| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 15:09
- Nahlásit
cernej caj
Asi těžko, při mejch pár hovorech měsíšně by mě tak akorát rádi ještě zamávali na rozloučenou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 15:11
- Nahlásit
sinned aneleh
Třeba se chce vystavovat ve strakošcích?
Ale ta výstava je už teď ne? To ti poradila chovatelka vykoupat až teď?
|
sinned aneleh
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 17:20
- Nahlásit
Maya
chovatelka říkala, že štěně mám vykoupat před výstavou, dospěláka pak třeba čtyři dny... Jenže si nedokážu představit, jako to čuně udržím celý čtyři dny čistý....
cernej caj
co jsem čekala že udělá? nevím - ale asi všechno kromě tohohle...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 19:17
- Nahlásit
sinned aneleh
My koupali když tak tejden před výstavou, ale já zapomněla, že Kačenka má ještě štěněcí srst, tam asi to změknutí nehrozí, ale hodně lidí nekoupe vůbec, špice stačí nechat z bláta oschnout a vyčesat. Já už psy nekoupala x let.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 19:21
- Nahlásit
cernej caj
Mám trička!!!!! Už se nedivím, že to tak trvalo, ač na účtu mají adresu správně, tak na balíku je místo ČR Srbsko a Černá Hora bůhví kde to chodilo, je tam nálepka DHL a i německá pošta.
Trička vypadají dobře, moje a jedno dětský je taková ta celková nálepka a tvoje a to druhý moje je tisk přímo na tričko. Poslali k tomu návod, prý to má nějakou protimačkavou úpravu a nemá se to žehlit, prát naruby a ideálně ve studený vodě. No to asi dodržovat nebudu. Jo a u toho tisku co máš ty že to může mít nějaký nežádoucí kontury kolem, který by měly po vyprání zmizet, takže asi nejdřív vyprat. Ty placky jsou extra zabalený v kartonu, tak to jsem nerozlepovalal, takže ty nevím jak vypadají. Takže doufám, že se mi to podaří poslat hned v pondělí. Vy si pro to asi chodíte na poštu? Že bych to poslala radši doporučeně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 08:49
- Nahlásit
sinned aneleh
u nás stačí otření pacek vodou když je venku hnus a psi maj potřebu je okamžitě někde zaprasit
já jak nechodím nikam na výstavy tak sem je za ty 2.5 roku co je mam nekoupala nikdy. U psa sem zvazovala, protoze z utulku nehorazne smrdel a museli sme jet 90km v -15 stupnich se stazenyma okynkama abysme prezili ale nez sem sehnala ochotneho majitele vany, tak pes nejak vycich
Maya
no tak hlavne, ze to doslo. Cerna hora je trochu daleko od cr tak super, uz se moc tesim takze to mam napred asi vyprat, ale naruby a ve studeny no uvidim. Doufam,ze to nevypada jak tricko na dite velikosti, ale nejak rozumne. Uz se tesim jojo, muz chodi primo na postu, tak jak myslis, ze to bude lepsi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 12:03
- Nahlásit
Maya
Myslíš, že někde se mají ještě hůř?
kdekoliv, kde je válka nebo nějakej echt "utaženej" režim (ať nábožensky nebo politicky).
cernej caj
Cos čekala, že udělá?
no mohla se jí do tý louže ještě vyčůrat, jako to dělá Batynka, ale to myslim taky nečekala
z utulku nehorazne smrdel
jo, ten útulkovej smrad je hroznej
Maya
při mejch pár hovorech měsíšně by mě tak akorát rádi ještě zamávali na rozloučenou
taky s tímhle přístupem nemám úspěch
|
sinned aneleh
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 17:07
- Nahlásit
tak se jdu chlubit
Kačenka - VN1 a 3.nejhezčí štěňátko výstavy
Přes všechen můj strach (nebo právě pro něj ) se chovala naprosto dokonale, ze začátku se trošku bála v hale, ale v kruhu byla perfektní, úžasně běhala a krásně stála Dostali jsme pochvalu za perfektní předvedení
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 17:58
- Nahlásit
sinned aneleh
Tak to gratuluju A to bylo strachu, je vidět, že jste ostřílení výstaváci
cernej caj
No velikost neodhadnu, ale mám L a je to tak +- jako normální L co mám jiný, takže ta velikost by měla odpovídat.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:57
- Nahlásit
Chtěla jsem sem dát fotku z výstavy, kde jste vyfocený, ale nejde mi to vložit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:58 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
nefritt
Z fb by to mělo jít, já to zkusím, snad nám na to Iveta nepřijde.
edit: i když vlastně linkovat se může cokoliv
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:00
- Nahlásit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:02
- Nahlásit
sinned aneleh
Pokud bys chtěla originál fotky, tak si napiš do Kaveta Bohemia.
|
sinned aneleh
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:26
- Nahlásit
jéééééééééééééééééé díky Určitě napíšu
Měla jsem tam kamarádku, ta mi to fotila, ale nemá zařízení na focení v hale - nějakej nesmysl na foťák, takže jsou fotky tmavý a rozmazaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 09:46
- Nahlásit
sinned aneleh
gratulujem
ja musim mit dve simkarty, protoze je to pro me nejvyhodnejsi reseni takhle... ale beda jak zapomenu volaci telefon nekde tak zasadne nastane ten vyjimecnej den, kdy bych volat potrebovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 17:56
- Nahlásit
cernej caj
Z toho si nic nedělej, já mám zase telefon věčně vybitej a nebo ho když přijdu domů nechám v tašce, takže se mi nikdo nedovolá. Všichni už si zvykli.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 19:43
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak se pohybuje cena špice s PP na mazlíka, bez výstavních ambicí, pouze jako rodinného společníka?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:27
- Nahlásit
Martinna
Mě stál německý špic vlčí - s předpokladem pro výstavy, 6500 Kč, jesti ti to trošku pomůže
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:07
- Nahlásit
Martinna
Ale jakého špice? Malej bude stát jinak než trpoš nebo střeďák
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:09
- Nahlásit
S tím koupáním - já teď občas z donucení musím vykoupat mrňavýho čivaváka. Charles ho občas pokropí a ten mrňavec smrdí jak psí kšíry!!!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 22:34
- Nahlásit
nefritt
Střední nebo velký špic.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 22:58
- Nahlásit
Martinna
Já mám středního za 5 tisíc, u velkého bude asi záležet, jestli je to zahraniční krytí nebo ne, pokud chceš levnějšího, tak ne zahraniční krytí a nebo krytí po importech, čistě česká krev není až tak drahá. Jo a taky bude záležet asi jakou chceš barvu, žádanější barvy nebo vzácnější barvy budou dražší.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 22:59
- Nahlásit
Rok a půl starý vlčí špic pes s PP hledá nového majitele, tohle je fotka, když mu byl necelý rok, novější zatím není. Tak kdybyste o někom věděli, kdo by si ho vzal, exteriérově je moc pěkný, tak můžete psát sem nebo mě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:05
- Nahlásit
Maya
je krasnej, snad se nekdo najde... ja tretiho psa fakt nechci
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:17
- Nahlásit
Děkuji za odpovědi .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:23
- Nahlásit
cernej caj
No to je mi jasný, že tady si ho nikdo nevezme, všichni máte feny a tohohle by bylo škoda kastrovat, ale třeba někdo známej shání psa.
Tričko dneska odejde.
Martinna
Tak ať se ti zadaří dobře koupit. Pak se doufám pochlubíš.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:52
- Nahlásit
Maya
Pejsek není pro mě, sousedi si pořizují nového pejska, požádali mě o pomoc s výběrem, protože se ve psech moc neorientují, chtějí rodinného parťáka, nechtějí náročného psa, tak mě napadl špic, proto jsem chtěla vědět kolik se pohybuje cena za mazlíka, nechci aby kupovali bezpapíráky.
Buď si vyberou v útulku nebo nějakého s PP.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:05
- Nahlásit
Martinna
Aha, no u bezpapíráka je u špice hodně malá naděje, že by to byl špic, za špice se označuje všechno co má uši a ocas nahoru a někdy ani to ne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:07
- Nahlásit
tohle obdivuju http://www.youtube.com/watch?v=hRa5VhrbSLY
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:21
- Nahlásit
Maya
tak to je hafo husty. hlavne ta spachtle... je videt, ze moje znalost moznosti malovani je velmi nizka, ta spachtle vypada jako dost mocny nastroj
|