Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:35
- Nahlásit

Sízra Milanová
musim nejdřif koupit košíka,ten co mám je blbej a pak jdu do města s nyxlem ho zvykat na veliký hluk a množství lidích a pak bysme mohli dogestit někam kde by si zas mohla ulovit za odměnu nějakýho bješce nebo tak
twe tak di zvykat ve středu vole!debilní ségra jasně pýše že chce jít ven páč má bejt poslední den hásky tak prostě pudem,bláznům se nemá vodporovat! koš pak můžeš koupit klidně tady u nás nebo si sjedeš tam jaksme posledně koupily ten vobojek

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:37
- Nahlásit

hancaw
můžete, pokud nebudete hárat dobře, Gerdu na hory brát nebudu, díky za postřeh, o vzpoury nestojím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:39
- Nahlásit

hancaw
S Gerdou bych se moc na hory nevydávala ona pak děsně nadává a vyvolává vzpoury
no tak hlavně MY nepudem s TEBOU nutno podotknout! na tvoje pochoty smri nejsme zvjedavý totiš!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:41
- Nahlásit

davidkova renata

a ty bys chtěla jít zejtra v kolik venčiti teda?

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:44
- Nahlásit

Maky a Trix tak to u nás nehrozí Davídková je ještě horší
Davídková no vida! Tebe jsem zapoměla frknout na seznam kverulantů což takhle výstup na Blaník? Zítra mi sundaj sádru tak se ti budu moci vjenovat idividujálně essi mi jako rozumíš třa hnedky f sobotu

Biluška
SOVA SOVA SOVA!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
ty bys chtěla jít zejtra v kolik venčiti teda?
no asi jako tudle,pak bych šla dřít..tak ve 3)4 na jednu na louce třá
hancaw
Zítra mi sundaj sádru tak se ti budu moci vjenovat idividujálně essi mi jako rozumíš třa hnedky f sobotu
jj to by šlo, voni maj bejt vobrany,tak doraž,nána se ti taky bé vjenovat indivindi.asi nemá cenu tu sádru sundavat

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:48
- Nahlásit

hancaw
budu na to myslet. až budeš pořádat pochody smrti, dej vědět

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:50
- Nahlásit

Crysa
za chvíli přijedou sem domů
No tak já bych se pro ně zítra stavila. Dorazila bych na půl šestou a kdybych vzala kluky, tak bychom mohli krapítek povenčit.

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:53
- Nahlásit

až mě uvidíte příště, budu tahat nohu, právě mi prdla céfka.. minulej měsíc jsem přehodila na jinej tarif, páč jsem platila skoro litr.. teď otevřu obálku s vyúčtování a ejhle devěstetkorun a nějaký drobný.. asi se zabim

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:54
- Nahlásit

BaicoNo tak já bych se pro ně zítra stavila. Dorazila bych na půl šestou a kdybych vzala kluky, tak bychom mohli krapítek povenčit.
jj, kus toho mýho okruhu stihnem

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

Crysa
jj, kus toho mýho okruhu stihnem
Super, ještě si to zítra potvrdíme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:01
- Nahlásit

Crysa
páč jsem platila skoro litr.. teď otevřu obálku s vyúčtování a ejhle devěstetkorun a nějaký drobný
taxi ušetřila!..pár drobných ,tak co řveš? .-)))
Sízra Milanová
du do džá napiš mi někam kde to najdu hlavně esi se zejtra teda někam de nebo co...a voptej se debility hlavně dyš to chtěla..

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:04
- Nahlásit

Maky a Trix
Néééé místo Adršpchu, tam musíme taky, musíme do Adršpachu i do tadytoho šumafskýho k ledofcům.

Crysa
Ráno půjdu na bytový družstvo, pak volám serviz a pak volám ti, jo? Ouplně to vidim, jak to nebude hotový. Jo a holiny mám samozřejmě v kufru v knedlíču, i stopovací tyčku!!!!!!!!!

hancaw
No dovolte! Jako furt eště trvám na tom zájezdu k mořeti, čili už máme tři věci!!!! Cííííí šumavůůůů a Aaaadr. A až dojede Makyjofka, vemem vás s sebou s mírotvůrcem )) Pokud ho teda nezabije strom, co se nenechal obměkčit, potažmo štípačka na dřevo se stejným zatvrzelým stejnopnutím.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:04
- Nahlásit

davidkova renata

tak jo ve 12:45 u obory? Teď jdu ven s pani čupakou

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:05
- Nahlásit

Baico

čuuuuuus, co s tou chemiííííííí prosím? Měla bys teda někdy čááás? Kujíííí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:05
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak jo ve 12:45 u obory
jo jak posledně a informuj svou vyndanou sestru!!

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:07
- Nahlásit

Maky a Trix to já právě pořádám často ale zrovínka tento víkend jsem upořádala pouhou vychajdu a vzdmula se vlna otporu či co možná by se vzdemulo i cosi iného ale mi nedohnaly
Davídková dobře - napřed půjedeme my dvě spolu pjekně do kopce a Nandu vezmem pak na vobrany - šak chudák s tebou toho moc nenabjehá

Gerda
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
Až teď to čtu...jak jako nebudu brát Gerdu na hory?????

davidkova renata
Jako nevim, jesi to víš, ale na ten Blaník se fakt pude....budem hledat rytíře.

Crysa
Člen
- Nahlásit

GerdaRáno půjdu na bytový družstvo, pak volám serviz a pak volám ti, jo? Ouplně to vidim, jak to nebude hotový.
tak tě vyzvednu a můžou se s tím crcat do pondělního rána

Jo a holiny mám samozřejmě v kufru v knedlíču, i stopovací tyčku!!!!!!!!!

tyčku zapůjčíme, i holiny č. 41 (cca) mám navíc, i šňůrku stopovací máme navíc, všechno máme vícekrát i k zápůjčce

davidkova renatataxi ušetřila!..pár drobných ,tak co řveš? .-)))
woe

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:08
- Nahlásit

davidkova renatadavidkova renata
já tě vidim, tak mě nepomlouvej laskavě!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:09 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Adiddaska
co s tou chemiííííííí prosím? Měla bys teda někdy čááás?
Určitě. S čím máš problém? Aby jsme neztráceli čas a vrhli se rovnou na něco, co tě aktuálně pálí.

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:10
- Nahlásit

Gerda moře je na rovině Adršpach - hm dejme tomu
KDY KDY KDY jedeme na Blaník?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:11
- Nahlásit

Crysa
nooo takže to je bezvadňácký, ještě si peru teplý fusky a spoďáry zimní, sbalim tašku a zétra po družstvě volam. Na nákup žrádel a chlastu pak pudem u vás, že jo? A mám vzít i mojeho nojbůka?

Jdu vyndat prádlo z pračky, přindu až večír, až po procházce, za chvíli totiž zase dem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:11
- Nahlásit

šus bus bambus

kejtlina nemůže psát do wordu páč má staženeje jenom vívr do kterýho nemůže psát.

kejtlin

stáhni si todle http://www.openoffice.cz/

v tom budeš moct psát a pak dej uložit jako word, musí ti to končit blablabla.doc

Monty
jo a holky mi jednou (no hlavně malá Fejtice) udělaly trapas - jsem s nima šla nakupovat do zveráče, jsme tam přišly, jin to tam nehorázně vonělo, byl to malej krámek, ale měli tam toho docela dost a malá tam ječela, že by to tam všechno sežrala, tak holky dostaly zdarma míček, který Sopháč za 20 minut stejně zničila

no myslím že atuše letos na jarních letňanech se cejtlila o dost hůř, když přesvědčovala prodejce granulí jak jí bůch grancle nežere a on tam málem sežral pani i ruku ve kterých je měla a rval se celej do pytle, moc sem se tomu nežrafci nasmála

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:13
- Nahlásit

Gerda

Na Blaník určo jděte, není to tak hrozný, my tam byli minulej rok a přešli jsme Velký i Malý Blaník na jeden zátah a dostala jsem tam zásnubní prstýnek ))) A na Malým mají pamětní knihu Můžeš tam složit báseň

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

Baico
Určitě. S čím máš problém? Aby jsme neztráceli čas a vrhli se rovnou na něco, co tě aktuálně pálí.

jak s čim? se fšim! neumim tvořit oxidy hydroxidy nic, neumim nic prostěěěě zkusim se teď něco naučit do pátku, pak mám v pátek a v sobotu školu, tak uvidim, jestli jsem něco zvládla pochopit a pak uvidim a domluvily bysme se. Ale podle mě nepochopim nic a zabiju se

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:15
- Nahlásit

Gerda
no, vííš... ony třeba ty ledovcový jezera maj základní nevýhodu... jsou na kopci. K tomu druhýmu jsme šli stoupák prudkej jak schody korytem potoka...
ale tak kdyby se ti chtělo, proč ne

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:17
- Nahlásit

Adiddaska
neumim tvořit oxidy hydroxidy nic, neumim nic prostěěěě
Takže začneme on názvosloví. O.K. Takže pro tebe mám i středoškolský přehled chemie. Asi ho má ségra, tak jí napíšu, ať mi ho o víkendu dovalí.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:19
- Nahlásit

Baico

já jsem si i koupila učebnici chemie pro základku radši, začíná to tam od názvosloví právě. Pak mám skrypta vod toho Tlustoše a tam je to taky od názvosloví, ale postupuje to hrozně rychle, vůbec to nestíhám sledovat

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:22
- Nahlásit

hádejte odkud píšu???

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání