Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

čus bus, co robíte? Já se musím učit chemii a pak dem ven a má bejt 17 stupňů, takže si beru jen žumpavestu! A jestli bé zima, strašlivě se naseru!!

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
Dneska je ten Rudek...musim si nakoupit nějakej popcorn

popkorn mám připravenej, kdy a kde to bude???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:54
- Nahlásit

Grin
byla to taková divná skvadra lidí
hm tak to sem taky trošku čekala))
ale u Grina mu to podle mě nebude nikdy fungovat.
hele já bych se z něj zas až tak neposírala..ty seš ten kdo platí a ty seš ten kdo zná psa nejlíp..prostě pokud něco nechceš nebo máš důvody si myslet že to fachčit nebé, neboj se a řekni to! von zas jako nemá patent na rozum,to si fakt nemysliTinta76
že neonka má narosky stejně jako můj muš
jo? tagže geatulujééém
Atusch
cos fčera chtěla, já uš byla tuhá.-(((

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:59
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem tu na chvíli zas
Lola1
ahoj pani, dnes v soukromých dramatech na Primě, nějak po 21. hod.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:01
- Nahlásit

Eldoguero
jsem tu na chvíli zas
Pani, vy už ste rozlítaná jak Biluše

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:02
- Nahlásit

Baico
Jdu tam pro obuv zimní, obuv letní, bundu, holínky, pláštěnku, kalhoty, rukavice, čepici, sluneční brýle a roušku
Ty vado, vykoupit krám! Cíííí takííííí ))) Botky zimní a botky chodný, hmmmm, taky tam zajedeme.

Kdybys mohla a domek mi zapůjčila, smrtelně bych ti vděčná byla, neboť se mi ho opravdu tahati nechce. Ooooo díky.

Atusch
Ty vado, takže paráda, co s tim kotlem budete dělat? Jak se k vám dostane opravář?

Tinta76
- Nahlásit

davidkova renata
jo? tagže geatulujééém
eh, no my taky vlastně gratulujem

Baico
Člen
- Nahlásit

Grin
A co Aura, byli tam?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:04
- Nahlásit

Gerda
Ty vado, vykoupit krám! Cíííí takííííí
No to proto, že jsem na to vyfasovala 5600 z práce
taky tam zajedeme.
Tak tam pojďte se mnou. Počítám, že bych u krámu mohla být o půl pátej.
Kdybys mohla a domek mi zapůjčila
Jasně, že jo. Dovezu ho odpo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:05
- Nahlásit

Nazdar děcka

takže vyhlašuju akci na shánění majitele pro pudla. Ten dement se mi konečně ozval psa přiveze asi 29. 10. pes je bezkonfliktní na zvířata i lidi, vzhledem k povaze Sisiny a Nema tomu i dost věřím, snad ho za ten rok a půl co ho měli doma moc nezkazili. Dávám sem fotku, ale vypadá příšerně páč je vostříhanej úpa na krátko, bude větší jak Sisina tipuju standartního trpaslíka, měl by bejt vykastrovanej a očkovanej, s papírama. Ráda bych aby šel někam kde se bude mít dobře a odkud ho po roce nevykopnou páč na něj nemaj čas. Ofiko se jmenuje Noe, pojmenovali ho Filip. Ráda bych aby šel někam ke známejm lidem, tak ho nechci moc veřejně inzerovat.

Tinta76
Jé Venta uš konečně vrhla?????
jééé to sis fšimla brzo, děcko béé mít za chvílu rok

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:07
- Nahlásit

Cus, jak se mate?
Neonek ma narozeniny? Tak mu preju vsechno nejlepsi a vsem ostatnim, co neco slavej taky.
Reknete mi, jestli se na toho Desenskyho pujde kouknout pak na videu, jako to maj treba s tim Prostreno (mimochodem vcera to bylo zase bozi, co?)
Asi primo to nejde, ale po skonceni promitani v televizi, to tam daji?
Jinak se mi moc libi, jak media jsou media, kdyz RD chvali a bulvar, kdyz nechvali.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:10
- Nahlásit

Alexa
, pojmenovali ho Filip

Takový neobvyklý jméno pro psa,co? , nepochopim že někdo dá pryč psa po roce a půl co s nim žije doma....a s tim psem nejsou vůbec žádný trable jako že jim chce zabít dítě apod....nerozumim!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:11
- Nahlásit

Alexa
filip je naprosto debilní jméno pro psa, jinak je moc hezkej, optám se

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
nepochopim že někdo dá pryč psa po roce a půl co s nim žije
takovych lidi je, proste konzumni spolecnost, znam lidi, co maji behem 2 let uz tretiho psa, dokud je tututunununu stenatko, tak to jde, jak zacne puberta, zacnou potize, pak ho vykopnou a za mesic si koupi zase jiny tututunununu. Voba jsou zubari, by cek myslel, ze nebudou mit v hlave uplny sracky

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

leyenda
Reknete mi, jestli se na toho Desenskyho pujde kouknout pak na videu

myslim že ááááááááááááno!

Prostreno (mimochodem vcera to bylo zase bozi, co?)

jako mě ten kent tam dost překvapil,třá toho králíka na víně dělal dobře, pomocnej dělník,ale v gastronomii se vyznal líp jak velká čás těch maloměšťáků co tam choděj a do všeho cpou eidam 30ku a šušněj šunkový rolky ale jíst uvnitř u něj bych teda taky nechtěla...ale nejvíc mě srala ta bába jak furt hlásila že za to nemůže on za ten bordel,ale jeho žena a že by jí měl dát přes hubu...to mě trochu zarazilo a podivila jsem se,že má někdo takovej názor v 21.století

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

proč jen se ten Fanouš víc nepotatil

Alexa
měl by bejt vykastrovanej
Chudina, oni už ho na roce a půl vykastrovali?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:19
- Nahlásit

Je tu ěkde Jebloň? Jen hlásím, že toho králíka pro ní už mám v mrazáku

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
cos fčera chtěla, já uš byla tuhá.-(((
Ty vado sorry paní, já ti vůbec volat nechtěla, volala jsem matince do kuchyně... no lepší nevysvětlovat. Jsem pak taky usnula, ale byla sem nasraná, že mi to nezvedla, no ani nemohla...

Gerda
Jak se k vám dostane opravář?
tak teď to ještě není uplně servisák od Atmosu, ale jen člověk z firmy se na to mrkne. Ale zastaví na začátku ulice , já dneska taky přeparkovala, co se dá dělat...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:26
- Nahlásit

Baico
To snad né, ale teď toho je nějak mnoho moc.
Dnes ke všemu musím ještě provést velkoúklid teda nemusím, že bych musela, ale musím, že už se na to nemůžu dívat, a když už se ani já na bordel nemůžu dívat, tož to znamená, že je to óbrmegabugr blbý je, že ho teda musím uklidit já
To, že mi to dítě neulehčuje, psát asi nemusím

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baico
vyfasovala 5600 z práce
oooo to je převelice velká krása!!!! Já teď volala na družstvo, mám tam taky přeplatek, budou mě řešit pokladnou, mluvili o 10000, ale to je asi nějakej renonc...byť příjemnej, myslim, že bych z toho mohla zaplatit opravu knedlika ))))

V sdvise na to auto vlítnou dnes, ve dvě mám volat, co přesně tam všechno je za průser, kdy to bude hotový a tak. Takže tu na něj fakt čekat nebudu. Kdyby vše sehnali, bude hotový nejdřív v čtvrtek, pak bych musela na technickou, takže to raději to čekání strávim u Crysů, zjistim si, jesli můžu technit v pátek, sjela bych na technickou v pátek a na víkend by zas kár byl pojízdnej...doufám. Jdu ven a volat Crysoj.

Děcka, ty vado, já eště nebyla s čoklem venkuuuuuuuuuu ))) Ale je fakt, že Mařen spí, nepudí, jest znaven, vrátli sme s evečer f půl 12.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
twe aspon že je doma!! debilové
leyenda
(mimochodem vcera to bylo zase bozi, co?)
tojo))) jako mě von přišel jako strašně hodnej čék,takovej bezelstnej,určitě bych neměla sílu mu říct,že vevnitř se nenažeru ani za prase a chcát du na kompost do rohu zachrátky...
jinak neonka děkuje.-))
Baico
jako ten je fakt nádhernej.. i přesto že je bílej))))))))))
Atusch
ale byla sem nasraná, že mi to nezvedla, no ani nemohla...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:29
- Nahlásit

Baico
Jebloň se ukázala právě fčas. Díky moc.

Vůbec nic nestíhám,navíc sem nebetyčně nasraná,páč mám na toho pitíka dva potencionální zájemce a ta kráva mi za celej fčerejšek nebyla schopná zvednout telefon!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:30
- Nahlásit

Jebloň
páč mám na toho pitíka dva potencionální zájemce a ta kráva mi za celej fčerejšek nebyla schopná zvednout telefon

hlavně at odtama už je v řiti!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:31 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Atusch
Pani nezávidím, snad vám brzy kotel zase zprovozní

Jo a k ránu mi Kaly vyblila na koberec asi kilo skopovýho masa co včera dostala k večeři, jsem to sice uklidila, ale furt to tu děsně smrdí, k tomu ještě smrdí všichni tři domácí čokle, páč po tom mase děsně, ale děsně prdí brzo se tu asi udusíme
A k tomu včemu dítě objevilo starej dudlík, kterej jako úplně malodítě vůbec neměla a nechtěla, teď se jí asi začal líbit

Venta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:31
- Nahlásit

Alexa
Tinta76
Jé Venta uš konečně vrhla?????
jééé to sis fšimla brzo, děcko béé mít za chvílu rok

No jo už pude brzo do školky při svý velikosti

Alexa
Ofiko se jmenuje Noe, pojmenovali ho Filip
Hezkej pes, ale Filipa bych teda nechtěla ... zkusim se určitě poptat, kdo by ho chtěl

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:32
- Nahlásit

kejtlin
filip je naprosto debilní jméno pro psa
proč jako??? Nebude tě mít makrelito ráda a Montyh brácha byl taky Filip a přišlo mi to úplně normální, já si naopak myslím, že je to moc pěkné jméno pro psa

Sízra Milanová
nepochopim že někdo dá pryč psa po roce a půl co s nim žije doma....a s tim psem nejsou vůbec žádný trable jako že jim chce zabít dítě apod....nerozumim!
taky tomu nerozumím, děcka taky většinou nedávají lidé pryč (jako dávají, ale ne tak časta jako psy)

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:32
- Nahlásit

Sízra Milanová
třá toho králíka na víně dělal dobře, pomocnej dělník,ale v gastronomii se vyznal líp jak velká čás těch maloměšťáků co tam choděj
to asi jo, ja bych ale od cloveka, ktery zije a vari v takovymhle bordelu, nemohla jist nic, i kdyby to bylo nevim jaky, a tvaroh rozslehanej se syrovejma zloutkama - a videlas ty vajicka? - mi v tehlech podminkach pripadal jako rikat si o salmoneu. Jsem si rikala, jestli ta tv, co to nataci, nema nejakou pravni zodpovednost ohledne zdravotniho a hygienickeho minima, vzdyt ti hoste pripravu toho jidla nevidi. Jinak on je asi hodnej clovek, asi takhle zvyklej a nepripada mu to divny. No, jeho zena bude spindira a celkem lituju ty jejich decka.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:33
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně at odtama už je v řiti!!!!

No to sem právě chtěla,byla svolná ho dovízt k nám,tak sem to chtěla zařídit a vona to nezvedá!!!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:37
- Nahlásit

Baico
protože to už by byl chlupatej moc, takhle je hezčí

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
jako ten je fakt nádhernej
Je, stále v duch doufám, že do podoby tatíka alespoň trošk dorosteme
Jebloň
Díky moc
Nnei zač
Gerda
mám tam taky přeplatek
Tak to gratuluju To s moc často nezadaří mít někde přeplatek.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání