Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To je hrůza, jak to letí
jo to je, až se toho někdy děsím

Crysa
co bereš????????????????????

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:38
- Nahlásit

Montyco bereš????????????????????
neřeknu, ty bys chtěla taky a už mám málo.
Dobře, lle pššššštttt :Žeru uhlí, včera jsem si zuhelnatěla na radu Gerdy. Víš, abych se z toho všeho neposrala. Ale nikomu to neříkej, to je děsně tajný!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:41
- Nahlásit

Crysa
dobre rano, Crysicko, jakpak se dneska mas? jeste mas dovolenou? A vyspinkala ses hezky? Zdalo se ti neco zajimaveho? A copak jsi papala k snidani? Taky uhli? Nebudes mit zacpu?

Cus, vsichni vostatni degeni, nepyste furt jak fstekly, nebo aspon delejte vycucy.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:42
- Nahlásit

Crysa
ty fole, to bych brala taky, ale měla bych pak zácpu
neboj, nikomu to neřeknu

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:43
- Nahlásit

Kuba a Hajnej
bré deň žumpeny, která hnusná zimomilka si vobjednala mráz, co?!! jako mínus 2,5 dámy, jo? -2,5... co s tim jako hodláte dělat? čekam....

je krásně, není +35°.

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:45
- Nahlásit

leyendadobre rano, Crysicko, jakpak se dneska mas? jeste mas dovolenou? A vyspinkala ses hezky? Zdalo se ti neco zajimaveho? A copak jsi papala k snidani? Taky uhli? Nebudes mit zacpu?
děkuji, i tobě dobré ránko, mám se dobře, sice tu pořád slyším hlasy, ale to je zatím v poho. Papala jsem uhlí, ale asi jsem neudělala dobře, páč mě chtěj upálit a rozptýlit a teď budu hořet líp a zbyde ze mě míň...

Montyzácpy se nedočkáš, oni se s tebou přestanou bavit a pak tě taky upálej, včera už tím vyhrožovali mamce, teď to mimochodem přenesli na mě a mamka fory tu nebyla, bůchví esli už taky není rozptýlená..

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:51
- Nahlásit

zvláštní spojitost..už neslyším ty hlasy.. a to jsem jen šmátka po nějakym ovladači a .. že se ty hlasy vypínaj ovladačem?? ale ani teď nevidím opakování Prostřeno... ale neslyším ani hlasy.

Jdu raději něco pracovat

Tinta76
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:51
- Nahlásit

davidkova renata
Baico
aháá pani,tak to nás nenapadlo kupodivu
Kupodivu mě to ani nepřekvapuje

Lucie Kratochvílová
Pani, Rexíček je mocinky krásnej dědoušek!
děkuji
Anetě bude o velikonocích 13 a Benovi bylo teď 15. října 10 let To je hrůza, jak to letí
letí to příšerně Benovi přejeme všecko nejlepčí

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:53
- Nahlásit

Crysa
zvláštní spojitost..už neslyším ty hlasy.
to se divím

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:54
- Nahlásit

Crysa
mě chtěj upálit a rozptýlit a teď budu hořet líp
neboj se, nikdo te neupali, pejskove te budou chranit a vsechny zle upalovace sezerou , doufam, ze jsou upalovaci tucni a ne nejake kostry, to by tvoji pejsci taky mihli dostat zacpu, radsi hubene upalovace pokapej olejem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:22
- Nahlásit

Crysa
hm tak ty máš celkem dost..klasická separační úzkost bych tipla

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:22
- Nahlásit

Dobré ráno zamrzlý kanále, dobré jitro všechny zimomilky, kterým pes běhá jenom v zimě, dobré jitro všchni dovolenkáři, dobré krásné jitro mládeži!

FŠŠŠEEEEEEEECO NEJLEPČEJŠÍ BENÍČKOJ KE KRÁSNÉ TŘETÍ PĚTILETCE, AŤ JE POŘÁD JAKO ČAMRDA, AŤ DO DALŠÍ PĚTILETKY BERE JEN PEVNÉ ZDRAVÍ, NERVY, HUSTOU PODSADU A MNOHO MNOHO KRÁSNÝCH ZÁŽITKŮCH S FALEŠNÝM ČÉVÉČKEM A SOUDRUŽKOU ANETOU POD VEDENÍM ROTMISTRA KRATOCHVÍLKY!

Dárky mi doma bohužel nejdou dávat, dostane je in natůra.

Strašně mi blikaj upozornění v kalendáři z práce, máme asi teď nějaký schůzky děsně hodně jich. Joooo a už mi volaj ))))

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
klasická separační úzkost bych tipla
Za ní budu muset zajet, ale dneska mi to nevyjde. Musím uklízet řepu do sklepa

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:26
- Nahlásit

Gerda

Děkujeme moc za přání
Beníček, ten můj malej rozmazlenej zmrd si vyzvedne dárečky na příští vaší vychajdě, které se doufám už zůčastníme

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:26
- Nahlásit

Monty
MAřena mi nedávno takhle nechtěla došlápnout na nohu u Atuše na procházce, nic sem tam neviděla, furt jí to bolelo, musela sem úplně strašně zblízka koukat, měla tam zapíchlej malinkatej kousek trnu v polštářku. Projeď jí nohu s lupou, to by vážně mohlo vypadat, že tam má něco malinkýho vraženýho.

Cryseeee

Ty blázne jeden starý - vidíš za oknem tu velkou černou kočku? Pozor na ní, něco věští ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
na příští vaší vychajdě, které se doufám už zůčastníme
Jako my už taky trošku doufáme, že se někde laskavě vokážete!!!! ))))

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:29
- Nahlásit

Bré ráno
mohl by mi něgdo udělat vejcuc? Jen sem postřehla, že Crysa má separační úzkost a asi už pro ní jedou

Jo a Beníkovi všechno nejlepší
A pozor!! - Vendula měla včera 6. nalezeniny

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:31
- Nahlásit

Gerda
už tam za mým sluníčtem byla sousedka a taky nic neviděla

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:53
- Nahlásit

Dobrý den,dobrý den,dobrý den!!!

Lucie kratochvílová

Benovi přeji fšecko nej, ať je mu hej!

Kuba a Hajnej
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:53 - Změnil/a: Kuba a Hajnej
- Nahlásit

Lola1
je krásně, není +35°.
ještě pár dnů a začnu to považovat za velmi velkou provokaci

ich gratulíre všem votravnejm čoklům co se furt dožívaj nějakejch přirozenin, nechť si jim pánečkové nadělí co chtěj, tady maj jeden motivační dáreček vode mě

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:58
- Nahlásit

Venta

olaláááááááááá už seš tady a už samojediná, kratuluji k PZetku!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:00
- Nahlásit

jdu ven s nyxlem je extrémně otravné ikdyž ještě nebyl čas....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:02
- Nahlásit

Kuba a Hajnej

Pani, ten teploměr vám vokazuje blbje! U nás byla ráno jínovatka, ale huš nastěstí svítí sluníčko, teplo ale stejnak neni žádný...

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:03
- Nahlásit

Venta
vítejte paní slonice
slůně už je konečně na svjetě, co???

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:07
- Nahlásit

GerdaTy blázne jeden starý - vidíš za oknem tu velkou černou kočku? Pozor na ní, něco věští ))))
jo, je tam, není teda velká, je černá, něco říká, mrká a ukazuje špičák, jeden špičák..
... to je mystický toto jak ráno ty zvuky co jsem slyšela a rázem odešly..

Uklidila jsem si sklep, mám tam moc krabic od různých věcí a zrovna fčéra jsem nějaký odvážela ségře děckům na sběr do školek a škol (( a dneska nová nálož.. znovuobjevila jsem i prakvárko po Abunce morčátkový. Našla jsem i pár zimních pnojmatik vyhazovala jsem kýbl prachu, špíny a granulek na vysoušení co bylo rozprostřeno na podlaze, myslím že po deseti letech už asi nebudou mít tu absorpční schopnost.. ucpala jsem okýnko slekpní co vede ven, teda ono tam už dávno není okýnko, je tam jen díra ven. Zázrakem mi po ucpání otvoru (toho okenního vy pitomci) přestala mrznout hlava. A přestali na mě čumět psi z venku. Jsem ale jedna velká zaprášenina. Jdu do vany, plovat.

Tinta76 Benoj vše nejlepčejší, hodně proskotačených let

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:08
- Nahlásit

ŠIŠ GDO MÁ Z ČOKLŮ NAROSKY,PŘEJU FŠECKO NEJ
Venta
Crysa má separační úzkost a asi už pro ní jedou
myslim,že jí jí vodvezli..doufám teda spíš
Lucie Kratochvílová
Pani, ten teploměr vám vokazuje blbje
dyš von to nejni tak úpa teploměr a věz,že těch 19 st.je už celkem dost zatracenej hyc

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:09
- Nahlásit

Venta

gratulace Vendule k nalezení a Lauře k vylezení!

a mám hnedle dotaz, abys nezpohodlněla Simtě hážu při klikání za odměnu pískací balonek a čokle ho začli nosit a začli si s nim přede mnou sedat. Tak jsem jim za to klikla a dělaj to čím dál víc, tak prostě klikám, ale nevim, jestli je to dobře Chlupatýho peška, co s nim teda cvičíme držení, tak držej, už jsme se posunuli do fáze, že prostě chvíli držej, ale je to furt takový divoký, třá drží a chce vodejít, nebo drží a nechce pustit, někdy teda drží a popojde ke mě trochu a jednou si s tim Rambík sedl přede mě. Co ten balonek, nemate je to nějak? Mám klikat za to?

jo a gratulace Benooooj

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:11
- Nahlásit

davidkova renatamyslim,že jí jí vodvezli..doufám teda spíš
to by se ti líbilo, co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:11
- Nahlásit

gratuluju nevím komu, du pytlačit než půjdu chrápat před první noční, ach jo, už je mi z toho na blití

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 11:12
- Nahlásit

kejtlin http://www.youtube.com/watch?v=ZYrmXIFfXxo&feature =related

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání