| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:07
- Nahlásit
Fajka
TO mě povídejte, pani! My se loni tak zabrali to hříbkaření, až jsme se ztratili. Zato jsem našla obří velehřib
přítel taky nerad volízanej obličej, tak se rozplýval, jak ta Hany neslintá. No já byla překvapená, jak se na mě na cizího přátelsky vrhla. Jestli bude plyše po ní, budeme tu mít další výkvěty kynologie
Kéž by Pája číslo dvě. Ale jo, on se určitě jen dělá, páč byl u toho, kdy jsme loni dovezli Mikóša a představte si, pani, že se vod toho malýho piraňáka celej den odmítal hnout! Roztomilé plyše ho zajisté uhrane. Oni ti pséci se postarají. Opravdu mě překvapilo, že Rudolfovic psi se vrhali nejdřív na něj, ale paní Rudolfová říkala, že oni vědí, že, kdo je nepejskař a druží se s ním (asi aby vyměkl nebo co )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:11
- Nahlásit
inu
hlavěn bacha, aby Vám tam psa nesežrali
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:12
- Nahlásit
inu
Jestli bude plyše po ní, budeme tu mít další výkvěty kynologie vás vemem s Fajuš do klubu výkvětů
Oni ti pséci se postarají
jo jo náš tatulda taky řval že co sem to dotáhla že už psa nikdy nece...a pak si dal dva rumy a za půj hoďky lezl po štyrech a dělal ťuťu ňu Ňu
že Rudolfovic psi se vrhali nejdřív na něj, ale paní Rudolfová říkala, že oni vědí, že, kdo je nepejskař a druží se s ním (asi aby vyměkl nebo co dobrá metoooda
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:14
- Nahlásit
http://www.inuvnouzi.estranky.cz/stranka/akita-inu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:14
- Nahlásit
ankaras
Naopak my tam budem vystavovat a lidi tady pak puknou vzteky
Fajka
To berem, pani!
Ťuťu? To si neumim představit
To teda je, kór když se to aplikuje na přístupnej materiál
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:15
- Nahlásit
ankaras
ten web znám, ale už dlouho nebyl aktualizovanej..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:16
- Nahlásit
inu
já myslim aby vám jí nesežrali v japanu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ankaras
šiš paní kde to žijete... v Japanu přece pséky nejedí a už vůbec né svůj národní poklad
to si pletete s čínou a tam inu nejede ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:19
- Nahlásit
Fajka
no vidíte jak jsem to pos....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:21
- Nahlásit
ankaras
Já to pochopila.. ale pani, dyť voni Japonci psy nežerou, to akorát ťongové! A navíc je AI národní poklad.. naopak, budou slintat a pan Japonec kynolog, vod kterýho Hany je bude říkat: jó, ta Hamplová-san, ta umí udělat vodchov, desu ne?!
A já si pak budu na web psát: Orochimaru Yume go Harukaze, vítěz mnoha japonských výstav, držitel titulu Utsukushii Inu, Kawaii Ken... jo, to bude nevěst
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:22
- Nahlásit
inu
a chceš teda psíka jo? ne fenku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:22
- Nahlásit
Fajka
jste mě předběhla, pani
A když potkám šikmookýho, kterej nebude říkat desu, tak pséka ukreju, aby ho nezahlídnul
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:24
- Nahlásit
inu
co je desu?
A já si pak budu na web psát: Orochimaru Yume go Harukaze, vítěz mnoha japonských výstav, držitel titulu Utsukushii Inu, Kawaii Ken... jo, to bude nevěst a nemoh by bejt bílej??? by z toho Fajkýš taky něco měla???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:25
- Nahlásit
ankaras
Já su na ty chlapy, pani, fenka by možná byla lepší, ale já už doma mám druhou dubovou palici, tak jsem zvyklá
ALe kdo ví, co bude. Jestli se po návratu (možná taky nikam nevodjedem, že) zmůžeme alespoň na malinkej domeček, tak bych asi přibrala ještě nějakýho pséka. A možná už tadyhle Fakýškovic budou vyrábět ta vzácná fijalová štěňata, tož to je jedna z možných variant. Vod Hagískovejch potom vezmem bílýho a budem dělat trikolóru
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:26
- Nahlásit
inu
to byste mohli aby vám to pěkně ladilo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:26
- Nahlásit
Fajka
estli se narodí jedinej bílej pes, tak to berem a Fakýš bude mít exkluzivitu
desu = být. Watashi ha baka desu. Jsem blbec
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:28
- Nahlásit
ankaras
jo a chlap mě vybydlí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:28
- Nahlásit
inu
. A možná už tadyhle Fakýškovic budou vyrábět ta vzácná fijalová štěňata,
pššššt paní, to nemůžete takle dopředu!!! to pak nebude ten správnej hit dyž to bude každej vědít
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:30
- Nahlásit
inu
teda špíš šok než hit
Watashi ha baka desu. Jsem blbec
si musím pamatovat... se bude brzo hodit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:30
- Nahlásit
Fajka
to je jasný , kdyby se to rozkřiklo, tak by si musela vymyslet jinou barvičku
inu
mně se líbí jak už máš takhel rozhodnuto od koho plyše vezmeš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:31
- Nahlásit
ankaras
tak by si musela vymyslet jinou barvičku
to není problém to huž mááááám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:33
- Nahlásit
Fajka
tak já už mlčím, noo.
A spíš si zapamatuj: Anata ha baka desu (anata wa baka des) = jsi blbec
ankaras
abych toho rozhodnutí jednou nelitovala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:33
- Nahlásit
Fajka
dneska už má prej být lepší počasíčko, tady už i svítí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:39
- Nahlásit
inu
určo ne a co že vyrážíte směr japan?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:45 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
paní, mejt v práci takový chuje jako já a vědět, že v celým Brně neseženete lepší flek, vás postupně dožene k názoru, že je nejlepší se na čas odstřihnout a dokaď člověk nemá děcka, nemovitost a tak, je lepší zdrhat, co to dá. Byla jsem na tři měsíce venku a tam jsem se namlsala na slušný lidský zacházení. Tady v tom místním hnoji je mi teď přetěžko, takže mám ještě dočasné zaječí úmysly..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:46
- Nahlásit
inu
ale že zrovna Japan, je to docela kousek ale to obdivuju, to bych já asi nedokázala takhle odfrčet daleko a s tou japonštinou, to se učíš?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:50
- Nahlásit
ankaras
čím dál, tím líp. Je malá šance, že by mě tam některej ten chuj pronásledoval a dostihnul
Jj, přesně tak, v prosinci jdu dělat mezinárodní zkoušku do Budapeště, páč potřebuju mít ten papír, abych tam mohla dostat práci. Ale umím velký prd
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:51
- Nahlásit
inu
ty jo cílevědomá to je dobrý, to se cení, to já asi nejsem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:55
- Nahlásit
inu
Houbeles, to je životní nutnost Už z toho mám teď psychosomatický stavy, skoro každou noc se mi zdá, že přede mě fláknou šest listů papírů a já do toho tupě čumím a neumím odpovědět na nic
Taky nejsu cílevědomá, jinak bych v tej naší práci vodkopala všechny chuje a stala se chujem numero úno. Ale já prostě nechci šlapat po někom, takže radši zbaběle zdrhnu..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:56
- Nahlásit
inu
na tom neni nic zbabělýho právě, že to chce odvahu, kort, když je to takhle daleko a úplně jiná kultura
|