| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 07:20
- Nahlásit
Dobré ránko všem.TAk u nás to vypadá na hezkej den.Nikde ani mráček.TAk snad bude pěkně.
FAtty s Aidou už od šesti blbnou.
A já místo toho abych je okřikla sedím a čumínkám na ně.
Ale ony si hrajou tak pěkně
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 07:36
- Nahlásit
Ada
Já jdu naše mrtvoly mrtvolný vzbudit a jdu s nima ven. Včera si Orioník opět urval při hraní dráp-paspárek - krve jak z vola. Zbytek drápu jsme uštípli elektrikářskejma štípačkama. Ten dráp krvácel ještě v odpadkovým koši. Fuj.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 08:59 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
Teda chudák pesan Ale aspon že si ho urval při hře a né při rvačce
Ja a ta erot.masáž to je síla.Sem si chtěla dát něco dobrého k jídlu ale přešla mě chut'.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:04
- Nahlásit
No téda, já se těšila jak tu bude nakolouchováno a ono nic!
Cituška
včera pak začalo zas lít jak z konve, to byl fakt humáč normálně fakt kalužema jsme brouzdali, sranda byla, že jsem si fakt vyzkoušela s Giordi sedni! do kaluže, lehni! do kaluže...
sranda ale nebyla, že jí to pak na blatě uklouzlo a pak se i urvala z rukávu - to byl totál mokrej a od bahna a slinty do toho a už to bylo... to už bylo na pytel.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:04
- Nahlásit
Tommy Gun
Ada
všichni
dobré raníčko! Dneska je nějakej ospalej den, mně se vůbec nechtělo z postele, ale taky už je vidět sluníčko, tak snad bude slušně
chudák pesánek, a zavazuješ mu to, nebo to necháš na volno?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:05
- Nahlásit
Denisa
to jo, výhodu měli Ti, co šli kousat hned zkraje (třeba já:confused , ale pak jsem na Tebe myslela, že je to hnusný a taky mě napadlo, že by to chtělo nový návleky...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:08
- Nahlásit
bubu
díky, díky! tak jsem to myslela, že jestli cena odpovídá kvalitě, jestli se dá říct, že je to kvalitní žrádýlko... já krmila Proplankou, Nutro-choicem, Eagle packem... což je vpodstatě stejná cena, takže to je fuk...
Tož teď se už rozmýšlím jen mezi Proplanem a RC. RC ještě nikdy neměla...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:09
- Nahlásit
soutěž KOLOUCH!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:17 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Denisa
Tak holky, jak se těšíte na zítra?Mě se na tu schůzi desně nechce.Dneska kámoš slaví narozeniny a zítra hned schůzovat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:22
- Nahlásit
Corleona
Míšanovi vše nej, ať mu to pařííííí!!!
Ada
no taky si umím představit líp strávený čas... jsem furt v časovým presu, tak snad to nebude jen ztráta času
tak se těš aspoň na nás!
Cituška
jezuskote, prosímtě nevíš jak je to s přihlašováním na zkoušky v tom květnu, už se může hlásit??? doufám, že již není obsazeno! je tam zase v klubovně papír na napsání? a kdo je vedoucím zkoušek, nevíš? já se na Zetor teď nedostanu, tak nevíš jak se co nejrychleji přihlásit? nebo tu jedničku nikdy nestihneme... prosím poraď! děkujíííí!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:27 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
No jasně že na vás se těším A taky doufám že se aspon dovím něco zajimavého.
Půjdeš na zkoušku jo?Já asi půjdu na tu ZVV1 na Ošíkově.Docela dobře nám začalo jít přivolání.TAk by to mohlo bejt v cajku.Ale zase nechcu dělat zkoušku z odřenejma ušíma.TAk půjdu jen když to bude vše ok.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:32
- Nahlásit
Denisa
jejda, tolik otázek najednou Vím jen, že jsou mezinárodní, takže IPO nebo SchH, a jinak vůbec nic, ale jdu dnes na Zetor, tak se poptám, jo? A zítra Ti řeknu
Taky se na Vás holky těším, musíme to brát tak, že se aspoň uvidíme, když nic jiného
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:36
- Nahlásit
Denisa
jo, a mrkni do fotogalerky, jaký se mi v tom hnusným počasí povedly fotečky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:50
- Nahlásit
Ada
no pravda, teď zrovna lajdačíme s poslušností i stopama , ale právě když se přihlásím, tak třeba zase začnu pěkně cvičit!
Cituška
no oni jsou vypsaný i NZŘ, teda byli, když jsem mrkala v den té přednášky, ale zapsat se ještě nebylo kam... ale jestli už tam něco visí, tak tě moc prosím, že bys mě tam napsala na ZVV1, Jánošová+Giorďadlo jestli jsou jen MZŘ, tak to zatím nic
Děkujíííí! a kdyby nic neviselo, tak se zkus zeptat, já ani nevím koho bych se měla zeptat...
a já když nemám klíčky od brány, ani od klubovny vlastně, tak pro mě je to nedobytný hrad ten Zetor! tak díky, ještě že znám tebe, jinak bych byla úplně ztracena v tom širém poli kynologickém!
fotečky parádní momentky, ta Afra s hubou... to mně by se foťák v takovým počasí vypnul... to je foťák milostpán, když je vlhko, tak zastrčí objektiv a odmítne poslušnost a když je mráz, tak taky...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 10:37
- Nahlásit
Denisa
Jen cvič.Taky musíš vyrazit na nějakej ten závod ne?No musíš někde ukázat to snažení.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:38
- Nahlásit
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:50
- Nahlásit
Cituška
jééé, to se někdo má!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:26
- Nahlásit
Teda tu je mrtvolno.Kde je kdo???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:29
- Nahlásit
Teta
Ada
já jsem tady, jen jsem si odskočila s pejsky do lesa a už zase pilně pracuju
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:39
- Nahlásit
Cituška
Mě se dneska nic nechce.Su nějaká chcíplá.Ani oběd jsem nedělala.Psiska taky spíjou a nějak se tu zatahuje.Doufám že nebude pršet
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:41
- Nahlásit
Ada
tak taky to vypadá na déšť každou chvíli, proto jsem honem utíkala ven...
Cita taky dnes spinká a erdelci jsou tuzí rovněž
právě jsem si udělala těstoviny se zeleninou a budu u toho zadávat do počítače objednávky, tak snad mi nebude klávesnice plavat v jídle
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:26
- Nahlásit
Tak já taky ještě upaluju ven.Pak nákup a asi koupím gril.kuře.Pač vařit dnes nehodlám.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:31
- Nahlásit
Ada
Ahoj, tebe jsem se právě chtěla zeptat, až tě tu uvidim...
Myslíš, že je lepší nechat štěně z vlastního vrhu nebo pořídit z jiný chovný stanice ? Normálně bych o tom ani nepřemýšlela, chtěla jsem Agátí štěně, ale ta nádherná Corli Bosim a jiný právě narozený žíhaňátka, to je fakt krása, chjoo
Otázka platí i pro ostatní, kdo s tim má zkušenosti
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:39
- Nahlásit
kkathy
Já nejsem zase nějakej zkušenej chovatel.Já si Adelaidu nechala a jsem spokojená.Ale taky máme v plánu pořídit si fenulku ze zahraničí.Taky si myslím že když se štěnici povedou tak proč si nenechat.To asi záleží na tobě.Ale líp ti odpoví asi Ti zkušenější Já nemám zkušenosti takřka žádné.
|
Lilith
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:41
- Nahlásit
kkathy
Já bych chtěla, aby jste měli Agátí štěnátkooo. Budete ho mít uplně od nejmenšího miminka. Budete si moct vybrat....je to lepší.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:45
- Nahlásit
Ada
Já vim.Mě to tak napadlo, že máš Adelaidu doma...
Ale řešim hlavně to, co je lepší na snášení mezi sebou? Nedovedu si představit, jestli se Agí snese líp s cizim štěnětem nebo se svym vlastnim?Aby to nebylo třeba naopak?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:49
- Nahlásit
Lilith
A nechceš taky Agátí štěňátko? To byste si užili, hihi
|
Lilith
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:56
- Nahlásit
Dotaz
Mám takový dotaz. Mám 14 měsíčního boxera. Je s PP. Když jsme si ho dovezli domů, zjistili jsme že mu chybí jedno varle. Veterinář nám dal nějaké hormonální injekce, které jsme ob den po dobu 2 měsíců píchali. Nakonec varle sestoupilo a z Arga se stal plnohodnotný pes. Znamená to, že někdo z předků Arga musel mít také nesestouplá varlata? A i když má Argo varlata obě, nese v sobě gen, který by zapříčinil, že jeho a nebo příští generace štěňat mohla být ohrožena tímto problémem? A jeslti to Argo zdědil, znamená to že gen nesou i jeho sestry, popřípadě bratři? Moc děkuji za odpovědi
|
Lilith
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:58
- Nahlásit
kkathy
No, další štěnásko Argových proporcí a Agátinym temperamentem...........NEZVLADATELNÉ
|
Lilith
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:00
- Nahlásit
kkathy
Kdy vlastně chcete nakrývat!! To si piš, že se přijedu podívat!!!
|