| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:34
- Nahlásit
corleona
a vzorny chlapecek nebude mit foto s kuretem z Tesca na netu????
tak ze mu gratulujem!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:39
- Nahlásit
corleona
Původně jsem chtěla dovést pribiňáky, ale pak mi došlo že 15 pribiňáku v kufříku s kostýmem do práce v pendolínu není asi dobrý nápad, tak nakonec vyhrála slepička a želvička
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:39
- Nahlásit
Artroza
a vzorny chlapecek nebude mit foto s kuretem z Tesca na netu???? jsme ho s tím postrašili, tak se bál vylézt z pokojíku
Teta
čínské polévky ty až za vysvědčení
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:40
- Nahlásit
Teta
15 pribiňáku v kufříku s kostýmem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 16:33
- Nahlásit
Hoj všem
Tak jsme dnes měli jet kousat ale leje a leje.Tak budem doma v teplíčku a suchu.
corleona
Krásné foto.A Nunda je super stréjček.To se jen tak nevydí.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 16:53
- Nahlásit
Ada
nazdarek!
tak u nas neleje, ale je hnusne takze jsme byli akorat v lese...
co pani matka? uz je tlusta?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:05
- Nahlásit
teda, já než ten maraton přelouskla, točí se mi hlava
Ale já mám doma také koulouška s pupíkem a sama ani nemluvim, a navíc ani nebudem večer spolu, tak já se rovnou vyvlíkám
Corleona
ať napíšu cokoliv, je se budu opakovat, takže prostě SUPEER
P.S. my máme v dubnu 12
ADA
my kousat byli, teda Denisa se tam ještě bahní a spíš to vypadalo na vodně-bahní zápasnické hry
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:15
- Nahlásit
Corleona
s Denisou pěkně prosíme o nahození pár termínů a už jsem se dohodly že pojedem spolu a vlakem, abychom měli čas kecat a berem sebou flašku
Jinak Nunýk je fakt rarita, já aspoň nic takovýho neviděla, a rozhodně se přikláním k názoru zpeněžit reklamu na Bobíka
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:30 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
no, kromě té soboty sedmnáctého, kdy tu nejsem, to může být i neděle osmnáctého a potom víkendy (pokud jde jen o víkendy) kdykoliv potom. Nebo teď o víkendu, jen tady přijedou další majitelé na kontrolu svého mimina.. ale to zas nevzpomináju kdo a na koho..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:33
- Nahlásit
Artroza
vyvenci, nakrmi , nafoti koloucha do vasi souteze - no počkej, až jestli si todle Big Kolouch přečte.
corleona
Fotky fakt super. Určitě musíš mít spoustu ohlasů nejen od nás z cz-psa. Nejšpinavějšího štínka, který později obdivuje Nundovy gule sem si taky všiml. Ad Nundovy okrasné gule - "kdo nic nedělá, nic nezkazí,ne?!" To platí i o gulích.
asi úchyl, ale mě se líbí chlapi s pupkem. - takže dřív si chlapi na rande s tebou místo .... vycpávali pupky, jo?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 19:37 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
ha ha, tady měl někdo na véču vtipnou kaši Já jsem měla smaženého kapra a bramborový salát! Taková vražda mé diety! No jo no, to je pak těžké hubnout, když má partner hobby vaření
chlapi na rande teda Tommy, co ty na sebe neřekneš, co jsi používal za finty..
bubu
se mi to zdálo, nebo mám haozz f komurce? Nepřijatý hovor fčera. Je to aktual, nebo už to šlo?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:12
- Nahlásit
corleona
tak my to s Denisou proberem a dáme co nejdřív vědět. Uvidíme se teď na schůzi a tam to naplánujem
A vzhledem k vlaku a riflím uvezem i to platíčko Bobiků!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:16 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
To víš, to jsou takové mužské zbraně - ne že bych to potřeboval ..... Hele, já můžu jíst horem dolem a nic. Nešťastný to člověk.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:25
- Nahlásit
Stýnka
Jen v rychlosti k tomu psovi - pokud jsem to správně pochopila, tak on není v Čechách, on sem jen jezdí občas cvičit.... Takže i když budeš přemýšlet, na nic nepřijdeš.. A já nic nevím, zapomněla jsem informační mailík o něm Víťovi poslat... ale budu pátrat dál..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Mám takovýho kamaráda, ten se cpe za 5 lidí a je jak lunt a my ostatní jsme na něj naštvaní
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:49
- Nahlásit
Cituška
muj přípat.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:57
- Nahlásit
Dannie
auuuuu já neusnuuuuuuu
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:12
- Nahlásit
corleona
haozz f komurce? Nepřijatý hovor fčera. Je to aktual, nebo už to šlo
no, tak to je dost dobrý... ale vyříznuto
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:13
- Nahlásit
Artroza
Cituška
Tak jsme nakonec kousat jeli.A bylo to super.Aida si zařádila.PAk ještě polítala s Caníkama.Byl tam i ten miminák caník co jsem ho občas měla u sebe v Brně na výstavě.A teda to je rošták.ale začali dělat záchranařinu a teda je to šikula.
Artroza
Byla tam i fenulka po Fenderce.A moc pěkně kousala.Je to žihadlo.Jenže jsem neměla foták a navíc by asi ani nebylo nic vidět.Tak snad příště.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:17
- Nahlásit
Ada
všichni
já foťák měla a i přes to pršení se mi podařilo pár skvostů nafotit - netradičně žádné placatky tak kukněte do fotogalerie
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:23
- Nahlásit
Tommy Gun
bubu alias Štětináč - člen Bratrstva kočicí pracky
Šití?? né, je v kýblu. Míca chudák se chytla do želez - kruciš. Jen to čtu, tak je mi blbě.
no kdybys chtěl, tak dneska byl ocásek...jiná míca vlezla pod auto a trochu ji to sešrotovalo...
Denisa
a ty ten RC doporučuješ? teď myslím celkově, ne jen boxeří...
no krmím RC VET maxi junior, "královský sranín" doporučuju každému, kdo si ho může dovolit, ale hned po něm doporučuju pro plan, hills a eště cosik by se našlo, ale všecko je to vyšší cenová hladina.
ale speciálně pro boxery bych ho jasně každému doporučila, stačí si přečíst složení a kouknout na to, ale ta cena je dost děs běs, jo, a nejsem prodejcem žádného žrádla, pokud byla ta otázka myšlena takhle. jenom že dost problému souvislí s výživou, a jak bereme krve, tak si už pomalu tipujeme podle výsledků čím je kdo živenej a ona se spousta problémů neprojeví hned, ale dlouhodobě se na ně zadělává
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:26
- Nahlásit
Artroza
Paní matka je mega koule.Ale je to zlatíčko.Je kouzelná.Ani se na ní nemůžu za nic zlobit.Ona koukne těma svejma očima a já su na měěěěkkkkooooo!!!A jak se vzorně stará o kocoura.
Máme doma kočičího nalezence a o toho už se taky stará.Nejlepší bylo když ho donesla za hlavu.Sem myslela že je po něm a ona ho položila a kot'ě odešlo. Mě málem trefilo!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:28
- Nahlásit
Cituška
Super foto.Jen ten bobrman s dlouhým ocasem
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:28
- Nahlásit
Tommy Gun
já můžu jíst horem dolem
no hlavně to dolem bych chtěla někdy vidět
Cituška
ten se cpe za 5 lidí a je jak lunt a my ostatní jsme na něj naštvaní
my máme každý měsíc ke knedlovým "náměsíčninám" kachnu na kterou jsou zváni jeho příznivci - bacha, ale jenom ti, kteří dokážou té kačeny sníst půlku i s knedlíkama a zelím - regulérně přiměřené množství, kdo tohle nezvládne, tak už není nikdy pozván.
jednou nebyla kačena, ale jenom kachní čtvrtky, bylo jich osm a byli jsme jen tři, myslela jsem si, že zbude na druhý den na oběd, no kulový....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:32 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
bubu
Já dnes koupila Mastery.Nic moc o něm nevím.Jenže tu nic jiného neměli.Stálo 1460Kč.A pytel má 13kg.Tak snad aspon za ty prachy bude dost kvalitní.NEvíš o tomto krmení něco?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:33
- Nahlásit
bubu
no hlavně to dolem bych chtěla někdy vidět - to se tak žíká .... a víš co se taky žíká: "žaludku je to jedno, a p*del si to přebere". .-)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
Ada
Mastery.
zjistím
Tommy Gun
to se tak žíká ....
ajo, ajo, no a tak ten ocásek budeš chtít nechat?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:49
- Nahlásit
bubu
kachnu miluju!
Ada správně - to je síla, co?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:58
- Nahlásit
Cituška
To jo.Ten ocas je neštěstí A taky jsem koukala že je docela hodně hnědejch bobrmanů.Dřív jich moc nebylo a ted je vidím častěj jak ty černé.
My jsme už přemejšlely o tom našem přírůstku.Přítel chce že by jsme ho nechali ořezat a jezdili vytavovat a závodit na slovensko a jinam.Ale nevím nevím.Furt se nemůžu rozmyslet.Zatím cvičím s Aduškou a dva pesany bych asi moc nestíhala.Furt mi to vrtá hlavou.Ale už to budem domlouvat.Že si někdy s jedné stanice vezmem štěnika.Bude to sice hodně do předu.Ale snad to bude stát za to
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 22:01
- Nahlásit
Stýnka
Jo a mám super novinku Mart'a Hlaváčková(Zlatuška)Míši sestra už na Ošíkově bude s bříškem.Tak už tipujem jestli budou mít třetí holčinu nebo to bude klučík.
|