| Autor |
Zpráva |
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:03
- Nahlásit
Holky, nesháníte někdo novej mobil? Koupila jsem si novou Nokii C56-00. Je to dotykáč i s klávesnicí, ale já jsem holt
konzerva a nevyhovuje mi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:14
- Nahlásit
nefritt
nemuzes poslat nejaky odkaz? ja ten typ nemuzu najit. Jinak za me - ja bych dotykac teda taky nechtela, ale muzu se poptat.
A v rodine by ho nekdo nechtel? blizi se vanoce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:46
- Nahlásit
nefritt
Já našla jen Siemens C56, ale to není dotykáč. Já už bych teda nemohla být bez dotykáče.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:51
- Nahlásit
Maya
hlavne ten siemens je uz docela vykopavka stara. No ja hodne pisu sms, treba rozhlizim se na semaforu, prechazim, u toho naklapu sms po pameti a pak jen zkontroluju a poslu navic moje stara vykopavka je dobre velka do kapsy, ze mi nikde necouha a nehrozi vypadeni, ty dotykace sou na muj vkus a)moc velky b)malo tomu vydrzi baterka c)neda se na tom psat poslepu
ale jinak zase chapu nejaky dalsi prednosti, treba i dobry serfovani po netu, prohlizeni fotek, gps, atd... ale dneska je pro me asi velikost a vydrz baterky priorita...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 11:43
- Nahlásit
cernej caj
Na net mi mobil přijde celkově blbej každej, je to prostě mrňavý a s tím se nic nenadělá, s baterkou asi záleží jak který dotykáč, já mám obyčejný, moc teda nevolám ani nepíšu ale baterka mi vydrží přes týden úplně stejně jako u starýho telefonu, tak si myslím, že ten displej až takový vliv nemá, možná u těch super hyper telefonů jo. Zpaměti jsem psát sms nikdy neuměla, tak mě vyhovuje tady, že si klávesnici přetočím a mám co tlačítko to jedno písmeno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 11:45
- Nahlásit
cernej caj
Akorát teda mě dostává vždycky když volám někam kde je Chcete-li ... zmáčkněte tlačítko... Jako na dotykáči jakýýýý tlačítko???? To by měli už trochu inovovat při tom rozmachu dotykáčů Jako otevřít ta klávesnice během hovoru jde, ale já se vždycky tak vystresnu, že si nevzpomenu jak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:29
- Nahlásit
MayaJako otevřít ta klávesnice během hovoru jde, ale já se vždycky tak vystresnu, že si nevzpomenu jak
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:09
- Nahlásit
Je to tenhle typ:
http://www.alza.cz/nokia-c6-cerny-d179855.htm
já chtěla hlavně, aby to mělo pořádnej foťák (to teda fotí krásně) ale jinak potřebuju mobil jen na SMS a volání. Na net z mobilu nechodím. Tohle jsem koupila jako takový úlet, ale vyhovuje mi líp klávesnice než dotykáč. A jelikož tahám mobil pořád jen po kapsách, potřebuju malej, lehkej - je mi tohodle celkem líto
.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:19
- Nahlásit
nefritt
skoda, ze te to nenapadlo, nez sis ho koupila. Z tohohle duvodu ja akorat pokukuju po dotykacu s wifi...
jinak vypada solidne, to je skoda hned prodavat kdyz ho mas novy, ale obcas se zadari, ze si clovek koupi neco blbe...
vcera mi prisel novej postroj od zera, tak doufam, ze do vikendu me prestane silene bolet v krku a hlava a ze ho pujdu ozkouset
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:30
- Nahlásit
nefritt
Mobil hezký, ale na mě už moc drahý.
cernej caj
Taky mě od neděle bolí v krku, naštěstí ne šíleně, ale spiš tak jako nepříjemně, tak doufám, že se to alespoň nezhorší, ve čtvrtek mám dovolenou a má být hezky, i v pátek, tak nechci chcípat v posteli.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:33
- Nahlásit
Dneska mi měli přivízt balík, objednala jsem ten vozejk, pošta včera poslala sms jako obvykle a dneska premiéra!! poslali sms, že z technických důvodů balík dneska nedodají, tak to se mi teda ještě nestalo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:41 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
tak to je husty. aspon to tam nejak funguje. doufam, ze bude hezky i v sobotu. podarilo se mi prekecat muze, ze vyrazi na vychazku se mnou
edit: tak se koukam na pocasi a vsude ma prset, krome stredoceskyoh kraje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:57
- Nahlásit
cernej caj
Fakt? Tak jako pršet by nemuselo, ale v tv říkali, že budou přeháňky, takže asi spíš jak kde bude pršet, ale zima má být až v neděli, ono to nebude tak hrozný. Ale nejhezčí den má být v pátek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 08:00
- Nahlásit
Tak dneska je mi ještě hůř než včera, ach jo, to si teda asi budu fakt užívat volna.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:14
- Nahlásit
Na svetkrmiv mají slevy na Canivition a Chassoton kdyby měl někdo zájem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
me bylo dneska v noci tak spatne, ze su vesele doma s neschopenkou, nakupem na 5 dni a prodlouzeny vikend v jihlave s muzem a psiskama se odklada na neurcito, az zas nekdy bude nejaky svatek...
ale psiska vypadaji tak nejak natesene a umazlene, ze su doma kdyz nemam
edit: snad nam brzo dorazi nova postel... ale mam trochu strach, aby ji neochcali, protoze bude smrdet uplne jinak, nez veci doma a z calouneni by to slo asi spatne ten smradek pak dostat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:13
- Nahlásit
cernej caj
Ty jo, tak se brzo uzdrav, na neschopenku já to teda nemám, naštěstí, vloni jsem marodila týden a ta peněžní ztráta je fakt znát, zrovna teď se mi sešlo objednání krmení pro všechny psy i kočky dohromady a je to teda pálka, obvykle to kupuju tak nějak postupně, tak ještě přijít o prachy to by asi zvěř byla o hladu. Ale mají na zoohitu jelení uši, tak jsem je vzala taky.
Do nový postele vem psiska pod dohledem, oni se v ní vyválí a zavoní si jí tak a bude ne? Já nevím, moji takhle nic nového neřeší, ani doma nesmí, zato venku stačí nechat postaveného něco nového a je to ochcaný hned.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:50
- Nahlásit
Hledám pánvičky a co nenajdu http://www.foxstyle.cz/187-zvireci-cepice asi fakt hledám na netu tak nějak divně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 12:05
- Nahlásit
Maya
me bylo uz vcera hrozne, v praci sem mela uplne problemy vydrzet, hrozne me pali i oci tak holt penezni ztratu taky musim ozelet, ale jinak teda je to hodne poznat,kdyz je clovek doma.
blby ze tim se vzdycky nekde vychcije kdyz neni pod dohledem, pod dohledem je hodnej a nikde nic tak uvidime.
jak si to mohla najit pri hledani panvi fakt nechapu
ale tahle je super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 12:28
- Nahlásit
cernej caj
To jsem měla já vloni a nejvíc mě pálilo v puse patro, fakt něco strašnýho, ale atb rychle zaberou.
Tak Tima jedině nějak přistihnout, aby myslel, že není pod dohledem, ale byl. Ale chápu, že to není jednoduchý.
Ty čepice nevím jak se mi povedlo najít, ale povedlo. By mě zajímalo, jestli to fakt někdo kupuju a kam to pak nosí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 13:22
- Nahlásit
Tak nedorazil lektor na anglinu a já myslela, jak mi to odpoledne krásně uteče. A houby.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 13:51
- Nahlásit
Maya
ja si ju mozna koupim, pac cepice se salou v jednom se k nam do vetrnejch poli hodi
jo to znam s tou anglictinou... me odpadavala cely leto, clovek se dycky tak tesil, ze bude AJ a pak uz hned dom a najednou telefon a smitec
ale ted sem vymenila lektorku, za rodilou mluvci, takze tahle z toho sice holubnik nema, zato ji obcas vubec nerozumim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 14:30
- Nahlásit
cernej caj
Tohle je taky rodilej mluvčí, jako je super, ale občas prostě nedorazí, většinou že je nemocnej, on je vůbec takovej svéráz, ale zase to celkem nahrazuje, příští týden tak budeme mít 2x, tak je to jedno, akorát to zklamání no.
Jinak pc mám opravenej hurááá jako ne že bych já, ale jsem si vzpomněla, že známá dělá v copycentru pod který spadá i obchod s opravnou, kde jsem si kdysi ten pc koupila, tak jsem jí zaúkolovala, ona mi to tam včera dohodla a dneska mi ho tam naši hodili, za dvě hodiny byl hotov, větrák prý zanešený, mamka říkala, že vypadal jak když je z filcu :-D a navíc tam bylo u něj něco uvolněnýho o co brnkal, řekl si za to 120 Kč, ale naši jsou chytří a vědí, že takové lidi si musíme předcházet, tak mu dali tři stovky. Takže jsem ráda, že se to takhle levně vyřídilo, jsem počítala, že jako každý opravář si jen za práci řekne tisícovku. Tak teď už jen doma ho zase opětovně zapojit, to bude horor.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 15:58
- Nahlásit
Maya
to zklamání celkem chápu, když se na to člověk těší už od rána
tak super, že vyřízeno a že levně musíš počkat, až vyroste synovec do věku, kdy ho budou zajímat pc a budeš mít rodinného osobního poradce (tak funguju já - kup, oprav, zařiď nainstaluj - hele, něco se pokazilo, je to tvoje vina, přid to spravit. Nás nezajímá že si u nás půl roku nebyla a mezitím si na pc hrálo tři tuny příbuznejch, prostě za to můžeš ty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 23:16
- Nahlásit
cernej caj
Už aby to bylo neb kauza pc pokračuje, počítač je kaput, takže ho tam vezu zejtra znova. Můžu jen doufat, že to bude nějaká prkotina a ne disk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
vzadu na zdroji je mozna prepinac (0/1). nemas hovypnuty?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:50
- Nahlásit
cernej caj
Ne ne, o tom vím, akorát že počítač si ze mě udělal akorát srandu!!! Včera jsem ještě povolala bráchu, zkusili jsme ještě druhý monitor a taky nic, prostě na obou monitorech se neukázalo ani ń i když počítač normálka šel, mě samo napadlo, že odešla grafika a nebo slot nejspíš, tak tam dneska jedu do opravny zpátky, on ho tam zapojí a co myslíš??? Šel!!! Vypadala jsem tam jak debil. Jo, z práce tohle znám moc dobře. Tak jsem ho zase přivezla domů, zapojila úplně stejně jako včera a jde. Fakt nechápu, ale hlavně že funguje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:53
- Nahlásit
Maya
tak hlavne, ze to jede
ale to vis, to je normalka, neco zapojis, nefunguje to i kdyz evidentne spravnea apak nekdo prijde, udela to stejny co ty a voila
sem si na tech slevovejch serverech koupila vytisknuti 100 digifotek za 200kc, tak to budu dneska asi prehrabovat... ne ze by se mi chtelo, mam jich tak tunu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 11:17
- Nahlásit
cernej caj
Já už fotky ani moc netisknu právě proto, že mě taky nebaví se v těch kvantech přehrabovat. Ale cena je to slušná. Mě úplně stačí vybírat každý rok na vánoce fotky na kalendář, jsem to udělala před lety jednou jako dárek a od tý doby to naši chtějí furt.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 11:20
- Nahlásit
Tak asi když už to mám puštěný takhle brzo, tak jdu pustit defragmentaci disku ať je to komplet, třeba se ta stará herka trochu zrychlí.
|