| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:58
- Nahlásit
zas chrápete, to je nudaaaaaaaa!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
Adiddaska
nechrápu čumím na house
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 22:26
- Nahlásit
http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/san itka-pro-pejska-s-pravem-prednostni-jizdy--963084 chápete to? Že někomu vadí zvířecí sanitka??? To musí bejt naprostej impotentní zmrd!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 22:43
- Nahlásit
Adiddaska
ja taky nespim, ale mam moc prace, nestacim vas docitat, tak jsem uplne aut of ofis
kejtlin
nechrápu čumím na house
jak to? nemelas nekde bejt ? nebo to neni dneska?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 22:45
- Nahlásit
leyenda
jak to? nemelas nekde bejt ? nebo to neni dneska?
no jsem v hokně ne není to dneska
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 22:47
- Nahlásit
dyk je teprve třičtvrtě na jedenáct, to je děsný, jak všichni choděj brzo chrápat!
kejtlin
vy máte v práci televizi? Tak to tam neni tak hrozný, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 22:52 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Adiddaska
vy máte v práci televizi? Tak to tam neni tak hrozný, ne?
no na jedný vrátnici, většinou jsou tu na obrazovce kostičky, ale o to nic, ovšem obchůzky jsou tak vypíčený, že stejně vidíš bud´ začátek nebo konec a stále ti do toho jezděj auta
edit: ted´ o kampaň to jde s kolegou se střídáme, když mám něco rozkoukanýho já jde on a obráceně, ale jinak je to o ničem, přes den ji pustit nesmíš
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:02
- Nahlásit
kejtlin
no jsem v hokně ne není to dneska
ahaaa, ja jsem na tebe vecer myslela, jakpak to asi probiha a drzela ti palce, no tak vidis, co jsem za zmatence
Adiddaska
jako nechapu, co mu vadi, ze maj lidi vubec cas premejslet a psat o takych blbostech a ze jim neni trapny ventilovat, jak jsou blbi
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:02
- Nahlásit
kejtlin
a jak dlouho trvá ta jedna obchůzka?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:04
- Nahlásit
leyenda
a ze jim neni trapny ventilovat, jak jsou blbi
no chudák prostě bezvýznamnej neúspěšnej na sebe chtěl asi nějak upozornit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:09
- Nahlásit
Adiddaska
chudák prostě bezvýznamnej neúspěšnej na sebe chtěl asi nějak upozornit
jo, asi tak, bude se vo nem mluvit, sice sproste, ale bude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:09
- Nahlásit
Adiddaska
15-30 min, dle toho jak je dlouhá, fór je v tom, že musíš čekat na druhý vrátnici třeba 2 hodiny a v ydržet tam s brigádníkem-brigádnicí, kteří oba donášejí, mezitím oni jdou vnitřkem, udělají dvě a mezitím musí být ta hodina něco, pak jdeš zase na svojí vrátnici........příště jde kolega, to o kampaň, když kampaň není tak na jedný vrátnici jsi ty a na druhý kolega, střídáme se co ty 4 dny, ten co je na nákladní chodí venkem, ten co na osobní chodí vnitřkem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:19
- Nahlásit
Nazdar lidé, už sme domki, sme zas byli dlouho ňák. Vzali sme to eště náfštěvou u kamarádůch, kam Mařka moc ráda chodí, bo tam dycky dostane pamlsky na vyloudění. Aji Filátko bylo. Na balgoně f pýžu je mi děsná zima, asi si s vámi povídat nebudu, eště nevim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:38
- Nahlásit
už aby byla středa ráno
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:49
- Nahlásit
Gerda
ty seš na balkoně v pyžamu? Dyk mrzne!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:51
- Nahlásit
du ven s tšoklema a bucati
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 05:56
- Nahlásit
Fstávat a makat. jo a nebudu mít na vás čas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 06:39
- Nahlásit
jo, fstávat a makat. Já na vás možná mít čas budu. Eště nevím co se zase během dne vyvrbí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 06:55
- Nahlásit
jezis proc nespite v tuhle hodinu ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:00
- Nahlásit
sarax
protože makáme
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:10
- Nahlásit
Biluška
teda fuj je to!!!
ja se najim a jdu koukat na bednu..bo posledni tejden uz nemam silu na nic za to mi jde dobre nenavidet lidi..jak vylezu ven a nekoho potkam sem desne nasrana
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:12
- Nahlásit
sarax
ja se najim a jdu koukat na bednu..bo posledni tejden uz nemam silu na nic
tak jako Ludvík tě tak trošku omlouvá, jinak bys mě neskutečně nasrala
za to mi jde dobre nenavidet lidi..jak vylezu ven a nekoho potkam sem desne nasrana
Tímhle trpí mé okolí celý můj život . Ani Ludvíka k tomu nepotřebuju
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:19
- Nahlásit
Biluška
jako ja taky celkem obecne lidi nemusim tolik,az na vybranou skupinku podobne postizenejch jedincu...v sobotu jsem sla se znamejma na bowling..musim rict ze sem jen sedela ,ale proste byt nepejskari spolecnost,tak jako vzdy jsme udelali debatni krouzek s par lidma a mleli o coklech az prisel jeden co vypravel jak ho serou cokly na volno a jak na nej jeden desne stekal a skakal kolem nej(coz muze bejt blby jasne) a ze kdyby se ho dotknul ci nedejboze chtel rafnout ze by mu uriznul hlavu....jako to rekl a a myslel ze je frajer...a ja mu rekla ze bych mu urizla hlavu a jeste neco,aby se takove dementi nemnozili a von se asi urazil nebo co a este sem mu rekla ze kdyby psa neprovokoval blbym xichtem ze po nem nesteka...no proste sem nejak podstatne mene snasenliva Honza se desne smal a dotycny se uz zbytek vecera vyhybal nasi pulce stolu
|
Kuba a Hajnej
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:20
- Nahlásit
Bré ráno, vstáváme makáme neflákáme se! Omlouvaj se jen ty ukrutně těhotný, ty jenom trochu těhotný se nevomlouvaj.
Já chcu taky na pochot smrti s hancou a makyjofkou! Kdy se de s Gerdou a mamkou na Blanik?? Pudu téš....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:25
- Nahlásit
Kuba a Hajnej
doufam ze sem uz ukrutne tehotna pac sem desne ukrutna!!!nepreperu ani psa v noci kdyz mu bere perinu a celou noc klepu kosu jak krava ja chci v listopadu na nejakou akci do Jilovyho....doufam ze alexa neco vymysli
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:27
- Nahlásit
bré jitro
je dnes dobré???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:42
- Nahlásit
sarax
Ježíš, ty jsi ještě neporodila?
Jinak dobré ráno!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:53
- Nahlásit
Baico
sarax už taky přenáší????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:00
- Nahlásit
hele baby
sarax teda prenasi casto,ale tentokrat ma termin 29...nicmene potrebovala bych nonstop spanek nez porodim a to nejde
tak uz nevim
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:08
- Nahlásit
sarax
sarax teda prenasi casto,ale tentokrat ma termin 29.
tak co teda baico řeší??? si tě asi splatla s ventou
|