| Autor |
Zpráva |
bubu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 16:04
- Nahlásit
corleona
jojo, krajowa=národní
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 18:30
- Nahlásit
corleona, bubu
.... hm, sem vědjel že budu za pytomce. A tak jednoduchý to bylo .....
corleona
Sem vokouněl, že máte zaplacenou ynzercy URL
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 18:52
- Nahlásit
Tommy Gun
to jsem ani netušila.. ale samozřejmě vím, na základě čeho se to tam dostalo. Takže děkujem..
PS: My jinak ještě nemáme inzerci nikde. Nemám zkušenosti, loni štěňat moc nebylo a bylo "rozdáno" už před porodem a ještě bylo málo..
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 19:06
- Nahlásit
Vcelka
Jéžiš, ta vypadá fakt strašně... Snad se jenom někomu ztratila, jako ten starej žíhanej pes tenkrát v Brně - taky to nejdřív vypadalo, že se ho někdo nemocného zbavil a přitom ho hledali....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 19:30
- Nahlásit
Ahoj všichni
hory byly super, krásné jaro, dokonce kvetly bledule lyžování jen první dva dny, pak vleky zavřely nadobro, takže jsme stopovali, poslušnostnili, záchranařili v lese a na sutině, kousali a pili a pili a pili
Včera mě figurant pozval na obranu a rozhodl se, že potrénujem kontroláky, takže hned na prvním si zapomněl při otočce nohu na trávníku a šel k zemi - vzledem k operovanému kolenu obrany tím skončily
nakonec mi všichni děkovali, že jsem šla kousat až ten poslední den...
Artroza
fotečky erdelky moc hezký a je to pěkná čubinka, snad budou spokojení!
Artiček, Corleona
poté, co chvíli oddechnu od 55 minut čtení dozadu se vrhnu na Vaše stránky obdivovat přírůstky
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 19:56 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
všem
dneska sem konečně dala do kupy web a novou adresu
www.arwin.cz
moc prosím všechny kdo na mě mají na stránkách link o změnu adresy, díkes moc.
A pokud narazíte na něco, co by nefungovalo (kromě odkazu "Výstavy" ten je zatím nefunkční) nebo se zobrazovalo nějak divně, tak mi dejte vědět.
Díkes moc
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 20:01
- Nahlásit
Cituška
vítej doma
teda chudák figurant
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 20:11
- Nahlásit
Ted me nas*al náš ministr vnitra. Ve středu prej v pořadu Chcete mě bylo představováno plemeno boxer. Prý tam byl nějaký majitel či chovatel z Prahy. Tak jsem se na to chtěl podívat na web ČT v archivu - tak se mrkněte sami. ČT to nějak pomotala. URL - Chcete ho?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 20:13 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Stýnka
Jdu ti to u nás opravit.
U koho hostuješ?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 20:15
- Nahlásit
Stýnka
Hotovo.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 20:20
- Nahlásit
Tommy Gun
moc díky - www.ceskeweby.cz
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 20:31
- Nahlásit
UUFF
mám shlédnuto - Artiček - super video s klíči a taky s likvidací potahu na křeslo a moc hezký nový portréty štěňátek, a mají pěkné faldíčky
Corleona
to je přímo kopa štěňátek a fotečky jsou moc krásný a bělásci roztomilí, ještě veřejně gratuluju k druhému vrhu a je u Vás moc hezky, příští rok už máme rezervaci
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 21:13
- Nahlásit
Cituška
jejda teď jsem si vzpomněla, že jsem měla předat vzkaz na diskuzku. Se omlouvám, to víš skléroza v pokročilém stadiu
Takže pro všechny
Cituška vás pozdravuje z dovolené
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 21:16
- Nahlásit
Artroza
Vafle byla super, díky
Cituška
díky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 21:19
- Nahlásit
articek
kdy půjdou štěňulky z domu? Abych to stihla...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 21:42
- Nahlásit
articek
.... tak co schůze?
Koukám vafle byly, na to kyselý okůrky, předpokládám - to jste se měli .....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 23:12
- Nahlásit
Tohle mi dnes přišlo, není to sice boxer, ale "skoroboxer":
Ahoj všichni,v Praze Modřenech se dnes zaběhla fenka bostona Hermína od Kopce Zebína .Na krku má visačku s číslem veterináře v pravé slabině má tetovací číslo 668 .Je černá s bílými znaky.Vlastní ji manželé Formanovi-chov.stanice Aldebaran Taurus-boxeři.
Prosím o jakékoli zpravy!!!!!!!!!! Gábina Trýzubská Prosím přepošlete přátelům!! tryzubska@seznam.cz
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 23:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
.... tý woe, já ji viděl a hladil si ji minulou neděli v Brně na MVP. Tady je její stránka. http://boxer.name/aldapage/boston.htm
Chudák čubina.
Co na bostoní webovky - to bys po domluvě s vejborem dát nemohla?
Vcelka
Znas se s nekym z bostonu v nouzi - jestli tedy maji stranky? Pripadne to dotycne osobe sdel. Nebo mužeš udělat výjimku a vrznout na boxery v nouzi i "skoroboxera" ztraceneho bostona - aspon na chvili?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 07:11
- Nahlásit
Artroza, Teta
tak čágo za 2 hodky.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 09:39
- Nahlásit
Cituška
První komentář na našich stránkách - jsi vítěz! Staníkovi to nedalo a hned musel reagovat, tak kdyžtak jukni.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 09:52
- Nahlásit
Markét
To víš, že juknu, a bude nějaká cena?
Fakt moc hezký stránky!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 09:59
- Nahlásit
Markét
tak už jsme jukla a také odepsala
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 12:33
- Nahlásit
Tommy Gun
tak sem to dala do rubriky ztráty a nálezy, kdyby jste pak měli někdo zprávy že se fenka našla tak mi dejte vědět.
http://www.boxeri.estranky.cz/stranka/Ztraty-a-nal ezy
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 16:57
- Nahlásit
Ahojda lidičky,
nějak nestíhám.
Vcelka
Opožděná gratulace k narozeninám letí Vikouškovi fešákovi. Fotky super!!!
corleona
Štěníci jsou úúúžasní. Měla bych zájem asi o čtyři... Doma jsem prohlásila, že když nebude druhej pes, že budu držet protestní hladovku, načež následoval záchvat smíchu! Holt to nemám jednoduchý.
Musím obdivovat, jak jsou ti white štěníci běloučcí. (Netvrď mi, že jste je na fotky nenaaranžovali k máminým cecíkům schválně tmavouš, světlouš, tmavouš, světlouš!? Vypadá to špičkově! )
My dnes byly s bůbou na cvikoši. Já nejdřív vyfasovala úplný nováčky. Byl tam moc pěknej pejsek (salašnickej krátkosrstej) Army a pak čubinka z útulku jménem Mařenka! Army nás všechny ignoroval a Mařenka lovila myši. Super výcvik. Ale bůba si zakousala a pak lítala s čubinou RR a kámošem labradogem a teď je tuhá jak veka!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:47
- Nahlásit
Tommy Gun, corleona
tak Hermína už se prý našla, měla jí prý nějaká baba která trvrdila že je její.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:07
- Nahlásit
Vcelka
Tak to je dobře, že se ta malá trumpeta našla..
ola
to víš, že aranžmá bylo.. i když než jsem vzala foťák, tak nebylo úplně vončo
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:23
- Nahlásit
corleona
to letí, 11 dnů, teď jsem to všechno doprohlídla, a co očička? Podle fotek už mají většinou otevřená, že?
A holky mají porodní bedny asi každá v jiné místnosti, že?
To musí být honička, a teprve bude ale kvásná
tak hlavně zdravíčko a sílu
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:36
- Nahlásit
Cituška
právě sem koukla na videa "Kájinka stokrát jinak" a asi bych to přejmenovala - "Kájinka stokrát a pokaždé všude"
Je to krásnej čertík všudybýlek
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:55 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
už 14 !!! A jsou tam pár minut i nové fotos
jo, jo, holky jsou zvlášť, jedna v obýváku, druhá v pracovně. U nás by asi neprošlo to, jak jsem někde slyšela, že měl kdosi taky dvoje štěňata a feny si je vzájemně kradly. U nás by to asi skončilo přinejmenším zdrclým mlíkem..
Aneb s Francouzek by rázem byly holky "krev a mlíko"..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:58
- Nahlásit
Stýnka
To jo, je to dobrej pošuk! Dneska jsem ji hlídala a videa u nás v bytě nechám na jindy, ale nasmáli jsme se
corleona
No tak už jdu na to!
|