| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
Biluška
hele pani, chybí vám v krónice strašně moc lidůch, udělejte s tim něco. Vim že je to jenom kostlivec, že ste strašně zaměstnaná žena a matka a blablablabla ale já bejt těma co tam nejsou tak se asi urazim a pujdu cintat medík vedle a řikat jak sem strašně ráda že tam nejsem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:28
- Nahlásit
Nazdar pipky, nečtu vás, moc píšete. Už sme domki z prochajdy s Bůchem, Atíkem a Sirkou, přišla za námi i Grinová, ale ušla dva kilometry jen proto, aby nám řekla, že nemá čas, že už zase musí jít )))))))) Je to bláááázen )))
Makyjofka
A kde ste byli na šumavě? Ty si měla volno nějaký, nebo ste byli na vejkendě? Doufám, že ste nešli nějakej trek....je mi jasný, že toho seš schopná!!!! Maryje furt eště nehárá, možná už nikdy nebude...máš nějakou další zkoušku?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:35
- Nahlásit
Gerda
byli jsme u Sušice, dala jsem tady do dovolený se psem i link na penzionek. Koupila jsem nám ten pobyt na slevách, takže to bylo vcelku přijatelně levné. Byli jsme od středy, bylo to moc fajn, ale víc jak 35kiláků denně jsme nešli. zase nejsem cvok... no a taky byla brzo tma.
zkoušky mě čekaj až v prosinci a v lednu, takže zatím vegetím.
Dneska jsem byla na tom brněnským charitativním bazárku. tak jsem nakoupila spoustu dárků na vánoce... Budeme v Ústí od toho 11. do 20. listopadu, tak ať se Mařena laskavě odhárá, můžeme si pak dát u Atuše venčení nějaký odpolední víkendový nebo tak.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:41
- Nahlásit
lidi jak pošlu životopis ve worldu? posílala jsem někam životopis a nepodařilo se jim ho otevřít a chtěj abych ho poslala ve worldu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:44
- Nahlásit
kejtlin
no normálně to napíšeš ve wordu, uložíš to a pak to pošleš v emailu jako přílohu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:45
- Nahlásit
kejtlin
otevřeš si word, napíšeš na ten papír životopis, uložíš, odešleš ale můžu to klidně ještě rozvést, v detailním popisu základních úkonů na pc jsem už z práce fcelku vodborník
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:50
- Nahlásit
bonc
Gdo mi tam chybí? . Sem myslela, že uš sme komplet. Jako kolemjdoucí a ty co přispějou jednou za stopadesát let sem tam nedávala, nevím co bych o nich psala. Essi bude fšeobecné mínění fšeobecně pro tak je tam klidně dopísám, ale stručnou charakteristiku své osobnosti si budou muset vyrobit sami, bo fakt nevím jak bych je popsala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:50
- Nahlásit
Monty
bonc
nemůžu ho napsat, mám world ale nejde v něm psát, už ho napsanej ve worldu mám a mám ho uloženej v dokumentech, ale když jsem ho tam poslala, tak to neotevřeli
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:52
- Nahlásit
kejtlin
jak ti nejde ve wordu psát? tak ho zkus někomu poslat, jestli ho otevře
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:54
- Nahlásit
Biluška
hoď prosím ještě jednou ten odkaz na ty žumpí stránky - prosím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:55
- Nahlásit
Monty
jak ti nejde ve wordu psát? tak ho zkus někomu poslat, jestli ho otevře
nejde mi v něm psát prostě, mám ho staženej bejvalej ho někde stáhnul, nejde ale v něm psát, neobjevujou se písmena, pošlu jim to znova tak jak předtím
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:55
- Nahlásit
Biluška
tak třá pawlinku tam nemáš, Ventu a teď mě nahonem nenapadaj další - doufam že teda vidim plnou verzi
kejtlin
jak ti nejde psát ve wordu? máš na ploše ikonku Word?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:57
- Nahlásit
Maky a Trix
jo na tom slevomatu? Atuše si koupila nějaký cvičení strašlivě zlevněný, jenže pak zjistila, že se jí vůbec jít cvičit nechce....A vy byste mezi 10-20/11 přijeli ku práglu? To by bylo bezva...se jen bojim, že bude hárat přesně v tom období. Ale zase - čim míň hárání, tim líp )) Proč chodíte 35 kilometrů? Šmarjá, hlavně nesmíš nikdy organizovat vejlet, něco jako hancaw má taky zákas, fčéra to mamka říkala supíce v kopec, chtěla hancu inzultovat, ale nemohla ji chytit, potom už nemohla chytit ani svoje plíce.
kejtlin
když jsem ho tam poslala, tak to neotevřeli
a jakou máš koncovku u toho dokumentu? Pokud tam máš docx a oni maj starej word, pak to neotevřou....
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
tak jestli ti z nějakýho důvodu nejde otevřít novej wordovskej soubor, tak si ten co máš teď napsanej dej otevřít v programu word
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
čus degeni proč pýšete jako??
adydaska
f kolik jako chceš jít, i bych šla,ale řekni hodinu,mušíme to poladit,ideálně jako posledně že bych šla pak rovnou do háku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:58
- Nahlásit
bonc
tak jestli ti z nějakýho důvodu nejde otevřít novej wordovskej soubor, tak si ten co máš teď napsanej dej otevřít v programu word
a jak to udělám?
Gerda
vím hovno jakou mám koncovku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:58
- Nahlásit
čágo belo bembeláni musim běžet, ale zejtra se tu zaaaas
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:59
- Nahlásit
kejtlin
jestli máš ten už vytvořenej soubor jen v mailu tak si ho ulož třá na plochu, klikni pravim - otevřít v programu - vyber Word
já fakt musim letět, huž mě zavíraj, donavigujte to kdyžtak někdo prosíím
pa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
bonc
jak ti nejde psát ve wordu? máš na ploše ikonku Word?
mám ho na ploše, ale nejde v něm prostě psát!!!! když ho otevřu tak je mi na píču nenapíšu tam ani hovno, nejde to nevím proč vím o pc naprostou kundu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tajže ne nebudu po toim pátrat proč protže na to stejně nepřijdu, jen bych se nasrala stačí že budu 2 noci šlapat v mraze venku za pár vyjebanejch šupů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:02
- Nahlásit
kejtlin nemáš jen Word viewer ? Má to ikonku Word s brejlema
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
f kolik jako chceš jít, i bych šla,ale řekni hodinu,mušíme to poladit,ideálně jako posledně že bych šla pak rovnou do háku
já musim nejdřif koupit košíka,ten co mám je blbej a pak jdu do města s nyxlem ho zvykat na veliký hluk a množství lidích a pak bysme mohli dogestit někam kde by si zas mohla ulovit za odměnu nějakýho bješce nebo tak
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:03
- Nahlásit
Gerda
no, na nějakým podobným serveru.
Chodíme tolik, abychom toho spoustu viděli. Třeba 3 ledovcový jezera, milion vodopádků, krásný výhledy, vobrovský šutry, úžasnou přírodu, pak taky bizony... akorát teda když jsme včera ráno vyjížděli na Modravu a bylo pod nulou a auto bylo celý namrzlý, hned jsem se rozhodla, že tenhle pátek prostě jedu do Ústí přezout. nechci se zabít.
JJ, v tom týdnu, co budeme v Ústí rádi do Prahy přijedem. Trixa už si dlouho pořádně nezaštěkal, chce vidět Syrečka. výlety žádný organizovat nebudu, muže konečně chytlo chození, tak se asi budeme realizovat společně na trecích a nebudu s tím otravovat nikoho jinýho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
Crysa
kejtlin nemáš jen Word viewer ? Má to ikonku Word s brejlema
nevim a nebudu po tom pátrat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:05
- Nahlásit
bonc
a jo, tak teda nejsme fšichni Kurňajs
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:17
- Nahlásit
Crysa
Paníí, jak to vypadá s těma granclema? Už mám žrádlo jen do středy.
Jinak mě Fandovi pátční hrátky s Ronem stál 500 u veterináře. Ten černej deb mo zhmoždil rameno. Jo a když už jsem tam byla, tak jsem ho zvážila a má 35 kg. TAkže vedele těch 5 kg může nabrat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:18
- Nahlásit
Maky a Trix
Už jsem na stránky toho penzijónku koukla, vypadá to tam moc pěkně, je to u Klatov, odtama je jedna kámoška, mohla by nás tam odnavigovat...zní to pěkně, ledofcový jezera, vodopády...hmmm, veliká krása, chtěla bych to taky viděti. Jak to, že muže chytlo chození? Nemá nějakou druhou mízu? Zizik bude taky moc rád, když přijede Cicik ))) Dneska štěkal do díry v zemi..je to lepší, než když stěká do vzduchu. Je to míň slyšet. A taky sme ho dneska víc hlídali, neboť nad nim furt tak divně kroužili Kani...
kejtlin
na ten dokument wordovej jenom koukni, jak se jmenuje, jestli je tam třeba napsáno: zivotopis.doc nebo zivotopis.docx Pokud ti do něj nejde psát, je možný, že máš jenom viewer, ale zase - v čem bys jako napsala ten životopis, kterej posíláš...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:20
- Nahlásit
Baico
Ten černej deb mo zhmoždil rameno
no toto!!! Malinkému Fufínkovi bebíčko tvořiti!!! Černý pes ještě k tomu!!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:24
- Nahlásit
Gerda
no, můžeme tam někdy vyrazit, třeba místo toho Adršpachu. Měli jsme tam aj tu fretku a bylo to dost v pohodě. sice je to trochu bokem, takže jsme museli vždycky někam dojet autem a udělat si kolečko, ale zase jsme toho víc stihli... muž má rád hory, akorát poslední dobou lehce zlenivěl... ajťák, no... a teď už ho asi lenivění přestalo bavit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:33 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
BaicoPaníí, jak to vypadá s těma granclema? Už mám žrádlo jen do středy.
za chvíli přijedou sem domů, Kamila je přiveze, takže zítra ti je můžu hodit nebo se pro ně můžeš stavit. Dopo jedu na cvičák (esli teda nastartuju, bo v poledne jsem myslela že Scudlík umře dřív než nastaruje )a po cvičáku už budu taknějak kolem domova nebo můžu dojet, třá esli pojedu pro Gerdu nebo se stavíme s Gerdou, esli teda huž dorazí..
Jinak mě Fandovi pátční hrátky s Ronem stál 500 u veterináře. Ten černej deb mo zhmoždil rameno.
tak hlavně že už je po rentgenech, třá takovej prasklej loket by byl úpa konec. Snad se Fanoušek zhojí rychle a dobře
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:33
- Nahlásit
Maky a Trix čaute paní! Jak se máte? Můžeme se s Mírotvůrcem připojit až dorazíte? popřipadě do Adršpachu S Gerdou bych se moc na hory nevydávala ona pak děsně nadává a vyvolává vzpoury
Biluška MÁ SOVU - již druhou od včera!
|