Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:38 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Markét
tak jsem dva vypečené snímky přidala sem, jsou to ty poslední v řadě - E.T. nach Hause telefoniert!

corleona
Tetování být muší. Lupněte jim ho do ucha, at to maj pěkně čitelný. No a pak případně jeste identifikaci doplnit čipem. Zeptej se Artrozy, jestli nemá nějakej chip doma navíc.

articek
Až půjde Alberto na plemenku Bohouš se připojí budou na to dva - jako že by si vzali baseballový pálky a vymlátili to tam společnejma silama, jo? Případně at si vezmou hadr a vysušej tu "plodovou" klávesnici, viď Corleono?!

Teta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:50
- Nahlásit

Tommy Gun
Až půjde Alberto na plemenku Bohouš se připojí budou na to dva - jako že by si vzali baseballový pálky a vymlátili to tam společnejma silama, jo?
Ne, nepůjdo oba s pálkou! Jeden to tam vymlátí a druhý zahalí stopy

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:09
- Nahlásit

Teta
..... ještě líp - jeden vymlátí, druhý naprogramuje a spustí řízený odstřel budovy. A bude uklizeno.

kkathy
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:19
- Nahlásit

Libka
Takže zítra teda nemáme jezdit fandit? Doufám, že takový nával je to jen, že byla ta zimní pauza a že to nebude pokaždý.
Až se budete hlásit na březnový trénink, tak mi dej hlášku, protože já to vždycky o půl dne propásnu a už je plno

Denisa
Taky se předběžně hlásíme na říjen

Vcelka
Gratulujem Vikymu

corleona
Gratulujem ke krásným štěníkům

Krista
A nemůže to být tím, jestli jsi s ní byla teď doma, když jsi byla nemocná, že ona si na to třeba moc zvykla?
Nebo jestli třeba nekousla do nějakýho kabelu s elektrikou když tam byla sama?Agáta se klepe a vypadá na smrt, když vidí koňskou ohradu.Protože nám na dovolený proskočila el. ohradníkem k bejkům a dostala šlupku, pamatuje si to myslím do životně Teda už je to lepší, ale dalo to práci jí vysvětlovat a ukazovat, že se bát nemusí...

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:20
- Nahlásit

Ada
Tak s Fatty nepočítěj...jasný, já ji spíš napsala, aby jí to nebylo líto, to je samozřejmě na tobě (ale jinak neboj, že se bude běhat v páru, kdo nikdy neběžel, tak stejně poběží sám a třeba i s náhubkem a na coursingu musí být psi co zrovna neběží přikurtováni nebo schovaní, kdo neuhlídá psa a vlítne mu na dráhu, tak si zaplatí pokutku! to jen tak pro info )

all
dnes jdu s coursingářema na bowling! některý asi bez psů ani nepoznám

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:21
- Nahlásit

kkathy
super, já věděla, že s váma mám předběžně počítat!

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:28
- Nahlásit

Ada
pouštíte hned po naroznení štěnátek, náštěvy NEVER!!! Posíláme zájemcům fotku toho, o kterého jeví zájem. Zrovna jdu fotit 3 malé medvědy.

Vcelka
No tak já pořád nevím, jestli teda jó, nebo né Tak jestli teda jo, tak pošli nějaké návrhy, my to doma proberem. Zatím mám jen pracovní jméno "bimbo" ..

articek
Nám naše počítače vyhledaly dva provozovatele bezdrátové sítě. A vybrali jsme si osmsetdvojku (www.802.cz), ale je to tady místní provozovatel, co pokrývá dědiny kolem Ostravy a Frydku-Mistku. Jen v naší vesnici je 9 vysílačů a z toho na našem kopci dva. My budem třetí

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:31
- Nahlásit

Denisa
některý asi bez psů ani nepoznám no to není prdel, já pokud někoho méně známeho potkám ve městě bez psa, tak ho vůbec nedokážu zařadit! Pokud nemá bundu zmazanou od bláta o dotyčného čokla, tak jsem v dupě.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:33
- Nahlásit

articek
jé, jsem zabudla poblahopřát Besince! tak dodatečně vše nej nej nej! Je vidět, že dortík jí chutnal, dala bych si taky, mňam!
prcci boxeří jsou super chuďátka, že se jim nezamotaly šišky z té honěné za klíčema!

Krista
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 15:32
- Nahlásit

kkathy
Ona už to právě dělala předtim,takže tim to nebude...Dělá to cca od listopadu...Prakticky z ničeho nic začala šílet.Od tý doby jsme ji zkoušeli pomalu zvykat,třeba po 5-10 minutách,když byla hodná,tak jsme přišli,chválili a pak to prodlužovali,janže ona prostě pozná že se jde pryč doopravdy a to potom fakt řádí

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 15:44
- Nahlásit

corleona
je to tady místní provozovatel, co pokrývá dědiny kolem Ostravy a Frydku-Mistku
Takoví jsou nejlepší! My jsme se po nastěhování ani nesnažili pátrat po připojení od kyslíků, týmobajlů apod., ale rovnou jsme oslovili místní firmičku. Připojení sviští absolutně bez problémů a ceny jsou více než příznivé. A k tomu servis "na telefonu" ... neměnili bychom

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 16:12
- Nahlásit

Markét
Já si taky mslím, že to bude daleko lepší - za dobrou cenu (450/měs.) a navíc nehrozí 3 až 4 denní výpadky, kdy nám nešel odeslat nebo stáhnout mail s přílohou, když jsme to nejvíc potřebovali, nebo já potřebovala někomu něco rychle zaktualizovat.

Artroza
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 16:16
- Nahlásit

nazdajek, tak jsem vas tak v letu docetla

Articek
tetovani byt ( zaplatpanbuh) musi. je to vec klubu ( muze bud vsechny vrhy tetovat nebo vsechny cipovat), jednohlasne se ve Ctyrkolech dohodl, ze Boxerklub bude tetovat. Neni stanovene misto, takze muzes rict, at jim to natetuje treba za ocas.... bezna je samozrejme slabina a ucho ( pokud se nepocita s kupiraci )

Topgun
objednala jsem vam chlebicky ...tentokrat jsem opet zvysila pocet, protoze na me zadnej minule nezbyl a samo ze bude neco sladkeho na zakousnuti.....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 17:13
- Nahlásit

corleona
no já doma dala několik návrhů, mně by se líbil Black Jack, ale to Zdeňkoj moc nevonělo, tak jediný na co docela kýval bylo jméno Blade.

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 17:51 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Vcelka
bylo jméno Blade myslíte, jako že vám chlapec bude "pít krev", jo?

Artroza
něco sladkého k zakousnutí třeba figurant posypaný cukrem moučkou nebo vanilkovým cukrem..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 18:21
- Nahlásit

corleona
no to zajisté

Artroza
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 18:28
- Nahlásit

corleona
figurant tam budouci je sladkej sam o sobe...ale netreba ho ochutnavat

si se moc nepochlapila s fotkama ve 3 dnech..... no co ja ale muzu rikat, ze

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 18:39
- Nahlásit

Artroza
no právě...
Ale sama víš, jak se to takhle malé blbě fotí. Navíc po Ferrarym a Viktoře jsou dle očekávání tryskomyši.. Fakt neuvěřitelné

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 18:40
- Nahlásit

Artroza
je sladkej sam o sobe Takže po zákusu psíkům říká: "Ježišinki, to je dobžééééééé!!!!!"

Artroza
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:09
- Nahlásit

corleona
tryskomyši
tak to je jedine dobre

ne ne rika jim: ty jsi ale sladkej bobesek, tu tu tu......a koralky sis zapomel kde sladousku??? .....

articek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:14
- Nahlásit

Denisa
že dortík jí chutnal byl původně pro mě
Děkujem, dneska Bohouš podotkl, že to budou ještě dlouhé 3 týdny. Zítra s náma jedou na výlet. Bude stopa pak poslušnost.

articek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:15 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
plís mohla bych zítra u vás v kantýně v mikrovlnce ohřát miminům oběd? díky

articek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:16
- Nahlásit

all
teda dneska jsem byla poprvé u čipování, nikdy jsem to neviděla a teda hned bych to tetování zrušila

articek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:20
- Nahlásit

Artroza
díky za info o tet.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:22
- Nahlásit

articek
Nemám na označování zvířat vyhraněný názor. Ale čipování mi přijde také více v pohodě (byl jsem u tetování i u čipování). Za chvíli ale zakážou i tetování, jelikož to bude týrání zvířat. No uvidíme.

articek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:22
- Nahlásit

corleona
takže myslíš, že po Ferrarym lepší?

articek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:30
- Nahlásit

Tommy Gun
no já neměla moc představu, ta jehla je ohromná, ale než jsme se vzpamatovali tak to bylo a pes nic což u tetování trochu citlivé je, že

Artroza
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:31
- Nahlásit

articek
klido muzes, bude tam mikrovlnka ......

articek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:32
- Nahlásit

Artroza
super

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:34
- Nahlásit

articek
Rozhodně jsou teda akčnější.. v ruce je nejde udržet, jsou jak háďata a taky jsou ty vztekliny víc slyšet, když třeba nemůžou najít struk, nebo zrovna nic neteče

<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání