Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:32
- Nahlásit

Roxana
No, moc jsme se na to tesili - to si umím představit

celou zimu podnikat wejletky - bylo by hezký, kdyby se něco povedlo, třeba zimní Český ráj

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:36
- Nahlásit

Roxana
ahooooj, no jo konečně jsem se dočkala jinak ty štěňátka mě mrzí, ale taky si myslím že to bude na jaře mnohem lepší paní Šebestová to taky odložila na jaro

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ahoj všem

Roxana
ahooooj, to su ráda že si OK škoda že jste to museli odložit ty štěníky ale třeba to tak mělo být a na jaře to bude ok
Výletík nějakej určitě bude

Ad výstava:
Jako mě jsou výsledky tak nějak šumák já si svoje velký vítězství stejnak prožívám při každý výstavě.. ač sem si myslela že nidky vystavovat kvůli fajkýšově povaze a mojí neznalosti nebudem tak vystavujem a fajuš je čím dál lepší (dá se na nás koukat) a to mě stačí, nějakej mafián v černým vobleku a dlouhým černým kabátě mě nemůže rozhodit

Jinak svojí úžasnou fundovanost a odbornost ukázal tím, že žíhanýho psa který má všechno tak jak má žíhaný pes mít a přes měsícem vyhrál v Lipsku BOBa dal na poslední místo a dostal taky VD... a korunoval to tím že před něj dal bíleho psa co má nedorostlou spodní čelist takže nebude nikdy chovný !!! no takže takovejdle rozhodčí amatér mě fakt nerozhází to už může dělat rozhodčího každej

Fak sem si to užila tu výstavu.. za a sem viděla spoustu známých a za bé Fajuška byla prostě nejhodnější co kdy byla a furt se lepší tož tak

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:53
- Nahlásit

Fajka
Výletík nějakej určitě bude To doufam Uz se za nasi prazskou sekci tesime!

Hele, tu vystavu proste neres, tak to holt chodi, nekterej rozhodci je format, nekdo je prumer a nekdo blb, no ... Stejnak ty znas svyho psa nejlip, vis o jeho prednostech i nedostatcich a to nikdo neovlivni Stejne tak, jako vam nikdo nevezme ty pokroky, ke kterym jste se dopracovaly

ankaras
Tak koukej taky poradne zasobovat stranky fotama a povidanim

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:55
- Nahlásit

Ariška
bylo by hezký, kdyby se něco povedlo, třeba zimní Český ráj
jak "bylo by hezky" to "bude hezky" a az napadne snih, to bude teprv radenicko

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Roxana
Cau chorobo! Stenda vyjdou na jare, hlavne, ze si porazila bacila hnusnyho! A uz se tesim na pokec, v listopadu se urco domluvime, brnda se na tebe cela trese.

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:01
- Nahlásit

Roxana
az napadne snih, to bude teprv radenicko - to jo, někteří členové naší smečky mají sníh moc rádi

Fajka
Fajuška byla prostě nejhodnější co kdy byla a furt se lepší - teda, po kom ten pes je?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:02
- Nahlásit

Roxana
Hele, tu vystavu proste neres
já to neřeším, já sem se s váma chtěla jen podělat jakej to byl pablb

Stejne tak, jako vam nikdo nevezme ty pokroky, ke kterym jste se dopracovaly na jasně

Roxana
Ariška
něco navrhněte, napište kdy kam a já s Fajkýšem tam stopro budu

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:03
- Nahlásit

Ariška
teda, po kom ten pes je?
po méééééééééé

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:07
- Nahlásit

Fifi
Ahooj Ja se taky tesimm, resp. na tebe a cubajzny jiste, s tou brndou nevim, esli se netresu spis ja
Fajka
já to neřeším, já sem se s váma chtěla jen podělat jakej to byl pablb
jasny, holt kazdy den se ucime neco noveho no
něco navrhněte, napište kdy kam a já s Fajkýšem tam stopro budu
Tak listopad muzu asi kdykoliv, takze zalezi na vas a jen domluvit, kam Me by lakalo treba nejaky Ralsko nebo tak ale nebranim se nicemu

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:11
- Nahlásit

Roxana
Tak listopad muzu asi kdykoliv, takze zalezi na vas a jen domluvit, kam Me by lakalo treba nejaky Ralsko nebo tak ale nebranim se nicemu
mě je to fučíík kam koncem listopadu chtěj akitáři někam k Plzni a 15 je ta výstava v Praze jináč mám volno

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:15
- Nahlásit

Fajka
no na vystave se teda asi uvidime Vypada to, ze oboje akity budou v jednom kruhu (resp. maji jednu rozhodci), tak to bude pohodlny

No a jinak vylet je mi taky jedno kam, muj osobni tip je to Ralsko nebo treba nejakej jinej kopec, nebo mozna nejaka pekna naucna stezka, ale netrvam na tom

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:17
- Nahlásit

Roxana
Ralsko néééé, my tam byli v teď létě, je to příšernej kopec

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:18
- Nahlásit

Roxana
no na vystave se teda asi uvidime Vypada to, ze oboje akity budou v jednom kruhu (resp. maji jednu rozhodci), tak to bude pohodlny no super aspoń to budeme mít blízko a nebudem muset přebíhat

No a jinak vylet je mi taky jedno kam, muj osobni tip je to Ralsko nebo treba nejakej jinej kopec, nebo mozna nejaka pekna naucna stezka, ale netrvam na tom
tak zkus něco v tom Rálsku vymyslet já to tam prochozené nemám takže já to beru v autě máme vždycky volný místo takže se Ariška nebo Eva s Kerri (nebo obě najednou)můžou svést se mnou

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:22
- Nahlásit

Ariška
Ralsko néééé, my tam byli v teď létě, je to příšernej kopec
jakej kopec, kopecek ale v poho, muzem dat neco jinyho, kouknu doma do atlasu
Fajka
Tak ja mam ve spratelenem vozidle tez volna mista (verila bys tomu, ze jsem Arishku nacpala do kufru? ) jen ze stredoceskych koncin neni kdo by se svezl .. si muzem holky podelit nekde na severu

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:24
- Nahlásit

Fajka
se Ariška nebo Eva s Kerri (nebo obě najednou)můžou svést se mnou - prima, když se holky nesežerou

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:24
- Nahlásit

Roxana
Tak ja mam ve spratelenem vozidle tez volna mista (verila bys tomu, ze jsem Arishku nacpala do kufru
chdááák musela třetí třídou jooooo??? ty seš teda pěkná panička

jen ze stredoceskych koncin neni kdo by se svezl ..
třeba se někdo najde

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:26
- Nahlásit

Ariška
prima, když se holky nesežerou
néééé nebooj, Fajkýš v kufru za plentou s košem, někdo na zadních sedačkách a někdo vepředu to je v poho

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:28
- Nahlásit

Roxana
kopecek Ralsko
já nevím, lezli jsme tam docela dlouho, ale předtím jsme měli rozcvičku po silnici (to nesnáším) od vlaku k průrvě, asi mi to nějak nesedlo. Jinak se kopců nebojím

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:32
- Nahlásit

Fajka
chdááák musela třetí třídou jooooo??? ty seš teda pěkná panička
jakou treti? regulerni druha trida no ale je fakt, ze se netvarila moc nadsene, je fakt, ze je ji to tam naknop a hlavne se ji tam nechce moc skakat, zato kdyz vezu nakup, je tam hned
Ariška
předtím jsme měli rozcvičku po silnici (to nesnáším) od vlaku k průrvě,
jo to bude tim, asfaltku ja taky nerada, bleee Tak dame hlavy dohromady a neco naplanujem

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:34
- Nahlásit

Roxana
jen ze stredoceskych koncin neni kdo by se svezl
Jak to, ze neni?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:38 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fifi
Jak to, ze neni?
pani, mam to brat jako slovo do pranice? staci rict jen pul slova Kazdopadne zas ale vy uz jste preced ten hradeckej kraj neeee Na zadni sedacky se mi vejdou dve erdelky ...
Fajka
prosim te, ty jsi tu nedavno davala odkaz na nejaky podareny pamlsky, nemas to jeste nekde?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:39
- Nahlásit

Roxana
Prdlacky, my jsme kraj Stredocesky!!!!!!!! Kralovehradecky zacina az o vesnici dal!
pani, mam to brat jako slovo do pranice? staci rict jen pul slova
PUL!

Miju
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

Ariška
tak co shibula a nechuť chodit do kopce? přešlo to nebo jste byli u vet?

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:47
- Nahlásit

Miju
díky za optání, tak to tady kopíruju asi ze str. 228
tak jsme byli na veterině s naší zabržděnou šibou. Veterinář je hodně zkušený a už při prvním ohledání se tvářil, že to je taková povaha. Teda na klouby nekoukal, musel by prý udělat rentgen kompletně celého těla, což by bylo drahé a že prý vyšetří život ohrožující nemoci. Tak šibina zdravá jako rybička. Já váhám, zda to nesouvisí s háráním (jeho dcera připustila "psychickou" falešnou březost), zdá se mi, že už chodí lépe (ale zatím nic nezhubla). Tak jsme asi první, co mají pomalou šibu

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:47
- Nahlásit

Roxana
prosim te, ty jsi tu nedavno davala odkaz na nejaky podareny pamlsky, nemas to jeste nekde

tady
http://www.pufins.cz
Čoky teda nejedou ale jinak zatím všichni ostatní maj boule za ušiskama

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:48
- Nahlásit

Fifi
Prdlacky, my jsme kraj Stredocesky!!!!!!!!
Oooo, odpust mi mou nevedmost, sypu si popel na havu
PUL!
Kopyto, jelito, plati to

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:48
- Nahlásit

Miju
no a včera lítala jako divá, tak doufám, že to je ta "tvrdá" hlava
Někdy jde a někdy ne

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:00
- Nahlásit

Fajka

Koukala jsem na fotečky z Bolky a mám malinkou otázečku. Mohu si některé stáhnout, mám hlavně na mysli Terinku a Terinku s Pájou. Moc jim to tam spolu sluší, prosím o vyřízení.

Roxana

To mne mrzí, že jste museli přeložit štěňátka na jaro, zase na druhou stranu se říká, že jarní štěnda jsou lepší. Ale aspoň budeme mít štěňátka ve stejnou dobu. My plánujeme krytí na leden 2009.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:01
- Nahlásit

Roxana
Kopyto, jelito, plati to
Kopyto i jelito pojedou, tesim se, na cem se dohodnete! Prispevek na PH za zajizdku jest samozrejmosti!

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání