| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:54
- Nahlásit
cernej caj
Já bych to nenamalovala ani kdybych měla pozlacený štětce, natož nějakou špachtli.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:33
- Nahlásit
Maya
tak to ja samozrejme taky ne ale poucny to v jistym ohledu bylo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:48
- Nahlásit
cernej caj
A to jsem ti ještě neukázala trochu delší a nudnější film, jak si pomocí cca 3 nástrojů vyrobit dřeváky.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 14:34
- Nahlásit
Martinna
No a co toho vlčího? Je krásnej. Řekla bych, že na parťáka a na hlídání bude akorát - velkej je, řekla bych, ostřejší než vlčí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 14:42
- Nahlásit
Maya
ideálně nějaký letáček nebo víc info, že by se to dalo sdílet, popř, třeba martinna se tu ptala na špice, ale zas asi chtěla štěně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 14:59
- Nahlásit
cernej caj
Tak primárně ho bude nabízet chovatelka, takže do toho se jí motat nebudu, to ona zvládá bravurně, víc info zatím nemám, ale kdo by měl zájem se poptat na detaily, tak v chs Re-Jan Moravia, dole je kontakt mail i telefon http://re-janmoravia.ic.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 15:31
- Nahlásit
cernej caj
znáš? ta klávesnice!!!! http://www.datamancer.net/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 19:21
- Nahlásit
Maya
klavesnice je skvela, uz sem nekde videla zacne to klavesnici a az si zvyknem psat zas jak na psacim stroji, pekne zostra tak nam seberou pocitace a daj zpatky psaci stroje ale maj tam teda zajimavy veci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 22:10
- Nahlásit
cernej caj
No však EU brzy začne jistě snižovat výkon pc, protože moc žerou a nejsou ekologický, dostaneš kuličkový počítadlo a bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 07:30
- Nahlásit
Maya
a zakaze nam pouzivat americky google, pac pri hledani pres jejich stranky ses neekologicka, protoze pouzivas servery vsude ve svete. budem hledat na seznamu a bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 13:37
- Nahlásit
nefritt
ta knizka o spicech od marie maruskove, stoji za to ji koupit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:01
- Nahlásit
cernej caj
Tak záleží co od toho čekáš, tady mám obsah http://assil.sweb.cz/knihy.html jako nic převratného tam není, ale tak víceméně všechno o špicech.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:05
- Nahlásit
Maya
tak vsechno o spicech je dobry pekne pokupe... budu muset s nefritt vyjednavat, pac sem to na netu videla od 79kc tak jestli mam ulevit neffrit nebo svoji penezence
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:21
- Nahlásit
cernej caj
Tak si trochu zasmlouvejte. Nefritt knížky prodává, já je kupuju, ale jen ty starý, teď mi přijde knížka z roku 1944 o psech.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:27
- Nahlásit
Maya
no pokud ti ty stary prijdou zajimavy, proc ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:50
- Nahlásit
cernej caj
No tak zajímavý mi přijdou, ale je to jako se všema knížkama, přečteš to jednou dvakrát a pak to lezí v knihovně no ale zase jako koníček dobrý, tolik těch knížek zase není a jsou levný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:51
- Nahlásit
cernej caj
Já zase přemejšlím, že bych prodala všechny časáky, ale ta představa, že to budu balit na xkrát mě zatím odrazuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 15:00
- Nahlásit
Maya
ja uz to povetsinou i prestala kupovat, protoze mam asi po tatinkovi trochu sysli povahu a vyhodit 15 let stary abicka neslo, protoze tam treba byl zajimavej clanek o nejvyssi budove sveta... co na tom ze uz 10 let nejvyssi neni, ze
az budu vystehovavat svuj pokoj u rodicu, tak to asi vsechno pude... stylem kdyz sem to 10 let neotevrela, tak to asi nepotrebuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 15:39
- Nahlásit
cernej caj
to mám stejně už taky nic nekupuju ani neobjednávám neb by mě to zavalilo, teď mi dobíhá poslední předplatný na NG co bylo zaplacený na 3 roky, poslední rok už to vůbec nestíhám číst, kupím to zvlášť co kdyby spálit to je mi líto, ale poslední dobou už skladovat taky tak nějak nechci... dilema obrovský
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:20
- Nahlásit
Hele, já jsem netušila, že jí tak zlevnili - já jí koupila za 147, ale klidně jí za těch 70 + poštovný nechám. Ale psát na mejl prosím, protože mi tam chodí mejly od ostatních a už během dneška se 7 z těch knížek prodalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 09:12
- Nahlásit
nefritt
tak mas mail
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 10:03
- Nahlásit
https://www.facebook.com/groups/385349118200733/
facebooková skupina špic v nouzi (já jí nezakládala, nemám facebook ráda )
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 10:53
- Nahlásit
Taky ho nemám ráda, ale přesunula se mi tam většina známých...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 12:55
- Nahlásit
ja ho taky nemam rada ale vetsina mych znamych uz nedokaze ani napsat maila nebo poslat sms mimo facebook... ale zase muzu mit prehled o znamych, s kteryma neni zas moc casu se videt ale clovek je rad kdyz vi kde byli, atd... treba cyklotramp honza vlasak postuje super fotky a clanky na cyklisticky temata a o to bych prisla nemit fb... takze sem se vlastne ani nedokazala rozhodnout k tomu ho zrusit... i kdyz obcas bych fakt rada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:11
- Nahlásit
cernej caj
Jo, to bude sebevražd až to jednou vypnou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:26
- Nahlásit
jeste ze mi tu evidentne zustanem zivi
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:58
- Nahlásit
Ono stačilo, když někdy minulý měsíc tu vůbec nešel internet někdy do půl druhý odpoledne. Umělci z Prahe překopli kabel - takže nešly ani ty protivný dopravní registry, protože to je taky přes net )) To bylo řevu!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 14:32
- Nahlásit
nefritt
holt jak byl nekde ten vtipek s tou stezkou odvahy...akorat ho nemuzu najit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 17:31
- Nahlásit
Maya
uz si posilala triko a placky? furt neprislo nic z posty, tak nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 19:25
- Nahlásit
cernej caj
Posílala jsem to v pondělí odpoledne, tak možná to šlo až v úterý a dojde to zítra, teda doufám, muselo se to poslat jako balík i když je to v obálce, protože jsem tam napsala pojištění na 1000 Kč a obálka jde jenom do 500 Kč, kdyby to nedošlo do konce týdne, tak se ozvi, bych se pak musela asi pídit na poště kam to zašili.
|