| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:26
- Nahlásit
michal1
hned jdu mrknout
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:27
- Nahlásit
holky, tak ta akitka jak jsem řikala ted pláče ve vedlejší ulici, je asi v kotci, ale jejich děda chodí po zahradě
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:30
- Nahlásit
a ještě pár fotek miminek:
aldicek.rajce.net
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:33
- Nahlásit
michal1
moc pěkný
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:03
- Nahlásit
ankaras
no...pěkný.... ono nakonec sama poznáš, že spíš vyfotíš kulovej blesk, než štěně v zajímavý situaci. ve chvíli, kdy beru foťák do ruky, se Aldík přestane zajímat o vše okolo a rozběhne se ke mně. Takže třeba video o tom, jak Aldík zardousil konev nebo jak zbaběle couval před vysloveně útočnou zaparkovanou motorkou (pod plachtou), to se prostě skoro natočit nedá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:09
- Nahlásit
michal1
hlavní je, že máš ten zážitek ty
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:10
- Nahlásit
michal1
to jsou kulicky chlupaty
ankaras
chudinka beruska akiti
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:11
- Nahlásit
Roxana
hm, možná se pletu a není to ona, ale jinak tady nikdo štěně nemá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:29
- Nahlásit
Michal1
pojedete se podívat na výstavu do prahy? ještě tam nebudu moct přivézt Ayrin, ale chtěla bych vidět taky Aldíka, jestli tam budete
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:58
- Nahlásit
ankaras
tak už mám na webo ty fotky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 15:03
- Nahlásit
inu
mrknu
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 18:00
- Nahlásit
co tu probíráte?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 18:10
- Nahlásit
Nic důležitýho, řekla bych. Je něco novýho s tou akitou?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 18:21
- Nahlásit
inu
majitel dělá mrtvého brouka - za hoďku mu budu volat, tak uvidím.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 18:32
- Nahlásit
tak pak písněte
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 18:45
- Nahlásit
inu
určo dám info
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 19:19
- Nahlásit
prima
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 20:06
- Nahlásit
inu
už se zase zapírá - nebere telefon
jdu to zkusit znova
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 20:32
- Nahlásit
to je teda hnus fijalovej
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 20:59
- Nahlásit
ankaras
na výstavu určitě půjdeme, mladej se musí otrkat
i když ve Svojeticích byl drzej až hrůza, byl jedinej, kterej tam štěkal a když ho dlouho očuchával dospělej pes, tak ho rafnul do ucha
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:03
- Nahlásit
ankaras
a za jak dlouho ty se vlastně dočkáš vytouženého zlobidla? na fotkách vypadá hrozně hezky, tak jsme zvědavý, jaká bude live
nebude mít podobnou barvu jako Borsalino?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:40
- Nahlásit
michal1
no myslela jsem si to, ale asi ne doufám,že to s ní dopadne dobře, ještě se trochuju strachuju s délkou srsti, ale asi zbytečně my se jedeme ted podívat do českých budějovic na výstavu a pro Ayrin bychom si měli jet 11. října
-chtěla jsem taky dorazit pak s ní na výstavu do prahy na otrkání, ale pustí tam pejsany pouze které mají od očkování vztekliny nejméně 30 dnů, psala mi to paní Kružíková takže máme smůlu, ale tady v listopadu v plzni bude další akití procházka, takže tam bychom se chtěli na kousek přidat a do prahy kdyžtak dorazim bez ayrin a mrknout se na pejsáky koukala jsem, že ashley odcestovala taky k praze, tak jí snad někdy uvidim
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:33
- Nahlásit
inu
tak jsem koukala na fotečky a pěkný ten chlapík v čelence je přítel? jinak fotku s koníkem nikdo nemá !!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:46
- Nahlásit
ankaras
Bodejť by měl, páč jsme ho vyhráli akorát my
Jo jo, to je můj soukromej chodící japonskej slovník
Jsem ho na ten web musela taky dát, páč aby mi někdo věřil, že měl fakt Hanuši na šňůře a líbilo se mu to
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:47
- Nahlásit
inu
no vida jak se k tomu má přítelíček, to já svýho asi budu muset nutit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:49
- Nahlásit
ankaras
našla jste podkovu, pani?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:51
- Nahlásit
inu
no jooo, všechno jsem si pečlivě prohlídla a ozvali se mi Rudolfovi přidali si ayrin stránky k sobě do odkazů a prý se na nás taky těší v Plzni moc pěknej mejl mi napsali
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:56
- Nahlásit
ankaras
von už rezignoval Na pséky moc není, v mládí po komsi podědili nevychovanýho agresivního kníra, kterej je všechny terorizoval než překousal úvaz a zdrhnul někam do lesa. A pani Fajka vám zajisté potvrdí, že lesy v jejich domovině jsou předaleké, přehluboké, tož se nenašel.
Na druhé straně já zahořela láskou přeprudkou k velkým psům s ušima nahóru a při každé příležitosti se po takových psech dívám. No a po těch našich nevychovaných hybridech byla Hany jako kvítek medový, ruce z kloubů nervala, neslintala, nezakusovala se.. jsem si říkala, že nač čekat na plyše, uzmu rovnou ji.
No a momentálně chceme zdrhnout na rok směr Japán, tak jsem řešila, jestli není lepší to plyše eště vodříct, páč vláčet ho sem tam je nelidské, nehledě na to, že by nás tam možná ani nechtěli ubytovat a představte si, pani, že přítel sám (!) prohlásil, že se nic odříkat nebude a plyše prostě poletí s náma, ať to stojí co chce.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:58
- Nahlásit
ankaras
To jsou lidi, co maj zlatý srdce! A komplet celá rodina, prarodiče včetně. Sandra je děsně chytrá a má neuvěřitelný přehled. Já kouknu na fotku akity a řeknu: akita. Ona koukne na tu samou a řekne: XZY z YZX.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:01
- Nahlásit
inu
U nás sou lesy že by čék zabloudil i s GPS
ruce z kloubů nervala, neslintala, nezakusovala
paní a to jste přišla o scénu kdy můj přítel po vás Hany podědil a vedl jí zbytek vycházky a ona se na nej v nestřeženém okamžiku vrhnula a olízala mu celý obličej Přítel to nerad Fajuš to nedělá a on ač nepejskař držel a držel ....
že přítel sám (!) prohlásil, že se nic odříkat nebude a plyše prostě poletí s náma, ať to stojí co chce.
hustééééé to je bombáááááá že by Pája číslo dvě
aneb jak se absolutní nepejskař v pejskaře proměnil
|