| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:43
- Nahlásit
Artroza, to je mi taky lito
Jsem vcera uz ani nestihla pogratulovat Corleone k dalsim mimiskum To je fakt super, ted budete mit plny baracek akcnich "svinuch" to bude nadhera
Denisa, no me by coursing docela taky zajimal, ale vsechno je krapek z ruky Myslim ze i Tinu by to mohlo bavit a vyborne by se vybehala
Jinak my Valentyna taky nejak neresime, ale rikala jsem si ze Ondryskovi udelam radost (a taky jsem tusila ze si nejakou blbustku neodpusti), tak jsem mu koupila nove trenyrky na oplatku jsem obdrzela sitku citronu (ma velka lahudka), jesenku a pinik (nemela jsem je tolik let) a nejake to zdrave piti
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:44
- Nahlásit
Dannie
Tý brďo, to je teda rachetle!
Markét
No už bylo na čase hodit nějakou prezentaci! Jen tak dál!!!
Artroza
Tak to je teda smůla. Chudák Vláďa.. doufala jsem, že si spraví chuť po tom jednom štěněti s Kony a Kerinem. Je to škoda.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:49
- Nahlásit
Paja s Tinou
to bude nadhera Teprve dneska nám to pořádně docvaklo. Už byla minuta ticha..
Už mi volala i známá z Polska, co měla v létě "jenom" deset štěňat a že to "vřele" doporučuje. Alespoň prý po letech obměnili nábytek a konečně vymalovali.. což taky není špatné
|
articek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:56
- Nahlásit
Stýnka
nevíš nevolala nám? někdo takový volal dneska dopoledne
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:03
- Nahlásit
articek
myslím, že to oni asi nebyli. Byli teprve dneska okolo poledne se psem na operaci a ještě nevěděli jaký bude výsledek.
A prý ještě dneska volat nikam nechtěji takže zatím získává informace moje známá, protože je zná a ví, že budou chtít co nejdřív nového.
Když přišli o minulého boxera tak prý hned druhý den jeli pro nového. Tenkrát si brali asi ročního, už čistotného psa a prý jim to vyhovovalo, takže asi prý budou chtít zase jen odrostlejšího. Ale známá radši zjištuje i variantu štěňátka.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:06
- Nahlásit
corleona
Už byla minuta ticha..
ach jo, to mě mrzí a držim palce aby už byly jen ty veselé minuty plné rachotu a rámusu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:45
- Nahlásit
Stýnka
tak tohle byl telefon, že museli dneska utratit pejska tak kolem 13 h a že hledaj jiného a budou ještě volat. Asi jich je víc
|
articek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:05
- Nahlásit
Vcelka
tak Bessinka dostala kus dortu a moc jí to chutnalo
|
articek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:17
- Nahlásit
Teta
máš tam dotaz, děkuju
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:56
- Nahlásit
Tak jsme dojeli ze cvikoše.Sice nám do toho lilo ale to Aidě nevadilo,jen když si může kousnout do toho divného chlapa v obleku.
Byl snáma i cane corsák.To byla docela sranda.Je to pěkné šidlo.Jsme se smáli když kousl figuranta a držel ho kolem nohy.Nemohl ho sumdat dolů.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:26
- Nahlásit
tady je ňák mrtvo
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
bubu
taky si říkám... člověk má konečně po 2 měsících čas a nikde nikdo...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:31
- Nahlásit
je takový krásný jarní večer nebo dávají něco v televizi, že jsou všichni pryč?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:37
- Nahlásit
Teda to jsou na předchozí stránce samý depresivní zprávy. To je mi teda líto všech kdo přišel o nějakýho pejska.
Stýnka
no teď momentálně teda o žádném nevim na stránkách mám nabídku na tříletýho, ale už nevim jestli je to ještě aktuální.
Kdybych o nějakém pašákovi věděla tak dám určitě vědět.
Dannie
pěkný video
Naše bejby dnes oslavilo dva roky, foto je zde
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:39 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Vcelka
Tak to gratulejeme a vítáme mezi dvouletými Fotečky jsou super...Vikymu to moc sluší
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:42
- Nahlásit
Vcelka
Gratulace Vikouškovi!!!! super fotos!!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:45
- Nahlásit
Vcelka
ti lidi mezitím volali na pár inzerátů a někde u Plzně objevili 4,5 měsíčního pejska a prý stejného jako byl ten jejich.
V sobotu se tam jedou podívat. Ale jestli je opravdu jako ten jejich tak myslím že z Plzně jich pojede o jednoho víc
Vikouškovi taky všechno nej - prima fotky, jen sem zvědavá jak dlouho vydrží ten plyšák Snad ho Viky nezabije
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:51
- Nahlásit
Stýnka
Koukala jsi na fotečky? Já jsem asi úplně mimo,ale čučím na ně pořád...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:03
- Nahlásit
Stýnka
což o to plyšák asi chvíli vydrží ale ten gumový krokodýlek zařval po deseti minutách. Když sem ho kupovala tak v tom krámě řikám pánovi co tam prodával, že vezmu toho že vypadá že je z tvrdý gumy že by mohl i chvíli vydržet. No
tak prd, vydržel 10 minut a pak mu ukousnul uplně celý čumák. )
Tak to bude fajn když si přivezou dalšího pejska tak brzo, tak to jim držim pěsti ať maji v tý Plzni štěstí. sákra to se mi to rýmuje
Dannie
dík za vzkaz v návštěvní knize
Krista
díky za gratulaci
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:04
- Nahlásit
Stýnka
Možná jich pojede o jednoho víc,i když bude jinej.Je to smutné a nové štěně nejlepší řešení.
Vcelka
Oslavenci vše nejlepší.A přeji nového bráchu.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:22
- Nahlásit
zase mrtvo????? nikde nikdo?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:24
- Nahlásit
Vcelka
Dannie
du na odpověď
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:26
- Nahlásit
Stýnka
už se těším....
nikdo si tu se mnou nechce povídat, tak jdu pracovat - dělat stránky v angličtině...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:41
- Nahlásit
Dannie
mailík už letí
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:43
- Nahlásit
Stýnka
už přiletěl, jdu číst...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
Tommy náhodou umí být docela polite! - jak kdy .....
Libka
no a když mu u pokladny řekla 480,-, tak to málem nerozdýchal - ti parchantíííí dycinky na Valentýna zdražej. Je to holt business. Ten svátek snad vymysleli květináři. Ale už jsem si na ty jejich ceny zvykl....
articek
já za to nemůžu, slovník nepomáhá a vy jste odborníci přes výrazy - nesmíš hledat heslo koule, ale varle.
Blažena
no němci používají i ve statistikách EH a HL (einhoden a hodenlos) - viz. níže - použití slova Hoden ve větě. Lemmříci jsou samá koule (varle) - možná maj i každej tři.
Durch ein Versehen erscheint im ZIS XIX Odin v. Fausto als Einhoder und Oskar v. Fausto als verzögerter Hodenabstieg. Der O-Wurf von Fausto wurde ohne Hodenfehler abgenommen. Wir bitten den Fehler zu entschuldigen.
Denisa
Jací jsou FB na coursing? My bychom mohli pustit našeho Kulekouše klidně s chrtem. Kulekouš by do cíle "doběhnul" určitě druhej, ale celou trasu by asi nezabral - už na startu by se zakous chrtovi do Hoden a nechal by se táhnout.
Ne vážně - jak jim to jde francouzákům?
Artroza
.... už máš napečeno na neděli?
bubu, corleona
Atibox ..... Baška
Markét
no hezkýýý webovky - to je huba votevřená ....
Už máš "u nás" tvůj odkaz na www.
Dannie
Supéééééér video. Krása pohledět !!!!!!
V názvu odkliku máš rok 2006. Správně asi 2007? To jen pro pořádek.
Artroza
Hm, to s těma štínkama Orry x Happy je šáde. .....
Stýnka
Myslím, že by ani nemusel být s PP. Nevíte někdo o nějakém? - slyšel jsem, že v CHS MD někde na severu Moravy občas odchovaj nějaký vrh bez PP - zkus to tam.
corleona
Když u jsme u těch vašich "bezpapíráků". Jak že Vám Unie posílala ty PP - doporučeně bo obyčejně poštou nebo jak? Neposlali případně číslo zásilky - nešlo by to dohledat, kde se to ztratilo. URL
Bude dnes aktualizace, abychom mrkli na nevěstu?
Vcelka
Gratulace Vikimu k narozkám. Moc pěkná galerka!!!
TFUJ, tak sem dočet celej den.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:05
- Nahlásit
Tommy Gun
díky moc... asi seš jedinej, kdo koukal pořádně.. jdu to opravit... a taky doma otočit list v kalendáři..
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:10
- Nahlásit
Tommy Gun
no hezkýýý webovky - to je huba votevřená ....
Už máš "u nás" tvůj odkaz na www.
Díky - jen doufám, že v té anketě nebudete všichni hlasovat pro boxery, mně už začíná bejt líto bordíků. Jejich majitelé většinou lítaj po lese a ne na netu, takže pochybuju, že jim tam někdo "nakliká"...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:10
- Nahlásit
Tommy Gun
teda hochu ty ses rozjel...
máš provdu pošlu paní do Bašky, teď je tam těch bezpp dost ne
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:17
- Nahlásit
Dannie
De vo prd. Dybys viděla moje seky ....
Markét
Ajajaj, já taky hlasoval pro boxery. Uhahá.
Stýnka
Už ouplně vidím ten reklamní billboard před Baškou:
"Když boxer bez PP - tak z Bašky, zn. za odvoz!"
Tak jsem asi opět mrtvej.
|