Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:07
- Nahlásit

inu
jo to vim, máme doma 3 a ve všech

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:12
- Nahlásit

nazdarek!
ad kalendar - ale no tak, vzdyt je tam psano AKITA calendar A ze si to tady v CR upravili - nu coz, uz jsem zvykle ze
Ale obrazky jsou tam pekny, par uz jich mam doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:13
- Nahlásit

ankaras
Inu
Ježíš co máte? Tak jsou ty akity inu drobátko nestandartní no, nooo booože
Brý ráno...

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:13
- Nahlásit

ankaras
to je normálka

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:14
- Nahlásit

Roxana
jo no vidíš, pravda toho jsem si nevšimla

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:14
- Nahlásit

Fajka
Brý ráno, pani! Tak jo sice nestandart, ale u nás by to určo vyhrálo nějakou tu medajli

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:18
- Nahlásit

Fajka
brý, brý

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

inu
No jasně, stačí napsat vzácně flekatá a je to ...

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:20
- Nahlásit

Fajka
pani, máte modrou, vy se snad za to stydíte?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:25
- Nahlásit

inu
jáááá, nééééé nikdy

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:33
- Nahlásit

Fajka
až bude někdo dělat fijalový, taky si jednu pořídím. A zelenou pro ségru, páč jí pude k vlasům

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:34
- Nahlásit

tak ted mi tady nasrala jedna DŮCHODKYNĚ jak se tim pořád titulovala, fakt už potřebuju dovolenou, nebo je začnu střílet hned ve dveřích, ona má dva hroby jo !!!! za ejden se platí 50 Kč a ona mi přišla dát 70 a že mi 30 nedá, že je to moc tak jsem jí slušně vysvětlila že jako když má dva, bude platit dva a hotovo, tak začala o důchodcích tak jsem jí řekla že za to nikdo nemůže kolik tam má hrobů a oan - no sbohem a já - sbohem a ona- to je vychování áááááááááááááááááá, nikdy nedějte na obci, protože ty lidi jsou úplně blbý

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:36
- Nahlásit

Brej den fšem.....

ankaras
Máš dělat jak já s 20ti chlapama a je klid..... Jinak koukala jsem na kalendáře a šiby tam jsou háááskýýýý....

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:38
- Nahlásit

vlk
na ty jsem nekoukala ještě mrknu to bych brala hned tohle je fakt na palici a hlavně když se platí odpad to si radši asi vezmu dovolenou rovnou

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:46
- Nahlásit

jooo, důchodci.. pání vesmíru, někteří

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:48
- Nahlásit

peklo hele lidičky na mezinárodce , dá se tam něco pěknýho pro šmudlu sehnat?

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:49
- Nahlásit

ankaras
tutově, pani, v Brně toho bylo celý jedno patro

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:52
- Nahlásit

inu
se podívam ještě nám chybí pytloš na piškoty vodítka a obojky, co byste mi poradili ohlědně těch vodítek a obojků, na malamutku jsme měli kožené vodítko (veterinář) a pak samonavíjecí které se nakonec používalo pořád a na všechno, dost vyhovovalo , to si Roxiřikala, že mi poradíš

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:55
- Nahlásit

duchodci - "nejlepsi" jsou ty militantni duchodkyne v tramvaji, co maji na xichte cca 5 kilogramu rtenky a rasenky, zdravicka a la Marfuska, podpatky ze me by se z ty vejsky tocila hlava a holi kolem sebe mlati smerem k volne zidlicce

ankaras
na mezinárodce , dá se tam něco pěknýho pro šmudlu sehnat? no radsi si vezmi jen tolik, kolik chces utrati neb se muzes vratit dosti zchudla

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:56
- Nahlásit

ankaras
to si Roxiřikala, že mi poradíš
pocki, co ches poradit? Sem myslila, ze jsi rozhodnuta? I jsem ti davala link, co mame my ...

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:56
- Nahlásit

ankaras
Hanuše měla kožeňák, Mikóšo má takovej ten textilní popruh. Ten totiž fakt vydrží. Obojek na malý štěndo se mi zdá trochu lepší ten textilní, páč se to rychlejc zapne než provlíkání koženýho. Ale bejt Tebou obojek kupuju až ji mám doma, aby se vešla nebo nevypadla
A hodně to záleží na Tvém vkusu, někdo kupuju oboječky se šátkem, jinej ne. Mě se osobně nejvíc líbí to, co má Fakýš

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:58
- Nahlásit

ROxana
duchodci - "nejlepsi" jsou ty militantni duchodkyne v tramvaji, co maji na xichte cca 5 kilogramu rtenky a rasenky, zdravicka a la Marfuska, podpatky ze me by se z ty vejsky tocila hlava a holi kolem sebe mlati smerem k volne zidlicce

Jo, to jsou voni! Vonehdá jeden dědek buzeroval všechny mladý v tramvaji a na mě si už dvakrát otevřela hubu nějaká bába. Takový nepustím sednou, ani kdyby měli zcepenět. Nicméně pomůže hláška: co mi tykáte, já vám taky netykám! A bába se zmůže jen na takový to blebleble

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:59
- Nahlásit

Roxana
prosim tě hod mi ho ještě jednou a řekni mi jak stačí ty kila

inu
obojek pro štěně máme doma po malamutce snad jednou použitý, takže ten dotaháem ona stejěn rychle vyroste¨

já bych si chtěla koupit asi samon. vodítko a pak takový to normální ale pak ještě míla řikala o nějakym zkracovadle bo co

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:00 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
co se obojku a voditek tyce, muzes poprosit chovatelku, at ti zmeri obvod krku u maly, pak se nemusi bat, ze vyberes spatnou velikost .. ale samozrjeme ti ze stenatkovsky velikosti vyroste casem
ja mam osobne rada Rogzacky muzes mrknout treba tady http://www.tagisky.cz/rogzfordogz_karta_krok1.asp? menuId=30&indexObjektu=170 myslimm, ze na vsytavach mivaji i stanek ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:02
- Nahlásit

Roxana
jakpak se to kupuje? ty "plátěný" ? podle rasy, nebo má být nějak správě silnej? a jakou délku toho vodítka?

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:03
- Nahlásit

Roxana
Rogzácký se mi líbí, ale tady v Brně jsou děsně drahý

inu
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:07
- Nahlásit

valím na japonštinu, dámy

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:07
- Nahlásit

ankaras
to je link, je to par stranek zpatky:
http://www.shop-elfi.cz/d-voditko-flexi-classic-2- lanko-5m25kg

na stendo urcite dostacuje bohate, koupila bych to 8mi metrovy
a pak uvidis, jestli bude dostacovat i na dospelou

Obojky jsou nylonovy No jak se kupuje - kouknes podle velikosti, vyberes vzor, co se ti libi, prihodis pripadne i voditko (klido to prepinaci - je tam na nem par ok, kteryma se da provliknout "zpetne", takze se da jakoby zkratit na pulku ...)

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:08
- Nahlásit

Roxana
no víš pro štěně já kupovat nebudu, to máme doma ten obojek jednou použitej a pak máme staré navíjecí vodítko do 25 kilo - 5 m, takže si myslim že na to štěněcí období jí to asi bude stačit, to vodítko bych chtěla rovnou koupit na dospěláka

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

ankaras
Já třeba vůbec nemůžu používat obojky s plastovou sponou... Fajkýš je schopná to na jedno škubnutí přervat... proto mám pevnej koženej obojek (podšitej aby nebarvil) a pořádný propínací vodítko (na obo stranách jsou karabiny) a jak píše Roxana můžeš ho mít na dlouho na krátko, prostě jak zrovna potřebuješ a dobřese za něj pes k něčemu přivazuje, třeba kolem stromku a tak..

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání