Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:45
- Nahlásit

Vcelka
Ten pejsek byl úplně čistě bílý, bez znaků. Takže u nás je k výběru jedině ten náš "Bimbo"

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:48
- Nahlásit

corleona
Tak to je krásný."Černoši"jsou krásný.Ale je to teda divný,protože jestli se nepletu,tak otec má hodně bílých znaků,že?
Skoro jsem to uhádla.

Markét
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:58
- Nahlásit

corleona
To nás to uhádlo hodně, že tam nebude běloba, ale zase je pravda, že jen tak napůl, protože o mrtvolkách tu řeč nebyla - záleží, jestli se počítají, myslím, že ne.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:00
- Nahlásit

corleona
Závěr: Genetika je sfiňa tý brďo!!! to vám odlehlo co?!
tak se opakuju, ale hlavně hodně zdravíčka!
těším se na fotos!

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:11
- Nahlásit

corleona
Tak to je super,ať se daří mamče i mimískům

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:11
- Nahlásit

corleona

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:13
- Nahlásit

corleona
To mě těší, že si tu šílenou 999km cestu taky někdo absolvoval
Ty jsi škodolibá, ale úplně tě chápu!
Hele, a to když krejou u kostela tak ani nemusíš zapínat tu rychlovarnou konev že?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:23
- Nahlásit

Chjo nemám absolutně čas vás přečíst, ale poslední stránku sem přelítla, tak veliká gratulace Corleoně ke štěňátkum. Za toho umřelýho bělouška budeme s Vikouškem držet minutu ticha.
To budete mít doma teda obvzlášť veselo, už se těšim až štěníci povyrostou a o veselé historky nebude nouze.
A jak pak se má jediný klučičí běloušek?

Markét
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:39
- Nahlásit

Teta
corleona
A ani nemusela píct perníky ve tvaru boxerů

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:44
- Nahlásit

Vcelka
Za toho umřelýho bělouška budeme s Vikouškem držet minutu ticha... my se přidáme...
a co choroba, už je dobře?
Krista
to je zvláštní, jestli byla zvyklá a najednou je to tak dramatický... to mi přijde, že nějakej důvod to mít musí?! fakt jste nic nezaznamenali?

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:49 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Denisa
My fakt nevímeLeda že by jí Lukyho rodiče tak ubližovali...Ale to se mi zas nezdá...Nevim vůbec,co s ní.Dělá,jak kdyby jí fakt někdo ubližoval...Závislá teda byla vždycky,ale prostě,když jsme museli oba odejít,tak to probíhalo bez problémů...Ležela si v posteli,občas se šla proběhnout na dvůr...To je teď absolutně nemožný.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:02
- Nahlásit

Krista
chm... no jestli jí nikdo neubližuje... a nezačalo jí to třeba po hárání... jsem slyšela případy, že najednou feny měly psychický problémy, začaly se chovat jinak než dřív a nepřešlo je to třeba s odezněním falešky, hárání atd., ale prostě se něco projevilo co do té doby nebylo. nevím.
a jí by se teda líbilo zůstat na postýlce když jdete pryč a ne být v pelechu co?! tak když v betli být nemůže, tak jí pelech zásobte svým oblečením starým, třeba bude klidnější když vás bude cítit.
(a jinak třeba kamoščin pes byl taky mimo najednou a pak se zjistilo, že ho na zahradě soused zmlátil, měli jaksi průchozí zahrady... nebo jedna fenka byla v kotci a zase soused ji mlátil do mříží furt, taky na to přišly pak...) nebo stačí nějaká petarda do zahrady...

nic, jdu domů, tak pa!

articek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:19
- Nahlásit

corleona
"vyfiknout" i doma holinky od ho**n už doma nejsou populární?

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:24 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
náhodou, od včerejška už od nich nejsou, jsem si je sjela hadicí

Teta
zapínat tu rychlovarnou konev že To nemusím, vzal je na oběd do restaurace

Vcelka
Bělouš je pěkný drak, musím ho separovat, aby těm ostatním všechno nevypil!!! Je pochopitelně největší! A nejvíc se vzteká, pořád si něco mudruje, i ze spaní. Potížista

articek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
čověče my měli taky černochy a teď začínaj světlat
No vidíš a ty si se tak bála huhuláků.

articek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:32
- Nahlásit

corleona
holinky od ho**n dočkej času však se trefíš

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 17:06
- Nahlásit

Denisa
Víš co,my bysme jí v tý posteli i nechali,ale jak jsem už psala,je to čuně...Dělá prostě naschvály...Asi si myslí,že čim horší věc provede tim líp.Že jí pak nenecháme samotnou a nepůjdem do práce.Právě že to s háráním ani faleškou nemá podle mě nic společnýho.Prakticky ze dne na den se to stalo.To vypadá fakt jak kdyby jí někdo něco udělal.Jenže KDO????My bydlíme u Lukyho rodičů.Jako teď nejsme s nima zrovna zadobře,ale zase myslim,že by Meggince nic neudělali.Ty jí hlídaj pořád.Úplně sama je fakt minimálně.Jenže ona rodiče nemusela ani jako malá a teď s nima nechce bejt vůbec...To by spíš zůstala s cizíma.Jedinej,s kym už jsme měli rozmluvu je Lukyho brácha.Pořád na Meggi i tu berňačku rodičů řve,neřekne jim skoro slovo slušný a to jsou holky hodný.Pro něj to jsou jen blbý čoklovéTak jedině,jestli jí on něco neudělal a nebojí se ho...Nevim,ale jsem z toho docela nešťastnáJinak se chová normálně,naopak bych řekla,že je mnohem sebevědomější,zlepšila se i v obranách a líp vychází i s cizíma-jak lidma,tak psama.Petardy jí nevaděj,to i když je sama na dvoře,tak na ně kouká na oblohu.Netušim,co jí je...Zkusim to oblečení do klece a uvidíme...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 17:07
- Nahlásit

Tak nevim jestli jeste stiham hlasovat, ale tipuju ze je tento vrh bez huhulaka (maximalne jeden)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 17:15
- Nahlásit

Tak jsem to nestihla

ola
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 17:20
- Nahlásit

Paja s Tinou
Nic si z toho nedělej. Konec konců tipovala jsi dobře!

corleona
To jste to Kerinkoj pěkně zařídili na Valentýna!
Jaká byla nevěsta od Vadimů?

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:39
- Nahlásit

ola
Prý hezká. Má sice nevybarvené víčko,ale je to německá šampionka a dánská klubová vítězka, či co. Až zaktualizuju, dám tam na ni odklik.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:11
- Nahlásit

corleona
to že je to potížista ani Zdeňkovi řikat nebudu. Já ti furt chvílema nevim, sem byla rozhodnutá že si ho vezmem, ale Zdeněk chvílema prostě vždy něco řekne že o tom začnu pochybovat. Mam prostě strach jestli nebudou v některých chvílích nezvladatelný, jako třeba když s nima pudu sama na prochajdu, což chodim skoro vždy sama a budu je muset mít na vodítku (třeba po silnici nebo když potkáme jinýho psa) tak to mam co dělat s Vikym a pak ještě s jednym. To je jako asi moje největší obava, tu ale vždy předčí to že si řeknu že Viky bude rád že bude mít kámoše a bude mít s kym blbnout. Chjo, dilema.
Krista
teda to chování je fakt ale divný, Viky ráno sice smutně kouká když jdem do práce, ale tak nějak už s tim asi počítá a když se oblíkáme v jinou dobu že někam vyazíme tak to chodí a kouká a ufňukává, ale jinak v pohodě, tohle chování Megginky je docela síla. To fakt skoro vypadá že má strach tam být sama, že se jí tam něco děje. To se ti ani nedivim že si s toho nešťastná.
Denisa
no choroba je to lepší, nezvracim ale mam asi hrozně nízký tlak, protože celý dopoledne mi bylo tak trochu na omdlení a jak sem vyšla schody do jednoho patra tak sem měla docela slabost na srdci, pak se mi udělalo líp a teď mi bylo zase mrtvolně. Snad to bude v pohodě.

Dneska jsme si dovolili našemu dítkovi nakapat do ouška, ten co zase dělal lítal potom jako když mu hoří koudel u prdele a snažil se to ucho odrbat o všechno co bylo kolem, až jsem na chvíli dostali strach jestli jsme mu dali vůbec správný kapky. Dali, určitě to na nás hrál je to hérec.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:31
- Nahlásit

fšem
snad nekoukáte na Hříšný tanec?
A jestli pak jste dostali nějakou valentýnku? Já od manži žádnou protože on tento trapný svátek (to jsou jeho slova) neuznává. Zato šéf mi dal čokoládičku.

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:40
- Nahlásit

Vcelka
Ty se máš. Můj manžel má stejný názor na tento svátek, ale ani šéf mi tedy nic nedal
Asi mě nikdo nemá ráááááád

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:47
- Nahlásit

Teta
to sem doma taky řikala že mně nemá rád, tak mi bylo řečeno že mi dal sebe. Hmm, toho se ale nenapapinkám.
A když sem řekla že mi šéf dal mňamku, tak se mně Zd.zeptal proč mi to jako dal, jako že mně má rád nebo co?

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:50
- Nahlásit

Teta
Vcelka
Můj to taky neslaví.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:53 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Lenda, Teta, Vcelka
To já už předával kytí včéra .....
A dnes ráno jsem měl na stole na talířku připravený růžový marcipánový srdíčko. Tak jsem si dnes oblíknul růžovou košili a mastil do práce. Tam měly 3 mé kolegyně růžové oblečení (svetřík, halenku), tak jsem jim říkal, že jsou moje Valentýnky. Nejmladší z nich bylo cca 45 ....
Večér jsem pak měl dobrou véču.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:57
- Nahlásit

Tommy Gun
jezuskote to se vám to růžovělo

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 21:02
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak to máš dnes pěknýho Valentýna.

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 21:36
- Nahlásit

My sice taky toho Vendelína neslavíme, ale dostala jsem plechovo-srdíčkovou bonboniérku s višněma v čokoládě. Po těch se totiž můžu utlouct. Tak asi proto
Ale to jsem prý dostala jen tak a s tím TRAPNÝM svátkem to prý nemá nic splečného..

Jo, jo, my jsme byli zvyklí jen na MDŽ a chcíplý tulipán v igelitové taštičce naplněné vodou a s plastikovým ouškem.

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání