Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 19:52
- Nahlásit

ankaras
šmarjá, jakej zas?

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 19:54
- Nahlásit

inu

dlouhej

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/sledujte-porod-bil ych-tygru-v-primem-prenosu.html taky sledujete? je krásná, byla jsem se na ní podívat v létě

inu
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 19:56
- Nahlásit

ankaras
myslíš vod paní nebo slečny Králové? Jo, tak ten je dobrej a inteligentní

Ne, todle nesleduju

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 19:57
- Nahlásit

inu

jsou to krásný zvířata, stála jsem tam u ní půl hodiny a ona jenom spala

inu
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 20:01
- Nahlásit

ankaras
co taky měla dělat, tancovat po hlavě?

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 20:06
- Nahlásit

inu
no člověče, stačilo by mi kdyby se probudila

inu
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 20:36
- Nahlásit

ankaras
ty jseš teda náročná

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 20:43
- Nahlásit

inu
zítra budu fotit a pak ti tak pošlu fotečky ta tvoje budoucí maminka tam bude taky?

inu
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 21:35
- Nahlásit

ankaras
to bude prima.. já nevím, myslím, že ne. Ona se nerada nechává vystavovat, nebaví ji to

MilanS
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 22:30
- Nahlásit

Ahoj,
zdravíme všechny diskutující. Od pondělí se naše smečka rozrostla o nového člena , Akima z Chikarachi. Fotečky zatím je na webu www.chikarachi.com, sekce Novinky, Akim odjíždí kde je s naší dcerou a se svým psím kumpánem Hamletem (Shi-tzu). Nejstarší člen psí smečky, 13letý kříženec husky s ním sice zatím moc nemluví (otravné štěně brrrr )) ) ale už si pomalu zvyká. Zdravíme též Michala1 a doufám že se bráškové někde příležitostně uvidí
Zdraví
Milan, Iva a Akim

MilanS
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 22:58
- Nahlásit

Ahoj ještě jednou,
tak pozdrav Michalovi1 beru zpět , bohužel už vím o koho jde , jinak vše ostatní platí .

Milan

inu
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 23:17
- Nahlásit

??? asi mi něco uniká

MilanS
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 23:32
- Nahlásit

Inu : to je takový paradox,když najednou zcela náhodou zjistíš, že někdo s kým jsi doufal že už se nikdy v životě nepotkáš si koupí bráchu tvého psa :-D. Život tropí hlouposti :-D Ale to sem nepatří vlastně nepatří, omlouvám se za tyto poslední tři nepatřičné příspěvky. Opravdu jsem to zjistil až po té, co jsem odeslal ten první, kdybych to tušil tak bych sem vůbec nepsal.

Milan

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 13:53
- Nahlásit

omluv netřeba. Nicméně musím říct, že někteří lidi člověka *pronásledujou* celej život, i když se snaží sebevíc..

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 15:44
- Nahlásit

MilanS
ahoj, tak to je super další rozrostenec jenom já ještě čekam 14 dní , to je mezi vámi, to my řešit nebudeme

tak lidi byla jsem se podívat na výstavě, totálně jsem se dodělala, zítra jdu k doktoru, mam 37,5 no jsem prostě mentál, jinak to říct nejde ale byly tam 4 krásný americký akity, který za to stály, jinak jsem poznala rodinku Fajuškovic musím se přiznat, že Fajka nás zaujala ze všech akitek inu tam nejvíc, na ní je vidět, že je fakt osobnost a potom tam měla jedna paní taky bílou akitku, tak tase mi taky moc líbila

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 15:53
- Nahlásit

tak a ted si jdu na chvíli lehnout, v hlavě musim mít vodu, jinak si to šumění nedokážu vysvětlit

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 16:26
- Nahlásit

ankaras
musím se přiznat, že Fajka nás zaujala ze všech akitek inu tam nejvíc, na ní je vidět, že je fakt osobnost
jo jo... osobnost co dyž si postaví palici, že někam prostě NEPUDE, tak aby si jí čék hodil na hrb
se zas předvedla důůůra jedna...

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:50
- Nahlásit

fajka
copak, pani, bylo tóčo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:55
- Nahlásit

inu
ále v kruhu dobrý, ale dyž sem chtěla jít zapsat výsledek do rodokmenu a vzít jí sebou, aby se protáhla tak ukázala před Ankaras a spol jak umí hodit zpátečku, že nikam teda nece

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:59
- Nahlásit

fajka
Pani, co byste nechtěla? V kruhu přece pózovala, tak co by měla ještě někam chodit? A kór, když se jí nechce?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:03
- Nahlásit

inu
šiš bych se měla nad sebou zamyslet jestli jí netejrám

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:04
- Nahlásit

Fajka
jako jo, pani, nebo vás sbalí ekologové nebo tak něco
Koukám, že tam byli i Hagísáci. To jsou teda machři, dvě výstavy za víkend. Jak dopadli?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:06
- Nahlásit

inu
Koukám, že tam byli i Hagísáci. To jsou teda machři, dvě výstavy za víkend. Jak dopadli?
žampijoni jako dycky

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:08
- Nahlásit

Fajka
tož bezva. Byste možná měli přestat uvažovat o Eikyuovi, když Haguro je takovej žampijón
A propos, nechystáte se v únoru do Brna?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:14
- Nahlásit

inu
když Haguro je takovej žampijón dyž není bílej ale Fajkýškovi by se Hagýs líbil, já už to poznám ještě na něj ani jednou nevylítla ....

No jo vim vo tom.... přemejšlím... rádabych, ale máme v únoru hárat.. takže když se nepřihlásim nebude hárat, když se přihlásím bude hárat tož co teď????

michal1
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:14 - Změnil/a: michal1
- Nahlásit

inu

někteří lidi člověka *pronásledujou* celej život, i když se snaží sebevíc..

bohužel souhlasím, to má tak člověk šicku a zjistí že ten druhý si jí pořídil taky. Koupíš si štěníka AA a zjistíš, že ten druhý taky

MilanS
divím se co tady blbneš, na www.chikarachi.com je přece fotka Karoliny, tak jsi musel vědět o koho jde. Navrhuju nedělat zbytečný dusno, tohle forum je o pejskách a ne o osobních antipatiích

Roxana
Díky za fajn odpoledne, Aldík spal jako zabitej a ve finále se nám počural v autě

MilanS
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:15
- Nahlásit

Ankaras
a odkud bude štěník ?

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:16
- Nahlásit

Fajka
já vás pani, chválím, že jste tak chovatelsky uvědomělá. Třeba něco dovezem z japánu

To je asi na Tobě, tohle se těžko rozhoduje..

inu
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:18
- Nahlásit

Milan x Michal
tož sa nehádejte, chlapi!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:18
- Nahlásit

inu
já vás pani, chválím, že jste tak chovatelsky uvědomělá. Třeba něco dovezem z japánu super

To je asi na Tobě, tohle se těžko rozhoduje..
čék příjde v životě o víc, než o nějaký poplatek přihlašovací no... tož se přihlásíme a uvidíme, když se zadaří tak kde bydlet máme a můžem býti 3 dny v Brně

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání