| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:46
- Nahlásit
cernej caj
Jo, tak jsme to měli dřív taky, ale na skříňce, kde dřív byly misky, je teď klec s morčetem, takže misky se musí dávat na zem a tím pádem uklízet kvůli psům, takže to jsou furt logistický manévry, kde jsou psi, kde kočky, kde jsou kočičí misky a jeslti jsou zavřený dveře. Mě by jako bylo jedno, že psi sežerou kočičí granule, ale ty veterinární kocourovy jsou fakt dost drahý a tím psy krmit nehodlám.
Nám zase kočka buší na dveře nebo okna, normálka se postaví na zadní a předníma buší jako fakt dost. Že chce jako dovnitř, nejvíc teď, než si zase zvykne, že okna jsou zavřený.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:51
- Nahlásit
ten knihobeznik je celkem zajimavej, to vubec neznam. ale po 10ti letech jsem si poridila zase karticku do knihovny
ja je zase budu davat asi na lednici, ale ona kdyz je miska prazdna, tak do ni kocour stoucha a kdyz to triskne o dlazbu, tak nic moc zvuk a budu muset vymyslet, jak to poresit, az budu mit lednici v kuchyni a ne verande, protoze do kuchyne se uz kocour normalne nedostane
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 10:11
- Nahlásit
Maya
hele zrovna o dve vesnice ode me je "kniha pro spravny holky" tak suzvedava aby to nebylo pro ctenarky 12-
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 10:19
- Nahlásit
cernej caj
No pořešíš to tak, že normálka kocoura pustíš do kuchyně.
U nás žádná knížka není. Půjdeš jí najít?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 10:24
- Nahlásit
Maya
no ale ted kocour chodí žrát, kdy se mu zachce. Do kuchyně je jasný, že ho pustím, ale jen když budu doma... tak aby pak chudák neměl hlad
zkusím to večer po práci, jestli ji najdu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:27
- Nahlásit
cernej caj
Tak dej vědět, jestli jsi našla, já se koukala i na Prahu, ale po cestě nemám nikde nic.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:08
- Nahlásit
Maya
Však tam je naspáno, že to obsahuje jen rejži. Ta paní, co jim psala na stránky říkala, že její pes je na tom pak moc zle, když má něco jinýho než rejži. Takže pozná jestli kecají nebo ne a Frühaufová se jí dušovala, že tam opravdu nic jinýho není. A paní psala po 3 týdnech krmení, že tam asi fakt nic jinýho není, protože pes dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:24
- Nahlásit
nefritt
Já prostě nevěřím tomu, že příčetnej člověk, natož obchodník by místo rejže 53% napsal Obiloviny (kvalitní rýže 53%), tohle jsou prostě granule, který já rozhodně zkoušet nebudu, protože ať je to jak chce, tak buď kecaj a lžou a nebo ne, ale pak schválně mlžej ve složení naprosto neuvěřitelným způsobem, ani jedno se mi nelíbí a to jako dost. Ale jinak nic proti, zase nějaký průser to není a cena odpovídá, jistě si svoje kupce najde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:30
- Nahlásit
Maya
polemika - pokud je ryze ale obilovina, tak technicky vzato by melo byt jedno, jak je to tam uvedeny, ne? teoreticky by to nemelo vyvolavat nejaky nejasnosti nad slozenim. i kdyz chapu, jak to myslis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:15
- Nahlásit
cernej caj
Vyvolává po pochybnosti zda těch 53% rejže v závorce se týká jen těch obilovin (což by člověk logicky předpokládal) a nebo celého pytle (to tvrdí výrobce). Samo máš pravdu, tak jak to mají, je to podle zákona a teoreticky proti tomu nelze nic namítat, prakticky si tím ale ubližujou, protože prostě zvyklost je jiná a žádný obchodník nedělá nic bez příčiny, proto když to napíšou takhle, zatímco všichni ostatní píšou rejže, tak proto mají sakra důvod a jak to tak znám jak to chodí, tak ten důvod nebude určitě košer.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:26
- Nahlásit
Maya
No oni v těch diskusích připouštějí, že nezvolili šťastný popis a na dalších pytlích co se budou tisknout už to prý bude jak je tu zvykem. Každopádně mám je objednaný a uvidím.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:40
- Nahlásit
nefritt
Tak to jsem tam neviděla, že to chtějí změnit. Každopádně pak zas vyvstává otázka, jaký asi budou granule, který vyrábějí takový diletanti, že ani nevědí jak se píše složení? Jak potom vědí co do nich vůbec dát?
Ale to je jedno, každopádně pak poreferuj, jak jsi s nima dopadla, i takové info se třeba někdy může hodit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:57
- Nahlásit
nefritt
Čipovaný a tetovaný choďák v Troji v útulku.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 17:37
- Nahlásit
Maya
Prý jsou možný oba dva způsoby označování. Trhla se skupina od Fitminu a ti to začali dělat.
O tom choďákovi se ví, majitel ho už prý nechce, tak se mu hledá nový páníček - aspoň co říkaly holky na choďácích
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 20:00
- Nahlásit
nefritt
Jj, já věřím, že takto označený je to podle zákona, ale tím spíš, že jsou od fochu by měli vědět, že to tak NIKDO nedělá a že tím všechny akorát zmatou. I když bůhví kdo se od Fitminu trhnul, jeslti nějací manažeři, tak když to vidím u nás, tak to už se pak nedivím ničemu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 20:03
- Nahlásit
cernej caj
Došlo na nejhorší, musím si koupit mikrofon a nainstalovat skype, to bude zase horor. Navíc mám nejspíš částečně v pytli větrák, včera jsme zatopili a bylo tu fakt vedro a když jsem si pustila hru, tak mi to hlásilo teplotní něco a snížení výkonu, asi je to zanešený a nezvládá to chladit grafiku, mě snad klepne, nakonec budu muset někam pc odnést, aby mi to vyčistili, luxování zvenku už asi nepomáhá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 07:28
- Nahlásit
Maya
poradila sis s tiskarnou, se skypem to zvladnes
- pokud nemas uz pc v zaruce, a mas normalne stolni, tak vzadu mas po hranach dva a dva sroubky, tak odsroubujes akorat z jedne bocnice dva sroubky (kdyz to bude vypnuty - pokud se divas ze predu bedny tak je to leva bocnice vetsinou) a muzes to zkusit povysavat zevnitr, ale bacha at se nedotknes hadici zadnyho plosnaku nebo konektoru (vlivem treni a staticke elektriny co bude na vysavacovy trubce bys totiz mohla teoreticky poskodit neco v pc. Nebo to vzit suchym hadrem a odstranit prach... (prach z lopatek se dobre sundava usnima spelkama)
ps: knizku sem vcera nenasla. nevim co je betonova kostka... za svetla dneska asi pokus c.2
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 08:02
- Nahlásit
cernej caj
No tiskárna mi občas něco po zapnutí pc píše, bohužel místo písmen tam jsou čtverečky, takže nevím co. Ale tiskne, tak to neřeším. Tak uvidím, co skype.
PC mám normálka stolní, ale já se to právě rozšroubovat bojím, že s tím něco uvnitř provedu, v životě jsem neviděla, jak to uvnitř vypadá, takže nevím co je co, asi to fakt nejspíš odnesu, tak co jsem ho koupila, je tam i opravujou, tak určitě s tím budou schopní něco udělat, si to říkám už dávno, protože ten větrák hučí nahlas už dost dlouho, jenže ta představa odpojování kabelů a pak zase zapojování je tak děsná, že jsem se k tomu zatím nedokopala. To víš, my lamy to máme těžký.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 08:02
- Nahlásit
cernej caj
Knížku taky mohl někdo ukrást, že jo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 08:08
- Nahlásit
Maya
bude to vypadat nejak takhle - takze toho se neboj. dva sroubky, sundat bocnici a mas tam spousta mista.
rozhodne doporucuju, abys zkusila sundat ten bok a ocistila si to sama, zjistis, ze na tom neni nic drastickyho a proc za to platit kvuli vymene vetraku - asi ma vyglajdany loziska - uz to muzes vzit do servisu, jestli se toho jinak bojis, na tom sice nic rozbit nemuzes ale pro klid duse
tak sem koukala na mapu a je to na kraju vesnice, na tom na kterej sme uz nejeli. I tak sme asi vypadali divne ze sme v pul 10 vecer jezdili sem tam po vsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 08:56
- Nahlásit
cernej caj
No u nás jezdit někdo večer po vsi sem a tam, tak je v pozoru celá vesnice.
No já si do toto servisu nejdřív brnknu, kolik by to stálo a pak se rozhodnu jestli to risknu rozebrat a nebo vysolím prachy. Ale zavolám tam až příští týden, stejně bych to tam dávala nejdřív až ten další, protože si chci ve čtvrtek vzít dovolenou, pak je svátek a nerada bych byla bez kompu když mám volno. Teda doufám, že ještě vydrží, že se to nějak nepřehřeje definitivně. No pak by mě to donutilo rozšroubovat ty šroubky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:02
- Nahlásit
Maya
ja jedu pristi tyden do jihlavy na prodlouzeny vikend, tak hodlam opet ozkouset tu grafiku, co jsem si koupila novou pred mesicem pote, co sem musela zapojit pridavnej ventilator, aby mi lip proudil vzduch ve skrini... a to sem si koupila pasivni grafiku, kvuli hluku
a hodlam proparit aspon jeden cely vecer a konecne dohrat ten Tomb Raider legend, co mam doma uz tak 2 roky a az ted sem ho vytahla
co hrajes za hry? jestli by byla nejaka inspirace (nemam moc rada slozity hry na dlouho, protoze na to nemam moc cas)
ps: konecne mi fungujou stranky a centrujou se tak jak si preju (ted jen dodelat zbytek webu)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:35
- Nahlásit
cernej caj
No já mám pár her koupených už dýl, mě ani moc nejdou a obvykle k nim potřebuju návod nejoblíbenější je asi tohle http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-cesta-kolem-sv eta-za-80-dni-p-2847.html asi proto, že má jiný ovládání postavy než kliky, jezdí se tam na slonech a tak a hlavně šipka ti ukazuje furt kam asi přibližně máš jít pak mám tohle, ale to jsem asi v půlce a moc mě to nenadchlo http://www.hrypc.cz/?119,runaway-a-road-adventure , pak tohle, to mi přijde moc složitý, jsem se tam někde zasekla a byla jsem zatím líná hledat řešení na netu http://www.hrypc.cz/?138,tunguzka-secret-files
pak mám nějakou co už nemůžu najít Siberia nebo tak nějak, ta se mi líbila moc a pak nějakou kde jseš jako za boha, ta má tak složitý ovládání, alespoň teda pro mě, že jsem se nedostala ani za tutorial jo a pak snad 15 let starou mojí oblíbenou http://games.tiscali.cz/recenze/zeus-master-of-oly mpus-51510
no to je tak co si vzpomínám, mám jich víc, ale teď už spíš čekaj až synovci povyrostou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:40 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
A hele Siberii už jsem našla, ale v obchodech ne, už se to asi neprodává http://syberia.ic.cz/index.php?page=uvod
edit: no jo, já to hledala blbě, má to bý SYberia a ne SIberia http://www.ovsem.net/hry/syberia/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:46
- Nahlásit
A pak občas si koupím nějakou hru přes sms na seznamu, taky tam nemají špatný, akorát to je blbý, že asi když klekne komp, tak je po hrách.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:51
- Nahlásit
Maya
ta tunguska vypada zajimave, ale to bude asi uz dost stary, ne? a ten zeus teda taky, to sem hravala i caesara3 a pharaa, to me dycky bavivalo
ten tombraider na me doma taky cekal fakt snad 3 roky nez sem se k nemu dostala... a to mam doma jeste nerozbalenou unreal tournament trilogy ale ten tombraider byl super, za 222kc vsech 9 dilu, a to se vyplati
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:57
- Nahlásit
cernej caj
To je zadarmo, to vůbec neznám, já už hry dlouho nekupuju, stejně nemám moc čas to hrát, takže určitě je ta tunguzka starší, ale myslím, že jsem našla, že to ještě prodávají, mě teda se víc líbila ta Syberia
Jsem našla ty bohy, to je tohle http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=550 zajímavý, ale pro mě fakt nehratelný
no a na blbnutí mám http://www.gamepark.cz/hra/flatout to je srandovní když pak jedeš a vlajou ti dveře a kapota, hoří z motoru a tak, o to se taháme s klukama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:00
- Nahlásit
cernej caj
Tombraider už je ale taky starší ne? Když já mám vždycky problém s těma úkolama, zapoj dráty, sestav hlavolam atd. to fakt moc nedávám, takže pak vypnout, najít na netu řešení, to jako dost zdržuje. Jo a pak mám taky Mrazíka, bylo to v nějakém časáku, akorát že to občas padá, ale jinak taky dobrý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:07
- Nahlásit
Maya
tr 6 - angel of darkness 2003 - ten sem dohrala 2x... ty starsi uz maj hafo hnusnou grafiku a moc se hrat nedaji. ted hraju tr 7 - legend - moc tam hlavolamy nejsou, ale obcas to taky trva, nez ti neco docvakne. Jinak flatout mam na vyblbnuti taky ale hraju 2, tu sem taky nekde koupila asi za 200... to je vyborny hrat i po siti s nekym
(hned mam chut si neco zahrat, misto pracovani
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:20
- Nahlásit
cernej caj
Maya
já hrála naposled lemmings v devadesátymosmym
|