá to samý, někdy mi not´as zamrzne na hodinu, jak asi chodí po klávesnici, tak not´as se chrání, že je to moc operací najednou, po hodině sám začne fungat

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:28
- Nahlásit

kejtlin
nevím proč se jim ty noťasy tak líbí, jak byla Soph menší tak to taky dělávala na mamčiný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:34
- Nahlásit

Monty
když mi to udělala poprvý a podruhý, tak jsem myslela, že jsem to nějak odblokovala já, že jsem tak dobrá, nicméně potřetí jsem šla ven s čoklama a když jsem přišla tak už to fungalo, takže jsem přišla na to, že jsem to neodblokovala já

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:38
- Nahlásit

Eldoguero

dík, boží, je to tam vysvětlený dost pro blbce, to přesně potřebuju!

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:41
- Nahlásit

no nic, my jdeme ještě na čůrací a jdeme spát, jsem KO po té včerejší noci, dobrou

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání