| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:19
- Nahlásit
Cituška
hned jdu čumkat!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:26
- Nahlásit
Cituška
supr, trupr - moooooooc hezký
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:31
- Nahlásit
blažena
Ahóóóój! To je bezva že jsi zpět, už bylo na čase. A kdy budeš mít to připojení doma?
Tady to snad raději nedočítej, to bys ses zbláznila.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:50
- Nahlásit
Teta
ahoooooooooj
to mi teda neznáš - čtu rychlostí blesku - do konce pracovní doby su f obraze
připojení doma - mno to si počkám až do dubna, šéfíci z dotyčné firmy striktně dodržují 2měsíční lhůtu, ale páč jsou jediní trochu slušní poskytovatelé bezdrátového připojení v naší příhraniční metropoli - tiše skřípu zuby a čekám
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:32
- Nahlásit
Kde je kdo?
Jste tady byli všici včera tak výmluvní, a najednou ticho po pěšině??
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:40
- Nahlásit
Teta
pššššššššt, čtu, ne
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:57
- Nahlásit
Teta
já právě dorazila z lesa, je nádherně a boxina s erdelky jsou jak po infarktu, řádili jak pominutí, já ostatně jdu rovnou do sprchy, nechala jsem se s nimi strhnout k honičce
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:59
- Nahlásit
Cituška
hele neprovokuj pracující lid - který na to "ažůro" leda tak toužebně čumí z vokna
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:00
- Nahlásit
Cituška
To se tedy máte! Já dřepím v kanclu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:10
- Nahlásit
Teta
no já v laborce a eště s bacilama.....
to sme chudánci, viď
já už neměla 2,5 roku ani den dovolený v kuse a eště asi dlouho mít nebudu.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:13
- Nahlásit
Ada
a chcem tady vědět název dývýdý a vo čem to jako konkrétně je
jinak opožděně gratuluju k nastávajícímu potomstvu Fattynky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:15
- Nahlásit
blažena
Ada
Teta
však já už taky pracuju, ale já to pak musím dohánět po večerech, ale když kouknu ven, tak se to nedá
a také chci vědět ten název DVD prosím
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:32
- Nahlásit
blažena
Zdááár! já zrovna chtěla pozdravovat od tebe diskutující a ty jsi tu zatím dřív než já! tak hola hej, to je super!
Včelka
no jó, právě, kdybychom tak věděly co nás čeká za "vrhy" a kdy, že? tak potom by se ti psi líp plánovali...
Vikouš zdrhouš - hele, jestli ho chceš vylítat i jinak, pomsti se mu za zdrhání a zapřáhni ho, hošánka, a ať tahá! ono ho to přejde, ty roupy!
Tommy Gun
jo jo, ale s tím háráním - pokud by to vyšlo časově, tak právě kdybychom to stihli ještě..., tak třeba si tu zkoušku vyzkúšáme víš?
bubu
jó, vím, jasný, že by žrali i obsah žaludku... však G. je koza, tu když vypustíš na louku, tak se napřed napase, je to přežvýkavka! ale prostě toho "masa" bych si ve stravě psa představovala stejně víc a jinak..., masožravec i všežravec, vidím jak na zahradě sklízí ovoce i zeleninu, jak si na tom pošmakuje a vidím jak vypadá maso, prostě ty "kuličky" jsou oproti tomu nic, mi přijde, do těch kuliček se to přece nemůže ani vlézt všechno ... ale i tak hledám "kuličky" aspoň trochu "na úrovni"...
Ada, Cituška, zzížalka
jo, schůze byla nakonec i podnětná...
ještě mě napadl Pavel Babáček, pokud by se nějak přerozdělovali funkce, tak třeba výcvikářskou by mohl dělat ne? ale celkově je teda ta pobočka na málo lidech!!! nebo jsou nějací členové - boxíkáři zkušení chovatelé a výcvikáři - ale teď se neangažují?!?! co třeba ten Petr Kadlec?! nebo je ještě někdo v brn. pob. BK známej a dobrej, nevíte.. ?!
Ada
máš moc sympoš mamku!
Včera jsem s Giordanou trochu cvičila, ale byla úplně mimo z toho vedra, asi si bude zas muset zvyknout, jsme byli nějak ve 14h a furt chtěla chlastat, jazyk až "na vestě"...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:53
- Nahlásit
blažena
Cituška
Tommy Gun
Artroza
No teda vy jste zvědaví.Je to od Dana Mrnky o sportoní kynologii.Obrana, stopy poslušnost.Už jsem byla zkusit stopu jak ju popisoval.Vůbec nemluvit na psa atd..to se musí vidět.A teda fakt super.Obrany popsané od štěněte k dospělému hafovy.Různé popisování povah.JAk zacházet se psem co má takovou a makovou povahu.Je to hodně detajlní.Vydal toho jen 10ks.(jetě že mám ty příbuzné na slovensku )
blažena
No konečně tě tu zase máme Fattynka děkuje.Už je to mega koule.Taky to má za pár. Se nemůžu dočkat
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:55 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Ada
Jakýýý DVD ?
blažena
Vítej zpátky
Denisa
Ještě k tomu Royalu boxeřímu...Agátě moc chutnal a to složení bylo taky lákavý, takže máme v plánu ho taky pak zkusit, ale právě jsem si nebyla jistá tím, že oni uváděj, že to je až od 15ti měsíců a to my ještě nemáme, jinak bysme s nim pravděpodobně krmili doteď, ale takhle jsme měi jen zkušební 3kg.Ale to by byl dotaz spíš pro bubu
bubu
S tim Box Royalem, že je až od 15ti měs, to je potřeba brát vážně?
Cituška
Jsem se chtěla zeptat, jak se dá dostat k tomu záchranaření s boxerem?Jsou nějaký supr krutý podmínky?Nebo je to i "pro blbý " A dá se to někde vidět tady poblíž Prahy třeba?Myslím konkrétně ty boxery, jak jim to jde...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:56 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Jo jo, venku ažůro a já mám všech 15 mimin venku. Béčka mají na Céčka dobrý vliv, Céčka už začly i běhat, předtím se spíš jen kutáleli..
Když jsem jen těch osm vypustila a běželi přes celou zahradu před výběhem, ve kterém zrovna byli Koki a Max, tak z jejich výrazu "obličeje" se dalo vyčíst, u Kokiho: "Páneček se dočista zbláznil!" a u Maxe: "Ufoni!"
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:56
- Nahlásit
Ada
Než jsem to dopsala, tak už je tu odpověď Díky.Takže nedostupný DVD, chjo...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:58
- Nahlásit
corleona
Ty těm velkým v tom děláš pěkný maglajz! Ufoni
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:59
- Nahlásit
Denisa
Dík.Mamča je fajn.Sice mi chce furt kecat do cvičení ale já se nedám.Mamka vyfasuje bostonka a bude cvičit s ním.To nás napadlo s tat'kou.A bude spokojená.Boxoš je na nu vejkej.Když cvičila Fatty tak měla uštíplej a zlomenej prst.PAk vyvrklej kotník.Tak jí pořídíme mini bostonka.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:59
- Nahlásit
Ada
tož vypalovačku máš a dychtivé kamarádky z diskuzky též..... očekávám balíček na dobírku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:01
- Nahlásit
corleona
Úplně si dovedu představit jak se tvářili
Ufoni
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:04
- Nahlásit
blažena
Tož vypalovačka odcestovala směr Vyškov.Táta ju vzal do práce.Ale já samozřejmě dodržuju autorská práva. TAkže nic nebude
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
Ada
jééé a že mi to vezmeš na Den boxíka a půjčíš? teda, pokud tam je i něco jak na Giordi povahu? ale to bude ta maková neb mák je opium... jo, to bude ono! tak půjčíš? bych ti to po shlédnutí poslala balíčkem zpět!
Cituška
prosímtě jak ty to vše stíháš??? výcvik tam i tam a ... vůbec... teda čumím! stránky super, ještě skouknu videa, se mi to tady ale nechce přehrát zatím... jo akorát jaktože nás nemáš v odkazech kamarádů, to bych jako tvým stránkám vytkla!?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:08
- Nahlásit
corleona
ufoni chudáci dospěláci... to musí být mazec těch 15 dohromady, budou určitě nějaké fotečky, že jo?
kkathy
Určitě dá a boxíkům to jde skvěle, mohla by ses přihlásit do pražské pobočky, najeď si na www.zachranari.cz a najdi si odkaz na pražskou brigádu, tam bude určitě kontakt na výcvikáře nebo vedoucího brigády.
Pravda je, že je záchranařila nádstavba a že se tam už nikdo nezabývá nácvikem poslušnosti, stopama atd, počítá se s tím, že je psovod zkušený a pes už to umí a trénink se věnuje přímo speciálním cvikům, tedy vyhledání v sutinách nebo plochách a v zimě lavinám a v létě vodě
Jejich podmínky neznám, většinou to bývá určitá procentuální účast na akcích, možná brigádnické hodiny, někde aspoň jednou ročně splnění nějaké záchranné zkoušky, je to různé.
Ale pokud čubinka ráda štěká, není moc konfliktní ke psům, má ráda lidi a má rozvinutý kořistnický pud nebo je žravá, určitě to můžeš zkusit. Za zkoušku nic nedáš
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
Denisa
Jak si mám nahrát Tvůj banner???? Mně to pořád nějak nejde
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:10
- Nahlásit
Denisa
Teda Deni moc ráda Ti to půjčím.Ale na den boxoše určo ne.Dnes to putuje ke známe a ta to pučuje svojí známé.Možná když to stihnou zkouknout tak to dovezu.Ale neboj.Pošta funguje rychle Není problém to poslat
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
Ada
a jéje uvědomělá občanka, tak nic no.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:13
- Nahlásit
blažena
Tož nemůžu takhle veřejně napsat že to vypálím a pošlu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:15
- Nahlásit
Cituška
čoveče, to já nevím ale brácha tam píše prý jednoduše stačí...
http://www.boxer-giordi.com/index.php?other=banner s.php
no však tam nemusí být banner, já mám taky zatím jen odkazy neb mi to ještě neudělal "bannerově"
Ada
ahá, tak to jo, tak se kdyžtak domluvíme na té poště... předem díky!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:16
- Nahlásit
Jo normálně jsem dnes holky vzala na prochajdu.Aida se nějak rozběhla a narazila do stromu.Chvilu chodila do kolečka a pak jen trošku kulhala.Jsme šli domů a soused se nám tlemil že prej jsme jak mrzáci.Já kulhám,Aida kulhá a Fatty sotva plete nohama. a hrozně se tím bavil.Jsme vypadali jak po boji
|