Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:18 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Tommy Gun
"Když boxer bez PP - tak z Bašky, zn. za odvoz!"
A perníkovej boxer a balíček prskavek k tomu jako bonus!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:25 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Markét
"Když boxer bez PP - tak z Bašky, zn. za odvoz!"
A perníkovej boxer a balíček prskavek k tomu jako bonus!

A za kávu si připlatíte 25 Kč plus jedna česnečka ..... pečivo bylo?

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:27
- Nahlásit

Markét
Tommy Gun
blbečci..

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:29
- Nahlásit

Tommy Gun
Hele, je tady!

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:37 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Ty si zase koleduješ!
A nevěsta už je na odkliknutí, ty šišo..

nešlo by to dohledat
Dohledat? jak to dohledat, když se to ztratilo??? Baba z exportních, co porodí, rodí nebo rodila, říkala, že reklamací se zjistilo, že se to ztratilo a pošta nemá šajn, kde ta zásilka je. Samo, že to byla dobírka - bylo to přece z ČMKU!!!!! Slíbila ty rodikmeny v rychlosti vytisknout znova, akorát že to už nestihla, protože jí odtekla voda. Asi si tím i vyzkratovala v kanclu komp, protože, druhá pani z jiného kanclu mi říkala, že to není schopná zjistit, jak dalece to mladá paní rozpracovala.

Tudíž včera následovala stížnost Ohlídalovi a dnes volala nějaká vyplašená paní, že to dostala na starost a že to tedy určitě vyřídí co nejdřív.
Takže pokud budou hlásit v TV novinách, že nějaký šílenec vymlátil baseballovou pálkou celý sekretariát, tak vězte, že ty rodokmeny zase nepřišly..

Jé - rodikmeny! To je pěkný překlep! To budu používat. To si zařadím ke slovům "mikronomka" "videjo" a "termít" a "cholyester" či "chorystyrol".

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:42
- Nahlásit

Markét
Hele, je tady! Su tu chvilu a už ňa serů

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:43
- Nahlásit

Tommy Gun
plus jedna česnečka ..... pečivo bylo?
a říká se: "A polívčička, byla?" (Pán hlavný, utekajte!)

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:05
- Nahlásit

Denisa
My přijedem na speciálku i na Moravu!! Super nápad Zrovna jsem měla toho našeho cvrčka přihlášenýho na sobotní trénink pořádaný CCC, ale je přihlášeno přes padesát psů, tak tam ani nepojedem. Minule, když jsme na jejich tréninku byli, tak to bylo šíleně chaotický, žádný harmonogram, moc se mi to nelíbilo. To jen než si každý natáhne dráhu, a i kdyby běhali pesani po dvou, což všichni určitě nebudou, tak čekat tři hodiny na jeden běh se mi zdá docela přehnaný

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:20
- Nahlásit

corleona
Hewe, víš že to nemůžeš brát vážně, co tu píšem. :.-)
ad odtekla voda. Asi si tím i vyzkratovala v kanclu komp ...... nějaký šílenec vymlátil baseballovou pálkou celý sekretariát, tak vězte, že ty rodokmeny zase nepřišly. - ty jsi hustáááááááááá. A co to tam místo úklildu baseballovou pálkou rovnou srovnat se zemí cca tunou petard.
..... no já to neslyšel s polívčičkou, ale pečivem.
Zdar jak Brno. -

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:25
- Nahlásit

Tommy Gun
cca tunou petard. esli by to nebyla škoda..
Viděl jsi Míšu Daglese ve Volném pádu, ne? Jeden blbec den a jaká byla, plemenka..

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:27 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Hewe, víš že to nemůžeš brát vážně, co tu píšem
samo, že vím, že to je legra, su neni blbá, ne.. ( )

Jdu spát.. ve tři vstávám

articek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:41
- Nahlásit

Tommy Gun
nesmíš hledat heslo koule, ale varle to slovo co jste říkali zabralo, když se ptal, hned jsem věděla na co
Vcelka
prosím origoš fotky z narozenin. Díky

articek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:45
- Nahlásit

corleona
si nemysli my ještě nemáme tet. čísla a žádat o export budem taky, tak se z toho taky asi pose**m

articek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:49
- Nahlásit

corleona
Jdu spát.. ve tři vstávám že by si kojila? Neboj naše mimina se v tuhle dobu říkaj na venčení, oni se v bedně nevydělaj bohužel ani v nocitakže místo kojení máme teď venčení

articek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

All
prosím o radu. Když chci místo tetování čipovat hlásí se to na ČKS nebo nějaké jiné instituci?
A jinak s novým videem je to zatím špatné, jsem to začala prskat na web a začalo to hlásit plno. Musím to zregulovat, není moc času, ale snad se mezi uklízení hov**n najde aspoň chvilinka

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:42
- Nahlásit

corleona
su neni - tenhle obrat se mi strašně líbí.
esli by to nebyla škoda.. .......a jaká byla, plemenka -

ola
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:45
- Nahlásit

corleona
protože jí odtekla voda. Asi si tím i vyzkratovala v kanclu komp,

Dannie
Super video! To je šupa teda!

Markét
Pěkný stránečky! Grifonečka je šťabajzna!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:58
- Nahlásit

Artroza
Včera večer jsem se tě tu ptal, zdal už máš na neděli na pečeno. Tak kolik už máš napečeno pekáčů?

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:59
- Nahlásit

ola
Díky - to víš, Cillinka, to je naše hvězda - takže jsi hlasovala pro grifonky?

Jinak za chvilku jdu na zkoušku z managementu, budu tam hovořit o "Outdoorovém tréninku" - teda, já bych mohla hovořit hodně, ale nevím, zda by zkoušející pochopila, co to je trénink obran, stopičky terénní prohledání, lavinový trénink....
Tak budu raději hovořit o teamsporit, teambuilding, teamwork bla bla bla

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:19
- Nahlásit

Tommy Gun
zdal už máš na neděli na pečeno že by kontrola vrhu?

Markét
Tak ať to vyjde! Ale Ty jsi určitě Hujer..
A ti grifonci jsou fakt skvělí, vždycky mě pohled na ně rozesměje. Mám pocit, že chtějí vypadat důležitě a vážně a pžitom jsou to tak komické ksichty

Vcelka
Velká gratulace dospělákovi! No jo, už to neni žádné mimino, to už je dospělý chlap!
A kdo to tady ještě měl narozky? Bonnie?

articek v noci nekojíme, přikrmuju zatím jen občas, přírůstky jsou solidní, jen hlídáme.. radši..

A tetovat musíš My jsme prodávali ty minulé všechny do zahraničí, tak jsme mysleli, že budem jen čipovat, ale nejde to, tetování zkrátka MUSÍ být.

Dannie
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:55
- Nahlásit

corleona
Bonnie ne, přece Bessy od articku -Vikouškova sestra

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:12
- Nahlásit

Zdár!
My jsme si včera v deštíčku taky zaobranařily, áchjo, ale to uposlušňování magora Giordinky je nářez! Kdybych viděla psovoda, že se takto chová ke psu, tak si řeknu, že to je pěkný hovado. Jenže jinak to nepůjde.
SPECIÁL coursing boxeří
super! píšu si! už si dělám seznámek zatím teda přichází v úvahu
Giordi
Hatty
Eliška
U+V+V aneb Baškateam
Fatty+Adelaida
Vikoušek+jeho bratříček
Tina
Betty
(a počítám že ještě snad i coursingářky Agáta a Ann Ifrit)
a malý placateček Kulekouš!!!

Jinak určitě bych to směrovala až na říjen! Jednak kvůli tomu, že BCC už má hodně termínů obsazených a hlavní důvod je počasí, protože ve vedrech by to bylo o hubu - boxeří!
Takže času dost a zatím můžete dělat mezi boxery propagaci!
Tommy Gun
buldočci - znám super rychlý buldočky, ale nejsou to ti výstavní valibuci samozřejmě! jsou to týpkové sporťáci co na sobě leckdy nemají gram tuku a zároveň většinou i agilití anebo běhají ve smečkách velkých psů... takže pokud Kulekoušek běhá s boxíkem/ky, tak by neměl mít problém, dráha se může i zkrátit na půlku pro něj. Soupeřů by měl dost, jen v Brně jich začíná běhat dost. Mohli bychom k boxerům přifařit i pár buldočků, placatá tlama jako placatá tlama!

Včelka
Vikoušek je moc roztomilý a důležitý a prostě super fotky, oslava jak má být!!! Gratulujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Markét
no konečně stránky, jsem si říkala, že byste měli co ukázat! musím si je celý pročíst, ale už na první pohled na mě udělaly supr dojem!
Dannie
no paráda!!! Bonnie je letec!!! Těším se na další videjko!

Těch nešťastných porodů a nemocí a úmrtí co jste sem psali... to je mi líto, musí to být strašný, ani představit si to nedovedu a ani si to radši nepředstavuju!

Teta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:20
- Nahlásit

articek
dočítám zdejší resty ale zatím už hlásím že jsem odpověděla

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:29
- Nahlásit

uffff,dočteno
Markét
krásné stránky s ftipným povídáním
držím palce na zkoušku

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:32
- Nahlásit

Včelka
teda krásnou párty jste Vikouškovi vystrojili
(krokodýla bych reklamovala....., jsem si myslela že to spíš neustál ten plyšák)

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:35
- Nahlásit

Artroza
to se štěníky je moc smutná zpráva

Teta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:42
- Nahlásit

blažena
Nazdar Bacildochtor! Tak co ten tvůj komp doma? Že by ti dle teorie Corleony taky praskla voda a vyzkratovala ho?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:59
- Nahlásit

blažena
právě odletěla odpověď do Rakous.

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:16
- Nahlásit

Teta
tak já v jináči nejsem - ani to neplánuju , čuby gravidní taky nejsou.....tož mě může prasknout tak leda guma u gatí
já měním internetové připojení z kyslíku na bezdrátové - dodací lhůta je 2 měsíce

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:18
- Nahlásit

Stýnka
kuju, kuju moc
krááááásně napsáno - už jsem to obdivovala

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání