| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
moc info skodi Jsem si vzpomněla na pátek a na Vláďu, co říkal..
Z tý Tvý aljašský aktualizace "mi běhá mráz po zádech
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:15
- Nahlásit
Tommy Gun
corleona
no taky jsem si rikala, ze ji tam bude zima, ale vypada spokojene si to chudera zaslouzi, pote co se zadrhla s letadlem v Bruselu.....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:17
- Nahlásit
Artroza
Aha, já jsem neinformovaná, v tom případě ho necháme tam, kde je, a vezme to Mistr tedy bude-li s tím souhlasit
na fotečku hned mrknu!
Corleonano a kdo nakonec vyhrál???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:19
- Nahlásit
Artroza
podepsal pamflet pro svolani mimoradne konference za celou pobocku Brno - jj, to se dělá?!
Ježišku na křížku, nedostal pak za to od Věrek napsat 100x Otčenáš.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:19
- Nahlásit
Artroza
konečně vidím letos sníh
vypadá moc hezky a pešek je větší než ona!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:21 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Cituška
No já mám na Tomáše svůj názor,který jsem už psala dříve.Já se prostě necítím dobře, když je Tomáš na blízku.Já su sice splachovací ale na hlavu si sr*t nenechám.Tomáš mě né jednou pěkně namíchl.Byl hodně sprostej a nepříjemnej.Já když mám cvičit se psem potřebuju klid.Když jsem nervozní je nervozní i pes.
Aida podle mě a jiných co Aidu znají(figurant,výcvikáři atd...)tvrdí že je povahově supr čubina.MYslím že to ukázala i na lize že není žádná nervní,nevyrovnaná bestie!
Přijedem na den boxera a od Tomáše se dovím že beztak bude po Fatty.To je na nasrání.A to mi na Tomášovi dost vadí.Prostě su mladé pískle tak si na mě smlsne.Přitom si myslím že by nás, mladé, spíš měl povzbuzovat a předávat nám zkušenosti.A né mít blbé kecy když se mi zamotá vodítko,a vyhodí mě s polacu se slovy."Kurv* Adélo, vypadni s placu a až budeš mít pořádné vodítko tak se můžeš vrátit"! Sem se v zadku cítila.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:24
- Nahlásit
Cituška
Jen aby měla Mistr zájem.Už měla tu čest s Brněnskou pobočkou. Ale bylo by to super
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
Ada
měla Mistr zájem
tak to taky nevim....
čest s Brněnskou
dobri holubi se vraceji.....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:35 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
čest s Brněnskou
dobri holubi se vraceji.....
... tak to je mi novinka - mistr chlastá první ligu jo? Bo jak mám chápat ty holuby.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:36
- Nahlásit
Artroza
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:37
- Nahlásit
corleona
ad žlutá šalina v Lisboa - dá se tam jezdit na černo? Nebo jaký mají princip placení jízdného?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:38 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Tommy Gun
no no no, ty aby ses hned neozval!
i kdyz s tou prvni ligou......
jediny co te zajima co???? jizda na cerno!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
Nic jdu koukat na DVD, koupila jsem si novou dívko o výcviku psů.Má to skoro dvě hodky.Tak snad to bude poučné
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:42
- Nahlásit
Ada
a jaky jaky???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:46 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
no no no, ty aby ses hned neozval! - dyk ten film byl jenom vo tom, jak se dostat k chlastu. Ba ne, bych mistrovi škodil - je to vzorná zodpovědná matka, výborně socializující svého potomka, jak jsem měl možnost vidět.
jizda na cerno!!!! - hele, já fakt ne - jsem posera. I když bych se s nima nemít lístek asi vůbec nedohadoval a udělal bych úprkem prk, keby to išlo.
Ada
No, jaký DýVýDý?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 00:40
- Nahlásit
corleona
Nějak mrtvo, ne?! Tommy Rubber
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 01:57 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Pořád nikde nikdo? S váma to nemá cenu, tak jdu taky na pár hodin zamhouřit oko.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:14
- Nahlásit
Artroza
není zač, hlavně že jste s majiteli spokojený
Corleona
odkaz je pryč, v pohodě
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:17
- Nahlásit
Cituška
fakt vypadá spokojeně, mám zase ucpanou schránku emailama z víkendu od cedrika i carata, snad to tam dneska do večera dám
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:19
- Nahlásit
Cituška
Blacka fotila v ateliéru, že kde jinde. Ten druhý boxer je z ch. stanice Eurozone nebo tak nějak
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:21
- Nahlásit
corleona
"prodali" jedno a totéž štěně
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:24
- Nahlásit
hezký den všem,tak jsem si pokecala a nikdo nikde
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:33
- Nahlásit
articek
No dobré ráno, většinou tu nikdo nebývá, tak koukám až teď, je jasné, že v ateleiéru ale stejně bomba. Co dělá malá hyperaktivka?
Celý víken tu byla Jitka s Kájou, taky tam dám snad dneska videa a fotky, je to stejné tornádo jako Corli, ty by si rozuměly..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:11
- Nahlásit
Tommy Gun
jaký mají princip placení jízdného U řidiče musíš říct cílovou stanici, ten ti dá "nějaký ten" lístek. Prostě jednoduché: Přečteš si na tramvajce, kam jede, přijdeš k řidiči, řekneš tu stanici, ten začne pyskovat, že tam VŮBEC nejede, vypadneš z tramvaje jak z kina, řidič zacinká a odfrčí tím směrem, kam jsi chtěl jet. No a ty tam stojíš, řekneš si: "To je chuj!" a čekáš na další.
Jo a načerno (ale s lístkem) tam jezdí vždycky tak půl tramvaje
Ale například bylo tam velmi přehledný systém tras metra, už jsme pak nastupovali a přestupovali poslepu, jak staří Lisaboňané na šichtu do rachoty.. viď, Artrozo
Pak jsme se taky velmi rychle zorientovali v obchodech v regálech s portským
obchodní oddělení To dělám jen jako vedlejšák Moje parketa je propagační oddělení, kantýna, veterinární dozor (na ten máme i jednu externistku ). Pak ještě pracuju v expedici. Jo a snad jen v naší "firmě" pak skladníci při vyskladňování pláčou..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:13
- Nahlásit
corleona
velmi rychle zorientovali v obchodech v regálech s portským
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:17
- Nahlásit
Cituška
Samozřejmě, abychom věděli, co přivezt domů jako dárky!!!!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:43
- Nahlásit
ahojky všem
jsem zpět v sítí ( zatím jen v práci).....
šéfka se vrátila na mateřskou, jupííííííík, zase tomu cirkusu velím já
než to vše dočtu - bude chvilku trvat - ale stejskalo se mi po vás - kecálisti
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:49
- Nahlásit
blažena
Jéééé! To je dobře!!! Hele, sice se spožděním, ale dnes je teprve Fredy v obálce s Tvou adresou a s vypsaným doporučeným lístkem zatím v aktovce Albiho. Takže jej v nejbližších dnech očekávej. Minulý týden jsem ho takhle vozila různě kolem pošt a tak a vzpomněla si na to zase až doma, když ta obálka na mě jukla z kabelky. Ale na Alberta je spoleh.
No nic, jdu zas ke smečce 22 psů.. Vlastně 21, Gi je na "letním bytě".
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:01
- Nahlásit
corleona
tak to jo! Já taky můžu portské
Blažena
hurá hurá hurá
mám na stránkách celý víkend s Kájinkou fotky a videa, tak kukněte
corleona
22
pane bože děkuji Ti za ty tři kousky......
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:18
- Nahlásit
corleona
to je f pohodě
jo Fredy ten se má , tagle se vozit v kabelce
jinak gratulace k expresnímu udání prťavců - kolik jich zůstane v český kotlině ?
|