Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:03
- Nahlásit

vlk
..... dneska budu spát na gauči... s kolíčkem na nose

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:05
- Nahlásit

Fajka
s kolíčkem na nose
gdyž ho nebudu roztahovat, tak i bez kolíčku..... šiby se tam už nevlezou....

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:07
- Nahlásit

vlk
maj smolíčka pacholíčka správně pevná ruka muší bejt

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:10
- Nahlásit

Fajka
jasně, a to je ještě večer vytáhnu do lesa aby vyčuchly a natáhly lesní ozón, ale dámy pěkně poťapou na vodítkách....

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:14
- Nahlásit

vlk
no nic tak já du dělat dneska konečně něco užitečnýho tak zatím pa.. ještě se otočím večer páč sem zvědavá jak dopadla Ankaras s bubmrdlíčkem.. prej je to pěknej macík ale se suprovou povahou

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:16
- Nahlásit

Fajka
tak čůůůůůs, taky jsem zvědavá s čím přijde ankaras..... jestli se urve od štěnidla a usedne k PC

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:48
- Nahlásit

Fajka
ahoj pani, jak jste dopadli?? všichni

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 18:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
sim tě ani se neptej... sem zjistila že vlastně ani na výstavu pes nemusí dostavit v podstatě a klidně mu vypíšeou posudek... tedy dneska sme tam fakt být nemuseli páč rozhodčí se na nás prakticky ani nepodíval no a protože se mu nelíbí žíhaní tak jsme všichni pruhovaní dostali VD... to víš když sem to zjistila tak už sem jí na červeno nestihla přetřít

MilanS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 18:41
- Nahlásit

Fajka
co to bylo probůh za vola ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:04
- Nahlásit

MilanS
Nefííím, národnost je v papírech SRB ... tak nevím co to bylo za "ITALA"

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:24
- Nahlásit

Tak koukám, jestli nepřijde ankaras s novými zážitky se štěníkem a ona furt nikde...no, ani s nedivím

Fajka
no a protože se mu nelíbí žíhaní tak jsme všichni pruhovaní dostali VD...
to holt některý rozhodčí dělaj, to nepřestane u plemen , kde je různé zbarvení, zřejmě nikdy
ale z druhý strany, víš co ti může

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:28
- Nahlásit

Dania
to není jen o barvě, někteří mají rádi vyloženě vyžrané psy, někdo zas preferuje drobnější, mě ty výstavy připadají jako mafie, proto ani nejezdíme.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:37
- Nahlásit

Dania
ale z druhý strany, víš co ti může jo jo a dvakrááát

vlk
to není jen o barvě, někteří mají rádi vyloženě vyžrané psy
no tak to Fajuš rozhodně není teda... ale já bych jí vyžranou ani nechtěla mít

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:41
- Nahlásit

vlk
mě ty výstavy připadají jako mafie, proto ani nejezdíme.....
jéé, to znám, nás to nejdřív bavilo, pak, když dostal pes CACe a já jsem s ním byla v kruhu, tak jsem zvedla hlavu a hledala očima manžela, člověče, tolik zlých pohledů-brrrr, Štvalo mě to, mrzelo mě to, otrávilo mě to.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:46
- Nahlásit

Dania
zvedla hlavu a hledala očima manžela, člověče, tolik zlých pohledů-brrrr, Štvalo mě to, mrzelo mě to, otrávilo mě to.
znám, a chápu... akorát já se teda zatím otrávit nenechávám, já si užívám že se s Fajuškou při práci začínáme hodně dobře sžívat a ona dělá co já potřebuju

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:56
- Nahlásit

Fajka
... akorát já se teda zatím otrávit nenechávám, já si užívám že se s Fajuškou při práci začínáme hodně dobře sžívat a ona dělá co já potřebuju
já se teda otrávit nechala, vím že Arčí není extra výstavní, ale za ty prachy co za to vystavovaní dávám, by se ti rozhodčí mohli chovat trochu slušnějc.....a né hnedka urážet a mít posměšné poznámky, Arčí není moc kontaktní a tak jsem vystavovala víceméně aby si zvykla na hafo psů a ukázat cizímu zuby.....ale na pitomý poznámky teda zvědavá nejsu a tak jsme se na to vyprdli velebnosti......

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:01
- Nahlásit

vlk
Arčí není moc kontaktní a tak jsem vystavovala víceméně aby si zvykla na hafo psů a ukázat cizímu zuby.....
no já sem na tom právě stejně.. a výstavu beru jako super socializačku... i když teda za hodně velký peníze.. možná kdyby sme šli na cvičák tak mě to výjde levnějc

by se ti rozhodčí mohli chovat trochu slušnějc.....
s ale tím souhlasím
A hlavně zase jsme měli čas poklábosit se super lidičkama
viď Bubu, Mílo atd

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:04
- Nahlásit

Fajka
No já nemaje vozidlo jezdím jen do Ostravy čumákovat bez psů, taky sem tam někoho potkám a pokecám a za ty prachy co ušetřím za vystavování něco koupím baficím.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:08
- Nahlásit

vlk
No já nemaje vozidlo jezdím jen do Ostravy čumákovat bez psů, taky sem tam někoho potkám a pokecám a za ty prachy co ušetřím za vystavování něco koupím baficím.....
jo to jo to chápu, kdybych vycházela od výplaty k výplatě tak na to taky dávno dlabu, ale tím že mě občas něco zbyde a papaní a mlsů má Fajuš dost tak to místo do garderoby a kravinek halt hodim do luftu takhle

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:14
- Nahlásit

Fajka
ale tím že mě občas něco zbyde
taky mi občas zbyde, ale mě se holt nechce sponzorovat nějakýho vypatlanýho rozhodčího......

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:20
- Nahlásit

Fajka
vlk
Výstavy by měly člověka bavit, ať už toho, kterej lítá v kruhu, nebo diváky. V neposlední řadě by to mělo bavit i psa, jenže, když je tam kretén rozhodčí, hora závistivců a pár blbů, tak je to prostě o ničem.
Pokud se otrávit nenecháš a baví vás to obě, tak je to ovšem super, jen ten rozhodčí je stále blb

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:23
- Nahlásit

Dania
tak jako diváka mě to baví, lítat v kruhu psy nebaví a proto to nebaví ani mě, šiba se umí pěkně načuřit a pak to dát pěkně najevo.....

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:36
- Nahlásit

vlk
tak mě to jako diváka taky baví a hodně Psa to nebavilo a když dostával tenkrát toho CACe, tak se poblil na kobereček-bylo to moc pěkný, řekla bych takový estetický zážitek

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:41
- Nahlásit

tak ankaras nikde, vcelku pochopitelně, a já jdu utahat toho našeho drobečka, jinak budu mít nedělní vstávání před kuropění.

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:42
- Nahlásit

Dania
ankaras už je doma, jsme na ICQ.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 21:03
- Nahlásit

Dania
Psa to nebavilo a když dostával tenkrát toho CACe, tak se poblil na kobereček-bylo to moc pěkný, řekla bych takový estetický zážitek
ale to je zajímavej způsob jak může pes vyjádřit svůj vlastní názor k výstavááám

Pokud se otrávit nenecháš a baví vás to obě, tak je to ovšem super, jen ten rozhodčí je stále blb

vlk
Ankaras
tak cooooooo????

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 21:19
- Nahlásit

Bubáček
ten obrázel je skvělej !!!! Moc díky. Pája si ho dá zarámovat a na čestné místo u nás doma

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 10:48
- Nahlásit

ahooooooooj, je doma, je úžasná, krásná, úžasná a krásná všechno napravim, všechno napíšu a tak, ale vůbec nestíhám dneska to snad zvládnu.

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 10:51
- Nahlásit

Fajka
prý jedete na návštěvu no a kdy přijedete k nááááámmmm??? my ted nemůžeme, my jsme maličký

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 11:05
- Nahlásit

ankaras
tak co ???? Jak první noc, spinkala ????

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání