Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 12:16
- Nahlásit

Fajka
sem zjistila že vlastně ani na výstavu pes nemusí dostavit v podstatě a klidně mu vypíšeou posudek... tedy dneska sme tam fakt být nemuseli páč rozhodčí se na nás prakticky ani nepodíval no a protože se mu nelíbí žíhaní tak jsme všichni pruhovaní dostali VD
tak i VD je fajn, z klubovky ale jinak souhlas, co se týká některých rozhodčích ... holt víš, že příště na tohohle nemá cenu jezdit a vyhazovat prachy ...
až budeš mít čásek, doraž prosím na icq potřebuju si postěžovat

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 12:27
- Nahlásit

vlk
no super šikulka, na záchod si zakňourala, byla jsem s ní ve 2, 4, 6 a pak s ní šel petr už ven a řádili na zahradě do osmi a pak spinkala zase chvíli a ted je na zahradě a odmítá jít domu, tak se venku střídáme

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 12:40
- Nahlásit

ankaras
a co nějaká fotečka?

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 12:43
- Nahlásit

Janiii
na všem pracuju, dneska to bude

inu
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 12:52
- Nahlásit

ankaras
tak co plyše, pani?

Fajka
Sandra už referovala, že posuzoval pravej, nefalšovanej a korunovanej vůl

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 18:11
- Nahlásit

Fajka
Tak jsem projela fotky z výstavy, ten rozhodčí byl nějakej divnej..... a to bílé štěně s tou medailí je božííííííí..

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 18:22
- Nahlásit

tý jó, vy v těch výstavách ale žijete ))))))))))
Neberte to tak vážně, nebo se z toho zcvoknete. Já jsem s výstavama skončila v momentě, kdy jsem se od paní rozhodčí dozvěděla, že moje starší fenka Geninka je na utracení, protože má "šprajcnutej krk" a ona přitom měla se mnou jen oční kontakt a trochu měla hlavičku vyvrácenou, ale pak jí zase dala zpět ).
Když bych sesumírovala všechny posudky, tak by mi vyšlo asi něco takového:
Netipická fena se samčím fením výrazem, široce postaveným úzkým hrudníkem nízko postavenou vysokou hlavou, pěkné příliš červené barvy s černými znaky a zachovalým urajirem, pěkný nůžkový chod a koretní pohyb dolní i horní čelisti - fakt to tam mám )), vysoko zasazeným ocasem bohužel s podloženými lokty, a ještě k tomu je nestandardně hodná a tudíž není akita - to mi napsal zase ten šikovná japoneček co tu šaškoval v ČR. Tak kvůli tomuhle všemu mne výstavy prostě už neberou. ) A už jsme chytli i nedostatečnou )))))))))))) A to jsme vystavovali jen dvě akitky. Bylo to v Budějkách na nějaké oblasce či co to bylo. Prostě velký počet akit ))))))))))) zlomili jsme rekord - posoudili napřed jednu mezi americkýma a pak po vylidnění mojí - to mne dorazilo ) a od té doby nikdy více. )))))))))))

inu
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 18:34
- Nahlásit

a jak je to s číkarkou?

MilanS
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:27
- Nahlásit

Ahoj, pár foteček z víkendu
http://picasaweb.google.cz/drprofa/AkimLeCSpCASNov MKMoEm#

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:52
- Nahlásit

MilanS
sladkej drobek....

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:00
- Nahlásit

ahojky, lidi, mam trošku velký zpoždění, čekám ještě na schválení foteček od chovatelky a pak to sem vše naházím, tak prosím vydržte, dávám sem alespon ty co jsem si nafotila doma

http://ankaras.rajce.idnes.cz/prvni_den_na_zahrade /

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:01
- Nahlásit

ankaras
čááááu, tak už jsi tu, no to to trvalo....

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:15
- Nahlásit

vlk
celý den čůráme, kakáme, blbnene, spíme ( ale to já zase ne, to uklízim škody ) pak sezase probouzíme a chceme si hrát, pak tulit a já vůbec nic nestíham, ndeska jsem se ani nenajedla tak ted mám trochu času, ale vázne mi to s těma fotkama, tak lidičky prosím vydržte, fotky jsou pěkný tak určitě hodím a sepíšu co se dělo

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:18
- Nahlásit

ankaras
malá je kráásnááá!!!
přeju jen ty pěkné zážitky a hodně zdraví!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:20
- Nahlásit

ale lidičky jsem hrozně štastná, celá rodina i brácha už změknul a ted s ní leží dole v hale a koukají na televizi

- jinak, když jsme tam přijeli,tak ayrin utekla z ohrady a hned se na nás vrhla, všechny nás omyla a bylo jasno je nádherná, všechny štěnata byla krásná i maminka HOney, ta je opravdu moc hezká, ayrin cestu 5 hodin nějak neprožívala, bud spala na zemi a nebo se mazlila na sedadle se mnou a petrem 2x se udělala zastávka, kde v pohodě cupitala na vodítku, už si umí říct že chce čůrat a už slyší na jméno je to moje holka hrozně šikovná, bude asi citlivečka pořád jenom muchlovat
- jinak doma vůbec nemá stání, musíme jí domu lákat to jsem ještě nezažila, ona chce být pořád ajenom venku, ale saama ještě nemůže, ndeska jí vyděsila sousedovic haska a ona chudinka letěla a kvičela a pak se třásla, kotec je zrovna tam u nich, takže by si tam asi užila, ale až vyrosteme, tak mi jim to teda jo vysvětlíme
- jinak královnička přijímá návštěvy jedna radost, všechny přivítá, pak je provede po zahradě a pak usne

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:24
- Nahlásit

ještě tady hodím přímo odkazy na některé fotečky

http://ankaras.rajce.idnes.cz/jedeme_domu/#P106043 9.JPG

http://ankaras.rajce.idnes.cz/jedeme_domu/#P106044 1.JPG

http://ankaras.rajce.idnes.cz/jedeme_domu/#P106047 0.JPG

http://ankaras.rajce.idnes.cz/jedeme_domu/#P106047 8.JPG

http://ankaras.rajce.idnes.cz/jedeme_domu/#P106050 4.JPG

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 22:35
- Nahlásit

inu
pořád u mne

inu
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 07:04
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
a pustí ji aspoň?

inu
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 07:05
- Nahlásit

ankaras
bledá závist, pani

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:03
- Nahlásit

inu
díky dneska byla super noc, šla čůrat v 1 ráno, pak až v pět a pak se probudila až v 8, takže spokojenost na všech stranách, my jsme vyspalí a ona taky ted řádí zase jak černá ruka, už nám přijde nějaká veliká

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:05
- Nahlásit

ankaras
přijde nějaká veliká
jestli jste chtěli plyšáka malinkýho, měli jste si koupit šibu.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:09
- Nahlásit

vlk
myslela jsem to tak, jestli neroste nějak rychle dneska pozorovala ptáky a byla úplně u vytržení ránosi dala mlíčko s piškotkama vlažný a ted pojedeme koupit granulky, v p¨átek jdeme teprve na druhé očkování, takže se nesmíme ještě toulat po ulicích

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:16
- Nahlásit

ankaras
myslela jsem to tak, jestli neroste nějak rychle
.... a poroste ještě rychlejc...

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:21
- Nahlásit

vlk
néééééé je tak sladká

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:29
- Nahlásit

ankaras
joooo za chvíli budete mít doma telátko......

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:39
- Nahlásit

Zdravim vsechny,

konecne jsem zamavala streptokokovi, tak jdu kouknout, co mate noveho.

ankaras
Gratuluju k mimi, konecne jsi se dockala, vid

Fajka
Z vystavy si prosim te nic nedelej, vis jak se rika: svetska slava - polni trava

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:48
- Nahlásit

Všem přeji krásný den

Roxana

Ahojíček, to jsem ráda, že je ti líp a že jsi zahnala toho zlobivého bacila. Jsi vítěz.

Z vystavy si prosim te nic nedelej - přesně tohle jsem jí řekla taky, ale musím moc pochválit. V kruhu byly moc šikovné a slušelo jim to spolu a to moc. Jen rozhodčí byl hrozný k....n. Už jen to co měl oblečené (hrůza, vypadal jako nějaký mafián).
A musím konstatovat, že vše co se stalo nesly obě holky hrdinně.

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:14
- Nahlásit

Bubacek
Diky! Byl to des, bylo mi fakt hrozne . Bohuzel me to stalo nejcennejsi cas prave v dobe predpokaldaneho kryti, takze stenatka jsme museli odlozit na jaro

A k ty vystave - no vsak to tak na svete chodi, ze jo .. Byli jste se taky ukazat? co ta listopadova Praha, prijedes?

Ariška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:34
- Nahlásit

Roxana
takze stenatka jsme museli odlozit na jaro
to je škoda
Ale není jaro lepší na štěňátka? Pak se můžou batolit po zahradě, bude to veselejší

Fajka - jsem ráda, že nejsi smutná z výstavy

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

Ariška
No, moc jsme se na to tesili
Ale je fakt, ze to jaro ma asi svoje vyhody, jen cesta na kryti bude koncem zimy, tak to bude asi "lahudka".
A timpadem taky s vama muzem celou zimu podnikat wejletky

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání