Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:54
- Nahlásit

VŠEM
Nevíte,co dělat s hysterkou???Meggina vždycky ráno,když jdu do práce,šílí tak,že už mám o ní strach...Funí,kňučí,klepe se,cvaká zubama,srdíčko vypadá,že jí prorazí hrudník.....
Zkoušeli jsme ji pomalu navykat,ale je to ještě horší...

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:55
- Nahlásit

Markét a Artroza
Díky za informaci, naštěstí nejde o nic důležitého

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:57
- Nahlásit

Krista
Já jsem zatím doma hysterickou scénu nezažila ale je fakt že když musím nechat kluky doma samotné tak je těsně před odchodem zaměstnám pribiňákem.

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:59
- Nahlásit

Teta
Já jí dám do kennelky kostičky,má tam nastěhovaný i hračky...Je to k ničemu,z postele jí do boudy táhnu násilim.Ona stejně nežere,dokud aspoň 1 z nás nedorazí domu...Musíme jí už i zavírat,protože když jsme jí nechávali volně,tak se začala mstít,že jí necháváme samotnou

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Krista
Já mám doma skoro to samé. Stačí, že si zapnu žehličku na vlasy a Nunýk se zhroutí, že ho opustím a už se nikdy nevrátím. Začne funět, hekat, valit oči, dělat trhavé pohyby, nebo sochy nebo se krčit, jako by něco proved. Nereaguje na žádné povely, odvrací hlavu, že nechce slyšet. Když ho pak skutečně opustím, tak zdemoluje tu místnost, ve které se nachází. Např. synovi strhnul všechny plakáty ze zdi (rodiná tragédie), nablil do Lega (taky) a shodil, co bylo na okně, rozkousal dveře a ochrlal a podrápal zdi, rozthal žaluzie a rozkousal okenní kliku i dveřní. To se stalo několikrát a těch žluzií už jsme doobjednávali tolik, že majitel žaluzijní firmy byl letos na dovolené v Dominikánské republice. Proto ho už radši zavírám do klece. Ta je ale opatřena několika kladkami, protože ten Koprfíld se z ní už několikrát dostal, šel k hlavním dveřím a tam se rval ven (tj. žaluzie ve dveřích v prdeli celkem cca 4x).

Markét
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:09
- Nahlásit

Teta
Teda Krumbox má webovky, ale nechovatelské
URL

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:14 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Kerinek měl dneska premiéru - dostal 8m flexinu. Protože už jsme neměli nervy na to, jak ze samé radosti z pohybu uteče tryskorychlostí až do nedohledna, případně začne stíhat auto, jedoucí v dálce a běžet a běžet. Náš Forest Gump zkrátka doběhal

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:23
- Nahlásit

Markét

articek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Krista
kolik jí je?
corleona
žehličku na vlasy no budeš muset odházet bez úpravy žehličkou
huhuláci že by byla genetika opět sviňa?

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:26
- Nahlásit

corleona
supééér! velká gratulace matince a všem hodně zdravíčka!
tipování... hmmm, mně se nechce, ale tak jako jen to první třeba, doufám...

Héj,
včera Giordinka lítala 1,5h s RR a fakt se nezastavila, docela jsem se pak už i bála, protože takový trty co předváděla... to už snad fakt není ani boxer, ale chrochtající kříženec RR a chrta...

a teď se mi podařilo ji na neděli přihlásit na coursing, tak tam to aspoň může zúročit!

jo a taky ukradla a zničila jakýsi praporek z letištní přistávací plochy

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:32 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
čoveče, to není jen žehlička, stačí, že se začnu u zrcadla malovat.. Nebo se jdu do šatny převlíct. Se někdy chci "vyfiknout" i doma a to máš vidět, co ten psychotik dělá.. Tak na něj řvu: "NIKAM, nejdu, blbečku!!!"

Denisa
jo praporek.. to zas spadne nějaké džambo

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:35
- Nahlásit

corleona
NIKAM, nejdu, blbečku!!!"

blažena
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:36
- Nahlásit

corleona
no koukám že máš opět vrcholnou formu (ani 15prcků ti nevzalo vítr z plachet), už se mi po tvých historkách ze života stejskalo

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:44
- Nahlásit

Ha hááá, tak Giordina je ve stáji UFOUN už dokonce 2x!

http://staj.ufonek.net/index.php?pg=pes&pes=58904&

http://staj.ufonek.net/index.php?pg=pes&pes=58936&

no ještěže se mi tam o ni tak pěkně starají!
teda a nikdo mě o nic nežádal, ale to bude tím, že nejsem zhotovitel fotografie, jen majitel zvířete...

ola
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:13
- Nahlásit

corleona
Tak už to přiznej! Kolik zlatých a kolik žíhanců? A co mamina na ně?

blažena
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:29
- Nahlásit

ola
kdepak - ta bude jak Fučík - zatloukat a zatloukat
no a já jedu dom a nevim nic

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:32
- Nahlásit

corleona
Gratulace. No tak tip 0 mi nevyšel. Ale každopádně první bílej byl určitě poslední. Taky jsme měli doma jednoho takovýho závisláka boxeřího - ale od té doby co má doma Kulekouše, tak se k sobě tulej jak teplí hoši, když odejdem.
Tady moc pěkné kresby - Cikani, Nazi - URL

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:38
- Nahlásit

Teta
Dík za snahu - nevadí. Jeste to zkusím přímo "v provozu" u nás.

Jo a děkuji za valentýnské přání. Ode mě taky přání všem korespondentkám cz-psa.

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:41
- Nahlásit

Krista
Takovouhle závislačku jsem měla tu první.Ve dvou letech ji to trochu přešlo,ale stejně sem tam něco ve stresu zničila.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:46
- Nahlásit

Teta
Copak máš nachystáno pro tvý psí kluky k Valentýnu?

Krista, Lenda
Víme, co je to rozkousaný koberec, vykopaný futra od dveří, nachcáno, nasláno ....... Netrvalo to dlouho, co přišel náš boksoš k rozumu - cca do 5-ti let věku.

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:47 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tak Aida přepadla sousedovic slepice.Ach jo.Jednu oškubala a jedna je asi kaput.Začala děsně ječet a flákla sebou(soused to vzal s usměvem.Docela ho to i pobavilo
Jo a zítra ani dnesla slepici k obědu nemáme.Bude vepřové.A prase se k nám zatím nezatoulalo

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:50
- Nahlásit

Tommy Gun
Vytrhaný lino,vyhrabaný zásuvky,rozkousané kytky na 5cm kousky(i s kořeny),rozštípaná skříň....
Když přišla k rozumu(taky v pěti),tak mi umřela.

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:08
- Nahlásit

corleona
Nejdřív gratulace k mimiňáčkům!!!15 štěníků je teda pořádná nadílka,co?
Tak tos mě nepotěšila...Přesně to,co popisuješ,máme na denním pořádku.Vrcholem bylo,když se nám vzteky vydělala do postele a ještě to všechno přikryla dekou,aby se na to nemusela dívatTo jsou prostě scény,že kdo nezažil,tak neuvěří!Z 25 kilové čuby je najednou balvan,kterej má aspoň metrák.Ach jo,takže s tim asi moc nenaděláme,co?Ona odmítá bejt jen minutu sama...A to byla od malička zvykaná na to,že s ní nejsme 24 hodim denně.Posledního půl rou takhle blázní a my fakt netušíme,co s ní

Markét
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:10
- Nahlásit

Tommy Gun
Mail dorazil - Zdar jak Brno!

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:11
- Nahlásit

articek,Lenda
V listopadu měla 2 roky...Fakt nevim,nikdy takhle nebláznila.Doma samotný se jí snad nikdy nic nestalo(aspoň o tom nevíme..).

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:14
- Nahlásit

Lenda
Tommy Gun
Nestrašte!!!!!Do 5ti to já teda nevydržim....

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:20
- Nahlásit

Krista
Možná ji pořiď ségru,ale aby pak nešílely dvě.

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:21
- Nahlásit

Tommy Gun
Copak máš nachystáno pro tvý psí kluky k Valentýnu?
Tak asi takhle:

Strejda dostal ráno k snídani kafe v hrníčku se srdíčky a k tomu perník ve tvaru srdce.

Legolasovi řeknu že dnes volali lidi že chtěji přijet na krytí.

Alexander dostane sladkou pusinku.

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:42
- Nahlásit

Sorry , sorry, nemohla jsem, byla válečná porada, neboť Kerinek před chvílí odjel za nevěstou (dyk je Valentýna!), čeká ho u kostela. Čili krytí skoro i s požehnáním. Vzhledem k přísným hygienickým opatřením je náš dům i zahrada tabu pro cizí bacile. A tyhle by byly až z Dánska, přijel na krytí majitel Vadima. To mě těší, že si tu šílenou 999km cestu taky někdo absolvoval.

Takže, abyste mě neukamenovaly a neukamenoval, vyhlásím konec a blaženě někdo pošlete,prosím, esemesku.

Štěňat se celkem narodilo 8. První šel bílý pes, byl v porodních cestách asi dlouho, byl už spíš modrý, než bílý, takže nepřežil.
No a zbytek je: 2 zlatí, 2 žíhaní, 1 zlatá, 2 žíhané. Jen žíhaný pes a žíhaná fena jsou s bílými znaky, zbytek jsou "černoši".
Tak to sou vjecy, co..
Až po porodu jsme se s Tomem o tom bavili (jinak to bylo doma tabu téma! ) - a shodli se na tom, že oba jsme při každém pohledu na obrovské břicho Viktory vlastníma očima "barevně sonografovali" 5 velkých bílých štěňat. Pět jich totiž viděla doktorka na USG.

Závěr: Genetika je sfiňa
(zaplať pánbu)

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:44
- Nahlásit

Lenda
Právě...My teda stejně o ségře uvažujem,ale 2 klepající se mrchy by byly asi moc....Jenže jinak,než že jí pořídíme, to stejně asi nezjistíme.Ještě má cca rok na to,aby jí to trochu přešlo.

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání