| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:02
- Nahlásit
corleona
No to je pošušňáníčko, tak kromě naprosto super originálních jmen mě dostal Blade, Bye-Bye a Berenika, beru všechny
Teda Bladea ne, ten asi bude Včelky
Úžasný fotečky!!!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:03
- Nahlásit
corleona
wau, takže Baškovské embargo částečně prolomené, díkes za fotečky. Úžasný jména hlavně Bye-Bye
teda ale koukám, že bělošci se zadávaj nejlíp...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:07
- Nahlásit
Ciao femini .....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:08
- Nahlásit
Stýnka
Cituška
Díkes! Tentokrát jsme se jaksi shodli, každý si smolil svoje jména do notýsku a pak jsme včera zjistili, že většinu máme stejných a "upírek" je na zakázku Včelce
Uff, tak dnes jsem dřepěla u kompu a fotek dlouho, jdu se věnovat té obří smečce. Doufám, že si najdu co nejdřív čas a prohlídnu fotky i vás ostatních, nějak nemám čas, už ani nevím, kdy jsem naposled brouzdala..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
corleona
tak tu skoro pláču nad těma fotkama, jsou to myšánci kvásný a ještě sem si Blejdíka ani nepochovala a už ho zbožňuju.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:32
- Nahlásit
corleona
Tak to nemá chybu! Jména super, fotky super a mimísci k zulíbání! Můj tajný favorit je Bugatti!!!
Těším se na fotodokumentaci vrhu C!
Vcelka
Blejďoušek je božskej. Úplně tě vidím s dvojspřežím rozkošnejch běloušů...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:36
- Nahlásit
ola
no já se spíš vidim jak bělouškové vidí kočičku nebo slepičku a tnou do toho a já se válim po zemi a reju hubou po asfaltě.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:44
- Nahlásit
Vcelka
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:11
- Nahlásit
Vcelka
mohu potvrdit, letím po hubě za třema
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:15
- Nahlásit
corleona
Tak to je teda povedená rodinka, ty fotky jsou nádherný.
Vcelka
To se máš na co těšit, že?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:15
- Nahlásit
Vcelka
Jé, tak to je super, že se kulivočko našlo!!! Dík za spolupráci.
corleona
Hezká jména jste vymysleli.
Jednoduchá, prostá - ale efektní. Žádné pětislovné názvy. To je mi sympátiš.
Pouze mi tam chybí "můj" Black Sabath.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:17
- Nahlásit
Tommy Gun
Žádné pětislovné názvy co se ti nelíbí na dlouhejch jménech viz Born To Be Wild Arwin
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Omlouvám se za zpožděné zprávy, byli jsme celý víkend pryč, doma jen na přespání. Jediný kdo je utahaný jsme my s Bohoušem, štěňata naopak ožila, nevím kde tu energii berou,sedíme u stolu s nohama nahoře, aby jsme si je aspoň trochu zachovaly
Tommy Gun
tak co schůze? v pohodě
Cituška
no 8 týdnů jim bude 27.2.. Corli jde 10.3, Carat 5.3 a Cedrika by jsme asi nechali do víkendu kolem 1.3
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:29
- Nahlásit
Cituška
za jedno 24 hodinové hlídání nabízíme ubytování a stravu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:29
- Nahlásit
Stýnka
Neříkám, že se mi to nelíbí nebo že je mi to uplně proti srsti.
Ale já bych složeninama psy nepojmenovával. Ale ty máš zase krátký název CHS. Ale když si vezmeš název CHS se 3-4 slovy + k tomu jméno psa 3 slova - tak to je pak jméno na dva řádky.
Ale jednoslovné krátké a vznešené jméno se mi líbí mnohem víc. Ale víš co se říká: "proti gustu ..... ".
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
articek
jj v pohodě i změna ...
corleona
Najlepša Suka w Rase se pěkně kroutila.
Teta je jak laňka a měla moc pěknej pásek - no seklo jí to - byla tam jediná za "fiflenu" - jinak samé normální psary.
Artroza vařila moc dobré kafe, mistr II přivezla výborné chlebíčky a asi se zapomněla přes noc někde venku - trochu jí "vorezly" vlasy. Mistr přijela s malou Luckou, kterou jsem viděl poprvé - chtěla našemu Kulekoušovi vypíchnout očičko prstíkem.
Artroza
Než jsme odjeli, poznal jsem majitele CHS NO Gymor - moc příjemní lidé. Ptal jsem se jich na ovčáčkářská jména z jihu Čech, tak říkali, že znají .... Přišla řeč i na jednu opravdickou psaru - cca 190 cm, 120 kg, obvod hrudníku XXXXXL - prý byli na výstavě a tam dotyčná dáma stála opřená o sloup a když viděla, jaké zadal rozhodčí pořadí, konstatovala prý na celé kolo: "no tak to mi poser kozy". Od té doby prý jí tato přezdívka zůstala.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:37
- Nahlásit
Jeden dotaz na chovatele:
Existují názvy CHS, kde samotný název je před jménem psa nebo se mi to jen nějak popletlo? Jde tohle i u nás? Co jsem koukala na ČMKU, tak tam je jen formulář, kde se jméno CHS bude uvádět až za jménem psa...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:41 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Dannie
V některých zemích uvádějí jméno psa a jméno CHS v opačném pořadí. Co další video - už jsem mlsnej.
Teta
Máš tam ode mě mail. Slečna Bradokoušová se tomu pověnuje v průběhu týdne.
Potvrď teď akorát registraci, která ti přišla automaticky na mail.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:41
- Nahlásit
articek
to je ovšem lákavá nabídka!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:43
- Nahlásit
Tommy Gun
Další video po dalším tréninku - to znamená ve čtvrtek... To ale jen obrany, poslušnosti možná přidělám dřív..
Kurňa ... bych to zrovna chtěla naopak než se to u nás praktikuje... se asi stěhuju za hranice...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:44
- Nahlásit
Tommy Gun
to je krásná přezdívka!
hodila jsem nějaká videa tryskomyši Káji na stránky
já jsem taky na ta krátká jména
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:48
- Nahlásit
Dannie
Prý je u V. Glisníka někdy v březnu (17.?) soustředění? Esli tam jedeš, tak by ses tam mohla potkat s "kolegou" z jižních Čech a jeho fenou Gladiátorkou 2006. Jinak Bonině doporučuju účast na Gladiátorovi 2007. Musím říct, že ty dvě feny ve finále G 2006 do toho "bušily" fest (všechna čest!) a že Bonnie by se vůbec neztratila - dle videa soudě. Tak držím palce!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:50
- Nahlásit
Tommy Gun
Ten víkend je myslím 16.-18.3 a já tam chci jet... Teda já tam pojedu, pokud se nic převratnýho nestane... Tak se těším až ji uvidím... Asi jsem nevzdělaná -ale co to je za fenku?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 22:02
- Nahlásit
Dannie
URL
Ve finále byla s čubinou od Corleony a Alberta - taky taková dobře švihlá "plachtařka" (od slova plachtit vzduchem).
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 22:06
- Nahlásit
Tommy Gun
dvě feny ve finále G 2006 do toho "bušily" fest ta jedna z nich - Viktorie dnes taky bušila. Zabušila do skla, když uviděla přes okno o parapet opřenou a zírající na mimina Heduš. Asi se bála, že jí přes sklo hodí bacila na štěňátka..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 22:08 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Dannie
Taky si myslím, že by to Bonina měla zkusit!!!!!
Jinak všem dík za pochvaly, příště se budu ještě o to více snažit
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 22:10
- Nahlásit
Tommy Gun
jo jo gymoráci jsou fajn, kdyby u nás v síti uvízl ovčák tak od nich
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 22:11
- Nahlásit
Dannie
Krásný videa, je jak dynamit, když letí na kontrolák
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 22:12
- Nahlásit
Cituška
lákavá nabídka, takže bereš? Super. Doporučuju železné rukavice a něco na nohy aby to neprokousli sebou
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 22:15
- Nahlásit
articek
na nohy beru goratexy a to abych se bála, já myslela, že chováte boxery, ne žraloky
|