| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:11
- Nahlásit
nebo to ještě promyslim
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
ankaras
tak si kup jen to voditko a az vyroste, jen dokoupis prislusnej obojek ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:13
- Nahlásit
Fajka
jj já taky budu mít koženej obojek, protože po zkušenostech s malamutkou, která nemusela psy a já se jeden čas chytala v lese za stromy se bojim že se mi to urve
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:15
- Nahlásit
Roxana
já se po něčem porozhlídnu co všechno vůbec je
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ankaras
no občas se prostě stane že vylítne a je potřeba mít něco spolehlivého.... ikdyž není to tak dlouho co mi Fajkýš přervala i ocelové svařené oko na koženým obojku takže 100% jistota není asi nikdy pokud máš trocha lítacího psa..
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
Fajka
Ahoj, vedle čtu, že jedete do Budějek. Tak Maresteláci přejí Fajušce hodně štěstí !!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
Fajka
no musim zatukat, me nastesti vse drzi, i ta plastova spona .. a stalo mi, ze tez vylitla, na koho jineho nez brazilskou filu, ze
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:20
- Nahlásit
Roxana
jinak ty vodítka můžu koupit už na dospělého psa a použít i na štěndu?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:22
- Nahlásit
ankaras
jasne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:22
- Nahlásit
Radka
Ahoj, vedle čtu, že jedete do Budějek. Tak Maresteláci přejí Fajušce hodně štěstí !! moc moc dííííky
Roxana
no musim zatukat, me nastesti vse drzi, i ta plastova spona mě sešrotovala takhle tři když jí bylo půl roku a od tý doby fakt kožeňák a kovová přezka nedá se svítit...
jo filu tu taky jednu máme a když jdem kolem plotu už se mi to konečně podařilo dostat do stádia že jdem kolem a Fajkýš je naježená jak dikobraz ale víc si nedovolí, byla taky doba že sem jí nemohla urvat od plotu bo vždycky to bylo stylem.. hele nepřítel hurááá na něj a a já orala brázdu v asfaltu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:27
- Nahlásit
Fajka
jo jasny, zalezi na zkusenostech, doufam, ze rogzackej obojek vydrzi i nadale
No fila + Arisha = pru*er, nemuzou se ani cejtit ... vcera mi mama rikala, ze si lezely spokojene u telky, najednou Arisha vystrelila do kuchyne (na druhy strane bytu), a vylitla do okna ... venku sel pan s filou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
Roxana
No fila + Arisha = pru*er, nemuzou se ani cejtit ... vcera mi mama rikala, ze si lezely spokojene u telky, najednou Arisha vystrelila do kuchyne (na druhy strane bytu), a vylitla do okna ... venku sel pan s filou
no to je přesně ono, ale zjistila sem že se stím děsně blbě něco dělá páč oni v tý chvíli přemejšlej jen nad tím jak zneškodnit nepřítele
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:46
- Nahlásit
Přeji všem hezký den
Roxana,Fajka
za včerejšek se omlouvám, ale bylo mi zle a byla jsem unavená jako kotě.
Moc mne to mrzí.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:46
- Nahlásit
hele my bydlíme tak, že to máme do lesa bud okolo leonbergra + staforda + zlatýho r. nebo 2x novofund. + leonberger + 2x boxer, já chodim tou první cestou a děda vzal jednou Almu do lesa a šel tou druhou a vrátil se s rostrhanýma kolenama lokty krvavý a rozvázaný tkaničky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:47
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj Bubu, se neomlouvej, přes zimu bude na pokec dost času hlavně aby ti bylo líp ! Už se moc těším na Vás do Bolky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
Fajka
Ale jo, znama vec, no ...
vis ze Arisha se vetsinou necha uposlusnit, ale s touhle filou je to fakt nenavist na zivot a na smrt ..
Nehlede na to, ze misto zneskodnenyho nepritele by byly zneskodneny ty nase telata, nemyslim, ze by Fajcinejch 30 kilo a Arishininejch 45 stacily na 60 u fily, ze ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:49
- Nahlásit
Bubacek
ahojka, jezis prosim te, se nemas zac omlouvat, si me mela videt pred 14ti dnema! Tak se vylez, pekne cajik, nozky nahoru a v teple
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:52
- Nahlásit
Fajka
ani nevíš jak já na vás.
Budeš tady večer???
Pokud ano - budu ráda, pokud ne - tak to pochopím.
Moc doma všechny pozdravuj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:53
- Nahlásit
Roxana
Fajcinejch 30 kilo a Arishininejch 45 stacily na 60 u fily, ze ...
35 kilo paní !!!
Někdy jde taky o odhodlání a sílu vůle a v tomhle jde Fajkýš do dna... bohužel.... takže kdyby fila neucukla tak by bych měla Fajuš na kusy
Ale už se mi i stalo že větší a na pohled silnější fena, která na nás vlítla po prvním naražení do sebe stáhla vocas a zdrhla.
Těžko říct člověk do poslední chvíle nikdy neví... co já vím je že ta moje by sebe i mě bránila do rozrthání těla...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:00
- Nahlásit
Fajka
Oooo, promin, 35! Tak to uz neni musi vaha
No ta nase fila neucukne, bohuzel uz to vim. Takze to roztrhany telo je pravdepodobnejsi moznost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:19
- Nahlásit
Roxana
Já ti dám muší váááhu
35 kilo to huž je velká cholka na to, že to je japonec a ještě k tomu pruhovanej......
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:26
- Nahlásit
Fajka
no velka cholka to je, to rozhodne kolik ma v kohoutku, jestli teda vis ..?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Na Radegastu nás měřila paní Blatoňová a říkala že 64 cm.... ale mě se to zdá nějak moc.. no uvidíme na bonitaci tam nás snad stačí změřit dřív než si utrhnem kus svetru ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:31
- Nahlásit
Fajka
no 64 cm ma od HB namereno Arisha tez .. tak to by musely bejt holky stejne vysoky, ale je to mozny, si nejak nevybavuju, kdyz staly vedle sebe ..
svetr nechte bonitujicimu, vysvetli Fajus, ze vlastni kozisek je lepsi a nema zapotrebi krast cizi odevy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:34
- Nahlásit
Roxana
no právě že sem na to taky koukala a Ariška se mi zdá vyšší
nebo jestli to zkreslujou ty pruhy no nevím.. uvidíme co nám ofiko napíšou...
svetr nechte bonitujicimu, vysvetli Fajus, ze vlastni kozisek je lepsi a nema zapotrebi krast cizi odevy
OK vyřídím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:40
- Nahlásit
Fajka
no právě že sem na to taky koukala a Ariška se mi zdá vyšší
jo je to mozny, ja si to nepamatuju, jak vypadaji holky vedle sebe - priznak toho, ze uz jsme se dlouho nevidely
OK vyřídím
dyztak rekni, ze ji neco sama upletes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:42
- Nahlásit
Roxana
jo je to mozny, ja si to nepamatuju, jak vypadaji holky vedle sebe - priznak toho, ze uz jsme se dlouho nevidely
no mě se právě zdá Ariška vyšší... nebooj to doženem
dyztak rekni, ze ji neco sama upletes
v*e to nemůžu, bo to by si ukousla 100% dyť mě znááá, já pletu tak maximálně pátý přes devátýýý
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:47
- Nahlásit
Fajka
nebooj to doženem
co? tu vejsku?? nebo ty srazik
já pletu tak maximálně pátý přes devátýýý
a neni z toho pak treba nejaka vanocka?? namy nam
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:53
- Nahlásit
Roxana
srazík! vejšku už sotva
a neni z toho pak treba nejaka vanocka??
ee
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:59
- Nahlásit
Tak se zatím povedlo jedno video, najdete ho na
http://www.edisk.cz/stahni/36615/P9220052.MOV_26.6 9MB.html
|