Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:20
- Nahlásit

Fajka
Noo, teoreticky bychom měli už bejt v tý době ve větším, tož byste mohli i u nás. Pro Fakýška naplním lednici sejrem

Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:21
- Nahlásit

Ahoj vsiciii,

jsem tu jenom bleskove, neco na me leze, misto krku mam struhadlo

Tak teticce Hujerovy Fifi musim podekovat za prvni gratulace a sice- dorazily nam vysledky HD a ED ze severoamericke OFA, takze HD mame GOOD a ED NORMAL, coz je super a mam z toho moc radost!

A michalovi1 moc dekujeme za prima setkani, Aldik je sladouckej, bylo nam velkym potesenim! At roste a prospiva do ydravi a krasy

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:22
- Nahlásit

Roxana
Taky gratuluju, pani. Akorat nevim k čemu, moc zkratek

MilanS
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:22
- Nahlásit

michal1
Už je to dlouho co jsem ji viděl naposled, takže jsem ji nepoznal. Navíc jsem nikdy nevěděl, že se jmenuje Karolína, znal jsem jen nick, takže mě to nenapadlo ani podle návštěvní knihy, a ani jsem netušil že bydlíte v Roztokách. S druhou větou souhlasím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:24
- Nahlásit

inu
Proste prevedeno do FCI reci je bila princezna O/O lokte i kycle.

Roxana
Uz zase choroba? se koukej konecne dolecit!

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:25
- Nahlásit

Fifi
děkujíí za vysvětlení

Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:26
- Nahlásit

inu
Dika Jde o kycle a lokty, konsensus veterinaru posuzujicich nase snimky byl v obou pripadech : No evidence of hip (elbow) dysplazia was recognized.
OFA alias Orthopedic Foundation for Animals

michal1
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:26
- Nahlásit

inu

nejde o hádání - byla o mně zmínka, reagoval jsem Ale jasně že tohle forum je o něčem jiném.

MilanS
i přestože se nemáme rádi, zdravíme Akimka a posíláme veselý štěk od brášky

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:27
- Nahlásit

inu
Noo, teoreticky bychom měli už bejt v tý době ve větším, tož byste mohli i u nás. Pro Fakýška naplním lednici sejrem
o díky paní za nabídku... no uvidíme, máme v Bně příbuzenstvo, tož nevím estli by se nenaštvali že dem jinám, znáte to ty rodinný kalvárie
Ale čas na nějakou společnou vychajdu určitě bude

Roxana
takze HD mame GOOD a ED NORMAL, coz je super a mam z toho moc radost!
Sem si to myslela tož za naší pruhovanou sekci gratulujem !!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:28
- Nahlásit

Fifi
Cau, no jo, od dnesniho rana, takze zitra me ceka asi cesta na stredisko
A dik moooooc

Jo a zdravim nove prichazi,az me bude trocha lepsi, prectu si vas

michal1
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:28
- Nahlásit

Roxana
tak bleskově do postele a potit!
to bychom taky mohli mít výčitky svědomí, že jsme tě ještě pak zdržovali povídáním u auta

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:31
- Nahlásit

Roxana
parada!!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:32
- Nahlásit

michal1
Prave se chystam na caj s medem a pak zalehnu A zadna zdrzovacka to rozhodne nebyla, je fajn popovidat s lidma na podobny vlne a zvlast, kdyz maji krasny akitatko

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:38
- Nahlásit

Roxana
Hele, a jak je to u akit? tam se ofiko uznavaji jen ty cesky rtg? Treba u rtw mas moznost jet rtg do Nemecka, ale OFA neuznavaji. Coz mne prijde skoda, neb vic hlav, vic rozumu. A vubec, delaji se u vas v zemich puvodu plemen rtg?

Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:43 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fifi
Jo, myslim ze se asi uznava jen ofiko RTG od klubovyho posuzovatele, tj. MVDr. Nytry, jak to maji akita inu (pokud vi, patri pod KCHMPP) nevim.
Zeme puvodu akity je japonsko, jak to JKC dela, nevim (zkousela jsem najit stranky, ale rozsypanej caj jsem nerouzluskla ), americka akita ma jako zemi vyvoje USA, tam se dela prave OFA, ale nevim, jestli je to pozadavek klubu, spis myslim, ze automaticka samorejmost a otazka prestize chovatele ..
Jinak OFA byla ciste pro mou potrebu, abych vedela, jak na tom Arisha pred stenatkama je a rozhodne nezastiram, ze mam z vysledku velikou radost. Zvlast, ze snimky jsou z veku 4,5 let.

Pro zajemce cteni na: www.offa.org Pokud byste chteli kouknout, najdete tam i nase vysledky, staci v sekci SEARCH OFA RECORDS zadat Arisha, najde to nas

Fajka
Moc diky za gratulace i vam!!!!

Jo a taky gratulujeme i my vam!!!! Moc pekny umisteni! A omlouvam se, ale ten telefon dnes asinezvladnu, huhlam jako mongol Tak pristi vikend, ju

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:52
- Nahlásit

Roxana
Díky

A omlouvam se, ale ten telefon dnes asinezvladnu, huhlam jako mongol Tak pristi vikend, ju
Ok v poho, já už sem taky KO a brzo pudu spát...vstávali jsme ve tři ráno, pak sem to celé tam i zpátky odřídila a sem fakt hotovson už dneska

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:54
- Nahlásit

štěnda bude z ostravy

Fajka
neblázni tohle stavění hlavy znám přesně od almy, jak jsem tady psala, že jsem se vracela do lesa , když se jí zdála procházka krátká, tak takhle přesně si sedla a já jí rvala, že jsem myslela, že jí utrhnu hlavu a nic mně to nepřišlo vůbec divný, je to náhodou vtipný ale potom se mi už udělalo tak zle, že jsme museli rychle najít čaj koupit vodítka a šup domu a zítra jdu k doktoru a marodit takže se omlouvam, že jsme se nerozloučili ještě kamarádka prošvihla ty jorkšíry takže to bylo smutku

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:57
- Nahlásit

ankaras
tohle stavění hlavy znám přesně od almy, jak jsem tady psala, že jsem se vracela do lesa , když se jí zdála procházka krátká, tak takhle přesně si sedla a já jí rvala, že jsem myslela, že jí utrhnu hlavu a nic mně to nepřišlo vůbec divný, je to náhodou vtipný
dyť vím já už to beru taky v pohoodě, huž sem zvyklá , no a ty nevýjdeš ze cviku

No já si šla nechat zapsat posudek, pak jsme dali papu a letěli dom, páč sem se chtěla vyhnout těm kolonám vracejících se lufťáků... ¨
Tak se těším že se zas někdy uvidíme buď na výstavě nebo nějakým tom výletíííku

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:01
- Nahlásit

Fajka
to jo, se vyléčim a dorazíme do Prahy, normálně jsem se divila, ráno jsem nechtěla jet, protože jsem měla už horečku a petr prej že jsem ti ale řekla že tam dorazíme, že je to blbý tak jsem mu řikala že to blbý určitě neni, že to se nedá nic dělat, ale nakonec jsme jeli, došli tam já začala koukat po pejskách a on : hele, to je ta Janina tak jsme šli takže ho to možná ještě chytne ten chlapík měl krásný hafany, dva byly jeho a jednoho vystavoval někomu

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:03
- Nahlásit

a vy chlapi se nedohadujte, buďte rádi, že máte bráchy, ještě vás dají dohromady

a Roxi gratuluju

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:08
- Nahlásit

ankaras
po pejskách a on : hele, to je ta Janina mě poznal podle vobličeje co ??

takže ho to možná ještě chytne
Pája number threeeeee

Jo jo Panýrek je Panýrek... dokonce dneska moje drahá polovička prohlásila že kdyby se pořizoval dalšího psa tak chce americkou akitu podobnou jako má Pibaro .... ale má smůlu chlapec teď sem na řadě jááááááááááááááááááááááá

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:11
- Nahlásit

Fajka
on asi poznal Fajku a pak hned tebe hrozně se mu líbily její oči, ty má fakt hezký, ona na tebe kouká fakt jak kdyby si vždycky řikala to "paničkoooo", ale fakt to jsem nevěřila, že by mohla takhle koukat, ale jo

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:12
- Nahlásit

fajka
a co to teda bude,pani?

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:28
- Nahlásit

inu
docela se to tu rozrůstá co

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:28
- Nahlásit

ankaras
asopň nejní nuda, pani

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:29
- Nahlásit

inu
jj přesně ještě by se mohli ozvat od Ashley

michal1
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:33
- Nahlásit

ankaras
ještě by se mohli ozvat od Ashley

co já vím, tak jsou teď nějak časově zaneprázdněni, ale pokud se s nimi spojíme, tak je na tohle forum jistě upozorním

a co tvoje štěnička? my bombardovali chovatele telefonáty, jen abychom se dozvěděli něco novýho

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:34
- Nahlásit

michal1
no tady je to komplikovaný, chovatelka nemá moc času, takže poslední fotečky mam v 5 týdnech a prakticky nevím od ní nic,ale hodně mi pomohla Bubáček, která svým pejskem kryla tu fenku, takže uvidíme mam to takový horší

michal1
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:36
- Nahlásit

Jinak "socializační muchlovačka" s Arishkou dopadla dle očekávání - mladej byl drzej a ublafanej, Arishka ho brala nejdřív s nadhledem, potom s paničkou přestala mluvit a když se pak Roxana začala mazlit s Aldíkem, tak se Arish nafoukla a ani vody se od nás nenapila

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:38
- Nahlásit

inu
a co to teda bude,pani?
Inu inu paní, dyk se na tom intenzívně pracuje preciš nééé

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání