| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:02
- Nahlásit
bubu
A jak to dopadlo s tím vnitřním kinem? vše v okeju?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:04
- Nahlásit
Markét
trošku strach mám, ale nechám to tam jen do večera a zase tajně uložím do archívu
Ale jak se kouká na to štěně, tak na mě se teda takhle nikdy nekoukal....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:04
- Nahlásit
Cituška
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:06
- Nahlásit
corleona
prý jo...se mi ale ti dva zdáli přesto nějací suspektně spiklenečtí, že uvidíme...ale na na tělo položené otázky neodpověděl ani jeden, znáte to, takové "a proč tedy" a "jakto" vždycky se vykecají...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:10
- Nahlásit
Krista
Akorát bude ten problém že se dohromady nevejdeme všichni na sedačku protože máme jen tu malou pro dva lidi a když se k nám nacpe Viky tak jsme tam jak sardinky. Budem muset koupit větší.
Hele koukala sem jak daleko jsou od nás ty Dobřichovice a ono to neni tak strašný 60-70 km, myslíš že by šlo si tam jednou za čas zajet zakousat? Teď sem s Vikym výcvik docela flákala a pěkně mně to štve. No ale artíček mně zvala i do Rychet a mi nebyli schopný tam aspoň jednou zajet.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:17
- Nahlásit
Uf uf uf!
Tak jsem to dočetla, jenže ne v kuse, tak teď stejnak vím prd... ale všechny weby prohlídnuty letem světem...
Takže:
corleona
krásný boxíci, krásný jména!
Cituška
super reportáž!!!
Teta
supr trupr nápad, kéž by nám to s M. vyšlo!
Artroza
krásná feňulka bezušatá!
artiček
pěkný "šatičky" na dětičkách!
Vcelka
tak je rozhodnuto jo? gratuluju!!!
tak a jistě jsem na někoho, něco zabudla...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:18
- Nahlásit
Toto mi přišlo od nejmenované členky naší cz-pes sekty:
V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže.
Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem.
Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu. A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže.
V prvním patře vidí ceduli: 'Tito muži mají práci'.
No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale podívám se, co je výš.
Ve druhém patře byl nápis: 'Muži zde mají práci a mají rádi děti.'
Pěkné, ale podíváme se, co je výš.
Ve třetím patře byla tabulka: 'Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní.'
No čím dál tím líp - pomyslela si - ale výš to už musí být....
Ve čtvrtém patře si mohla přečíst: 'Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích.'
Sladké, jak sladké... ale zkusím ještě o patro výš.
V pátém patře stálo: 'Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli'. No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena - ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?!
A v šestém patře si velice překvapená žena přečetla:
Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět.'
Tak kdo se předběžně hlásí na 1. tanečný zábavu ??? Kdo s kým se v listopadu uvidí?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:18
- Nahlásit
bubu
Keří dva? Iren a Gott?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:20
- Nahlásit
Vcelka
Myslim,že by to určitě možný bylo...Kdyžtak stačí napsat mail p. Kosinkové nebo Dvořáčkové a domluvit se Kontakt je určitě na stránkách.My tam taky nejezdíme pokaždý,protože nestíháme,ale líbí se nám tam.Dělá se i poslušnost i obrany.
Holt budete muset sedačku vybírat podle toho,abyste se tam všichni vešli
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:22
- Nahlásit
Tommy Gun
Myslim,že předběžně já a Lukáš Sice jsem se zatim neptala,ale řekla bych,že nebude proti...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:26
- Nahlásit
Ada
jo, mně nic nepřišlo zatím od BK... prozraď kdy je schůze a kde a kde se teda bude cvičákovat...?!
all, hlavně nyní rekonstruující
jsme vyrazili o víkendu jednu hic partu řemeslníků - firma se měla jmenovat z*urvil se z*rdalem a ještě ke všemu lemplové, no děs... hm, teď máme sice přetržku, ale to se nedalo
G. jediná z toho má radost neb i ve dne spinká v ložnici!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:27
- Nahlásit
Krista
se Zuzkou K. se trochu znám tak to bych jí napsala až by to bylo aktuální.
Velkou sedačku máme v plánu až na ní bude, ale nějak nemůžu vymyslet barvu, protože když bude tmavá tak na ní budou strašně vidět ty bílý chlupy, a když bude světlá tak bude zase na ní vidět ta špína. Teď babo raď.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:31 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Denisa
Ty znám!!!!! Ti nám dělali kotce!!! Taky jsme se rozloučili. Pak přišla firma: "Najebal se a Stavěl " Tak ti šli taky. Až třetí firma tu stavbu roku dostavěla.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:31
- Nahlásit
corleona
ti dva co normálně stříhají drápky a v mezičase sem tam někoho zachraňujou
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:33
- Nahlásit
corleona
takže jdem stříhat ty drápky a mezi análníma žlázama občas taky někoho zachráníme
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:33
- Nahlásit
Krista
jo jo, jedině velkou sedačku a velkou postel
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:34
- Nahlásit
corleona
Už ses převlékla?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:48
- Nahlásit
bubu
E? Myslíte střihárnu drápků na Hynaisce?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:52
- Nahlásit
Teta
csss... už před hodinou!
Hele, tak já si teda nechávám z maskáčoviny ušít toaletu až na zem. To bude úchvatné. A k tomu šusťákové pončo s brokátovou výšivkou BOXERKLUB ČR, boa si nechám udělat z těch šňůrkových uzlů a na krk si dám ostnáč. Už se těším!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:54
- Nahlásit
bubu
Taky ošetřujete slepicím tlapky, jak jsem slyšela. Dokonce přední. To je ale veselé povolání..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:56
- Nahlásit
corleona
Hele, tak já si teda nechávám z maskáčoviny ušít toaletu až na zem. To bude úchvatné. A k tomu šusťákové pončo s brokátovou výšivkou BOXERKLUB ČR, boa si nechám udělat z těch šňůrkových uzlů a na krk si dám ostnáč.
.up: kam na to chodíš, psaro !?!?!
a na nohy gumáky že jo? a na hlavu nezapomeň nějakou kšiltovku se psím logem... Ty brďo, já už tě úplně vidím!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:56
- Nahlásit
Vcelka
Dneska jsem přišla ráno k bedně a říkám: "Nazdar děckáááá!"
A Blejdík se na mě rozštěkal jako pravý pes! Taková malá premiéra! Sice u třetího štěknutí spadl a udělal kotrmelec, ale šel do toho znova..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:00
- Nahlásit
Vcelka
Netušim...My máme cihlovou a je na ní vidět jak špína,tak chlupy Takže netušim,jaká je nejvhodnější barva pro placatce...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:01
- Nahlásit
Krista
jsem odpověděla až teď jelikož teď to teprve dočítám a nezvládám
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:02
- Nahlásit
corleona
a Blejdík bude šikula, tak ještě naučit aport a přivolání, než půjde z domu....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:03
- Nahlásit
Vcelka
No ale artíček mně zvala i do Rychet a mi nebyli schopný tam aspoň jednou zajet
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:04
- Nahlásit
Cituška
To teda...My taky do novýho musíme vybrat co největší postel.Nebo si budeme muset nafouknout lehátko a pesům postel přenechat Teda jestli tam Meggina vetřelce pustí
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:10
- Nahlásit
corleona
haha, už tě vidím. Hele, ale já nepsala že to je maškarní ples, takže to boa si nech klidně doma
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:16
- Nahlásit
artroza
máte email, snad z toho něco vyčtete
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:26
- Nahlásit
corleona
ó jak sladký šikula
na jednu stranu se nedivim že se na tebe rozštěkal, jestli si k tý bedně přišla po ránu a nenamalovaná tak to byl pro ně asi šok
articek
já vim sme hrozný
|