| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:47
- Nahlásit
cernej caj
Já šít neumím vůbec a zrovna tohle se mi fakt nikdy nepovedlo zašít tak, aby to nevypadalo jako že to dělalo pětiletý dítě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:22
- Nahlásit
Maya
já bych to neviděla tak černě, protoze běžně se ti lidi nebudou koukat na to, jak máš zašitej prodřenej rozkrok
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:42
- Nahlásit
cernej caj
No to je fakt.
Nevím, jestli už to tu nebylo, známky na obojek i s fotkou http://www.zustan.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:47
- Nahlásit
Maya
mam pocit, ze nebylo. i kdyz teda rozpoznej psa pod velkym jmenem...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:55
- Nahlásit
cernej caj
No tak když ten pes má tu známku na krku, tak je to fotka celkem k ničemu, akorát je to hezký no.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 15:17
- Nahlásit
kniha
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
to bych mela koupit muzi. ten je hrozne linej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:09
- Nahlásit
cernej caj
Tak co se týká zahrady, tak to já taky, to mě nebaví, ideální zahrada - malá, trocha trávníku, aby se moc nemuselo sekat a pár keříčků, který stačí občas ostříhat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:33
- Nahlásit
Maya
jojo, asi tak nějak me sece zahradu muz, ale minule tam vyrostl nejakej kerikovitej plevel a muz jak sekal, tak zlomil nasadu ke kose... tak ted nemame cim sekat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:44
- Nahlásit
cernej caj
Seká kosou??? Tak to ho teda lituju. My sekali kosou taky dlouho jeden pozemek, co máme vedle, loni už jsem radši koupili bubnovou sekačku a co se kosou sekalo dva dny je za hodinu hotový. Ale jako i posekat zahradu sekačkou plus něco za plotem, nemáme sousedy, tak to trvá cca 4 hodiny a když to máš dělat každý týden tak to je fakt vopruz.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:44
- Nahlásit
Dala jsem to i do pátku, ale sem musím taky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:00
- Nahlásit
Maya
tech nasich 500metru je posekany kosou za max 2h... jenze mi to mame dost hrbaty, a na drahou sekacku ktere nevadi hrbatej povrch zas nechci utracet kvuli tem par metrum... a muz kosou sece rad
no to je fakt narez
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:07
- Nahlásit
Maya
Dala jsem to i do pátku
to chci!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:59
- Nahlásit
kachna_
Kachních zobáků se ti zachtělo?
cernej caj
Hrbatej povrch budeš mít pořád dokud nezačneš sekat sekačkou, až sekačka to pak srovná, žádný extra sekačky na hrbatej povrch neexistujou, prostě ze začátku se to seká vejš, párkrát vezmeš nožem kopeček a za pár sekání máš rovinku. Je fakt, že 500m není moc, ale kosou to tak hezky neposekáš, možná by vám stačila i nějaká levnější elektrická.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:09
- Nahlásit
kachna_
Mělo by to být na prodej tady, ale mě se to neotvírá http://www.gadget-o.com/living-space/quack-muzzle. html
je to nějaký japonský vynález
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:47
- Nahlásit
černá lapina u nás na prodej, hledej 10 rozdílů mezi velkým černým špicem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:56
- Nahlásit
cernej caj
Přestavuješ, tak trocha inspirace
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:59
- Nahlásit
kachna_
brý den,ste viděla todlecto,pani?
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6066-q-Nem.-str.-s pic---bily
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 13:00
- Nahlásit
Maya
to je tak roztomilý štěnisko... tak kdo z vás ho bere?
no já bych to definovala, že spíš dostavuju než přestavuju protože při přestavbě musí být dostupný to, z čeho se vychází nicméně na postel moc mokry, na vanu asi malo hluboky, ale jinak hezky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
dik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 15:33
- Nahlásit
špic broušený z pravého kříšťálu, i s certifikátem, teda jako luxus dárek by to bylo super, ale jenom někomu, kdo by si nemyslel, že je to skleněný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 07:19
- Nahlásit
nefritt
tak uz mame knizku vyzvednutou z posty.
I s luxusnima (=brutal drahejma) granulema pro zigula
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 08:02
- Nahlásit
cernej caj
tak to je fajn
Mně se lapiny líbí - paní má na prodej ještě myslím dva pejsky a fenku.Ten první vrh odbývala těžko, tak jsem si myslela, že letos ani krýt nebude. Jsou to nádherný medvídci. Kajícně se přiznám, že se mi líbí víc než špicové
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 08:04
- Nahlásit
Já teď chci zkusit ty nový český granule Nativia pro psy. Je v tom jenom rejže bez kukuřice a pšenice (tak by nemuseli reznout) No, uvidíme jak jim to bude šmakovat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 08:06
- Nahlásit
cernej caj
Ty granule vypadají dobře, taky musím teď nějaký objednat, ale budu brát asi zase ze zoohitu, protože tam mají fakt levný kočičí kapsičky, já mám kočky zmlsaný, samotný granule moc nechtěj.
nefritt
Jo lapiny, taky je fakt můžu, jediný co mi na nich vadí, že jsou barevně dost monotónní fakt doufám, že se u nás chytnou a budou i za pár let, chtělo by to importovat ještě pár psů, aby ty odchovaný feny měly čím krýt. Mě se líbí asi tak stejně jako špicové, ale víc než ti budoucí špicové když to vidím kam ten chov spěje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 08:08
- Nahlásit
nefritt
Já tomu moc nevěřím, že v Nativii je jen rejže, kdyby to tak bylo, tak by tom určitě bylo napsaný. Četla jsem tu diskuzi na ifauně a přikláním se spíš k názoru, že je to kamuflace výrobce. Ale uvidíš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 08:41
- Nahlásit
mě se ty lapiny taky hrozně moc líbí, nemůžu říct že víc než špicové, líbí se mi obojí, ale jak píše Maya... lapina je hezčí než budoucí špic... prostě ferinka, která je to keeshondu je moc pěkná, ale pořád je spíš víc podobná na špice. Když si vemu nějakýho typickýho keeshonda, tak je to fakt děs a hrůza po vzhledové stránce...
mě žigul žere všecko naštěstí, občas dostane konzervičku na přilepšenou ale jinak to nehrotím.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:15
- Nahlásit
cernej caj
mě žigul žere všecko naštěstí,
to se máš, to mě ani konzervy nežerou, teda jo, ale jen jednou hned po otevření, jak je to pak dýl otevřený, tak už to nechtějí a navíc teď kotě se krmí víckrát denně a hlavně kocour už na to přišel a hlásí se x krát denně taky, kočka kotě nesnáší, tak ta se doma moc nezdržuje, tak ta naštěstí ne a kocour teda umí vrhat vyčítavý pohledy nad miskou jen s granulema
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:22
- Nahlásit
znáte? teda koukám Slováci v tom jednou fest http://www.knihobeznik.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:25
- Nahlásit
Maya
já to mám tak, že mám misku dycky plnou po okraj, a jednou za par dni zkontroluju, jestli tam neco neni. Ted nedavame misku na lednici ale na skrinku, tak i Tim kontroluje, jestli tam neco neni
a hlavne co nam dela zigul s oblibou: preleze strechu ze zahrady do silnice, a pak si sedne pod okno nebo dvere a hrozne mnuci, az musime vstat, pustit ho dovnitr, aby si mohl to kolecko pekne zopakovat.
|