Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:26
- Nahlásit

cernej caj
Flatout 2 mám taky, ale to už mě přijde na relax takový moc složitý, po síti nehraju a navíc tam mají debilně udělaný menu Ta Lara vypadá dobře, film byl pěkněj, akorát teda nevím jestli pro mě má cenu za to utrácet, je to strašnej žrout času

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:29
- Nahlásit

kachna_
Lemmings neznám Já mívala staženou z netu bezva závodní hru, fakt jako super, už jsem to hledala klukům, ale nemůžu to najít, jmenovalo se to Stunt nebo tak nějak, daly se tam stavět i vlastní tratě, to mě fakt bralo a pak onlinovku taky už nevím, jak se jmenovala, bylo to na principu pacmana akorát že tam byli kuličky na čárkách a žrala je větší kulička nebo tak nějak jooo to byly časy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:02
- Nahlásit

kachna_
aspon nezabijis cas hranim her u pc... jeste bys pak mohla byt agresivni (az nas s mayou zavrou za tu rozvijejici se agresivitu, aby tu nekdo zustal na foru

Maya
jestli myslis Stunts hru tak ze zacatku 90let, ktera uz proste kvuli priserny grafice a jeste horsimu ovladani muze bavit jen cloveka na zacatku 90tych let, protoze je to nejlepsi hra co kdy videl, tak ti budou synovci spis vdecni, kdyz ji nenajdes
ps: ten angel of darknes bych ti mohla pujcit, kdybys chtela, tim ze mam ted tu ultimate edici tak tu 6tku (angel of darkness) mam zvlast jeste...

jinak ale mam doma stolety notebook pentium 233mhz, abych mohla vesele a bez problemu hrat takovy hry jako kocku kterou sme natajnacku hrali tatkovi na ucetni 386

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:14
- Nahlásit

cernej caj
budou synovci spis vdecni, kdyz ji nenajdes
kdybys viděla některý ti dětský onlinovky, tak Stunts měl grafiku ještě suprovou
Kočku vůbec neznám, já měla vždycky ráda pacmana
Copak půjčit Laru, to já bych si půjčila, ale nemáme si to jak předat a posílat to, to už by se při těch cenách za poštovný vyplatilo koupit vlastní Ale dík za nabídku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:36 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
[url=http://www.xtdos.com/game.php?id=6]kocka online
[/url]
- hrajes to sipkama + altem treba prolizas syrem. Ucel je po popelnicich vyskakat do okna, v okne sezral mysi nebo rybicky. De po tobe pes a v oknech koste. psovi se musis vyhybat, kosteti musis naslapat aby zameatlo tlapky

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:56
- Nahlásit

cernej caj
to je strašný ovládání pes mě už sežral několikrát, ale dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:20
- Nahlásit

Maya
jako dite ve 3ti tride jsem na teto hre byla zavisla to udelal tatinek nejvetsi chybu tenkrat, kdyz si do firmy na to ucetnictvi tu 386 poridili, ze nam tu hru ukazal, protoze pak sme se ji se sestrou porad u tatinka v kancelari dozadovaly

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:39
- Nahlásit

cernej caj
Tak to mě nějak minulo, asi že jako děti jsme kompy neměly. Pak na střední jeden byl, ale nesměli jsme na něj šahat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:55
- Nahlásit

Maya
ja to mela relativne dobry, protoze nektery deti bohatejch rodicu nebo rodicu s nejakym elektro obchodem meli doma treba nejaky ty komodory a tak... ja byla ale v te 3ti tride jedina, kdo mel doma pentium 386... nicmene o 10 let pozdeji, kdyz uz bylo celkem bezny ze moji spoluzaci meli 1ghz pentia a prvni amd k6 nekde na 500mhz ja byla ve tride jedina, kdo mel doma 386 (on to mel tatinek ve firme nekolik let, a kdyz pak firmu zrusil, tak sme to meli na hrani doma sem zacala psat poradne i prvni povidky pak nekdy v te 6tride, protoze psat na psacim stroji me strasne nebavilo, kdyz sem to chtela opravit

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:13
- Nahlásit

cernej caj
My měli v práci nějakej počítač, to byl jeden na celý patro a každý měl na stole akorát terminál, to byly taky dobrý časy a pak už to tuším byly Win93
Jsem vyslala dneska naše koupit mi ten mikrofon a teď telefon a záludná otázka, jestli chci s klipsem, na stůl a nebo se sluchátkama, že jsou takový vymoženosti i u takovýhle blbiny, to fakt žasnu. :-D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:06
- Nahlásit

Maya
nejlepsi mas mikrofon se sluchatkama, protoze pokud budes mit samotnej mikrofon, tak pri mluveni z repra muzes mit interference do mikraku a muze to delat bordel na tvoji i druhe strane...

ale zalezi jak mas repro daleko od mikrofonu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:27
- Nahlásit

cernej caj
A jak to mají noťasy? tam přece musí být oboje a žádný interference tam nejsou. Každopádně jsem řekla, že chci ten nejlevnější a to je s klipsem, tak ho připnu když tak co nejdál od repráků

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:43
- Nahlásit

Maya
na tech notasech to asi maj vychytany nejak umistenim. Ale problemy mas spis v pripade, ze mas treba repro hned vedle pc, mas ho hodne nahlas a mikrofon mas polozenej nejak k repru.

navic to neni pravidlem, ze to bude vzdycky, ale riziko tam je. Sluchatka navic maj vyhodu, ze sou pohodlnejsi, ze treba telefonatem nerusis ostatni nebo te zas ostatni nemuzou poslouchat co ti kdo rika nicmene ja treba nesnesu sahat na molitan a v praci mame nechutny headsety s molitanem, tak sem musela kolegu pozadat aby mi to sundal, abych byla ochotna to vubec priblizit k hlave

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:55
- Nahlásit

cernej caj
Já sluchátka nesnáším vůbec a u tohohle je to jedno, stejně každej slyší co říkáš ty, takže rušíš tak jako tak no já mám repráky dva, z každý strany monitoru jeden, takže třeba když to připnu někam vejš, tak to půjde, no uvidíme, i když pravda v práci mám fakt starý rádio a to je rušený mobilama i z vedlejší místnosti, ale zase je to dobrý, protože v něm prská dřív než mobil zazvoní, tak jak zaprská rádio, tak se všichni napružej čí mobil to bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2012 09:16
- Nahlásit

tak holky ochutnavka vcerejsiho vyletu na medvedi soutesku a Hochlantsch (1720m.n.m)

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2012 11:38
- Nahlásit

cernej caj
ten vodopád je skvělej

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2012 17:47
- Nahlásit

cernej caj
Vodopád je super, ale mě by tam na tu lávku nikdo nedostal ani omylem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 07:37
- Nahlásit

kachna_
takovych vodopadu tam bylo spousta, fakt nadherny

Maya
co na lavku, to bylo kupodivu docela v pohode, byli stabilni a dobre se po tom chodilo, ale predstav si, ze sme cely 4h v kuse jen lezli do kopce.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 07:38
- Nahlásit

Čau pařani čtu ale nebyla to témata pro mne, tak se nezapojuju Jinak jsem byla taky celkem bez nálady, protože Woriček byl nemocný, ale klep, klep, už to vypadá dobře
cernej caj
tak holky ochutnavka vcerejsiho vyletu na medvedi soutesku a Hochlantsch (1720m.n.m) - kde to je, ty jsi byla v Rakousku?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 08:08
- Nahlásit

worick
Co bylo Woričkovi?? Ale hlavně teda že už mu je dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 08:25
- Nahlásit

worick
jojo, v rakousku. S worickem sem to cetla u vas na bernacich, ze byl nemocnej tak hlavne ze uz mu je lip

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:15
- Nahlásit

Zrovna dneska, když mám docela dost práce, tak vypad celej systém, takže zase práce nic, tak už jsem alespoň objednala ten zahradní vozík

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
Chytil nějakého hnusného bacila...teda oba, ale Berrymu jen teklo jedno oko a kýchal, kdežto Worka vypadal, že ho to snad zabije Zpočátku to vypadalo jen jako nachlazení - rýma, kýchal, ale v sobotu už byl apatický, z nosu mu tekla proudem krvavá pěna, oči úplně zateklé, krvavé. No měl horečku, vetka říkala, že tam už hrozí zápal plic, on už se nějak i dusil - lapal po dechu, asi jak měl zacpaný ten nos. Dostal ATB a hned ta druhá tableta mu asi zabrala, protože v neděli ráno ještě hrozný, pak dostal tabletu, do večera spal a večer o 50% lepší. Dneska, kdyby nekýchal a neteklo mu ještě z těch očí (a neměl je celé ulepené) by člověk skoro nepoznal, že mu něco je. Jenom tak nelítá a nechce si zatím hrát. Ale už i včera snědl po 4dnech večeři, dneska trošku zobnul granulí...no, symbolicky ale včera ani nechtěl dojít k misce...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:45
- Nahlásit

worick
No teda, tak o něčem takovém u psa jsem ani neslyšela, asi teda nějaká infekce, když na to zabraly ATB, chudinka, tak ať se brzy uzdraví. Někde jsem četla, že pes může mít normálka chřipku i angínu, ale nikdy jsem se s tím nesetkala.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:47 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Tak už objednávám knížky na vánoce a sobě jsem si vzala jednu, tak jsem zvědavá, jestli se v ní fakt dočtu o tom, kde jsou ty zmizelý ponožky, jestli fakt jsou sežraný a nebo někde v třetí dimenzi, zrovna v sobotu mi jedna frnkla neznámo akm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:24
- Nahlásit

Maya
nechces si ji precist jeste pred vanocema? bych potrebovala nejakou inspiraci pro rodinu ale nechci kupovat blbosti

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:39
- Nahlásit

cernej caj
Jo, to já sobě ne k vánocům a teď nemám co číst, tak jí přečtu hned.

nefritt
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:45
- Nahlásit

Lemmings - to myslíte lumíky?Jé, ty jsem měla ráda ))

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 07:44
- Nahlásit

nefritt
jojo, lumíci i když to já nikdy zrovna nehrála
+ fotky z putaku s holkama z tancovani ze zacatku srpna...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 09:23
- Nahlásit

cernej caj
Pěkný fotky, tam mapa Ferinka jako mokropes super.

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání